7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Větší vlastenec 16.3.2009 16:07

Dluhy se nevracejí a zdroje jsou !

No moje řeč, příteli a soudruhu Pablbe, moje řeč !  :-) Před chvílí jsem tohle napsal do jiné diskuze na NP :  Již několik našich přátel i nepřátel zmínilo tento navýsost pravdivý výrok našeho předsedy, přítele ing.Jiřího Paroubka V. I výrok našeho bývalého předsedy, přítele PhDr.Špidly.

Někteří modráci tvrdili, že dluhy jsou dluhy, ať už osobní nebo státní, a splácet že se prý musejí i s úroky. Hlupáci nevzdělaní !  :-D

My víme, že to není pravda. Např. národně-socialistické Německo : splatilo své dluhy ? No samozřejmě že ne. Až hloupé demokratické Západní Německo platilo jak mourovaté. A platí dodnes. ;-P Inu - hloupí kapitalisti a demokrati.  ;-D

My půjdeme cestou národních socialistů, jak správně říká náš budoucí předseda a premiér, přítel MUDr.Rath R^. Anebo, kdyby to nevyšlo, tak třeba cestou Argentiny - copak ta splaila svoje dluhy ? No tak vidíte.

>-  Dejte mi čas - deset let - a naši zem nepoznáte ! (A.Hitler, 1932)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

gerontusinza 16.3.2009 15:02

Pane Vosečeku ...

co vám ten kluk Rathovic udělal? Zmařil výhodnou "privatizaci"? přebral milenku ? rozšlápl kyblíček? člověče tyto výrony jej nezastaví......;-D on totiž koná tak jak jste mu ve svém idiotství umožnili.....;-D A nádherný výrok Topolánka dnes?    Media jsou šmíráci........ Inu koná tak, jak jste i jemu ve svém idiotství umožnili......;-D;-D;-D

Alena 16.3.2009 14:58

Vosečku, vosečku, kamaráde

Výborný článek. Na Np opravdu patří. Natřel jste to tomu ČSSD bezvadně. Myslím,že všichni, ale opravdu všichni prohlédnou a budou volit budoucnost modrou, zelenou a černou. Děkujeme, otevřel jste všem oči. Už se nemůžu dočkat dalšího moudra z vašeho novinářského pera.

Vašek 16.3.2009 16:46

Re: Vosečku, vosečku, kamaráde

Alenko,nepřeji Vám nic zlého,ale po Vašem vítězství ve volbách 2OlO se z Vás stane Alenka z říše divů.Budou Vám létat pečení holubi to Vašich rtíků,příplatky budou na všechno,u doktorů nebudete platit nic,dokonce oniu budou platit Vám,že jste je navšívila.A důchodci? Ti nebudou mít důchod na úrovni 5O% z prům.čisté mzdy za Klause,ani 39 % za Škromacha,ani 4l% za Nečase,ale rovných llO%.Největší zisk z této nové vlády budou mít všichni ti,kteří nevědí,kolik je 4O% ze lOO.

hafusak2 16.3.2009 14:39

Co budeme říkat za dalších 20 let?

Statisticky je dokázáno /a dá se tomu i věřit/, že dnešní generace mladých je vzdělanější než ta minulá. Je však také inteligentnější? O tom už se dá pochybovat. Ono totiž životní zkušenosti žádná škola nenahradí. To, co se zde vyskytuje za příspěvky z pravé strany, to je bída a utrpení. 20 let už žijeme v něčem jiném, ale jak je vidět, pro množství mlaďáků je nejdůležitější bojovat proti komunismu. Přitom bojovat proti něčemu, co už není a nemá šanci se vrátit je buď hloupost přímá, nebo je to zástupný problém, aby jiní nepoznali, že ten dotyčný na víc duševně nemá. Nepamatuji se ze svých mladých let, že by v 60-tých letech ještě někdo měl výmluvy na válku. Dnes takové výmluvy přímo kvetou. Co budete žvanit a na co se vymlouvat za dalších 20 let? Mě už to bude jedno, to už tady sotva budu, ale něco stále platí: Vše pomíjí, jen blbost je věčná.

j 16.3.2009 14:53

Re: Co budeme říkat za dalších 20 let?

Nacismus také není a musí se proti němu bojovat. Nějak vám ty myšlenky polkulhávají. Ještě bych chtěl vidět ty životní zkušenosti, co si pod tím představujete-.

Jarka 16.3.2009 14:58

Re: Co budeme říkat za dalších 20 let?

 Inteligence nemusí být závislá na vzdělání. A to že mladí nemají zkušenosti, je na nás starých, abychom jim je předali, ale hlavně ty správné. Nejhorší ale je, že mnohým starým se po těch zašlých časech stýská a podle pravidla, že si člověk raději zapamatuje to dobré a špatné vytěstní  tak těm mladých vypráví o tom lepším, které tenkrát viděl mladýma očima.

Je lepší je varovat a to, že se nějaký -izmus nevrátí je utopie, lidé jsou schopni věřit neuvěřitelým blbostem a slibům. Proto je lepší vyprávět o tom zlém, nesvobodě, žití za dráty, strachu svobodně promuvit ,vězení jen za myšlenku opustit ten kriminál, aby se sami chyb vyvarovali a byli rádi, že sami žijí ve svobodné zemi a jejich možnosti a osudy jsou v jejich rukách.

hafusak2 16.3.2009 16:01

Re: Co budeme říkat za dalších 20 let?

Ano, přesně to jsem měl na mysli: neopakovat staré chyby. Vzít si ponaučení a jít dál. Ale postavit si na starých chybách  a boji proti nim celý program, jako to dělají třeba pánové Mejstřík a Štětina mi připadá opravdu jako zástupný problém - potřebujeme řešit problémy dneška a chystat se na zítřek, ne se jen přehrabovat v minulosti a nedělat tím nic.

Spektátor 16.3.2009 14:26

Milý Vašíku,

v tom Lotyšsku, kterému předvídáš brzký bankrot nevládl ani oranžový Paroubek ani Rath, ale hezky modravoučcí pablbové, kteří tam v praxi vyzkoušeli rovnou daň.

KTE 16.3.2009 14:35

Re: Milý Vašíku,

A co z toho vyplývá? Že rovná daň je cesta ke státnímu bankrotu? Předchozí příspěvek je jako většina ostatních jen agitka bez racionální argumentace...

j 16.3.2009 14:36

Re: Milý Vašíku,

a to bude tím:-D:-D:-D a na to jste přišel sám nebo jste to opsal od jíného ekonoma v těchto diskuzí

Větší vlastenec 16.3.2009 14:16

Venceremos ! aneb Po nás potopa

No podívejte se, pane Vosečku. V jednom máte pravdu : čeká Vás oranžová budoucnost. Vás a Vám podobné, pane Vosečku.   :-D

Nás ovšem čeká budoucnost růžová. Protože až se to tady sesype, my budeme za vodou. Doslova. Proč si myslíte, že si Standa koupil byt na Floridě ?  ;-)

Za těch pár let, co budeme u moci, si stačíme vydělat i my funkcionáři na střední úrovni. Zdroje jsou, pane Vosečku. Jak říká přítel Dryml, jde jen o to, aby větší část vybraných peněz šla k lidem (tedy ne do naší kapsy).  :-/

A to vám můžeme zaručit.  R^ Nejsme zase takoví hamouni, abychom se s vámi bezpartijními daňovými poplatníky nerozdělili o vaše peníze v poměru, řekněme, 45 : 55. No není to od nás hezké ?

>-   Volte štěstí našich dětí i ostatních rodinných příslušníků !   Volte ČSSD a KSČM !   >-

David 16.3.2009 13:57

Pane autore,

kolik mléka vyprodukovala dusud vaše brada, že si troufáte zveřejňovat soudy dosud, nikým a nikde nepotvrzené.Ale už Fráňa Šrámek přiznával mládí právo chybovat, takže se přimlouvám, aby pt. čtenáři brali vaše povídání s rezervou!

j 16.3.2009 13:59

Re: Pane autore,

Davide zapoměl jste, že z hloupého mladíka moudrý stařec nebude( toho mladíka jsem nemyslel autora)

David 16.3.2009 15:41

Re: Pane autore,

Sakra, zase jeden, co neumí číst nebo spíš myslet!Nikdo netvrdil o autorovi, že je hloupý,chyby ale děláme všichni!Termín  "hloupý mladík", jste použil vy!Prosím, prosím, čtěte, pak chvíli přemýšlejte, a pak pište!Střílet od boku a psát hlouposti je ale jednodušší!

KTE 16.3.2009 14:08

Re: Pane autore,

Hm. Ono to bude trochu jinak. Současní studenti totiž patří ke generaci, která dnešní dluhy bude nakonec splácet, a tak bych se na ně moc nezlobil, když hodnotí a ptají se a když se jim už teď (z nás) dělají vrásky. Ten článek je umírněnější a moudřejší než výrazně nadpoloviční většina příspěvků v téhle diskusi...

emil 16.3.2009 14:22

Re: Pane autore,

Bohužel je to tak, že už i mladí vidí, kam to ČSSD táhne a že hlavně mladí to v budoucnu sakra odnesou. A ještě, blbý člověk jakéhokoliv věku nesahá chytrému mladíkovi po paty. Protože chytrý mladík se chce dozvědět více a pro dobro něco dělat, blbec, a hlavně oranžový politik, chce pravý opak.

Jirka 16.3.2009 13:54

Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Oni totiž socani ještě nepřišli na to, že nejlépe se žije z výsledků vlastní práce a ne na dluh. Jenže vykládejte tohle líným, hloupým a neschopným! Ti budou mít neustále jen nataženou špinavou pracku pro peníze nás, těch několika zbývajících pitomců, kteří ještě vydělávají a platí daně.

Socani přece ukázali "křišťálově čistou" cestu - všem všechno seberem a pak namastíme kapsy sobě a svým povedeným kámošům.

Je mi z těch komunistických hovad s Parobkem a Rathem v čele fyzicky zle!

 

David 16.3.2009 14:03

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Chlapče, jděte se vyblinkat, vykakat a vykoupat.Uvidíte, jak se vám uleví!Myslím, že kdyby autor tušil jaké problémy způsobí vašemu  zdraví, by byl zdženlivější!!

Jirka 16.3.2009 14:10

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Ale vůbec, Davide, buďte v klidu. A autor byl velmi zdrženlivý. Nazývat věci popravdě a pravými jmény, tak by to k publikování moc nebylo.

Ono totiž mít dvacet let po pádu komunismu v parlamentu půlku bolševiků ... nic moc.

emil 16.3.2009 14:24

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Ještě k tvému hloupému přípěvku, mléko neprodukuje brada jedinců, ale kráva, díky vemínku. Toto stačí k pochopení tvé odbornosti a nenávisti k mladším.

emil 16.3.2009 14:28

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Spíš to vypadá, že na blinkání a kakání do vlastních trenek jsi ty odborník. Ale demence už se dá léčit, bohužel blbost stále ne. Asi budeš stále marod.

Hanuman 16.3.2009 14:43

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Mně je navíc zle ještě z těch, kdo jim ty sliby uvěřili a tím jim dopomohli k funkcím.

S jejich zadlužovací politikou dopadneme jako obyvatelé Chanova, nebo Janova, taky

se zadlužovali a nespláceli. Nikdy bych nevěřil, že je v našem státě tolik zabedněnců, kteří

nepoznali o co jim vlastně jde a odpuštění mizerných 30 Kč jim zatemnil mozek. Na budoucnost svou a svých dětí nemyslí, ti budou splácet to, co otcové "prožrali".

Alena 16.3.2009 15:06

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Gratuluji straně, které jste příznivcem. Opravdu,ale opravdu tam patříte. To je demokracie v podání vás a vám podobných. Věřím,že vy ten stát opravdu vytrhnete. V čem vy tak můžete podnikat? Doufám, že ne ve sklářství.  Jediné co mně těší je, že v Čechách trvale nežiji a proto vy a vám podobní nejsou mí spoluobčané. Jinak,ale normální a chytré Čechy mám ráda

František 16.3.2009 15:51

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Ali a co takhle trochu pšenky.U vás v zahraničí prý je v současné době jenom oves!Že vy si k nám jezdíte zobnout?!

Alena 16.3.2009 15:59

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

A co ještě umíte kromě urážek, podezírání a závisti. Vy budete určitě zelený. Ne ekolog, ale tím užíráním. Je mi vás líto.

Jara London 16.3.2009 21:07

Re: Čtu si v diskusi a nestačím zírat

Čili Ratha a Paroubka. No dobrá ... .

Mata Mata 16.3.2009 13:46

poplatky

Ale kecáš autore, na 30-ti  Kč přeci republika nestojí, navíc to platí ti nejchudší nemocní a důchodci -těm bohatým je třeba snížit daně ,že??

F2 16.3.2009 14:42

Re: poplatky

Rozhodně bych daně bohatým nesnižoval, daně by měli platit všichni stejné, máme přece stejné žaludky.

strejda 16.3.2009 14:52

Re: poplatky

Když vy všechno hned prožerete.