29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 16.6.2007 12:41

Re: Re: Re: zatím vždy u soukromníka je to lepší

taky píšu, že jsem v ČR s těmi soukromníky byl spokojem. A kdo tu vaši nemocnici vlastní ? družstevníci ? 8-o

čtenář 16.6.2007 12:44

Re: Re: Re: Re: zatím vždy u soukromníka je to lepší

Město.

huhu 16.6.2007 15:43

Re: Re: Re: Re: Re: zatím vždy u soukromníka je to lepší

takže je privatizovaná a jede tržně...;-)

čtenář 16.6.2007 22:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zatím vždy u soukromníka je to lepší

Ne, byla to příspěvková organizace, jestli teď má nějaký jiný statut nevím. Město je ale zřizovatelem dál. Myslím, že tam dělají skutečně dobrou práci.

huhu 17.6.2007 10:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zatím vždy u soukromníka je to lepší

takže vlastníka má nestátního, město. Příspěvková organizace má smysl tam, kde je těžké určit zákazníka/kupujícího nebo zákazník nemá příjem (školák) takže např. školství, správa silnic, základní vědecký výzkum . To není případ nemocnic. Zákazník je jasný - zdravotní pojišťovna.

R 16.6.2007 7:19

Redukce lídrů.

Je to logický výsledek toho, že politické kampaně jsou vedeny absolutně konfrontačně. Paroubek před rokem prohrál, tak si to takhle vynahrazuje. Mít tu moc, dal bych dohromady zákon, kde v případě, že by byla volební kampaň vedena takhle konfrontačně jako ta před rokem, byla by před volbami kampaň ukončena povinným soubojem lídrů jednotlivých politických stran a to ne do prvního zranění, ale na smrt. Ten, co by vyhrál, by po právu vládl a ti všichni ostatní by měli státní pohřeb se všemi poctami.  Myslím, že i s těmi pohřby by to vyšlo levněji. Vítěz by nerušeně vládl, nikdo by mu neházel klacky pod nohy a prostý lid by měl jednou za 5 let v pohřbech další lidovou veselici a cirkus. Stejně má spousta lidí absťáky z povinná provomájové veselice dřívějšího režimu.;-)

jirka.s. 16.6.2007 9:48

Re: Souboje na smrt?

To by ale nebylo fér! Ten dvacetiletý hroch by měl přece obrovskou fyzickou výhodu!

franta 16.6.2007 0:55

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Pokud za návrhem, a může se týkat čehokoli, stojí Paroubek a ČSSD, je to pro ODS ďábelský plán. Platí to pro obě strany. A dovolte mi přidat pár informací z Olomouckého kraje. Kraj se rozhodl pronajmout hromadně tři nemocnice (Prostějov, Přerov a Šternberk) soukromé firmě, přesto že o tyto nemocnice měla zájem města v nichž se tyto nemocnice nachází. "Vyhrál" jediný zájemce, firma Agel. Téměř současně jmenoval ministr Julínek novým ředitelem fakultní nemocnice v Olomouci vysokého manažera firmy Agel a téměř současně byl předseda představenstva této fimy obviněn z korupce a tunelování nemocnice na Homolce. Je to opravdu všechno jenom náhoda ? 

Joska 16.6.2007 4:25

Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Souhlas.Všichni jsou stejní.Když jeden řekne  např.,že jedna a jedna jsou dvě,tak druhý ,protože je v opozici,tak to bude kritizovat a zpochybňovat.Vůbec zde nejde o to,jestli je to pro stát prospěšné.Všichni sledují jenom své zájmy.Kdy jsou všichni jednotní?Když jde o zvýšení jejich platů,nebo jiných požitků.Tam se u poslanců nepozná v jaké straně jsou.A že jsou pěkně nenažraní.

lucrecie 16.6.2007 6:19

Re: Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

že všichni myslíme stejně je marxistická utopie, na které ztroskotal pokus o komunismus i socialismus, myslíte že Vy jste také vyjímka ? v tom případě Vám přeji měkký dopad z ideologických výšin

joska 16.6.2007 6:49

Re: Re: Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Tady Vám vůbec nerozumím.Nespletla jste si článek?Můžete mi to blíže vysvětlit?Vždyť já popisuji pouze realitu s níž samozřejmě nesouhlasím.

joska 16.6.2007 7:10

Re: Re: Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Stále jsem přemýšlel,jak to vůbec myslíte.Je marxistiké myšlení,když budu souhlasit,že 1 +1 =2?To byl příměr.Abyste napříště pochopila,rozvedu svoji myšlenku.Když jedna strana vymyslí něco,co by bylo prospěšné pro nás,stát,či ekonomiku,tak druhá strana,jenom proto ,že je v opozici to ztrhá.Kdyby souhlasila,jde o marxistické myšlení?

lucrecie 16.6.2007 6:11

Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Ale to nepíšete nic zvláštního, pokud se Paroukovi něco nelíbí a není po jeho, obviní z korupce kohokoliv a volá po okamžitém odstoupení z funkcí, bohužel jsou taková obvinění na denním pořádku a tak časté, že už je nikdo neposlouchá, i kdyby to byla pravda 

sisifos 16.6.2007 9:17

Re: Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

no to co predvadi v parlamentu CSSSDKSSSCM to nema nic spolecneho spolitikou tzn.. vrcholnou SLEDUJEME TO A DOSLI JSME K JEDINEMU RIKAME TOMU VRCHOLNY KO:::::::KO:::::: ::::::::::::::::::::US!!!! a je to tak dobre soudruh sladek muze byt spokojeny protoze FILTR vhospode kricel sereme nane to radeji SLADKA;-O;-€!!VV>-(Y)!!

janoryna 16.6.2007 10:37

Re: Re: Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

to je pravda, převzaly(strany) politiku nulové tolerance, kterou úspěšně prováděla ods když byla v opozici. s láskou vzpomínám na pádné univerzální argumenty pana tlustého:"lžete pane ministře" a pana langra:"odstupte pane ministře". a pak, že starého psa(socana) novým kouskům nenaučíš.

mik 17.6.2007 0:33

Re: Re: Re: Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Nejsem milovnikem Tlustocha nebo Langra ale v kkuurrvveennii statu jsou KSCSSM neprekonatelni

lucrecie 16.6.2007 6:23

Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

btw...s těmi návrhy od Paroubka buďte prosím konkrétnější, co si vzpomínám tak privatizaci nemocnic neodmítá ani Rhat, třebaže s nějakými ale...v jiných případech slyšíme všichni jen samé NE

ucitelas 16.6.2007 9:24

Re: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

No a léčí se tam ?