28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Čunek jako etalon

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jh 13.12.2007 10:14

Re: Jó, podobné "glosy" se psaly proti "pamfletům" jako Charta 77, 2000 slov ...

Holásek tomu ale přeci nijak nebrání, naopak i v kauze Čunek poukazuje na zjevný podvod a lumpárnu, co tedy chcete? To zase máme padat na zadek před novými zloději?

Jh 13.12.2007 10:12

Re: Re: machr

VR^

Jh 13.12.2007 10:10

Re: Tak to je snad ještě větší blábol než ten včerejší od Zielieniencie.

No někdo holt morální předpoklad pro jasné rozpoznání lží, podvodů, vychcánkovství v sobě nemá, mnozí zlodějnu, podvod, farizejství považují za svůj životní standard dnešních dnů- vy jste určitě podnikatel, který nakrad nebo sám krade a nerad slyší, že se občas na zlodějnu přijde, že!

Jh 13.12.2007 10:05

Re: Pan Holásek nám spadnul z Měsíce (a rovnou na hlavičku), neboť :

No naivita,hloupost důvěřivých spoluobčanů ještě neznamená záruku, že se do stáda nevplížil překabátěný vrah a zloděj vlk-tedy ČUNEK!!!

Jh 13.12.2007 10:02

Ano Holásek má tentokrát naprostou pravdu!

Čunek je prostě flanďácká ,morální katastrofa. Ono to ovšem mezi nimi není nic neobvyklého, účelové lži a chamtivost vysokého kléru a politická nestydatost lídrů se táhne celými dějinami Křesťansko Komedální Strany Vlků v Rouše Beránčím.

Eva 13.12.2007 9:54

Re: machr

Tady přece nejde o urážky. Velká část tohoto národa dala jasně najevo, že pana Čunka ve vysoké politice nechce. Ale on tam přesto, jako nevychované štěně, které očichalo buřtíka, strká frňák dál. Do této politiky ho navíc vehennetně cpe strana, která málem ani v parlamentu být neměla.

Čunek je vskutku zářným příkladem nedostatků naší politické scény.  Je mi jedno, jestli bral či nebral, osahával či ne.  Politik má mít především důvěru voličů a nemít mokro v botách, ani máslo na hlavě, jinak v politice prostě být nemůže, protože kdejaký čoklík si na něj štěkne.

Co se dělo na vsetínské radnici za jeho starostování, není zdaleka jednoznačné.  Jako rodič nemám ráda ani komunální politiky, kteří z dětí dělají účetní kolonky, a protože potřebují peníze na HOKEJ, tak ruší školy a ještě se přitom tváří, kdoví jak nepomáhají lidstvu. Ale zřejmě lidi jako pan Čunek ve vládě v časech demokratické puberty potřebujeme, tak jen ho nechme, však on nám zase něco hezkého předvede. Možná by ale pro začátek stačilo, kdyby se aspoň naučil mluvit souvisle.  Nebo ani to už dnes skutečný politik nemusí umět?  kam až tedy půjde naše potřeba  "tolerovat" nevzdělanost a hloupost?

strejda 13.12.2007 9:49

Re: Nevíte někdo, co je ten Holásek za tlučhubu?

Máte pravdu, je nutné držet hubu a krok. A kdo kvákne s tím bude amen. To pak bude demokracie!

poletti 13.12.2007 9:49

Re: Nevíte někdo, co je ten Holásek za tlučhubu?

Bože, dnes zde celá slavná KDU - ČSL trénuje na svůj jarní nevolební sjezd?

třetí 13.12.2007 9:29

Re: Jó, podobné "glosy" se psaly proti "pamfletům" jako Charta 77, 2000 slov ...

No vidíte , já si fakt myslel, že Čunek ty sociální dávky bral. A ono ne. To je tedy jiná a zaslouží za to do vlády.

třetí 13.12.2007 9:26

Re: Holásek nepatří do médií, natož na náves.

Amen. Však vám všemohoucí odpustí. A tři otčenáše.

třetí 13.12.2007 9:25

Re: Co je to za tlučhubu nevím,

Bod.R^

Frank 13.12.2007 9:21

Čunek

Ćunek se stal známým jen proto, že nechal vystěhovat cikány. To bylo a je taky jediné, co dokázal. Jako ministr byl absolutně neschopný. Rozpory mezi slovy a činy vidíme u kdejakých politiků, proč ne u lidovců. Ti to přece mají zažité nejdéle. Církev svatá lhala celá staletí a pokračuje úspěšně nadále. Čunek je politik komunálního formátu /málem jsem napsal odpadu/.Ve vysoké politice nemá co dělat.

Buvol 13.12.2007 9:18

.... amen!

Jaroušek 13.12.2007 9:16

Etalon

Nechápu, co proti p.Čunkovi máte, výdyť je to takový svatý muž; něco jako česká Matka Teresa v kalhotech.

Veselý 13.12.2007 9:13

Zvláštní přístup

"Jenže chlápek, který vlastní anebo staví rodinný dům a přitom po více než dva roky vyzobává nemalé sociální dávky, by měl vědět, že do vysoké politiky nepatří. Ba co víc, nepatří ani do komunální."

Přeloženo - politik musí být z vyšší příjmové skupiny. Možná to tak je v praxi, ale mně se to nelíbí. Oni pak politici tvoří zákony, které s těmi méně movitými nepočítají. Třeba jak se nemocenská dotkne poslanců.

Frank 13.12.2007 9:12

Re: argumentaci nerozumim

Vondra ale není ministr zahraničí. Máte to trochu popletené chlapče.

VladaPing 13.12.2007 9:11

Pan Holásek nám spadnul z Měsíce (a rovnou na hlavičku), neboť :

Jenže chlápek, který vlastní anebo staví rodinný dům a přitom po více než dva roky vyzobává nemalé sociální dávky, by měl vědět, že do vysoké politiky nepatří. Ba co víc, nepatří ani do komunální.

Nemalé sociální dávky, pane Holásku, byly porodné,  mateřská a rodičovský příspěvek na 4 (slovy čtyři děti), vyzobávané též v době, kdy pan Čunek o politiku (a to ani komunální) ani nezavadil. Mohl byste mi jmenovat jediného poslance, který by se vzdal rodičovských příspěvků (když už si nechává proplácet paušální náhrady za dopravu, kterou má ze zákona zadarmu či mu je přidělen osobní automobil)? Jediné sporné sociální dávky byl příspěvek na bydlení, který pan Čunek čerpal v nemalé výši cca. 600 korun českých za  jeden rok. Zajisté víte, že nárok a výše těchto sociálních dávek se odvíjí od příjmů rodiny (nikoli od možného majetku či úspor) a to obvykle za minulý rok - nárok a jeho výši posuzuje příslušný sociální odbor úřadu dle místa bydliště žadatele.

K druhé části, části o komunální politice, jenom takový neparný přípodotek. Pan Čunek si ve Vsetíně vedl velice zdatně a také byl občanstvem, tedy voliči příslušného volebního obvodu zvolen do Senátu s poměrně velmi vysokým náskokem před ostatními kandidáty. Volby do Senátu jsou založeny na většinovém volebním systému, takže Vaše připomínka je trochu, no, mírně řečeno, hloupá.

Kylchap 13.12.2007 8:47

Technická poznámka

Karel VII ze Schwarzenbergu není majitelem zámku Orlík.

MOON 13.12.2007 8:47

Čunek .......

A čo vy tady porád trepetě o panu Čunkovi ,my romové ho mame radi a budeme ho volit prezidentom bo on je hodný pán a nám romom dá všetko co chceme aji byty zadármo nám romom dává a vy si nechejte toho Nečasa, čo vám všetko sebere a až bude Čunek prezidentom budeme mať aji robotu, ale ne u lopaty ak byste chcely, ale na uradě budeme robiť a dávať štempliky v kancelárii, tak ako to robítě vy  a děti budú chodzit do školy enem se svýma a né s vašema aby se neprali a učitelkám zaplacíme aby se o naše starály a ne jak vy,že jim nic nedátě.Na volební kampaň peňazí nachystáme a bude i Lucie Bílá a Horvát a Zelenková ,to je naša teta a zvolíme prezidenta bo už krula mame.Hezký den MOON:-D

Milda 13.12.2007 8:46

Žasnu nad vámi pane Holásku!

Vy jste úplně mimo, na jiné planetě nebo co? Podle vašich kritérií by ve vládě, parlamentu a státní správě nezůstal skoro nikdo.  Až příště budete uveřejňovat své nenávistné výpady, dejde k nim nějaké srovnání - v tomto případě třeba "čestného cizoložníka" nebo "statečného lháře" nebo....

michal 13.12.2007 8:36

padni komu padni

podle stejného metru by Parlament, Senát, Nejvyšší soud, vláda atd. byli neobsaditelné

algoritmik 13.12.2007 8:16

argumentaci nerozumim

Kdykoliv někdo z ODS udělá cosi pochybného, tak se argumentace v médiích točí okolo toho, zda to bylo  nebo nebylo zákonné. Pokud je to z jiné politické strany, jde o morálku. Topolánkův výlet do Innsbrucku stál jistě srovnatelně s vyplacenými sociálními dávkami Čunkovým. Jak takový člověk může být přesvědčivý v boji s korupcí? Jak může být v boji s korupcí přesvědčivý ministr zahraničí s fotbalovým výletem do Bukurešti, nebo pan Tlustý, který odmítá učinit své majetkové poměry transparentní? Přitom o těchto lidech se píše ve zcela jiném duchu než o panu Čunkovi.

Majkkl 13.12.2007 7:59

Re: Jó, podobné "glosy" se psaly proti "pamfletům" jako Charta 77, 2000 slov ...

... jo, tím se zabývat taky může. Nic to nemění na pravdivosti tohoto článku...

hurvínek 13.12.2007 7:03

Zbytečná starost

Jak může společnost, která je stejně vykutálená jako Čunek, vyvodit z jeho chování nějaké závěry? Lid této země je zkažený komunismem až hanba! Jak mohou být politici jíní?:-D(Y)

salcher 13.12.2007 7:02

re

jak to vite

Standa 13.12.2007 6:50

Čunka

soud neočistil a tak zůstal špinavý a s ním KDU-ČSL. Ryba smrdí od hlavy..  

hamar 13.12.2007 6:46

Re: Hoden svého jména

Správně - rasisté a blondýnky mají nízkou mentální úroveň!

Goral 13.12.2007 6:23

Hoden svého jména

Čunek boduje u části obyvatelstva , která je postižena rasismem . Pro tuto skupinu je charakteristická nízká mentální úroveň , rovněž rozlišovací schopnost  včetně morálky je na nízké úrovni .Lidovci se svého guru samozřejmě zbaví při nejbližší příležitosti (volební sjezd), jinak se zbaví část slušných a myslících voličů lidovců .

hamar 13.12.2007 4:31

Re: Re: machr

Ano, měli na to nasadit paní Slepičkovou! P.S. Možná bychom se dočkali obnovení trestu smrti či práva útrpného ....

chytrý horák 13.12.2007 2:39

Tak to je snad ještě větší blábol než ten včerejší od Zielieniencie.

 Odmyslím-li omáčku, sděluje nám autor, že Čunek je lidská zrůda, protože pobíral sic podle práva, nikoli však dle mravních zásad pana Holáska sociální dávky. Netušil jsem, že pobírání dávek v Čechách jakkoli souvisí s morálkou (např. nějaký cikán Giňa, pokud mě paměť neklame, měl v souvislosti s neoprávněným pobíráním dávek problém ani ne tak s morálkou jako se zákonem a vůbec mu to nebrání v kariéře reportéra  ČT). Závěry, vyplývající panu Holáskovi z jeho fabulací typu "Jak takový duševní naháč může pak říkat občanům a tudíž i voličstvu, že mají ctít zákon" jsou takovou kombinací sprostoty a primitivismu, která se už na NP vidí jen zřídkakdy. Rozumné důvody proti Čunkovu návratu do vlády neznám, důvodů pro to, aby pan Holásek už nikdy nic nikam nepsal, vidím poměrně dost.