26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bubik 17.11.2008 18:02

Re: Nejhezčí na celé věci je....

soudruhu kdo je to "nám" ? Pletete si zájmena.......Máte-li žaludeční nevolnost Vy, vemte si žaludeční kapky a odpočiňte si. Ale co je ostatním do toho.

Jinak dle obsahu Vašeho příspěvku soudím, že IQ Macka, toho primitiva, je asi tak dvakrát (možná i třikrát;-P) vyšší než Vaše

Gaston 18.11.2008 0:14

Re: Nejhezčí na celé věci je....

A copak nám je platná ta vysoká inteligence Macka, když neslouží veřejnému prospěchu Vy chytráku? Neznáte snad, nebo neslyšel jste o vysoce inteligentních zlodějích, či jiných gaunerech?

JJ 17.11.2008 9:58

S ODS na dve veci tu komanci budou zase vladnout

Diky panove.

Kajan 17.11.2008 9:46

Gratuluji všem odvážným a zodpovědným, tedy mým, lidem k 19 narozeninám !!! Dzp.

Gut 17.11.2008 9:37

Více peněz se dá utopit v účtování akciových společností, než v neziskovkách

Názor, že neziskovky slouží k plýtvání je stálý pseudoargument těch co z akciovek chtějí vytvořit penězovod do vlastní kapsy. Akciová společnost sice hospodaří, ale vždycky do kapsy akcionáře a je pak důvod pravicové vlády říci, my s tím nemůžeme nic dělat to je soukromý majetek.. Finanční krize v globálním měřítku je krizí akciového kapitálu, ne neziskovek a teď požadují ti co to nastartovali, dejte, pomožte. Když jsou zisky, ty jsou naše. je to celé uvažování o nehospodárnosti neziskovek stará ohraná deska.

vodák 17.11.2008 9:47

Re: Více peněz se dá utopit v účtování akciových společností, než v neziskovkách

Jesliže akcionář je kraj, tak nevím co je na tom špatného. Každý, kdo má trochu ponětí o právu ví, že právě neziskovky umožňují největší rozkrádání. To se také v našem zdravotnictví děje a akciovky, ze zákona s přehledným hospodařením, tento penězovod hochům, kteří z toho léta žijí neumožní. Proto ten kravál. Mluvit o privatizaci je nesmysl a věří tomu ten, kdo se neorientuje a věří lidem, kteří dovedou krásně mluvit. A v tom jsou soudruzi mistři.

strejda 17.11.2008 11:46

Re: Více peněz se dá utopit v účtování akciových společností, než v neziskovkách

Stačí porovnat kolik a.s. a s.r.o. zkrachovalo s tím kolik zkrachovalo neziskovek a hlavně, kolik za těmi krachy a.s a s.r.o. zůstalo dluhů. Jednoduché a poučné.

exulant 17.11.2008 17:51

Re: Více peněz se dá utopit v účtování akciových společností, než v neziskovkách

Jiste - neziskovky zkrachovat nemuzou protoze jsou kolektivni nezodpovednost, jako za socializmu.Porad je do toho potreba sypat cim dal tim vic penez a mazat a mazat aby se ty kola tocily. AS a ASSRO nekdo zaplati a kdo je vede ma zajem aby fungovaly aby neprisel o chleba.Firma zkrachuje kdyz se bud zdrazi tak ze na sebe nevydela kuliva konkurenci anebo zakladatel mel blbej napad ktery se nerozejel a vedeni bylo neschopne.To u neziskovek nenexistuje.

vodák 17.11.2008 20:31

Re: Více peněz se dá utopit v účtování akciových společností, než v neziskovkách

Tak se shodneme. To, že neziskovka nemůže zkrachovat je jednou z příčin rozkrádání a nejlepší zaměstnání pro lemply. Právě proto akciovka s průhledným hospodařením, kde je zřejmé, kam jde případný zisk nebo jasně prokázaný důvod ztrát, je daleko lepší.

Kajan 17.11.2008 9:35

Také mi je kzblití z koalice ČSSD-ODS v Olomouckém kraji !!! Dzp.

Frank 17.11.2008 9:35

Proč až za pár měsíců Bartoni?

Vy přece všechno víte hned a nejlépe.

PROKOP BUBEN 17.11.2008 9:33

NO ANO

Macek, kLausův pobratim, by se měl především pozvracet sám ze sebe.......Jeho učebnicového příkladu, jak propojit šmelinu s politikou se chopili mnozí a nepřímo tak dopomohli svým jednáním a konáním levici k opětné moci.....

občan 17.11.2008 9:27

Tady mne to nepřekvapuje,

ale vždy mne vytočí, když jeden fanatik z jednoho ismu horuje proti druhým fan. z jiných ismů.Nejsem zastáncem žádné strany, žádných spolků na základě rozsáhlých dohod mezinárodních at v ekonomice , politice a bezpečnosti.Z dějin jasně vyplývá, že dohody jsou jen k tomu,aby se porušovaly a využívaly je ti silnější.A pokud někdo pomlouvá to minulé, je to jen slaboch a zakrývají se tím jen nedostatky vlastní a současné.To platí jak pro jednorlivce(viz p.Bartoň), tak pro systémy(viz dnešní kap. u nás versus socialismus dříve)Zde by naopak mělo platit jako v obchodu, že dobré zboží nepotřebuje reklamu.Tu naopak prosadili politici,protože to je nejjednodušší jak manipulovat mínění veřejné a nic to nestojí jen mlácení hubou, pokud to nezajde až k tvrdému mafiánství, kde jde o veliké zisky a životy.Pokud se nezačne v politice měřit a hodnotit jako v ekonomice, t.zn. je uzavřena např. nevýhodná smlouva pro vlastní zemi politikem a škody jsou většinou obrovské, tak ať je nahradí ti co tu smluovu uzavřeli a nebo zavřít, jako to je v běžném životě lidí.Někdo navrhne ,že je to utopie, ale proč, když to musí platit mezi obyč. lidmi, tak proč né mezi politiky, když nás stále přesvědčují , že jsou přeci jen obyč. lidmi.Pak nebudou stále nové a nové miliardové arbitráže prohrané a pod. a bude dost peněz na důchody atd. bez vyčůraných reforem.To jen úvaha nad částí našeho života, aby si p. Bartoň a podobní nemysleli, že jsme lidi bez mozků a pod.Takže doporučuji písatelům více přemýšlet a kombinovat , než psát.Nebudou pak za blbce, pokud jim to ovšem nevadí vzhledem třeba k brebendám za to inkasovaným.

Standa 17.11.2008 8:02

Mělo

by nás děsit pomyšlení na to, že se tu plánuje americké zdravotnictví - zisk za každou cenu i lidského života! To je to nejděsivější. Že se peníze vybrané pro zdravotnictví mají vracet do zdravotnictví nás ani trochu neděsí. Děsí nás, že se plánuje vyvádění peněz ze zdravotnictví bez omezení! Na otravu krve Paralen a na rakovinu Aspirin nebo klystýr, bando jedna!

H.K. 17.11.2008 8:20

Re: Mělo

Na otravu krve Paralen a na rakovinu Aspirin nebo klystýr, bando jedna. To na NP píšte po x-té. Kde se to stalo?

berg 17.11.2008 12:13

Re: Mělo

no přece standovi, a to jsou potom následky

trent 17.11.2008 7:37

malinkatý omyl...

komunisté pro 21.stol. nejsou komunisté 20.stol.netouží po ministerstvech....proč se cpát do vlády,která ničemu nevládne.....globalizovanému česku se dá vládnout i jinak....moderně;-P

Ypsilon 17.11.2008 7:54

Re: malinkatý omyl...

Ale tohle platí pro všechny partaje. Národním vládám je odzvoněno. Proto se do politiky špičkové figury nehrnou a nepohrhnou.

Radek 17.11.2008 7:26

Ten nejlepší poradce Hradu

Miroslav Macek jako arbitr mravnosti v politice a poradce Hradu ?! V den výročí 17.listopadu se nabízí slova jednoho kdysi známého filmu Jak hluboko jsi klesla /Česká republiko/.Možná ,že je skvělý poradce VK,jak podojit stát o další miliony do vlastní kapsy,jak balit další  mladé letušky a tvrdit,že to jsou ty kořeny správné pravicové politiky.Macek je jedním z těch "velikánů",kteří pomohli pravicovou politiku v zemi zcela zdiskreditovat.K tomu je pochopitelně nutné vykřikovat varování o socialistech a byrokratech z Bruselu,kteří jsou největším nebezpečím pro český kapitalismus podle Klausova a Mackova střihu.

Standa 17.11.2008 8:04

Re: Ten nejlepší poradce Hradu

Macek a mravnost? To nikdy nešlo dohromady!

Jarda 17.11.2008 9:17

Re: Ten nejlepší poradce Hradu

Macek je zářným příkladem toho, že skrývat se za stranu umožňuje velice rychle ztratit veškeré mravní normy i charakter.  Macek je  absolutně morálně i charakterově nepřijatelný - jeho rodinný život a jeho chování ať už  v byznysu či v politice je čirý hnus!  Takové morální zrůdě nelze podat ruku ani náhodou!

Tatana 17.11.2008 3:22

Nevim, proc jste prekvapen z Miroslava Macka, pane autore.

Macek prece bojuje za V. Klause, stejne jako jeho dalsi poradci, kteri skoro denne dementuji, vysvetluji, polemizuji. Je to porad dokola : Jakl, Hajek, Weigel, Macek, Mach a znovu a znovu; v posledni dobe pribyla jeste Bobosikova a tajemnik z Klausovy nadace. Uz si zvykam, ze pro V.K. a jeho priznivce je blizsi bolsevik nez siroce pojata strana, ktera jim prilis pripomina nekdejsi Havlovu "pravdu a lasku". Ne vuci komunistum, ale vuci Havlovi a spol. je prece prvotne cilena jejich zloba a zast, podivejte se na diskuse kterehokoliv serveru, doporuzuji kupr. Virtually. Tam uz se nestiti ani publikovat clanky komunistu z Halo novin. Jen kdyz obhajuji Klause; hlasu pro nej totiz ubyva a neni v podstate jiz novinare, ktery by byl pro nej ochoten zdvihnout hlas. Ale jinak, vsiml jste si samozrejme naprosto spravne. Klausovym fanatickym privrzencum nicmene neotevre oci nic.

Slava 17.11.2008 2:40

Z tak zvaných „Britských listů"

Tento způsob referování byl oblíben zejména v Rudém právu. Zvyk je holt železná košile. Nějak nám ta modrá oprýskává, že?

DrX 17.11.2008 7:07

Re: Z tak zvaných „Britských listů"

Ale ony jsou opravdu "tak zvané". Nevidím na nich totiž nic britského a jak k tomu názvu přišly je mi skutečnou záhadou. Kdyby se nazývaly "Moskevské listy", tak vy je asi nikdo "tak zvanými" nepojmenoval. To by totiž sedělo, jak pravil p. ministr Jandák, "jak p.. na hrnec".

Ypsilon 17.11.2008 7:58

Re: Z tak zvaných „Britských listů"

On je to nejpodstatnější  název?8-o

Slava 17.11.2008 12:54

Re: Z tak zvaných „Britských listů"

V argumentaci týkající se názvu nepochybně.

kmet 17.11.2008 7:26

Re: Opravdu nedokáži pochopit,

proč se to "B" mužstvo Halo novin nazývá Britské listy. Vidím v tom úmysl zmást ne moc přemýšlivé čtenáře. A tak plně chápu, že ne někdo nazývá "údajnými".  

Dachs 17.11.2008 8:16

Re: Z tak zvaných „Britských listů"

Tak zvaný Slava je zřejmě velkým fanouškem tohoto internetového plátku, který se plíživě přesouvá až na krajní levici, "Britské" jsou zřejmě jen kvůli domicilu jednoho z jejich pachatelů, jistého Čulíka, neškodného namyšleného levicového intelektuála, jenž káže za skotské peníze do rodné vlasti své levicové názory a jak je u levičáků zvykem, neustále žebrá o peníze. Jeho fámulus Kotrba, to je horší ptáček, ten byl jednu dobu státem placen za členství v jedné z mediálních rad, tuším českého rozhlasu a jest tedy odborníkem na média, politiku a dostává orgasmus při každé zmínce o ruské armadě a její skvělé výzbroji, z toho by byl dobrý Dzeržinskij či Jagoda, toho musí sem tam i Čulík krotit. Ale jak je u bolševiků zvykem, kdyby zvítězili, tak mu Kotrba zakroutí krkem, jako jiní Trockému či Clementisovi... Na ty ptáčky fakt bacha!!

strejda 17.11.2008 11:52

Re: Z tak zvaných „Britských listů"

Dachsi, vaše antireklama je tak zajímavá, že na Britských listech musí být hodně zajímavého, jinak byste tak silně nesoptil.

A malou poznámku k té ruské armádě. Napoleon i Hitler milovali zprávy o kolosu na hliněných nohách. Vám by se také libily. Vtip je v tom, že sebepříjemnější zpráva je jen zpráva. Poptejte se Saakašviliho, ten už o kolosu na hliněných nohách ví své.

RK 17.11.2008 1:16

Někdo hledá důvody,

jiný zase způsoby. V byznysu a zřejmě (aspoň doufám) v politice je úspěšnější druhá varianta. Macek hledá způsob jak z toho ven v situaci kdy ODS jeste aspon dycha, autor nasel duvod jak aspon jeste chvili i kdyz mozna naposled zustat u korytek, coz je hlavni problem ODS od predposlednich voleb a hlavni duvod neuspechu v poslednich volbach. Stara Klausova garda mela aspon glanc a tolik u toho nemlaskala.