29.4.2024 | Svátek má Robert


Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

El Che

9. 1. 2009 11:46
Lidovci JDOU POD NŮŽ jako Staří Inkové

Velký Guru Topolánek se rozhodl, že krvavou obětí si usmíří veřejné mínění v České republice, toho strašlivého volebního boha, a že tak zvrátí zlou situaci vládnoucí dynastie ODS ve krizí zmítané České republice.

Velký Guru Topolánek hrozivě vztyčil svůj pověstný prostředník a ukázal jím nemilosrdně do sekty Lidovců se slovy: „Der Tag ist hier.“ Již je to jisté a neodvolatelné, jako oběť byl vybrán Lidovec. Ve své milosti však Velký Guru Topolánek nechal na Lidovcích samotných, koho mu dovlečou na obětní oltář pod nůž k zaříznutí. Proslechlo se, že Guru by je nejraději zařezal všechny.

Vystrašení Lidovci se teď mezi sebou hádají a bojují, neboť na obětní oltář pod ostrý nůž Velkého Guru Topolánka si nechce lehnout nikdo z nich. ODS, vědouce, že tím od sebe odvrátí hrozbu, že by sami mohli krvácet pod nemilosrdným nožem, však krvežíznivě volají: „Krev! krev! krev! krev!“ Velký Guru Topolánek stále odkládá okamžik samotného obětování, neboť on a jeho ODS dobře vědí, že extázi z oběti Lidovce je u přihlížejících davů třeba vystupňovat.

Velký Guru Topolánek a jeho ODS dobře vědí, že krvavá oběť pod nožem na oltáři ještě nikdy nic neusmířila. Je však naděje, že nějakou šťastnou náhodu nějaký nečekaný náhle přišedší přírodní úkaz bude možno připsat krvavé oběti Lidovce a bude posílena vrtkavá pozice trůnu Velkého Guru Topolánka a jeho ODS.

0 0
možnosti

Dušan Streit

9. 1. 2009 11:09
Klín se jmenuje Topolánek

Perspektivu je třeba vidět tak: Pragmatik a kojunkturalista Topolánek Čunka držel tak dlouho, dokud ho potřeboval, než se vyškrábe na "europrezidenta". Teď ho chce hodit přes palibu, protože už jej tolik nepotřebuje. Totéž udělal Topolánek i svým voličům. Čunek bude pochopitelně kolem sebe kopat. Jsou to oba Valaši. Kdo je ten lepší? Žádný z nich:

http://streit.blog.idnes.cz/c/64596/Balada-o-Topolankovi-na-vysnenem-osobnim-Everestu.html" target="_blank">http://streit.blog.idnes.cz/c/64596/Balada-o-Topolankovi-na-vysnenem-osobnim-Everestu.html

A Kalousek je opravdu schopný všeho.

0 0
možnosti

VL

9. 1. 2009 11:12
Re: Klín se jmenuje Topolánek

Neboli se Topolánek zachoval tak, jak by se zachoval pravý lidovec. Ti začínají tak týden po ustanovení vlády pracovat proti vládě, ve které jsou, aby se zalíbili opozici, o které očekávají, že po příštích volbách bude vládnoucí a přece by se nemohlo stát, aby KDU - ČSL nebyla ve vládě. Zatím ji za celou dobu historie strany vystřihli jenom Zeman s Klausem.

0 0
možnosti

Ašek

9. 1. 2009 11:04
H........

Čunek nemá ve vladě co dělat,ale jako starosta Mostu nebo jineho arabskeho města by byl absolutní jednička.

0 0
možnosti

xxx Kubeš

9. 1. 2009 10:57
Autorovi článku

R^

0 0
možnosti

www racek

9. 1. 2009 10:43
čunek?

no, s těmi cikány to ale udělal moc dobře. tohle tedy ano.

0 0
možnosti

F.VÍZEK 88.100.57

9. 1. 2009 10:27
Přesný komentář J. Hanáka

Přesný komentář Jiřího Hájka. Doporučuji k přečtení!

http://pravo.novinky.cz/minule/p006a06a.php" target="_blank" rel="nofollow">http://pravo.novinky.cz/minule/p006a06a.php

0 0
možnosti

www racek

9. 1. 2009 10:46
Re: Přesný komentář J. Hanáka

přesnej zas tak úplně není, neb ten schodek je výsledkem změn metodiky, že ...

ovšem, těch 6 - 8 % potenciálních lidoveckých hlasů je pro ods opravdu klíčem k vítězství ve volbách. jinak totiž nemá proti socanům vůbec šanci. takže, o tohle se hraje, i když to všichni popírají.

0 0
možnosti

jerry, the true mouse

9. 1. 2009 10:13
Záhada jménem Čunek,

pořád čekám, až mi to nějaký politolog vysvětlí- jednoznačně hloupý , drzý, nesympatický Čunek, kterého by nikdo snad ani nespojoval s křesťanstvím, má stále dost příznivců v KDU-ČSL! Přitom je zcela zřejmé, že tuto stranu zlikviduje i na Moravě! Naprosto nechápu, co na něm kdo může vidět.8-o

0 0
možnosti

F.VÍZEK 88.100.57

9. 1. 2009 10:29
Stručně a jasně:

Jak jsem už připomněl:

Kalousek či Čunek?  Jeden všehoschopný, druhý neschopný...  Těžký výběr !

0 0
možnosti

Tis

9. 1. 2009 10:08
Politick nejpitomější jsou studenti politologie

Politicky nejpitomější jsou studenti humanitních věd. Byli to nejfanatičtější podporovatelé Hitlera, z nich se regrutovali "užiteční idioti" podporující komunismus, dnes jsou to zelení. V Řecku demonstrují a ničí majetky jiných. Z nich se regrutují novináři - vesměs intelektuální gauneři ve službách Lži. Pokud tato sběř pronásleduje Čunka, tak to musí být slušný člověk.

0 0
možnosti

jerry, the true mouse

9. 1. 2009 10:14
Pokud snad jerry není myší,

pak musí býti mastodontem! Gratuluji k vaší logice.;-D

0 0
možnosti

www racek

9. 1. 2009 9:29
co na to říci, mladý příteli?

asi takhle ... ods vítězí ponejvíc v čechách a tak tedy nejlepší fleky ve vládě a tak zaujímají moraváci.

lidovci jsou zdaleka nejsilnější na moravě a tak tedy nejzajímavější místa zaujímají češi ...

no a socani jsou tradičně nejslabší v praze, takže v čele maj pražáky

takže vy byste, jako těžký a přesvědčený straník,  tomu měl rozumět ze všeho nejlíp. my bezvětci týhle logice prostě nerozumíme :-D

0 0
možnosti

Malý Aston

9. 1. 2009 9:28
Prostě KDU končí s tím již nikdo nic neudělá!

Volbou Čunka se osud této pidistrany naplnil.Místopředsedy které si vydupal je možné označit za konečné likvidátory této strany v čele s tím demagogem Mackem z Brna.Není mi vůbec líto této politické strany,která vždy každého zradila,vždy seděla skoro v každé vládě a tuto vládu vydírala ať to byla vláda pravicová nebo levicová.Za všechny průsery Čunka se ODS tak dlouho stavěla až ji Čunek a činkiáda pomohla prohrát volby.Nemám je rád od doby Plojhara,jsem rád že končí.Ještě budou chvilku kopat kolem sebe ale dopadnou jak Unie svobody,Sládkovci a Zelení.Pěkně jim zamáváme a půjdou jako Klidná síla do pracovních poměrů ve fabrikách.Jejich penězovod z dotací bude konečně uzavřen.:-D

0 0
možnosti

javal

9. 1. 2009 9:37
Re: Prostě KDU končí s tím již nikdo nic neudělá!

R^>-VV

0 0
možnosti