4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: David OÚNZ Rath

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V.Bednář, Jihlava 6.3.2006 5:25

Agent "RAS reg. číslo 30977" seznamy StB

Občane, nediv se! Bývalý, "vzorově" krycím jménem nazvaný "KONFIDENT" StB  je mu vzorem! 
ll 4.3.2006 7:26

On Dryml taky stojí za povšimnutí

A to nejen kvůli svému chování řeznického psa, ale i svým "lékařským" aktivitám.
Marek 4.3.2006 0:16

Část českého tisku předvádí fanatickou nenávist

Pane Blaho, takto nějak si představuji, že psal tisk po příchodu Němců v roce 1938. Takto nějak si představuji štvanici části českého tisku na K.Čapka v roce 1938. Takto nějak si představuji mediální prefabrikaci národa protektorátním tiskem, kde výsledkem bylo, že část národa potom zaplnila Václavské náměstí, při slibu věrnosti českého národa Řiši po atentátu na Heydricha.
Martx 4.3.2006 7:20

Re: Část českého tisku předvádí fanatickou nenávist

Sice bych Marku, volil mnohem smirlivejsi prirovnani, ale nezbyva nez uznat, ze takto ucelove zfabrikovany clanek k jistym asociacim prece jen svadi. Skoda, ze cizi majitele a potazmo nezname sfery vlivu de facto zabrali nas tisk. Uz mi docela chybi strizlivy pohled na realitu.
Ladislav N. 6.3.2006 17:26

Re: Takto nějak si představuji štvanici části českého tisku na K.Čapka v roce 1938.

Tedy, přirovnávat spisovatele Karla Čapka ke grázlovi Rathovi, na to musíte mít pořádné "zatmění"...
CYRIL 3.3.2006 18:59

Je to stále dokola totéž

Ať čtu o panu ministru v kterýchkoli novinách, jednoznačně vyplývá, že DRath je udavač, špinavec a práskač. Jenže tím to všechno končí. Prokázalo se, že jeho úzká spolupracovnice tahala z firem miliony za zprostředkování "rozhovoru s panem doktorem", a nic se neděje. Ve všeobecné zdravotní pojišťovně nebyly zjištěny žádné podrazy, nucená správa stála daňové poplatníky miliony, a nic se neděje. Podle mne je to způsobeno tím, že sociální demokracie tu za posledních 8 let vytvořila zločinecké prostředí. Podívejme se na tuto stranu: Součková může jít do kriminálu na 3-10 let za trestné činy, kterých se ve funkci na ministerstvu zdravotnictví dopustila, Svoboda sedí, Kraus musel tiše zmizet, totéž Hojdar, kterého navrhovali zločinci na post ministra,, Gross nedokázal vysvětlit kde vzal peníze na byt.... Je zbytečné v tom pokračovat. Prostě se nám dostala k moci mafie a nehodlá se svých postů vzdát. Možná jí to opět vyjde, pokud lidé této země budou tupí a líní. Volit ČSSD znamená volit zločinecké praktiky vedení této země!
ladasC 4.3.2006 0:08

Re: Je to stále dokola totéž

Ne,ne, je to přesně jak moudrý pan premiér nedávno říkal"VLÁDA TALENTÚ" no a nevyjmenoval jste je ani všechny
 
Martx 4.3.2006 6:58

Re: Re: Je to stále dokola totéž

Ano, nelze nez souhlasit v teto ceske demokraticke spolecnosti je jiz 8 let nastaven system moznych selhani ci podvodu jednotlivcu. Zato do roku 1998 byl nastaven system cilenych podvodu jednotlivcu a skupin, podporovany tehdejsim establishmentem. Ve vztahu k ODS a vyse zminenemu mohu rici jen jedine: "Historia magistra vitae". Jako intelektualove (z uleknuti) si to jiste dokazete prelozit. Btw. nejvice hysteriku a mentalne labilnich lidi jsem zazil prave mezi mentory a vysoce vzdelanymi jedinci.
Martx 4.3.2006 7:35

Re: Je to stále dokola totéž

Hm, dobre, on prerod uvedomeleho redaktora socialisticke Mlade Fronty (slava Socialistickemu Svazu Mladeze jako juniorce KSC) mezi privatizatory a posleze prodejce novin neznamo do jakych rukou (zajistit se materialne), a dale v naprosto spravedliveho a nestranneho novinare (zajistit se mentalne). V jeho pripade se jedna o syndrom veletoce ega, tentokrat zleva doprava. Avsak, kdo vi, treba to jednou bude zase zpet. A prave tyhle kazatele moralky mam nejradeji, nebot vim, ze se zase obklopuji sobe podobnymi. Je to kaminek do celkoveho obrazu urovne posuzovaneho objektu. O kom mluvim? Nevite? Prece o sefredaktorovi toho co ctete, tedy o Ondreji Neffovi.
divizen 4.3.2006 10:34

Re: Je to stále dokola totéž

úzká spolupracovnice tahala z firem miliony za zprostředkování "rozhovoru s panem doktorem" -- no, když takové hry může dělat lobista Dalík a lobista Bujakowski, proč ne lobistka ožírající předsedu ČLK.
Slava 3.3.2006 15:20

Pochybná argumentace

Nevím, proč autor článku uvádí jako jeden z argumentů rozhovor pí. Jílkové s panem Rathem. Viděl jsem ho, přečetl jsem si i jeho záznam, a musím říct, že při způsobu argumentace paní Jílkové by se zvedla a odešla naprostá většina lidí. Tenhle odkaz je spíše argumentem proti tvrzením (také demagogickým) autora článku. Nářky demagogů "bojujících" proti demagogii jsou skutečně dojemné.
Jan Zachrta, Dán 3.3.2006 17:00

Re: Pochybná argumentace

Naprosto s Vámi souhlasím. Většina konfidentů by se zvedla a odešla, stejně jako Dr. Rath.
Slava 3.3.2006 17:06

Re: Re: Pochybná argumentace

Většina konfidentů možné ne, Jílková tam zůstala.
* 3.3.2006 17:24

PRASKAC RATH: Lhal jsem, ale podvod to nebyl

LN: To může být s vámi spřízněný člověk. RATH: Je relevantnější svědectví člověka, který mě tam potkal pětkrát za rok? Nebo člověka, který tam se mnou obden byl na operačním sále? Dobře, ať se se mnou soudí. Já jim dokážu, že mluvím pravdu. Dosvědčí mi to lékaři. Ne nějakej ouřada Krejčík, kterej seděl na ředitelství. Tehdy po revoluci byla nestandardní situace. Já jsem byl jeden z mála lidí, kterým ředitel věřil. Pan ředitel mě posílal, abych Krejčíka sledoval, co kde říká. Protože o něm chtěl mít informace. LN: Byl jste jeho špion? RATH: Neřekl bych, že jsem byl špion. Byl jsem asistent ředitele. Tehdy byla FN rozdělena na dvě nemocnice. A pan ředitel mi řekl: "Chceme pro pana ministra Bojara připravit materiály, aby se obě nemocnice sloučily. Potřebuju od tebe zprávu, proč se to rozdělilo." Chodil jsem po archivech a hledal zprávy z roku 1949, 1950... LN: A k tomu vám ředitel ještě řekl: "Pověste se na paty Krejčíkovi, ať vím, co vykládá"? RATH: Takhle bych to neřekl. Řekl třeba: "Běž na schůzi, tam si poslechni, co říká primář Krejčík a pak mi řekneš, jestli tam vykládal to, na čem jsme se dohodli na poradě." LN: To nebyla právě důstojná role. RATH: A co jsem měl dělat? LN: Omlouvám se, ale připadá mi, že jste dělal práskače. RATH: Vy to dostáváte do trošku jiné roviny. Ale pravda je, že doktor Krejčík mě v lásce zrovna neměl.
CYRIL 3.3.2006 19:02

Re: Pochybná argumentace

Nevím, zda by mne vyvedlo z míry tvrzení, že jsem konfident. Mám natolik čisté svědomí, že bych to snad přeslechl. Dobře to ale slyší člověk, který je synečkem udavače a sám chodil práskat na své kolegy. Potrefený se ozývá. DRath je nerovný člověk, na první pohled kluzký, zákeřný grázlík, prostě synáček svého práskačského taťky. Proto vylítl jako čert ze škatulky!
Martx 4.3.2006 7:10

Re: Pochybná argumentace

Vite, nerad slysim odmitani hodnoceni cloveka i podle jeho soukromi, ne jen dle pracovniho ci verejneho zivota. Tam hrajete, ale doma na to obycejne schazi sila. On ma aspon drzost priznat na rovinu stav sveho soukromi, ale u Jilkove to najdete tezko. Obetovat partnera nejakemu dalsimu, zajistenejsimu...obetovat rodinu kariere... Jsou to jeste zeny nebo jiz hydry? Poradte. Z ust takoveho cloveka bych nejake narceni take prijal velmi stezi.
Martx 4.3.2006 7:15

Re: Re: Pochybná argumentace

Pardon, jeste off topic: Navrhuji pokus, kdy se slepicim da na vyber z nekolika, ac dobre vypestovanych, prec z hlediska kvality a slechteni rozdilnych odrud zrni. Pokud to dopadne jak predpokladam, tak muzeme mit zpetne potvrzeni zname lidove moudrosti, a asi tomu nakonec zacnu take verit.
OMar 3.3.2006 13:23

v článku není vysvětleno slovo OÚNZ- je to zkratka pro "odlož úplatek nebo zemřeš".

 
jinak s článkem plně souhlasím, jenom bych ale neměl DR za zlé je, že utekl z toho diskuzního pořadu. Jílková je exaltovaná kráva a s jakymkoliv zpravodajstvím její vystoupení nemá nic společného. Rovněž slovo "konfident" je v tomto kontextu zcela mimo mísu, ale (alespoň v jejím projevu) zní daleko břeskněji než český ekvivalent důverník, proti kterému by nemohl DRath nic namítat (a možná by dokonce by se k té informaci dokonce i nějak postavil.            
jakovy 3.3.2006 14:01

!!!

odevzdej etc.
Jan Zachrta, Dán 3.3.2006 17:04

Re: v článku není vysvětleno slovo OÚNZ- je to zkratka pro "odlož úplatek nebo zemřeš".

Ačo si představujetě pod takým slovom KONFIDENT? Konfident je důvěrník a tím bezesporu pro pana primáře (rozhovor s Kálenskou) i pro Paroubka (Jílková) byl a je. To že se na Jílkové podepsala postlaktační psychóza je sice smutné, nicméně Rath je práskač z prospěchu (konfident je velmi jemný výraz) a nikdo mu to neodpáře
Slávek 3.3.2006 13:10

rozhovor s Kalenskou

 
opravdu stoji za precteni cely clanek !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pert1 3.3.2006 13:01

Nechme Ratha

čím déle tam bude, tím lépe. Představte si, kdyby zůstal na postu Standa. Sockomunisti by možná nyní měli 7%. Rath je zatím připravil o 4%. Konfidente Rathe, jen dál.
filosof 3.3.2006 11:09

Vojta...tedy jkreten ...má nemocnou štítnou žlázu...

Tady  to   označeníí  je   nerelevantní..
filosof 3.3.2006 11:08

Pane Bože, ta úroven novin...

To  sou  teda   voloviny...
OF    v  Sudetech   likvidovalo   ty  samé  lidi,   co Hitler,  Henein, Brežněv...
Byli  to   bývalí  členové  KSC  a     konfidenti STB...
TO CO SE Tady    presentuje   je    špína, která  vyplynula  na povrch...
Děla  snad  to, co mu ředitel poručil..
incisivus 3.3.2006 11:28

Re: Pane Bože, ta úroven novin...

Je mi líto, ale jsou filosofické texty, kterým moc nerozumím.
Vojta 3.3.2006 10:52

To jsem se opravdu pobavil,

ale se smíšenými pocity, že takovýto kretén může být ministrem vlády země, ve které žiji. To je opravdový hnus.
kocourek 3.3.2006 10:50

?

Zasnu.Vrbi se nam to,vrbi.A nejak tady postradam jeho obdivovatele,obdivovatelky a to jejich,za vse muze ODS.Ja byt Rathem,tak zacnu chodit kanaly.Ikdyz,on ma z ostudy kabat a takovato vec mu vubec neprijde spatna ,naopak ,ocekavam jeho tvrdy protiutok a tam urcite bude,ze to zinscenovala ODS.To bude posusnani.
Novák 3.3.2006 10:29

Proboha!!!!

Jak dlouho ještě?
František I. 3.3.2006 10:43

Re: Proboha!!!!

Při naší blbosti hodně dlouho.
bulis 3.3.2006 10:47

Re: Proboha!!!!

bla, bla, blka