3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Demonstrace proti Babišovi a Zemanovi

Den před jmenováním Andreje Babiše podruhé premiérem se v Praze a několika dalších městech sešli lidé, aby protestovali proti jeho jmenování. Na demonstraci v Praze vystoupili i opoziční politici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 10.6.2018 13:01

Jestli jste si nevšiml, Babis dělá vše pro to, aby Čápi hnízdo nebylo vyšetřeno. Že udával bylo jasné ve spisu u Slováků (než blbé kecat, přečtěte si oficiální dokumenty). A nezapomeňte včas vylézt z jeho zadku.

L. Novák 9.6.2018 17:03

Re: Jan Bartoň nás nabádá

Člověče, vy jste ale hlava! "...debilní demagogie... krákorání o STB, komunistech..."

Typický příklad českého ovčana, co volí pitomce za své zástupce do parlamentu...

P. Harabaska 9.6.2018 18:00

Re: Jan Bartoň nás nabádá

Ne, hlava jste vy. U vás je to přesně obráceně.

P. Szirotný 9.6.2018 20:03

"Debilní demagogie" ...

zato vy jste rozený demokrat. Každý kdo volí někoho jiného než vy je "ovčan, co volí pitomce". Bravo. Snad byste nás měl ještě obohatit o vyjádření koho máme volit, abychom byli ti správní občané, kteří volí ty správné poslance, ne ?

J. Malá 9.6.2018 20:34

Re: Jan Bartoň nás nabádá

Napsala bych to stejně.

J. Malá 9.6.2018 20:37

Re: Jan Bartoň nás nabádá

Napsala bych to stejně, jako p. Szirotný. Aby nebylo pochyb.

P. Portwyn 9.6.2018 18:25

Re: Jan Bartoň nás nabádá

Jojo, to bude ono. Pokud někdo má jiný názor než demonstrující, tak je určitě voličem ANO (SPD, komunistů, Zemana...) a zbožňuje kolotočáře Andreje. Jasnačka. Jinak to být nemůže.

J. Kokaisl 9.6.2018 21:18

Takže znova

fakt: Babiš je usvědčený estébák - viz včerejší potvrzení slovenským nejvyšším soudem

fakt: Babiš byl komunista - viz jeho životopisy; a kdo se s komunisty paktuje je kryptokomunista, slušný člověk to není (že by rozezlení pisatelé patřili do stejného pytle?)

fakt: Babiš je trestně stíhán - ke stíhání jej vydala sněmovna; ostatně, kdo někdy připravoval dotační projekt, tomu je nad slunce jasné, že tanec, který provedl se společností ZZN Agro Pelhřimov, byl v rozporu se zákonem

A všechno to vaše blekotání kolem jen svědčí o tom, že ani neumíte číst ... copak jsem napsal jedinné slovo o volbách? Já se s výsledkem smířil, to ale neznamená, že přestanu ignorovat fakta.

Zdá se, že potíž s výsledky voleb mají "vítězové", sami sebe zoufale ujišťují, že problém mají ti druzí. Upřímně, dělá mi dobře, že se "vítězové", co nejsou schopni sestavit vládu bez komančů, těch pravých i těch oranžových, zjevně přestávají cítit komód. Správně tuší, že jim to nezapomeneme!

P. Portwyn 10.6.2018 11:49

Re: Takže znova

Technická otázka: kdo je to "my"?

Ne že bych byl Babišův volič, ale příslušníkem demonstrujících se rovněž necítím.

L. Novák 11.6.2018 0:32

Re: Takže znova

My, kteří s těmi demonstrujícími souhlasíme. ;-)

F. Navrátil 9.6.2018 12:45

Když chybí sebevědomí a tah na branku

Spojenectví Babišova Agrofertu s rozvrácenou sociální demokracií a zastydlými komunisty je umožněno hloupou politikou stran, které pak svolávají kravály na pražských náměstích. V zahraničí se už mainstreamové partaje poučily a komponují do svých programů hlasité požadavky občanů. Kalouskova čtyřkolka bohužel zatím nic nepochopila, nic se nenaučila, a proto bude i nadále pofňukávat v opozici a obviňovat hloupé voliče nebo ruské hybridní hrozby.

P. Portwyn 9.6.2018 17:45

Re: Když chybí sebevědomí a tah na branku

No, jak které mainstreamové partaje. Jeden Kurz jaro nedělá...

F. Navrátil 9.6.2018 20:13

Re: Když chybí sebevědomí a tah na branku

Bavorská CSU také brzdí.

P. Portwyn 9.6.2018 21:00

Re: Když chybí sebevědomí a tah na branku

No, ti nebyli extra uvědomělí nikdy. Ale beru, ten obrat k rozumu jde i od nich.

V. Čermák 9.6.2018 12:29

Jen ať protesují i nadále.

Projevují tím jenom svou bezradnou hloupost a s poraženými politiky se to ještě umocňuje. Dřív to normální lidi štvalo, ale teď už na to " hází bobek"......

T. Kočí 9.6.2018 10:22

zase jeden chytrej, kterej ví co by opozice dělat neměla

ale neví, co by dělat měla. Současný stav je podobný podebírání vředu. Dokud nedozraje, je lepší se ho nedotýkat.Nejsou-li průzkumy preferencí zmanipulované, je třeba počkat.

P. Götze 9.6.2018 11:49

nikdo neni chytrej. ovsem opozice nenabizi alternativu. tim vasim vredem jsou stare struktury v ods cssd, topce. mate pravdu, aspon stan a topka kdyz vypadne ze snemovny, bude o vred mene.

J. Kulheim 9.6.2018 10:09

Pan Babiš by nejraději vládl sám.

To dává najevo už od počátku "vyjednávání" podpory pro jeho vládu. Říkal, že by chtěl vládnout z ODS. Přitom poslanci z jeho hnutí nepodpořili pana Fialu při volbě místo místopředsedy sněmovny.

Jenomže to z zastupitelském demokratickém sytému nejde. Je téměř rok po volbách a nám vládne strana, kterou nevolilo 70% občanů, kteří se dostavili k volbám do sněmovny. Duo Zeman a Babiš dělá z většiny občanů tohoto státu, srandu a zkouší co vydrží. Babiš vládne jako strana, která ho odkojila. Chce vládnout sám, smít počet poslanců ve sněmovně. Dělá čistky u policie, rozdává peníze, které nejsou jeho vláda nemá důvěru poslanců. V období ekonomické prosperity dělá rozpočtové dluhy. Peníze daňových poplatníků dává na spotřebu a přitom padají mosty.

Občany "vodí za nos" a předpokládá, že těch 70% občnů si to nechá líbit. Respektujme pravidla demokratického systému, ale nenechme se sebe dělat blbce. Hlavně braňme ještě zbytky individuální svobody, kteou nám politci ještě nechávají.

P. Götze 9.6.2018 11:50

pustte si fialu a jeho vyroky a adresu babise a ano a spoluprace. aspon si to zkusye najit a pustit. evidentne nevite o cem mluvite

J. Kulheim 9.6.2018 12:09

Re:

Já vím dobře o čem mluvím.

Vládu nesestavuje ODS, ale pan Babiš. Do koaluce sním jít může a nemusí. Pokud má důvody k tomu, aby do koalice nešla, tak je to věc vedení této strany a je na voličích kolik jim dají při příštích volbách hlasů.

Vy voličem ODS určitě nejste.

V. Čermák 9.6.2018 12:17

Re:

Ani já nejsem vličem ODS a navíc je nemám rád. Proto jim držím palce, ať si tam Fialu a Němcovou hýčkají co nejdýl....

J. Kulheim 9.6.2018 13:48

Re:

To je vaše rozhodnutí a odpovědnost komu držíte palce a koho volíte. Já strany, které chtějí přerozdělovat cizí peníze a zadlužují moje vnuky nevolím.

P. Harabaska 9.6.2018 15:10

Re:

Ti, kteří teď přerozdělovat nechtějí, v době, kdy byli u vesla, opravdu nepřerozdělovali. Proč taky? Oni jen odkláněli a bezpečně ukládali na svá konta. Vzpomenete si na nějaká jména? Výběr je široký.

L. Novák 9.6.2018 17:10

Re:

Ivo Svoboda. 1. ministr financí ČSSD, velkohubé výkřiky o boji proti tunelářům. Skončil v kriminále (rovnou z ministerského postu) za vytunelování fy Liberta. :-)

P. Harabaska 9.6.2018 17:57

Re:

Máte asi krátkou paměť. Ten seznam jmen přicházejících v úvahu je mnohem delší. A nejsou v něm jen jména za ČSSD, i když i ti rádi odklánějí.

J. Kulheim 9.6.2018 20:25

Re:

ČSSD bere peníze lidem s menšími příjmy a podporuje bohaté. Dává jim peníze daňových poplatníků ve formě dotací, gratů, pobídek a p. Lobisti z automobilek dostanou šrotovné a lidé, kterým vzala voda střechu nad hlavou je nezajímají. Lidem dá s velkou publicitou několik stovek dětem na pastelky.

Rátha s Kralovičovou,-- Miloslav Vlček dotaci, která skončila v soukromém hotelu v Harrachově.Tomáš Melich mecenáš Sociální demokraci, Vlivný politik ČSSD Miloslav Mrština vlastnil v Náchodě několik let vykřičený dům, Tomáš Melich , OKD Sobotka, FK Marila Příbram. Linka Paroubek - Ďuričko - Starka - Pitr – Mrázek,,Kluci Kočkovy, Bohumír Ďuričko, František Mrázek:, biolíh exčlenové ČSSD, B.Ďuričko (krycí jméno Lipan), který na křtu Paroubkovy knihy zastřelil V.Kočku ml.--- Paroubkův přítel Jan Dostál, který byl štědrým sponzorem Paroubkovy exmanžely

V bdobí vláda V.k. byl náhradová poměr důchodů 50% v současnosti klesk pod 40%. ČSSD bere peníze lidem s menšími příjmy a podporuje bohaté. Mandatorní výdaje jsou kolem 80% rozpočtu. Lidé odevzdávají na daních přes 70% výdělk

J. Kulheim 9.6.2018 20:16

Re: Možná si na někoho ještě vzpomenu

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, atd

.Jaromír Janata a Rostislav Polák - utajení magnáti, kteří stojí za průmyslovým lihovarem Kolín. Policejní prezident zakázal speciálním policejním útvarům, které řeší i politickou korupci, poskytovat veřejnosti informace. Mrázek se nikdy netajil, že má podobné vztahy s politiky, jmenoval poslance ČSSD Josefa Hojdara. Kriminalisté, kteří pracují na případu Biolíh , jsou podezřelí z korupce. Pozemkový fond v čele s ministrem zemědělství Petrem Zgarbou přihrál spekulantům pozemky v okolí Prahy. Zatkly čtyři členy ČSSD v kauze biolíh, vyšetřují "kakaovou aféru" bývalého poslance stejné strany Michala Krause. Obvinění v kauze biolíh František Vybíral a Miloš Červinka byli v úzkém styku s Mrázkem. O Pospíchala se v souvislosti

L. Novák 10.6.2018 8:14

Re: Petr Fiala, ODS

Petr Fiala

Andreje Babiše opět dohnala jeho minulost. Verdikt Ústavního soudu SR jen potvrzuje, že nemá co dělat ve vládě, natož snad v jejím čele.

10:29 - 12. 10. 2017

L. Zemek 9.6.2018 10:03

Předpokládám,

a můj předpoklad téměř hraničí s jistotou, že většina těch, kteří teď chodí protestovat na náměstí, na podzim nebyla u voleb. Kdyby na podzim šli k volbám se stejným přesvědčením o správnosti svého konání, jako se teď shromažďují na náměstích, tak by poměr sil v poslanecké sněmovně vypadal úplně jinak. Nemuseli by žehrat na prolhanost a neschopnost (případně všehoschopnost) Babiše, komunisté by neměli šanci skoro po 30 letech zase "vystrkovat rohy" a sprostě vydírat při jednáních případné politické partnery a Okamurova SPD a Piráti by byli jen jakýmsi exotickým folklorním zpestřením naší politické scény.

I když i to, co momentálně předvádí vedení ODS, TOP 09, Starostů a KDU-ČSL je čiročirý alibismus. Co jim také zbývá po těch volebních výsledcích, o které se "přičinili" hlavně ti, kteří k podzimním volbám sice nešli, ale teď vehementně protestují na náměstích, pronášejí plamenné řeči a zviditelňují se s trapnými transparentyv rukou.

J. Václavíková 9.6.2018 10:09

Re: Předpokládám,

A nepředpokládáte téměř s jistotou, že Země je placatá?