4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Novák 14.7.2010 15:48

volby 47, volby 2010

Vážení! Nerad používám hesla, ale nechť mi ČSSD promine vypůjčím si přesto jejich heslo :" vymývání mozků ".Ve volbách myslím v roce 47nás komouši strašili kapitalismem a vyhráli -slibovali zemědělcům, drobným živnostníkům. Jak víme než se lidi vzpamatovali dorazili to v r. 1948 odehrávalo se to divadlo v Praze. Lidi si zvolili komunismus . Píše se rok 2010 a co se stalo, vážení zvolili jste si kapitalismus a odehrálo se to opět v Praze. Pražáci porodili jste TOP a V V. Buďte od té dobroty netahejte nás do těch vašich třenic a malérů, okrádejte si cizince a netahejte to na venkov. Máme vás dost. Co přijde z Prahy je jako morová rána. Vyřiďte si to třeba na Bílé Hoře.A myjte se zahníváte.

Dobře -zařídili jste nám kapitalizmus a jestli je soc dem evropská strana, měla by se spojit s odbory- poučit se třeba ve Francii, a nebo v Itálii, protož jiný objekt se střední tř. a proletariátu+ sociální síti nezastane a budem se akorát dívat jak ty škrty proti nám  něžné ručky odhlasují.

P. Kalina 14.7.2010 17:12

Re: volby 47, volby 2010

Pane Nováku, z politického, kulturního a průmyslového potenciálu Prahy má prospěch celá republika. Žije tady víc jak desetina veškeré populace ČR a výkonem je však možná na 30% toho, co je ČR schopná vyprodukovat. Z Prahy má prospěch i venkov, takže si nechte od cesty ta vaše prohlášení o morových ranách. Kapitalismus vám nezařídila Praha, ale rozhodla se pro něj celá ČR, a je to tak správně, protože předcházející politický systém lidi jen vykořisťoval a utlačoval.

V. Novák 14.7.2010 17:18

Hlasovala Praha i venkov,

žádný kraj nebyl vyloučen. Neházejte to na Prahu - všichni jsou zodpovědní za to, jak volby dopadly. Včetně těch, kdo volit mohl a nevolil.

V dobrém nebo nedobrém.