6.6.2024 | Svátek má Norbert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 24.2.2007 10:48

Re: Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

Tak ostře nikdy nepíši ale se vším souhlasím.Každý mladý člověk je orientován levicově to je prokázáno.Než být orientován levicově u komoušů nebo socanů,to raději u Zelených.Oni z toho vyrostou až zmoudří a zjistí že svět kolem nich má různé barvy,ne jen zelenou.Každý levičák po první výplatě a po zjištění kolik stojí rohlík,který vždy kupovala maminka a kolik stojí benzín,který vždy kupoval tatínek rychle pochopí,že bez práce nejsou koláče a když pracuje kolik mu stát ukradne na daních.A začne říkat,pozor nic není zadarmo,všechno stojí prachy i ta ekologie za kterou byl schopen položit život nebo házet kamínky po policajtech.A začne počítal a začne mít svůj rozum.Než být krmen u Jelínka o hesla která tvoří Paroubek nebo u Filipa,bojovníka proti NATO,raději ten Bursík.:-D

stachanov 24.2.2007 10:29

vidět v Paroubkovi zeleného chce hodně fantazie

z aparátčíka hippie neuděláš, ani když ho tak oblečeš a napíšeš mu na čelo Make peace not war

Ludva 24.2.2007 9:38

Zelení šetřílkové

Základním rysem politiky zelených je omezování - omezování spotřeby energie, zvyšování daní za účelem snižování spotřeby uhlí, bránění výstavbě nových továren, které jim nějakým způsobem nevyhovují, mluvení do jakéhokoliv projektu. Toto není v souladu s volnou soutěží, ale typicky socialistické plánování a regulování. Proto jsou zelení všude levicoví kromě ČR. Proč nejsou schopni konkurovat přirozeným způsobem - ať sami postaví ekonomicky a ekologicky výhodnější podniky a nahradí ty, které jim nevyhovují. To by ovšem bylo o něčem jiném než rozkazovat a kontrolovat, že ano ? Leckdo by si jistě rád koupil auto se spotřebou 3 litry, ovšem za přijatelnou cenu - tak ho vyrobte a nechtějte to po jiných.

jirka.s. 24.2.2007 9:19

Re: Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

R^R^R^Chtěl jsem cosi sudokopytníkovi též připsat, ale po Vašem příspěvku Honzo, není co dodat! ;-D;-D;-D

Honza 24.2.2007 5:16

Soudruhu think tanku Jelínku,odpusťte,ale Vy jste buď totálně vypatlanej magor,nebo ,a to je horší alternativa,vych©anej bolševickej demagog!

Nechte "Zelené" jejich osudu,Vaše opakované lákání a namlouvání směrem k Bursíkovi je fakt nechutné,připadá mi to jako když zkušený bolševický buze®ant,láká do křoví ještě neorientovaného pubescenta :-)

Usilí Vaší "Univerzity" nasměrujte spíše do vlastních řad,zatím to vypadá,že místo moderních mladých levicových politiků,produkujete SA many typu soukmenovce Haška,ideologicky vymyté mozky,bezmezně oddané Vůdci,nadopované ze starých zásob anabolik, soudružky Fibingerové,či létajícího dementa Pavky Ploce :-)

KSČSSD z vnějšího pohledu vypadá jako Mafie v USA třicátých let,tlupy gangsterů a odborových bossů okrádající daňové poplatníky kde se dá,žádný zločin vám není cizí,včetně vražd(Mrázek)!!! V čele máte nebezpečného šílence,o tom musíte vědět,přesto ho všemožně podporujete a ujišťujete o jeho jedinečnosti,ON je nemocný magor,vina je na vás jeho vychcaných roztleskávačích,doufající v zázrak a nové "Vítěztví pracujícího lidu",o to jste horší dobytkové !!!

Honza42 24.2.2007 2:58

Re: 2autor

R^

mik 24.2.2007 1:14

Re: 2autor

Koukam, ze levicaci si nechteji nechat vycfouknout svou pozici jedinych ochrancu prirody. Je s podivem kolik lidi jim na to skace ackoliv neexistuji vetsi skudci.

mik 24.2.2007 1:12

Re: No jo,

Udrzovani prirody v nezmenenem stavu je spise konzervativni hodnota, levicaci rozoravaji meze, kaci po stovkach hektaru, buduji megalomanske prehrady z kterych se casem odkaliste stavaji solna jezera.

Spojeni levice a ideje ochrany prirody je genialni ideologicky trik jak skloubit neskloubitelne.

janabok 24.2.2007 0:37

2autor

nehodlám hodnotit Váš článek...

asi takto: tak jako Zelení fašisté, tak i zločinní socialisté útočí proti civilizaci - proti soukromému vlastnictví, možnosti výběru, svobodnému trhu...

nebezpečí trvá: je úplně jedno, jestli ony zvrácené teorie propaguje, na  první pohled "sympatický debílek", nebo otylý, neustále upocený, uřvaný demagog... obě teorie j(zelené i socialistické) jsou tím největším nebezpečím pro kohokoliv, na této planetě se pohybujícím...

clay 24.2.2007 0:21

jo klucí

vy jste ti típci, co když jim dá kočka kopačky, taj ji začnou pomlouvat, že je frigida a vůbec nic moc;-D

AeroKarel 24.2.2007 0:18

No jo,

zelené, tíhnoucí přirozeně doleva, zahnala česká komunistická bída na levici až k ODS. A soudruh ředitel určitě nebude hledat chybu u ČSSD (s KSČM v "naší stovce").