28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Čunek jako etalon

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
třetí 13.12.2007 12:56

Re: Že se nestydíte.Pokuste se o trošku objektivity.

Pane, pokud se zjistí, že jako politik máte dům a 3,5 milionu Kč na účtech, měl byste to vysvětlit. Já shodou okolností takovou situací (kromě té politiky) disponuji. A mohu s klidným svědomím doložit, jak jsem k majetku přišel, aniž bych se dovolával půjček od příbuzných. Pokud to ale nedoložíte, tak jste automaticky v podezření z nečistého jednání. Na to doplatil Gross především přičiněním Kalouska. Ten podivuhodně v případu Čunka mlčí, má taky máslo na hlavě. Tak ,prosím ,nehovořte o pružném metru.

Klička 13.12.2007 12:53

Re: Re: Kdo to tu píše?

Pane "Třetí", asi by se Vám vůbec nelíbilo, kdybyste se dostal do následující situace: Někdo, např.já Vás obviním z trestného činu a podám na Vás trestní oznámení. Následně se toho chytí "novináři" a začnou, jak je jejich zvykem toto oznámení a to bez jakýchkoliv důkazů rozpitvávat. Následně Vás na základě takovéhoto obvinění propustí ze zaměstnání a lidé Vám budou na potkání nadávat. Poté orgány, činné v trestním řízení dojdou k názoru, že jste žádný trestný čin nespáchal a případ odloží. Tudíž de jure jste byl očištěn. Nicméně zaměstnání jste ztratil a v očích lidí, ovlivněných novinářskými bláboly jste vinen nadále. To by se Vám líbilo? Asi ne. Tak prosím nepostupujte stejným způsobem, jaký jsemk zde popsal

Jk 13.12.2007 12:51

Re: Re: Kdo to tu píše?

R^

Klička 13.12.2007 12:42

Re: Re: Kdo to tu píše?

Orgány, činnými v trestním řízení obviněn nebyl. Obviněn byl pouze novinářskými hyenami, které v honbě za vlastním prospěchem jsou schopny čehokoliv. Takovéto obvinění však není jakkoliv relevantní a celou "kauzu" posouvá pouze na úroveň hospodské debaty. Bohužel mnoho hloupých lidí na toto nalétne.

ladik53 13.12.2007 12:26

Re: Kdo to tu píše?

Obviněn byl! Nebyl obžalován!

Hulho 13.12.2007 12:03

Dávky

Pokud je stát tak blbej, že rozhazuje peníze na všechny strany, tak se nemůžete zlobit na pana XY, cigána, bílýho, zelenýho, růžovýho nebo Čunka, že splnil podmínky a taky je získal. Problém není, že nějaký konkrétní člověk dostal dávky, ale v tom, že systém je nastaven špatně.

BuBu 13.12.2007 12:02

Re: Re: Pane Holásek, řekl jste za (a) . . .

Džordžine - dělám tam učitele českého jazyka : Takže - máme u nás fotbal . . . a ne fodbal !

Dnes to máte za 5 ! ;-D

Sam Křepelka 13.12.2007 11:57

Jo Holásku !

Co tu kážete o morálce chudáka Čunka. Tu přece v KDÚ-ČSL nikdo nemá ! Tak proč by jí měl mít právě Čuník. A že je ve vládě, která zastupuje nejen voliče KDÚ-ČSL, ale celou ČR Vás přece, moralisto jeden, nemusí zajímat.  Jako třeba Kličku.

Taky George 13.12.2007 11:57

Re: Pane Holásek, řekl jste za (a) . . .

A Vy, BuBu, tam ( v té "pralesní lize") děláte trenéra a nebo přímo předsedu fodbalového svazu?

Marat 13.12.2007 11:57

Že se nestydíte.Pokuste se o trošku objektivity.

Dámy a pánové,žasnu,nikdy bych nevěřil, že je v Čechách tolik zásadových lidí,jímž je morálka, čest,nezištnost nejsvětější zásadou,jak se ukazuje v  těchto vaších příspěvcích.Zatím je vás padesátka.Do zitřka to budou stovky.Jen mě nejde do hlavy,padesátka čestných lidí a taková mizerie v Čechách.Jak je to jen možné? Mám dojem,že nejvíce vás čílí,že Čunek je předseda Lidovcu.Kdyby byl funkcionářem socialní demokracie,tak by ste ně něj tak snaživě a horlivě neplili a tak hlasitě neřvali fůůůůj ! Už dříve a jinám jsem napsal,že Češi mají zvlášť pružný metr,kterm měří morálku a  činy lidí.Že s tím svým metrem zacházejí jak uličníci s jistým gumovým předmětem,který lze natáhnout a zase srolovat,nafouknout a zase vypustit a dokonce ho lze použít na účel pro který byl vyroben.Proto se nejdřívě zajímají,kdo to udělal,kdo to řekl a potom začnou řvát fůůj,nebo bravóóó.To podle toho,kdo to udělal a jak se to kdy hodí.Opravdu mě udivuje tá jednotná fronta od "antirasistu,velehumanistu"modrudých narudlích,žlutých zelených.Prostě od lidí všech barevných politických odstínu.Na Čunka plijí všichni a všechny.Kéž by ste všichni byly vždy a v každém případě tak přísní na každého i na sebe.

třetí 13.12.2007 11:56

Re: Kdo to tu píše?

Správně, pan František Procházka taky neukradl 560 mil.Kč, neboť z krádeže nebyl obviněn ani odsouzen. Máte to pane poněkud popletené. To, že na politickou objednávku nedopustilo duo Salichov Vesecká ukončit vyšetřování neznamená, že Čunek úplatek nevzal. Jinak musíme litovat falešné svědky, kteří dali alibi na neexistující skutek. Chudáčci prosťáčci, teď to mohou odskákat. Ale to se nestane, Vesecká to zastaví, neboť falešné alibi na neexistující skutek není trestný čin, že ?

Klička 13.12.2007 11:51

Kdo to tu píše?

Pane Holásku, kdo jste, že si osobujete právo komentovat věci v "demokratickém státě" a zároveň pošlapávat základ demokratického práva a to je presumpci neviny?Pan Čunek, pokud je mi známo, nebyl nikdy z ničeho podle platného práva obviněn a pokud nebude právoplatně odsouzen musí se na něj pohlížet jako na nevinného. Na veřejnosti jej rozpáraly jen a pouze novinářské hyeny, ke kterým asi rovněž patříte, když si dovolujete jej párat dál navzdory demokratickému právu. Jen tak nahráváte politikům a novinářům, kteří si myslí že je jim vše dovoleno, včetně nedodržování zákonů a ústavy tohoto státu. Ptám se : Kde je a co dělá ústavní soud? Jak to, že mlčky toleruje pošlapávání zákonů této země? Vy, novináři se umně skrýváte za všelijaké zdroje, které si nepřejí být jmenovány a hrubě tak zneužíváte těžce vydobytou svobodu slova k vlastnímu zviditelnění. Styďte se!

Papouch 13.12.2007 11:39

Re: Pane Holásek, řekl jste za (a) . . .

a co navrhujete? vymenit volice?

Papouch 13.12.2007 11:37

Re: Re: Pan Holásek nám spadnul z Měsíce (a rovnou na hlavičku), neboť :

na malem meste se lidi znaji od zakladky

ne ze by neexistovala naivita a hloupost, ale vsetinaci moc dobre vedeli, koho voli

Emi 13.12.2007 11:37

Re: Čunek

Franku, z mého pohledu, je to tak, že Čunek byl první starosta, který měl odvahu zatočit s neplatícími cikány, bez ohledu na následky možné odvety nepřizpůsobivých. Ostatně toto označení je vlastně špatné. Ona je  to naopak velmi přizpůsobivá cháska. Kdybyste místo laciné závisti, že se mu to politicky vyplatilo, uznali, že tato akce, pokud by byla bez zbytečných emocí uplatňována i jinde, mohla mít ještě větší úspěch než dosud, mohlo dojít k celospolečenskému zlepšení poměrů.

kacir 13.12.2007 11:34

ČUNEK je křovák

Tahle figura může dělat tak maximálně bezpečáka a ne v politice...je to exemplární případ politického defraudanta ! (Y)

Jakub S. 13.12.2007 11:30

Nepatří do komunální politiky?

A ukažte mi  j e d i n é h o  starostu jediného města, který bleskově (ovšem s podporou celého zastupitelstva, jasně!) dokázal dostat ze samého centra města takovou absolutní nehygienickou a nebezpečnou odpudivou hrůzu, jako on. A nadto zcela mírovými prostředky. Čekám na odpověď. - JS, východní Morava

BuBu 13.12.2007 11:28

Pane Holásek, řekl jste za (a) . . .

. . . ale je nutno říci ještě za (b) : Slyšel jsem Čuňase mluvit a argumentovat mnohokrát - naposledy v "otázkách V. Moravce" -  minulou neděli . . . jsem nucen suše konstatovat : Svou mluvou, přehledem, znalostí věcí, způsobem argumentace, jednáním, vystupováním . . . . . . se Čuňas nehodí ani (řečeno fotbalovou terminologií) - jako náhradník do týmu "pralesní ligy" !

ja 13.12.2007 11:28

Astone, tiohle připomíná kolegyni Splítovou neblahé paměti

To už je na tom Pes tak bledě, že tisknete takovéto bláboly?

RomanL 13.12.2007 11:13

Re: Re: Nevíte někdo, co je ten Holásek za tlučhubu?

No nepřehánějte, 90% občanů této republiky přece nejsou komunisti - tedy pokud beru v potaz to vaše vnímání "demokracie".

RomanL 13.12.2007 11:11

A věříte

že bych lautr to samé dokázal napsat i o úplně jiných politicích? No tak jste se vyblil a nic, no.

jerry 13.12.2007 10:57

Čunek nepatří do komunální politiky?

Že většina starostů je nepoctivých je fakt, jenže Čunek aspoň nepatří k těm, co by válčili proti občanům vlastní obce, myslím, že se za ním dalo zajít, dalo se s ním mluvit - což v době, kdy si starosta může najmout advokáta za státní peníze a poštvat jej proti odpůrcům, to zase není samozřejmé.

Gonzales 13.12.2007 10:48

Proboha člověče neútočte na ČT......

Víte jakou to dalo práci udělat z Gini a Tvarůžkové, multikulti "výkladní skříň" ..? A Vy hned na ně s nějakou neoprávněnou sociální dávkou.. :-)

Pidra 13.12.2007 10:47

Re: Re: Tak to je snad ještě větší blábol než ten včerejší od Zielieniencie.

Zprávně soudruhu, jen tak na keťase ! Šak my jim to zase spočítáme !

Sam Křepelka 13.12.2007 10:35

Takovej hodnej člověk to je. A vy na něj s morálkou!

Holásku, Holásku ! vy nemáte Čuníka, pardon Čunka rád ! Takovej hodnej člověk to je. A vy na něj s morálkou! Že se nestydíte! Vždyť si byl ( Čunek ) koupit u Vesecké odpustky a tudíž je před Bohem čistý. Před stádem volů zvaných voliči být čistý nemusí, ti ho totiž nezajímají !

Jh 13.12.2007 10:22

Re: Nevíte někdo, co je ten Holásek za tlučhubu?

Právní vnímání státu a "demokracie" právě, že naprosto zpochybnil lump Čunek a o tom je přesvědčeno 90% občanů této republiky a to i  těch co nalezli do flanďácké pseudo-strany.

Marťa 13.12.2007 10:21

Podle vašich kritérií by ve vládě, parlamentu a státní správě nezůstal skoro nikdo

- a to by bylo fajn! ;-D

Marťa 13.12.2007 10:20

samozřejmě se podobné věci dějí jen na západ od našich hranic.....dopněk

Marťa 13.12.2007 10:19

Jé, to jsem se ale poránu nasmála....

pište prosím dále - je to fakt zábavné (pokud váš příspěvek byl snad myšlen vážně, tak se vám omlouvám - a odkazuji vás na studium podobných afér - a daleko méně závažných, které vyústily v okamžitý a dobrovolný odchod odpovědného politika z politické funkce):-/

Jh 13.12.2007 10:18

Re: Co na to říct? Holásek Hlupásek. . .

Než vy sám asi větší nula nebude, dokonce to vypadá že to nemá v hlavě tak vypatláno jako vy. Jste také podvodník a zloděj, jako Čunek a podobnmá kamarila nové "demokracie" vrahů zlodějů a lumpů všeho druhu?