28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hasan 15.8.2006 8:26

ČSSD směřuje do opozice.

Možná ano,ale kam směřuje ODS?Obávám se,že do pr...e.Další opičí smlouva na obzoru,Klaus na straně komunistů.Manželka Topolánka si už zařizuje teplé místo v jiné straně a z volebního programu ODS nezůstalo nic.Za špagáty tahá Paroubek a ODS tancuje jak ČSSD píská.

AeroKarel 15.8.2006 11:54

Re: ČSSD směřuje do opozice.

To už by zde ovšem vláda byla, ne?

neuropan 15.8.2006 7:34

Odvaha kontra zbabělost

Pánové, něco jiného je dle mého projevit svou odvahu při tajném hlasování, které včera proběhlo a nikdo mi nikdy nedokáže, jak jsem volil  (pokud vynechám poněkud paranoidní metody odběru DNA všem poslancům a její následnou analýzu na stopách z volebních lístků) a něco diametrálně odlišného je postavit se před 100+99 lidí a těch 99 lidí veřejně podrazit. Takových hrdinů, upřímně řečeno, tady v Česku moc nevidím.Jenom pár ožralých ex-poslanců,  nebo několik politicky zcela pomatených umělců či ex-disidentů, kteří všichni fungovali spíše jako bílí koně.

Marta 15.8.2006 7:32

Paroubek

  si dělá s národem co se mu chce.Každou chvíli  mění rozhodnutí , podle toho jak se mu to hodí. Copak si tohle můžeme nechat líbit ještě dlouho ?   

Honza z podhůří 15.8.2006 8:45

Re: Paroubek

Marto, musíme si to nechat líbit minimálně do příštích voleb :-/

Pozorovatel 15.8.2006 9:51

Re: Paroubek

Pokud ho dostatečné množství populace a zdejších diskutérů za to obdivuje, tak proč by to nedělal.

BuBu 15.8.2006 10:37

Re: Paroubek

Marto, co byste chtěla jiného . . . od bolševicko-stalinistického  dobytka ? Když lidem ani novinářům nevadil ten jeho projev po volbách, to jeho "vybarvení se" - tak už není, co dodat ! V normálně fungující zemi by ho hnali . . . že by mu ani hraniční kameny nestačily ! No a tady - vždyť se podívejte kolem něho, na ty "vlezdoprdelky" kolem : Sobotka, Škromach, Rath . . . a celá ta zkorumpovaná smečka ! Ta mu ještě při tom jeho projevu tleskala !

Takže jedině a pouze : Nové volby  !  Snad se lidem rozsvítilo a došlo jim, že Paroubek připravoval s Filipem nový Vítězný únor, který mu o jedno křeslo nevyšel !

www racek 15.8.2006 11:41

Re: Re: Paroubek

hmm, ale v nových volbách už tokeš nebude mít žádnou šanci ... he he he

Petr 15.8.2006 11:48

Re: Re: Re: Paroubek

Jaký Tokeš, co to tu meleš...?

BuBu 15.8.2006 12:36

Re: Re: Re: Re: Paroubek

Také nevím, jaký Tokeš ! Mám ale dojem, že Racek nazval Tokešem toho křupanského burana - Paroubka ! ;-D;-D;-D . . . nebo se mýlím ? ;-D;-D;-D

aljav 15.8.2006 13:16

Re: Re: Paroubek

hodně lidem i novinářům, myslím že i většině, se jeho povolební projev ve chvíli kdy si myslel že vyhrál nelíbil. A věřím že mu bude ještě připomenut!

jarda 15.8.2006 13:28

Re: Re: Paroubek

a proto neváhejme a začněnme na ně cinkat něčím ostřejším než jsou klíče. Je potřeba ho vyhnat pod most i s jeho lady tam ať vládne se svou smečkou odporníků , lhářů, STbáků a zkorumpovaných zlodějů poctivě pracujících lidí.

DD 15.8.2006 2:13

Paroubkovo ředstavení neskončilo

Je jenom jeden důvod proč se Paroubek nenechal zvolit za předsedu PS - počítá s premiérskou židlí. Pokud by s ní nepočítal, tak by mu nemohlo vadit, že jako předseda PS nemůže být jmenován premiérem. Teď nás čeká Paroubkovo zdůvodnění, proč nedodržet dohody a poté 4 léta, kdy se budeme mít dobře i když to nebudeme chtít. Pokud je ovšem taktik, tak dá Topolánkově vládě tak cca 1 rok, počká až největší vášně utichnou a až poté Topolánka vystřídá. Pokud je fascinován mocí, tak Topolánka "zařízne" hned.

Malá satisfakce pro lidi, kteří nespoléhají na přerozdělování bude až historické hodnocení Klause jako prezidenta - tenhle podraz na lidi ve jménu svého znovuzvolení nemůže být hodnocen kladně nikdy. A to, že to sune "malými krůčky" k vládě komunisticky myslících lidí za podraz považuji.

K dokonalosti už zbývá jen "malými krůčky" zdůvodnit, že hodnoty vznikají přerozdělováním, že existují bohatí zaměstnanci u progresívně zdaněného podnikatele a že progresívnějším zdaněním těch, kteří více vydělávají se u nich povzbudí elán nikoliv k odchodu ze země, ale k ještě větší píli.

?? 15.8.2006 3:37

Re: Paroubkovo ředstavení neskončilo

Ten člověk je fascinován mocí. Moc ! Podobně jako Václav II - Ješita. Proto se na H?radě tak rychle dohodli !

ll 15.8.2006 6:17

Vy tam byl?

A víte, jak se dohodli?

WorryJohn 15.8.2006 6:34

Jak se tam dohodli?

Odhadoval bych, že Klaus slíbil Paroubkovi případné druhé jmenování premiérem. Klaus moc neriskuje, on jenom dodrží zaběhnutý demokratický systém v souladu s Ústavou: první šanci vítězi, druhou těsně druhému v pořadí.

Kdyby tohle Klaus neslíbil, Paroubek by jistě necouvl s omezeným mandátem pro Vlčka.

Klausovi se zřejmě nepříčí představa, že Topolánek důvěru nakonec klidně nedostane. To by nejspíš znamenalo otřes v ODS a výměnu vedení - a noví lidé z "komunálu" jsou pro Klause jistě méně falešní a prázdní, než Topolánek (dovedete si třeba představit to nadšení při odvolání Němcové z funkce místopředsedkyně Sněmovny?).

Pokud v druhém kole neuspěje ani Paroubek, budeme opět bez dohody, ale asi už s jiným vedením ODS, ochotnějším k velké koalici.

nik 15.8.2006 7:19

Re: Jak se tam dohodli?

Jsem rozhodně pro to, aby na druhý pokus vládu sestavoval Paroubek. Ovšem to znamená, že předsedou PS musí být zvolen zástupce ODS a zároveň ze všech sil doufám, že Paroubkova vláda důvěru nedostane, ve třetím pokusu premiéra navrhne ODSácký předseda PS a tato vláda ODS, byť by nedostala důvěru, bude vládnout a povede zemi k předčasným volbám.

Honza z podhůří 15.8.2006 8:49

Re: Re: Jak se tam dohodli?

Niku, pokud se nepletu, předseda sněmovny za ČSSD má odejít až před třetí volbou, takže pokud dostane druhý pokus Paroubek, nebude to za jiného předsedy sněmovny. Předpokládám, že Paroubek jde přes všechny své řeči o opozici na to, aby druhý pokus sestavit vládu dostal právě on a ukázal, že už toho stoprvního poslance zvládl získat.

Láďa. 15.8.2006 10:06

Re: Re: Re: Jak se tam dohodli?

Pletete se. Jsou smluveny 3 události, každá z nich znamená odchod. Tou prvou je schválení vlády ODS, tou druhou jmenování člena ČSSD premierem.

?? 15.8.2006 7:03

Re: Vy tam byl?

Nebyl.  Ale odhaduji to tak, jako Worry John (viz příspěvek v 6,14), A jak to odhadujete Vy ? 

vlasta232 15.8.2006 6:44

Re: Paroubkovo ředstavení neskončilo

Souhlasím s Vašim příspěvkem. Z jednání presidenta jsem hluboce zklamaná. Stále nemohu pochopit, jak se mohlo stát, že jeden strejc s podivnou minulostí a ještě podivnější přítomností muže takto cvičit s celou zemí.  Jestli to ale není tím, že si to tato zem zaslouží????

Zuzana 15.8.2006 8:41

Re: Re: Paroubkovo ředstavení neskončilo

Na to se musíte zeptat tzv. pravičáků, kteří tak nemohou Paroubka a komunisty, že je z půlky volili (ED, nezávislí a kdo ví, co nám ještě předvedou Zelení). A hlavně se jich nezapomeňte zeptat, jak by v předčasných volbách volili, jestli pořád mají před sebou Klause a ODS jako červený hadr nebo už konečně budou volit hlavou. Předpokládat, že ti, co žijou z dávek a dotací přestanou volit Paroubka, je nesmysl. Takže je to na Vás EDové.

ptch 15.8.2006 11:29

Re: Re: Re: Paroubkovo ředstavení neskončilo

JO, JO, JO

Honza z podhůří 15.8.2006 8:43

Re: Re: Paroubkovo ředstavení neskončilo

Vlasto, tohle si nezaslouží žádná zem.... :-/