4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: David Rath je z ODS!

Po pravdě, po desítkách kauz vládních politiků, kdy sebevědomí levičáků v diskusích narostlo do nebetyčných výšin, se právě tito experti snaží přistupovat k Rathovu případu s "nadhledem".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Ondys 18.5.2012 14:52

:)))))) Ale no tak

Měli bychom se chvilku společně kolébat uspokojením nad chyceným kaprem a nečekat po ostatních, aby si hned vypustili rybník po tak společensky lidumilné oběti. Očekávání některých z mého okolí mi přijde stejně hloupé, jako očekávat samotný pád totality v našich končinách, když tehdejší prezident Novotný z mocenských důvodů nechal odsoudit na patnáct let za korupci oblíbence Rusů ministra vnitra Baráka, i když je fakt: Co my víme?, vždyť následovalo Pražské jaro alespoň se snesitelnějšími poměry, :))))))))) než nám to naše mírumilovné očekávání Rusové na oplátku zase spočítali... 

P. Schuh 18.5.2012 12:50

Výkřik do tmy

Další důkaz práce mafie v ČR.

Proto volám pryč s ODS, ČSSD, TOP, VV, LIDEM, KSČ ! Lidé volte jiné strany !

R. Langer 18.5.2012 12:59

Re: Výkřik do tmy

Souhlas!

L. Motl 18.5.2012 12:08

Většina lidí ví, že opravdové svině jsou v ČSSD

Komentáře o tom, že Rath vlastně nic neudělal, a když jo, tak to určitě není nic proti tomu, co si nakradli lidé z ODS apod., jsou úplně všude.

Na Novinky.cz, tedy Rudém právu převlečeném za kamaráda, je to všude, já to dostal na blog od jednoho doktora nyní v SRN, který zná Ratha osobně z několika míst apod. Tihle lidé používali, stejně jako Rath osobně, řeči - a jak víme, lži - o korupci údajně hlavně na straně ODS jako demagogické zbraně v politice a na tom, zda je někdo skutečně zkorumpovaný, jim vůbec nezáleží. Je to stejný typ lidí, kteří komunistu se silnou rukou vezmou ještě raději, když se chová jako Stalin. Nakonec řada z nich to dělala. Tihle lidé také schválně nechtějí vidět rozdíl mezi "možná nevýhodnými zakázkami", které někdo schválil, a o kolik Kč byly nevýhodné, a mezi miliony, které si někdo nahrabal pod koberec. Nevidět tenhle rozdíl je dost šílené.

Ale všechny tyhle pro-Rathovsky nabité diskuse odrážejí jen velmi malou, ale neobyčejně agresivní a aktivní smečku socialistických a komunistických lhářů, demagogů a pakáže obecně. Jsem přesvědčen, že naprostá většina národa si uvědomuje, že pravděpodobnost, že tohle neudělal, je mizivá, a pravděpodobnost, že jeho síť nepatří mezi ty největší, je také malá. Také se skoro všichni dozví, že Kott je člověk z ČSSD - ožralý odpad z ODS se lehce stane elitou ČSSD.

Osobně si myslím, že jen Rath osobně si nakradl více než všichni politici ODS od Sametové revoluce dohromady. Co jsme viděli s podlahami zatím, je jen špička ledovce. Dozvíme se o dalších kauzách. Korupce je rozhodně reálná věc, ale vedou v ní přesně takoví lidé jako Rath, kteří jsou řečmi o ní posedlí. Podle sebe jiné suď, zloděj křičí Chyťte zloděje.

Jsem samozřejmě rád, že se začínají chytat podobné krysky, ať už jsou v ČSSD, nebo třeba VV, což je v tomto směru jen ČSSD LITE. Doufám, že s tím poklesne i hysterie a konspirační teorie o tom, že všichni kradou a kradou bez rizika. Bez rizika krást nelze.

R. Jonák 18.5.2012 8:49

Jen malá připomínka

Ve všech sdělovacích prostředcích se mluví (a to dost často) o Kotovi, jako o exposlanci ODS a novináři bez jakýchkoliv poznámek taktně pomlčí o tom, že je členem ČSSD. O tom se čtenář dozví až když sdělují, že má mu má být pozastaveno členství v ČSSD.

F. Doušek 18.5.2012 9:28

Re: Jen malá připomínka

a mezitím stihl být ještě v řadách DEU, což se málo ví.

J. Mannheim 18.5.2012 6:10

nač se zimňovat

o Bártovi, který už je politickou mrtvolou, je přece jasné, že jeho strana již žádnou moc nemá a po příštích volbách pravděpodobně zanikne. Kdežto pánové Novák, Oulický (to je ten, co beztrestně staví v chráněné oblasti) a spol. moc a vliv mají. Jak jinak si lze vysvětlit volebního manažera za ODS?

P. Jášek 18.5.2012 6:06

Ale to je správně!

Vy nevíte, že kradou pouze modří? Oranžoví ty prachy mají jako odměnu za poctivou práci pro "obyčejné lidi"!

R. Langer 18.5.2012 10:00

Re: Ale to je správně!

:-D

P. Pavlovský 18.5.2012 2:31

Rathova substandardnost byla přece patrná

na první pohled a poslech z pouhé TV obrazovky! Přesto  byla pro D. Ratha většina lékařů jinak by nemohl být opakovaně volen do jejich čela. Přitom žádná voličská skupina není tolik kvalifikovaná pro snadné diagnostikování jeho nestandardnosti - zjevná manická psychóza.

D. Rath lámal úspěšně kopí za lékaře a úplně stejně byl výhodný pro ČSSD - J. Paroubek je zručný oportunista. Přínos D. Ratha socdemáckému vítězství v krajských volbách před čtyřmi roky je nade vší pochybnost. Tak jako měl své voliče masově mezi lékaři, měl je i v občanstvu a ČSSD to dobře věděla, jinak by nebyl jejím středočeským lídrem pro podzimní volby.

Maniaci jsou v politice nebezpeční, když mají svou "fázi", působí přesvědčivě, autenticky. Srov. V. Mečiar nebo PhDr. M. Sládek.

Zajímavé by bylo, kdyby promluvil někdo, kdo byl při odchodu D. Ratha z ODS. Co to bylo za základní organisaci, co se tam tehdy stalo?

T. Šmilauer 18.5.2012 1:40

Nezlehčujte to!

To, že je Rath zloděj, nemění nic na tom, že v ODS je řada podobných "politiků", kteří se obohatili nezákonně z veřejných financí.

J. Jurax 18.5.2012 1:55

Re: Nezlehčujte to!

Kde je příležitost, je i zloděj. Takoví politikové jsou ve všech stranách - proč by jinak taky do politiky lezli, kdyby se dokázali uživit stejně dobře i poctivě. Přece až jednou ukončí politickou kariéru, nemůžou zůstat chudí - a z žebráckého platu politika, voleného zastupiče, ministra, hejtmana a případných poslaneckých náhrad nezbohatnete. Akorát se teď budou úplatky dávat v jiných škatulích než od vína ...

P. Lenc 18.5.2012 9:18

Re: Nezlehčujte to!

Ne že by tam nějací nebyli,pane Šmilauere,ale co vám říkají jména Kavan,Gross,Kraus,mohl bych pokračovat ještě dlouho a všechno to jsou jména ČSSD.A co se provalí dál na socialisty je ve hvězdách.Je možné obvinit  vrcholové politiky ODS z nekometentnosti,ale ne z toho,že přechovávají v trezorech peníze o kterých náhle nic neví,nosí miliony v igelitkách nebo v krabicích od vína.Ani nemají křišťálově čisté miliony.Ano,pokud se jim prokáže to co se socialistům prokázalo,za což se nikomu z nich dodnes nic nestalo,tak ať se koná jako v případě Rátha.Znovu zdůrazňuji,ne že by v ODS nebo jiné straně nebyli další Ráthové,ale nejvíc zlodějen zametených pod koberec má ČSSD.A řídí se pokřikem zloděje volajícího chyťte zloděje.A zatím jim to vychází.

V. Kain 18.5.2012 9:42

Re: Nezlehčujte to!

ČSSD nebude poškozena Ráthovou zlodějskou nenažraností.Voličům  socialistů je to jedno,jak je patrno z diskusí.Oni jim socialisté na předvolebních mítincích při párkách ze separátů a nějaké pivní břečky slíbí slastný život pod jejich praporem a ti tupci jim dají hlas.

E. Došlík 18.5.2012 10:28

Re: Nezlehčujte to!

Pane Kaine, pokud je vaše příjmení pravé, ne vymyšlené, tak vám přesně sedí!

V. Kain 18.5.2012 12:26

Re: Nezlehčujte to!

Vy jste zřejmě účastník jejich předvolebních mítinků a tam se napapáte a nabumbáte gratis.

E. Došlík 18.5.2012 13:04

Re: Nezlehčujte to!

Kaine, jste jasnovidec? Při zdravém rozumu mi to není zapotřebí . . .

M. Martin 18.5.2012 12:41

Re: Nezlehčujte to!

Pane Došlík jestli je vaše jméno pravé a ne vymyšlené tak se na vás taky hodí .UŽ NA VÁS DOŠLO !!!!

E. Došlík 18.5.2012 13:15

Re: Nezlehčujte to!

Pane Martine, mé jméno je pravé, nepotřebuji se skrývat za různými vymyšlenými jmény! Vím, že některým diskutujícím mé názory vadí, ale každý máme právo i v této nedemokratické zemi se svobodně vyjádřit. Nevím co myslíte tím vašim " UŽ NA VÁS DOŠLO " ? Na co mělo dojít? Nejsem členem, a natož příznivcem žádné parlamentní, či senátní strany! Tak jsem jen a jen svým, i pohledem na to, co se tady děje nejenom na politické scéně . . .

I. Malypetr 18.5.2012 9:46

Re: Nezlehčujte to!

Největší problém českého národa je,že si to dělí na své a jejich zlodějě.Národe,okrádájí tě oba dva,zcela lhostejno kdo více či méně.