29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: Czexit je hloupost

Po těžkém rozvodu se žena k muži nebude dál chovat jako zamilovaná šestnácka a nebude mu prát, žehlit ani vařit. Reálně se muž jen prohne na výživném a soudních poplatcích. Odchod z EU není ničím jiným než těžkým rozvodem...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 5.3.2018 9:31

Re: To jsou ubohé černobílé kecy.

Cituji: Propásla jste příležitost držet hubu.

O. Uživatel 5.3.2018 9:30

Uživatel požádal o vymazání
J. Pražák 5.3.2018 9:24

Re: Europapalášům jde o koryta, tak lžou

Argumentoval jsem konkrétně. Zkuste to také.

M. Gavlák 5.3.2018 9:22

Re: Europapalášům jde o koryta, tak lžou

á, další ryzí ekonomický odborník....

O. Uživatel 5.3.2018 9:14

Uživatel požádal o vymazání
A. Zajícová 5.3.2018 9:05

Re: To jsou ubohé černobílé kecy.

a co se poté, co to ten žabožrout řekl stalo? Obsadily nás EU vojska nebo snad byli všichni EU poslanci z Česka popraveni?

A. Zajícová 5.3.2018 9:04

Re: Když použiji příměr pana Zdechovského

to už nás ovšem nemusí zajímat, ale on to i Ahmed nějak uplácá a Němce to bude nakonec stát méně než v Mladé Boleslavi.

Z. Rychlý 5.3.2018 8:43

Re: To jsou ubohé černobílé kecy.

to pravil francouzský prezident, já jen cituji.

J. Pražák 5.3.2018 8:38

Re: Takovou

Ti EUrovůdci se budou zpovídat ze svých zločinů před tribunálem, obdobným tomu Norimberskému.

J. Pražák 5.3.2018 8:30

Re: Teď ještě

Hezké přirovnání.

J. Pražák 5.3.2018 8:26

Europapalášům jde o koryta, tak lžou

Ad1: Dotace by měly význam, kdyby se použily výhradně na stavbu dálnic a železnic, jako to udělali ve Španělsku. Tzv. "čistá pozice" "dotací" pro ČR činila za dobu členství v EU 656 miliard Kč,tedy 11,20 Kč na osobu a den hrubého. Když se od toho odečtou administrativní náklady na podávání žádostí a schvalování dotací, na policii a vězeňskou službu, která zavírá všechny ty Rathy a Kušnýře, kteří rozkrádají "dotace" a také spolufinancování zbytečných projektů, tak je přínos dotací pro ČR záporný a vydělávají pouze ti rozkrádači a příjemci dotací, jako např. Babiš, nebo výborně placení bruselobyrokrati. Současná politika EU nejvíce pomáhá geopolitickým nepřátelům zemí sdružených v EU. Bez finančních nákladů, bez jediného výstřelu profitují z hloupého rozhodování EUrovůdců. EU odrovnává sama sebe prostřednictvím byrokracie a "uprchlické krize".

Akceptování přijetí imigrantů proti vůli lidí, zejména muslimů a lidožroutů, kteří mají úplně jiné vzorce chování, jsou agresivní, netolerantní, je vlastizrada. Jestli k tomu dojde, že se u nás budou umísťovat tito divoši, tak je jediná možnost okamžitý Czexit. Redukovat EU jen na ekonomiku je základní chyba.

Ad2: Obchodovat se dá i na základě podmínek WTO, nebo EEA. Stejné podmínky, jen méně buzerací a byrokracie. Proto Eurofilové tak štěkají, když se Zeman pokouší získat obchodní vazby se státy mimo EUrosojuz.

Ad3: Proto je nesmyslné soustřeďovat veškerou obchodní výměnu pouze na země EUrosojuzu. Krize EU jistě přijde (předlužené státy, ECB „tiskne“ nekryté peníze, kupuje za ně bezcenné dluhopisy). A k té historii: Německo, UK i Francie jednali vždy ve svůj prospěch, lstivě, falešně, bez ohledů na následky, které tím způsobí svým sousedům. Např. Mnichovská dohoda, Krymská válka v 19. století, kdy se postavily na stranu odvěkého nepřítele Evropy.

Ad4: CZexit by byl nepříjemný pro EUroparazity, jako je p. Zdechovský, rozkradače a příjemce „dotací“ a EUrobyrokraty, kteří by se museli živit poctivě. Pro ostatní by to byla úleva.

A. Zajícová 5.3.2018 8:24

Re: Teď ještě

a to ten manžílek dostal místo zamilované šestnáctky ukrafanou soudružku z vrátnice, celkem špindíru.

P. Dvořák 5.3.2018 8:24

Re: Když použiji příměr pana Zdechovského

A ve Švédsku ty škodovky budou montovat "Švédové" se jménem Ahmed nebo rovnou Eritrejci, kteří umí tak akorát tančit?

Š. Hašek 5.3.2018 8:17

No,

chápu, proč se bojíte, pane poslanče štrasbrusele.

P. Rudolf 5.3.2018 7:51

Velmi dobrý článek

včetně toho Farageho doporučení - mluvit jednoduše (srozumitelně), myšlenky (neúnavně) opakovat, a učit se (i od protivníků).

A problémy řešit, ne před nimi jako malé děti utíkat. Staňme se konečně dospělými!

J. Schwarz 5.3.2018 7:44

Teď ještě

kdo má představovat tu zamilovanou šestnáctku a kdo jejího manžílka. A copak byste doporučil manželce, na které si manžel vynucuje plnění "manželských povinností", neustále jí předhazuje co všechno si může dovolit jen díky jeho platu a hrozí že když mu nebude po vůli nedostane nic?

V. Pokorný 5.3.2018 7:42

Takovou

Evropskou unii v současném stavu a s tou sebrankou ve vedení nebrat ani náhodou. Protože ji nikdo nedonutí, aby změnili svoji aroganci, nadřazenost, blbost a omezenost i poklonkování zaoceánskému pánovi, jsem pro odchod z unie.

Pan Zdechovský je Hradečák, On je taky tím europoslancem, chápu jeho postoj.

D. Polanský 5.3.2018 7:30

Re: nemusí spolu po rozvodu

A vůbec je zajímavé, že půlka manželství je rozvedených, jsou časté upgrade partnerů a společnost přesto funguje. Podle sociologů a psychologů již by tomu tak nemělo dávno být!?

D. Polanský 5.3.2018 7:28

O tom je hezká bájka o dvou psech, jeden byl

vyhublý, místo boudy jenom bídný pelech, druhý dobře krmený, měl teplou boudu, jenom to mělo malý háček, na krku měl obojek.

L. Popovský 5.3.2018 7:23

Postřeh

Podíval jsem se na čtenost za poslední hodinu a ačkoliv je tento článek na 5. místě, tak se vůbec nedostal mezi deset nejčtenějších článků, přestože téma CZEXIT lidí zajímá.

R. Kříž 5.3.2018 6:59

nemusí spolu po rozvodu

spát....

Ale rozumní lidé v klidu vychovávají děti a domlouvají se na všem kolem nich.

A. Zajícová 5.3.2018 6:57

Re: Státy mimo EU

co máme srovnatelné se Švýcarskem nebo Norskem? Zeptejte se stejně, zda je na tom například velikostí srovnatelné ne o dokonce i mnohem menší Dánsko, Belgie, Rakousko, Švédsko. A pozor, Švédsku se nedaří ne kvůli kvotám imigrantů, ale naopak, kvůli jejich socialismem pokřivené humanitě.

My jsme Češi - rozmazlení, věčně nespokojení, poměrně líní a k východní halabala existenci inklinující, bez víry, bez vize, podléhající populistům....fakt nejsme Švýcarsko.

A aby bylo jasno, nejsem nadšená z toho, jak EU funguje a přežiju i bez ní. Já ano, něco umím, domluvím se a mám co na pracovním trhu světa nabídnout. Tak snad i těch zbylých deset milionů...

V. Vérosta 5.3.2018 6:29

Státy mimo EU

jsou na tom opravdu špatně, např. Švýcarsko. Nebo Norsko! 藍

A. Zajícová 5.3.2018 6:21

Re: To jsou ubohé černobílé kecy.

Naše slovo v EU nic neplatí, máme akorát příležitost držet hubu...tohle máte podložené čím konkrétním? Jste EU zpravodaj, který v Bruselu už deset let sleduje všechna jednání atd.? Pochybuji.

A. Zajícová 5.3.2018 6:20

Re: Když použiji příměr pana Zdechovského

Namátkou z novin: "

Na opravy památek v Česku půjdou další tři miliardy z EU. Nejvíc dostane Jihočeský kraj."

nebo například počet zaměstnanců Škoda Auto v r. 2016. 28 373 plus nepočítaně Škodě dodávajících firem...uražení Němci můžou naprosto bez problémů přestěhovat výrobu třeba do Švédska nebo na poslušné Slovensko.

Skutečně cokoliv?

L. Popovský 5.3.2018 6:17

Svoboda

Ztráta v svobody se nedá vyvážit penězi.

P. Dvořák 5.3.2018 4:01

Re: Když použiji příměr pana Zdechovského

Pokud jste chtěl napsat: "A můžete na tom být ještě hůř, když se rozvedete?", pak odpovídám:

Nikdy na tom nemůžete být hůř, než když se nerozvedete.

J. Vintr 5.3.2018 3:12

Re: Když použiji příměr pana Zdechovského

A můžete na tom být ještě hůř, když se rozvedené?

P. Dvořák 5.3.2018 2:36

Re: Když použiji příměr pana Zdechovského

Spíš se jedná o manželství, kde odevzdáte většinu peněz, dostanete jídlo, které by sama nežrala, oblečení abyste měl v čem makat a máte dovoleno v bytě bydlet. Televizi a proud si musíte koupit z toho, co neodevzdáte.

O všem ostatním rozhoduje vaše stará, která vám pořád nadává a občas dá facku, do bytu si bez vašeho souhlasu pozve kdejakého hadrníka i s rodinami, které byste měl podle ní obskakovat, živit, šatit a uklízet po nich, dovolí vám makat u pásu, i když máte na spoustu lepších zaměstnání, dělá všechno proto, abyste se vzájemně rozhádali se všemi sousedy všude okolo atd.

Když se zmíníte o odchodu, tak vám sprostě vynadá a vyhrožuje, jak u všech známých zařídí, aby vám nedali práci a neprodali ani kůrku chleba, kdybyste si vydělal jinde.

P. Dvořák 5.3.2018 2:18

Nerovný mezi nerovnými.

Místo braunovského pindu " . . kdy se nám nepodaří prosadit vše, co bychom chtěli" nám napište úspěchy, kdy se nám podařilo prosadit něco, ani ne tak co bychom chtěli, ale hlavně smysluplně potřebovali.