16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 21.9.2007 9:01

Zbytečný článek

Švejnar nekandiduje a kandidovat ani (prý) proti Klausovi nechce. Nechápu, proč jej musíte tahat do politiky za každou cenu. Když chce ODS Klause, tak ať ho má. Ale co s tím má dělat Švejnar? ;-D

Jan 21.9.2007 8:56

Re: Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Komouse bych do toho netahal. Ti budou urcite, stejne jako v roce 2003, volit jednohlasne Vaclava Klause.

Jan 21.9.2007 8:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Ve Vami zminovanych letech vladli socialni demokrate spise treba ve Skandinavii nebo se stridali u moci s pravici treba v Nemecku, Rakousku, Britanii, Australii, atd. V Cesko(slovensku) vladla az do roku 1989 predchudkyne dnesni ODS - Komunisticka strana. Socialni demokracie po roce 1948 neexistovala a ekonomicti "odbornici" pozdejsi ODS jeste meli prukazku KSC, jako treba Dyba, Kocarnik, Salzmann. Klause tam pres veskerou snahu nevzali.

fox 21.9.2007 8:49

Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Možná by to bylo docela zajímavé,zvolit toho Švejnara.Sockomouši ve své nenávisti ke Klausovi by toho byli asi schopni.Pak by se možná nestačili divit co vyseděli za kukačku.Je to vrchol trapnosti,když 5% strany staví své kandidáty.Zejména ty ,které budou v parlamentu za rok už půl roku.

Hirschsprung 21.9.2007 8:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Hlavně byste měl porovnávat reálnou ekonomickou politiku ČSSD  z let 1945-až 1990 a pak teprve s Klausovymi vládami 1992-97. Asi by vam teprve došlo, že léta 92-97 (spíše 90-97) byla hlavně transformací zpět, veškerého toho zestátnění a znárodnění co tu provedli komunisté v aktivní spoluprací s Fierhrlingerovou ČSSD. Kdyby snad měla ČSSD vlánout již od roku 90, tak se můžete spolehnout, že by zde byl dosud zakonzervovaný +/- stejný ekonomický systém jako za komunistů. Vzpomen´te si též na "privatizační schopnosti ekonomických expertů" ČSSD v letech 90-97 samotných : Ivo Svoboda (ministr financí) dosud sedí, Grégr zcela zlikvidoval úspěšnou Destu Děčín, Fencl+Zgarba si zprivatizovali polovinu Jižní Moravy s Vysočinou.

Jan 21.9.2007 8:11

Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

No, oproti Tobe a Klausovi urcite nejake ty jazyky ovladam. Tam, kde ziji, se cesky nemluvi.

A ty "socky" si nech pro stejne pi.tomce jako jsi Ty a netahej je do diskuse. V porovnani s tebou urcite zadna "socka" nejsem.:-D

Hnipírdo Bohuslav 21.9.2007 7:32

Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Tak teď promluvil Čech, génius! Šup s ním do prezidentského úřadu, než nám vyšumí! Odsuzuješ čecháčství, ale sám ses prozradil, že TY jsi ten nejhloupější čecháček! Jaké jazyky ovládáš ty? Vepřový a hovězí dozajista! Hlavně, když jsou na talíři, viď socko!(Y)

Aleš 21.9.2007 7:32

Ale pane Bartoni

kdo nechce nepochopí. Jsem přesvědčen, že je to váš případ. V.K. je vyhraněnou osobností, která jde např. v otázkách EU, GO  proti závazkůnm ČR, proto není problém postavit  proti němu osobnost, která by byla jiná a mohla s ním  politicky polemizovat.

Pan Švejnar mluví o tom, že přestože tady byla příležitost, nestalo se tak, nepochybně zejména díky neschopnosti politických stran dohodnout se  na tom a  tady je ten problém- najít osobu, která  by byla opravdovým soupeřem V.K. /to by snad ještě šlo/, ale  také měla podporu potřebného počtu mandátů, a to je konec a proto s vysokou pravděpodobností se protikandidát nenelezne. A protože je to vzhledem k politické síle oDS těžký úkol, pokud měl být úspěšně splněn, vyžadoval dlouho a usilovnou práci.

alamo 21.9.2007 6:32

fakt sranda

kolega v práci mal niečo podobné v mobile, ale bolo v češtine, bolo to o českej vláde a tie výrazy tam boli oveľa adresnejšie:-P

Historik 21.9.2007 5:38

Václav Klaus bude zvolen a je úplně lhostejno, ve kterém kole příští prezidentské volby to bude

Tady si poslechněte, jak to se Slovenskem vidí Slovák (pod tlačítkem Download je krátký zvukový záznam). Ponechte si to, co máte na Slovensku. My si to v Čechách zařídíme po svém. Už jednou jsme s vámi byli dohromady a nelíbilo se vám to. Tak nám Slováci neraďte.

http://www.netcross.cz/download/content/mp3/index.php?id=SW50ZXJ2aWV3IHNsb3ZlbnNr6WhvIG5vdmlu4fhlIHMgb2J5dmF0ZWxlbSBWeXNva%2F1jaCBUYXRlci4uLg%3D%3D%3ANzQ1%3Acm96aG92b3IubXAz 

Historik 21.9.2007 5:38

Václav Klaus bude zvolen a je úplně lhostejno, ve kterém kole příští prezidentské volby to bude

Tady si poslechněte, jak to se Slovenskem vidí Slovák (pod tlačítkem Download je krátký zvukový záznam). Ponechte si to, co máte na Slovensku. My si to v Čechách zařídíme po svém. Už jednou jsme s vámi byli dohromady a nelíbilo se vám to. Tak nám Slováci neraďte.

http://www.netcross.cz/download/content/mp3/index.php?id=SW50ZXJ2aWV3IHNsb3ZlbnNr6WhvIG5vdmlu4fhlIHMgb2J5dmF0ZWxlbSBWeXNva%2F1jaCBUYXRlci4uLg%3D%3D%3ANzQ1%3Acm96aG92b3IubXAz 

alamo 21.9.2007 5:19

naozaj na tom nezáleží?

spomeňte si ako ťažko sa "rodila" súčasná vláda, čo ak sa parlament po X kolách rozhodne že žiadneho prezidenta vlastne nepotrebuje, veď nech sa ním stane ktokoľvek po čase začne usilovať o vlastnú politiku a začne byť nepohodlný ako "osina v zadku"

na slovensku si prezidentské právomoci (v roku  98, po skončení funkčného V. Kováča) medzi seba rozdelili Mečiar ako premiér spolu s predsedom parlamentu a šéfom ústavného súdu, "fungovalo to", Mečiar si udelil amnestiu za únos prezidentovho syna aj zvrzanú privatizáciu...

to zdiskreditovalo voľbu prezidenta parlamentom na toľko, že opozícia vyhrala nasledovné voľby hlavne vďaka sľubu zavedenia priamych volieb

vzhľadom k tomu že vašim politikom nevadí ani tak Klaus, ale úrad prezidenta ako taký, vidím vývoj u vás obdobne;-P

Jan 21.9.2007 5:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

No nevim, pokud porovnam vysledky realne ekonomicke politiky mezi lety 1992-97 (predseda vlady Klaus z ODS) a 1998-2006 (predsedove vlad z CSSD), tak mi to jednoznacne vyzniva ve prospech CSSD. A to uz vubec nemluvim o trapovlade toho burana s vojenskym gymnaziem. Takze bych se nebal, ze i dobry ekonom jako je Svejnar by mohl prijmout kandidaturu CSSD.

Hirschsprung 21.9.2007 4:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

No, máte pravdu, že dobrý ekonom za socany, to zní asi jako pečený sněhulák.

Až Švejnar přijme kandidaturu za ČSSD a až ho Paroubek navrhne, tak se můžeme na toto téma bavit dále. Statistik Hindl by vám asi spočítal jako dost nepravděpodobné, alespoń pokud se někdo z nich jasně nevyjádří.

Martin 21.9.2007 4:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

helemese klausuv rektalni horolezec dohopsal :-D

Jerry 21.9.2007 4:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

Jako vždycky Martin bla,bla,bla...blbý a blbější,blbější než jsme čekali.

Martin 21.9.2007 4:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Švejnar za socdem? Neříkal jste, že je to dobrý ekonom? Myslíte, že by kandidoval za stranu, která otevřeně hlasuje spolu s KSČ? 

a co mely znamenat tyhle prihlouply otazky ? to si myslite, ze dobry ekonom nemuze podporovat levici ? muze, hindls je toho prikladem a to vam hlavicku nebudu zatezovat levicovymi ekonomy s nobelovou cenou :-D

Martin 21.9.2007 4:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

zjistete si neco o klausove bolsevicke familii /a o bolsevicke familii jeho zenusky/ a pak si zjistete s kym a pro koho provadel transformaci a proc gru ho ma tak rada

Hirschsprung 21.9.2007 4:11

Re: Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Nevidíte, ýe je řeč o Švejnarovi? Co s tím má co dělat nějaký Hindls?

Hirschsprung 21.9.2007 4:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

Zjistěte si něco málo třeba o zielencově famílii./ Nějak ale stále nemůžete přijít s tím jménem, koho by ze svých řad měla kandidovat na prezidenta socdem. On nikdo vhodný neexistuje?

Martin 21.9.2007 4:06

Re: Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Hindls je dobry ekonom a kandidoval za CSSD do Senatu. Sundejte si ty modre brejle, ktere vam nuti posuzovat lidi podobne jako komuniste podle celych skupin a ne jako jednotlivce s ruznymi nazory.

Martin 21.9.2007 4:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

jakejch nesmyslu ? muzu to dolozit jiste mnohem lepe nez vy vase nesmysly o kagebacich. a to ze klaus delal kuponovku vymyslenou estebakem triskou aspon vite ?

Hirschsprung 21.9.2007 3:59

Re: Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Švejnar za socdem? Neříkal jste, že je to dobrý ekonom? Myslíte, že by kandidoval za stranu, která otevřeně hlasuje spolu s KSČ? Myslíte, že by si ho ČSSD skutečně vybrala?

Za KDU? Ta strana má preference asi 6%. Kdo další by ho asi musel podpořit?

Za ODS? Teoreticky to možné je. Ale ODS vypadá, že už jednoho kandidáta má. Musela by se jedině rozhádat a chtít Klause hodit přes palubu, podobně jako to ČSSD udělala se zemanem. 

Jan 21.9.2007 3:52

Re: Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Oficialne by mohl kandidovat treba za KDU nebo socdem nebo zelene. Predpokladam, ze ta inteligentnejsi cast (ci alespon jednotlivci) v ODS by mu dala taky hlasy. Samozrejme, pokud si Topolanek zase nepojisti "tajnou" volbu vzajemnou kontrolou ve dvojicich, tak jako loni pri volbe predsedy snemovny.

Hirschsprung 21.9.2007 3:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

Spíš se místo těch nesmyslů zabývejte tím, koho by si měla ze svých lidí vybrat sociální demokracie.

Martin 21.9.2007 3:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

stejny fakt jako vase tvrzeni

a jeste pridam takovej detail, ze agent gru ma jako poradce agenta stb

Hirschsprung 21.9.2007 3:37

Re: Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

blbost

Martin 21.9.2007 3:35

Re: Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

proc by melo bejt loveni v kagebackych vodach spatne, kdyz na hrade je cesty odss z GRU ?

Hirschsprung 21.9.2007 3:35

Re: To by na tom muselo byt Cesko hodne spatne,

Hm, to je všechno fajn. Jenže švejnara v Česku nikdo pořádně nezná a ani švejnar sám dosud jasně neřekl, že se mu kandidovat chce. Taky, za kterou stranu by se nechal ukecat z těch dvou velkých ? Za ČSSd? Za ODS? Nebo by ho snad navrhl někdo jako Unie svobody?

Hirschsprung 21.9.2007 3:29

Re: Re: Re: pro pripomenuti velky statnik Klaus

Kdo jim ho upírá? vždyť ať klidně kandidují, když je někdo navrhne a budou to osobnosti určitého formátu. Hlavně ať není trapárna jako minule-kříženecký, Bureš,Zeman, Moserová, Sokol, pro které pak snad nezdvihli ruku ani ti, co je překecali ke kandidatuře. Pokud se bude stále lovit v kágébákých vodách jako s Dienstbierem a Zielencem, tak jak to asi dopadne? ČSSD by měla mít dost odvahy postavit kandidáta ze svých řad. Má však někoho? Koho?