5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Czexit je hloupost

Po těžkém rozvodu se žena k muži nebude dál chovat jako zamilovaná šestnácka a nebude mu prát, žehlit ani vařit. Reálně se muž jen prohne na výživném a soudních poplatcích. Odchod z EU není ničím jiným než těžkým rozvodem...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vintr 5.3.2018 1:22

Re: Rovný mezi rovnými

A jak si soudruhu představujete to "rovný mezi rovnými"? My můžeme akorát tak stát rovně v pozoru, když dostáváme rozkazy z Bruselu.

J. Vintr 5.3.2018 1:18

Když použiji příměr pana Zdechovského

když žijete v manželství s někým, o kom víte (nebo předpokládáte), že se vám bude po rozvodu mstít, tak to manželství zaručeně stojí za hov..o a je mnohem lepším řešením se okamžitě rozvést, ať vás to bude stát cokoliv.

B. Carina 5.3.2018 1:11

Pane Zdechovský,

jste si jist, že jste politik? Zatím mluvíte jako účetní.

Z. Rychlý 5.3.2018 0:47

To jsou ubohé černobílé kecy.

Vystoupením z únyje se přestane obchodovat? Proč? Ledaže kvůli ostrakizaci, i kdyby to bylo pro EU nevýhodné.

Volný pohyb osob bude zrušen - no používat pas není žádná hrůza. Jiný problém by byl, kdyby nějaký ouřada nepovolil vydání pas, jako za komančů. To hrozí?? Mimochodem donedávna nám zakazovali v cizině pracovat, ani se nečervenali.

Naše slovo v EU nic neplatí, máme akorát příležitost držet hubu.

Pane Zdechovský, čiší z vašich textů touha po EU kariéře.

V. Braun 5.3.2018 0:45

Rovný mezi rovnými

Konečně někdo napsal, abychom přestali remcat a začali se chovat jako dospělí sebevědomí lidé, nebo v tomto případě sebevědomý stát. ČR je spolu s ostatními státy EU rovný mezi rovnými a měli bychom se podle toho chovat, a to včetně případů, kdy se nám nepodaří prosadit vše, co bychom chtěli. Jak někdy pana Zdechovského kritizuji tak v tomto má mou plnou podporu.

T. Pansky 5.3.2018 0:44

Se vsi uctou konstatuji, ze autor je velmi naivnii a ...

... a dela svoji stranu, KDU-CSL, nevolitelnou. Diky euro-socialismu, ktery autor zastava a brani, se Evropa potapi, nejen ekonomicky, ale hlavne socialne. V cele Evrope vidime to, co bylo v Ceskoslovensku pred rokem 89. Kdo na tohle nejvice doplaci? Chudsi cast spolecnosti. Ze neni mozny rozvod? Je, alespon bychom si zachovali svoji dustojnost a hrdost. Evropa umira a my uz bohuzel nemame ani svoje "gule", abychom to rekli nahlas.