4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD stíhá rána za ranou

Skoro se ani nechce věřit, že s tak naivním nápadem, jako je přerušení členství v sociální demokracii a kandidatura v krajských volbách za Stranu práv občanů – Zemanovce, přišla dlouholetá poslankyně, bývalá ministryně zdravotnictví a historicky první česká hejtmanka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 2.6.2012 23:31

Myslím, že sociálfašouni se ztráty

voličských preferencí bát nemusejí. Odéestapo plus kalouskovci jim a bolševikům lidi přímo naženou na vidle.

B. Hamal 1.6.2012 12:56

V kulisách demokracie

Pravice si mne ruce, že ten skvělý tah s Rathem má úspěch a zasadil ránu sociální demokracii. Jen by se to nemělo přepísknout. Bez sociální demokracie na levici by to u nás na demokracii moc nevypadalo, a při tom je vlastně neškodná. Stávající koaliční pravicové komando z hlediska levice už napáchalo a ještě napáchá spoustu těžko odčinitelných škod v sociální oblasti,  a tak je teď Nečase načase ČSSD vládu předat, ať se v tom nějaký čas brodí. Při tom jim obratně házet klacky pod nohy, dokud se zase neznemožní a voliči ji nevyženou. a tak pořád dokola v kulisách demokracie.

Voliči by se taky mohli obrátit ke komunistům, ale vědí, že ti v rámci malé zemičky v lůně kapitalistického Západu nic nezmůžou. To přijde až s tou globalizací. Komunisté zatím mohou zblízka studovat, co dobrého z metod někdejšího kapitalismu by se jednou v tom demokratickém socialismu mohlo hodit, aby to vydrželo dýl než tenkrát.

V. Plocek 1.6.2012 11:53

ČSSD stíhá rána za ranou

Loď ČSSD stíhá rána za ránou z toho důvodu, že loď hnije. A ne jak je zvykem odspoda ale zvrchu. Kapitánský můstek je vetchý, ale snaží se dokazovat jak je silný. A když se loť potápí, jednotlivé myšky se snaží zachránit v jiných loďkách. Kde z 10 má jedna šanci doplout do  přístavu - voleb.  A čekejme více přestupu do jiných loděk. Bohužel voliči přestupování nechtějí nebo nemohou odměnit. A tak máme myšky rekordmany, ktere nic neudělají, ale jsou již v kolikáte loďce.

J. Boleslav 1.6.2012 13:37

Re: ČSSD stíhá rána za ranou

Ona ta loďka určitě vydrží (bohužel) a myšek až zas tak moc neuteče. Pitomců, kteří socanům skáčou na jejich nereálné sliby a rozhazovačnou politiku, tady je a bude pořád dost.

P. Kolář 1.6.2012 7:25

Ten současný stav

sociální demokracie jste docela vystihl,teď by to chtělo se ještě více ponořit do jejich myšlenek,To by teprve bylo počteníčko,kdyby někdo vnikl Sobotkovi do mozku a našel tam ještě něco jiného,než touhu vládnout.A na místě Kalouska by nám ještě ukázal, co je státní rozpočet!A jako předseda vlády by měl pero stále připravené k podpisu všeho,co příjde z Bruselu.A na místo paní Emmerové se určitě najde někdo stejně neschopný..Je to strana hesel.Někdo zakřičí-třicet korun a svrhne vládu.Ta strana opravdu potřebuje voliče.Jednoduché.

J. Boleslav 1.6.2012 13:38

Re: Ten současný stav

Vnikat Sobotkovi do mozku - to by snad byla mission impossible.

A. Bocek 1.6.2012 7:22

Federace 14-ti gubernií,

které zastřešuje Lidový dům.

T. Vodvářka 1.6.2012 6:57

Shodou okolností byl tento text včera v rozhlase

a pak jej paní Emmerová komentovala. Pokud máte kdokoli smutnou náladu, případně si o této ženě myslíte, že je normální, najděte si jej v archivu /včera po 18.00 hod/. Z textu i komentáře plyně několik věcí:

1. Zdá se být neuvěřitelné, že Milada Emmerová mohla vůbec někdy řídit ministerstvo, hejtmanství, či cokoliv jiného. Po jejím exposé bych jí neposadil ani do vrátnice, protože by byly problémy s klíčem. Je-li toto etalon vedení sociální demokracie, pak se o tuto stranu /ač spíše konservativně laděný/ bojím.

2. Pan Jelínek má problém. Jeho levé vidění světa dostává trhliny. Nejprve musel zkousnout odchod nejlepšího diskutéra, rétora, myslitele apod /míněn ing.Paroubek/ z čela strany a jeho přeliv do jiného subjektu, odkud prská na své bývalé jako křeček v rohu klece. Poté chytnou Davida s lupem a teď zase blbne Emmerová. Ne, že by vpravo od ČSSD byla nějaká myšlenková úroda, ale tohle je moc i na Masarykovu dělnickou akademii.

3. Myslím, že Česká televize nemusí již hledat hlavní program na Silvestra. Stačí, když si nějaký komentátor pozve do studia paní Emmerovou, aby povykládala o ženském elementu v politice, pak třeba na chvíli Davida, který vysvětlí, jak si u něj táta zahrabal 10 M, poté Mgr.Sobotku / něco o socialistické ekonomii a rozdělování z cizí kapsy / a zakončí to hejtman Palas s kouzelnickou hůlkou, když z klobouku, kde vloží 10 M vypadne třeba 60.

Přeji všem pěkný den

T. Kočí 1.6.2012 8:07

Re: Shodou okolností byl tento text včera v rozhlase

Moc dobré.

P. Lenc 1.6.2012 8:27

Re: Shodou okolností byl tento text včera v rozhlase

Já bych jenom dodal reakci manželky po vyslechnutí rozhovoru ve výše uvedeném pořadu."Ježíši a toto lidi volili?"Bohužel,podobné budou volit i nadále.Stačí slíb lepších zítřků.

P. Schuster 1.6.2012 9:43

Re: Shodou okolností byl tento text včera v rozhlase

Perfektní hodnocení článku, pan Jelínek nyní vypadá jako oranžový chameleon.

M. Baloun 1.6.2012 9:48

Re: Shodou okolností byl tento text včera v rozhlase

Jó Miládka! To bylo špuntů od šampaňskejch co vyletěly do vzduchu když opustila fakultní nemocnici a přesunula se na hetmanství :-)))

Jedno ale nechápu, takovýho materiálu - a politická satira veškerá žádná!!! Jak moc se mi stejská po p. Šimkovi!

J. Boleslav 1.6.2012 13:40

Re: Shodou okolností byl tento text včera v rozhlase

Jeden p. Šimek tady na Psu občas vystupuje, pokud jste si ještě nevšiml.

P. Pavlovský 1.6.2012 1:57

"Buď mě dáte na přední místo kandidátky

nebo jdu k Zemanovi!"  V takové situaci je, co do svých politiků chtivých seslí v krajských zastupitelstvech, ČSSD. Sledujme, jak se začnou horlivě přepisovat kandidátky. A na soudruha Palase jsem opravdu zvědav.

J. Boleslav 1.6.2012 13:43

Re: "Buď mě dáte na přední místo kandidátky

Palas už nikam přestupovat nemusí, ten už má vystaráno. Leda by ještě vzhledem k posledním událostem potřeboval nějaké politické krytí na (nejlépe na vnitru). Kdyby se trouba kdysi zbytečně nenavážel do upřímného Stáníka, mohl si od něj nechat poradit, jak se to dělá.