8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rad 3.6.2009 21:57

Místo mládeže s vajíčky

měla nastoupit zásahová jednotka a bavící se socany zmlátit obuchama, ty, kteří si dovolí protestovat, tak nakopat okovanýma kanadama hlava nehlava podle hesla oko za oko, zub za zub. precedens je už dávno zaveden, vůbec nechápu, o čem se tu furt diskutuje.

Ivan 3.6.2009 22:37

Re: Místo mládeže s vajíčky

Doporučujete tedy, aby ČSSD po vítězství ve volbách takto zacházela s ODS? Já jsem pro. Všechny privatizéry zavřít, majetek zabavit. Atd..  Podle hesla oko za oko, zub za zub.

Kiwi 4.6.2009 1:42

Re: Místo mládeže s vajíčky

Pozdě. Majetek bude den po volbách už v cizině i s podnikateli a tobě bude zbývat jen ten státní dluh. Nikdo normální nebude v jedné zemi s Paroubkem!

3směsi 4.6.2009 11:07

Re: Místo mládeže s vajíčky

Privatizéry jistě myslíte bývalé nomenklaturní kádry, ředitele, náměstky, gen.ředitele, vůdce ROH (ti zprivatizovali po revoluci majetky odborů - jimi dříve ukradené vily prvorepublikových kapitalistů), kteří měli vše v rukou a k tomu kontakty přes zahraniční obchod a proto vše zprivatizovali, zničili, rozkradli a prodali do cizích kapitalistických pařátů. Zmizela Poldovka, Tatrovka, Zbrojovka, textilky, všechno to udělali komunisti ve vedení těch podniků (nikdo jiný než komanč neřediteloval) . A teď mají ti lumpi tu drzost předstírat, že oni s tím nemají nic společného. Neuvěřitelné, že?Správně navrhujete -zavřít, ale to by nesměli zase ostatní komanči (kteří neředitelovali) sedět na soudech.

hrdý budžes 4.6.2009 12:19

Re: Místo mládeže s vajíčky

:-(R^k tomu neni co dodat,

bz 4.6.2009 5:58

Re: Místo mládeže s vajíčky

Odkud jste, z Lihového domu?