30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD se úplně zbláznila?

Náš růžovo-rudý Senát se usnesl na tom, že premiér Petr Nečas údajně svým postupem na Evropské radě poškodil české zájmy. Pro tento nesmysl hlasovali opoziční sociální demokraté a jejich levicoví souputníci, kteří Senát dnes ovládají. To, že má opozice jiný názor než vláda, je normální. Je ale nenormální využívat Senát k takovémuto očerňování protivníka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Vízek 9.2.2012 21:14

Klausovy vyrovnané rozpočty?

Bylo to snadné: Zřídila se Česká finanční, Česká inkasní a Česká konsolidační agentura, kam se pod dirigentem Klausem a Kočárníkem nasměrovaly všechny mínusy...

Výsledek?  Vyrovnané rozpočty.

Trapný fígl. Když to vyplavalo na povrch, tak do bank  bylo za Zemana fest nasypáno, aby se dostaly do rukou skutečných bankéřů - hospodářů, vznikly dluhy. Logicky: dodnes to cítíme.

Ale největší růst dluhů je za Toplánka a Nečase. Krizí jenom kryjí svoji neschopnost a svoje neuvážené kroky, které nás stahují ke dnu. Když za ČSSD byl dluh 1 bilion, byla to hrůza a řecká cesta. Přitom jsme po Nizozemí byli tehdy druhou nejméně zadluženou zemí.   Díky pravici vzrostl dluh o 50% - a chlubíme se, že jsme sedmou nejméně zadluženou zemí. Tleská se tomu. A vláda je prý prima.  Trapné.

PS: Kočárníka ODS k vyšetřování nevydala. To ČSSD nebránila, aby se její ministr a místopředseda Svoboda dostal do kriminálu i s přítelkyní...  Příznačné.

M. Vondráček 9.2.2012 22:05

Františku

Jak jste mohl být senátorem , když vůbec nevíte k čemu Vámi jmenované agentury byly a jak se promítaly do státního rozpočtu ??  Už se nedivím , že Vás z toho KSČ vyhodili ...