29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mareš 29.6.2006 12:28

Sem může psát každý psychopat.

Čechu, jste nemocný člověk a vy to víte!!!   Proto tolik zloby a nenávisti. :-D

Dr.X.Crement 29.6.2006 13:42

Re: Štěpánek na Hrad!

Na netu je třeba se vyjadřovat  co nejúsporněji a nejvýstižněji.Nemusíš hned každého ,jehož názor se ti nelíbí,označovat  za soudruha (jako i mě svého času).Chladnou hlavu.

F. Čech 29.6.2006 14:58

Dr Crementovi

Pokud jde o toho soudruha, tak soudruh je pro mě širší pojem určený pro člověka s bolševickým uvažováním, tzn toho, kdo se svými soudruhy, (nebo zní-li vám to líp soukmenovci) usiluje o nekontrolovatelnou politickou moc a zároveň usiluje o kontrolu tisku, televize, soudů i policie. A to dělá dnešní ODS. K tomu patří používání těch nejšpinavějších metod v politickém boji (viz Kubice), přesvědčení o své neomylnosti (Klaus) a nulová tolerance ke všemu co není z jejich dílny (celé vedení ODS). Já jako zásadní odpůrce bolševismu jsem si také před rokem 1989 nemyslel, že se narodí i modří bolševici typu Langra a spol. A VY SI TO ZJEVNĚ NEMYSLÍTE DODNES. A pokud jde o Štěpánka tak si upřímně myslím, že jeho denní angažmá na Psu, fanaticky obhajující vše modré, svým diletantismem škodí hlavně ODS. 

Buvol 29.6.2006 11:44

Langr je největší grázl současné politiky a měl by z ní okamžitě vypadnout!

MK 29.6.2006 11:33

V jednom bodě

se hluboce mýlíte pane. To co platíme je DAŇ!

Platíme to všichni mimo výjimek osvobozených od platby. Tedy alespoň co se týká fyzických osob/domácností. Jen u firem to zatím zůstalo zachováno jako koncesionářský poplatek.

koncese=oprávnění, výsada, úřední povolení k provozování živnosti

poplatek=platba, kterou určitý subjekt je povinen platit v přímé souvislosti s činností jiného subjektu, vyvíjenou z podnětu nebo v zájmu tohoto subjektu.

AllName 29.6.2006 11:27

Místních MBM (Mistrů Blátivého Myšlení ) bych se rád zeptal,

když se tak staráte, co dělal ministr při focení Kubiceho "dokumentů", já se zase ptám, co dělal plukovník Kubice v tu chvíli ?

Že by na WC držel Langrovi péro aby se trefil do mušle ?

Křupan 29.6.2006 11:31

Re: Místních MBM (Mistrů Blátivého Myšlení ) bych se rád zeptal,

Vy jste nesmírně inteligentní a chytrý člověk.

Žulový Aston 29.6.2006 11:10

Mám strach z blbců

Např. P.Š. anebo I.L.

ACHJO 29.6.2006 11:05

je to tak

bojí se socialisti,mluvčí některých institucí,bojí se Kubiceho a Langera.Jsem opravdu rád.Díky.:-D

Kantor 29.6.2006 10:32

Tak koukáme, pane Štěpánku, že už Vám to začíná docházet.

My sockomouši, jak nás tady mnozí oslovujete, jsme počítali s tím, že dojde k podobné povolební situaci, jaká je právě teď.Což znamená, že obě partaje se budou muset domluvit a něco si navzájem slevit.Taková malá OPO II.(Prezident přeci jasně řekl, že socdem neodmávne s podporou komunistů).Očekávali jsme těsnou výhru, ale ne tak drtivou, jako Vy jste očekával od ODS.No a Langer a spol. zařídili, že výhra je, ale není drtivá.Z rukávového esa Kubice se stává noční můra, proto nyní právem voláte, že Langer je v tom nevinně, ale je pozdě.Vypustili jste Krakena.

Modrý pták 29.6.2006 11:55

Kantore,

vždy mě velmi zlobí, kdyže někdo svoje pocity nebo přání vydává za fakta. "Prezident přeci jasně řekl, že socdem neodmávne s podporou komunistů" - nic takového nebo podobného prezident neřekl. Tudíž to nemohlo být ani jasně nebo nejasně. Prostě to neřekl. Sdělil něco úplně jiného a dokonce se pokusil současného šéfa socialistů vytáhnout z bryndy, kam se tento dostal svým neuvěřitelný výrokem, že "levice má 100 hlasů". Pokud Vás někdo do té doby pejorativně nazýval "sockomouši", tak se po přeslavném projevu z 10. června tento název nedá chápat nadále pejorativně, ale nejspíše jako terminus technicus. Každopádně opakuji, že věta "Prezident přeci jasně řekl, že socdem neodmávne s podporou komunistů" je lež jako ta legendární věž.

Kantor 29.6.2006 13:27

Re: Kantore,

Tak to si budu muset pořídit nějakou kódovací knihu prezidentské mluvy.Řekl, že by situaci řešil stejně jako v případě Grossovy a Paroubkovy vlády.Dle Vás to znamená tichou koalici s komunisty, podle mě opět získání stojedničky bez komunistů.BTW, Vy byste chtěl, aby prezident odmávnul vládu socdem s tichou podporou komunistů?

Modrý pták 29.6.2006 13:55

Kantore,

nemusíte si nic pořizovat. Úplně postačí, když se zamyslíte - v době, kterou jste zmínil existovala koalice 101. Prezident chtěl vědět, zda-li STÁLE existuje koalice 101 (proto ty podpisy) nebo JIŽ existuje koalice 111. Koalice 101 existovala při vzniku vlády a následně vládla koalice 111. No a prezident se podobné záležitosti (to je pouze můj soukromý názor) chce vyhnout. Aby na papíře existovalo něco a v praxi něco jiného. 

Na Vaši otázku odpovídám NE. Jak chápu kroky prezidenta, tak nikdy neodmávně takovou vládu. Pokud ji odmávne, tak to bude muset být HLASITÁ podpora komunistů. Aby se vědělo who is who. Jak se s tím socialisté srovnají je jejich věc.

Kantor 29.6.2006 14:36

Re: Kantore,

Napsal jsem, že jsme očekávali těsnou výhru, z čehož by vyplývala opět existence stojedničky.A stojednička dovládla až do konce funkčního období, Vy v tom vidíte stojedenáctku, tady se neshodneme.Pro mě je důležitý papír zvaný koaliční smlouva.

A jak vidíte, socani se řídí heslem "Za námi je Volha" a čas je na jejich straně.Troufám si tvrdit, že "Kubice" ODS přijde velmi draze.

Dr.X.Crement 29.6.2006 10:29

Kdy se ČT omluví Jiřímu Hodačovi ???

Zpravodajství ČT - jedná se o sebepropagandu.Když sleduji ČT,připadám si jako za Gusty.V případě Jiřího Hodače šlo o klasický "RUFMORD",česky - vražda pověsti pomluvou.ČT zpravodajci jsou opravdoví kabrňáci, ve vymývání mozků,nemají konkurenci.Ještě je musíme z povinných poplatků živit.....jsou vysmátí.Pouze hlupák jim platí. 

gerontusinza 29.6.2006 11:43

Bohužel patřím mezi ně. Re: Kdy se ČT omluví Jiřímu Hodačovi ???

Děkuji za ohodnocení, ani se mu nebráním. Máte pravdu. Hezký den.

Mephisto 29.6.2006 10:20

Nedělní debata

No nevím, po nedělní debatě jsem měl velice silný pocit, že Langer se nejapně vykrucoval, zatímco Moravec měl pravdu. Předložil důkazy ve formě televizního záznamu, jak si novináři opravdu listují a ofocují Langerovu kopii, zatímco on je kdovíkde... Shrnuto a podtrženo, Moravec měl pravdu a Langer se kroutil (neúspěšně) jak žížala!

A dále, Štěpánek se ani nepokusil na ten fakt toho televizního záznamu zareagovat, naopak blábolil cosi o tom, že Moravec nemá pro své tvrzení důkazy! Není Štěpánek tak trošku mimo?

Pete Brich 29.6.2006 10:29

Když jsme se ve škole, coby dítka nevinná, hrabali v cizích věcech,

dostali jsme rákoskou přes ruku.

A tady si veřejné zasedání bezpečnostní komise parlamentu někdo plete s veřejným domem.

Ale strkat ruce do cizích kapes je náplň práce sociální demokracie a nos do cizích věcí je jejím morálním kodexem. Proto mají šibalové a jejich sociálně demokratičtí protektoři takovou hrůzu z Langera.

PB

Mephisto 29.6.2006 11:55

Hrůza z Langera

Bojím se, příteli, že vidíte bubáky tam kde nejsou. Opravdu si nemyslím, že by měl z Langera někdo vítr, a proto by tuhle kauzu rozmazával. Ostatně, kdyby Langer něco (cokoliv!) výbušného věděl, vůbec neváhám, že by to před volbami s chutí vytáhl, a nebo koneckonců i teď. Jenže on nic takového na nikoho neví - a proto ani není nebezpečný.

Mnohem spíš jde o to, že jde o vítanou příležitost pro socdem, jak ukázat na nespolehlivého a profláknutého člověka v srdci ODS, kterého ODSka navíc nominuje do čela silového a mimořádně důležitého ministerstva. Je v tom tedy pouze snaha znevěrohodnit ODS, a nikoliv nějaké obavy z Langera...

LisakFOX 29.6.2006 11:41

Re: Nedělní debata

Po tom, co jsem si přečetl ten zákon o ochraně utajovaných skutečností, musel jsem dát Langerovi plně za pravdu. Chybu udělal někdo jiný, který měl zajistit aby v místnosti, kde se utajené skutečnosti projednávaly, nebylo ohroženo utajení.

gerontusinza 29.6.2006 11:46

Jo. Jenže vy to chcete na Bublanovi který tam byl na koberečku.Re: Re: Nedělní debata

Řekněte to jméno, které všichni vědí a nechtějí vyslovit!!Já to VIDÍM na VIDÍMA. Vy ne?

Radajan 29.6.2006 13:51

Re: Re: Nedělní debata

Lisaku - když si četl ten zákon o utajování, četl jsi ho celý nebo jen kousek.

franta 29.6.2006 10:14

Největší strach mám z toho

že si možná v budoucnu budeme muset platit z našich daní i pana Štěpánka. Jinak si v klidu počkám tak rok, dva, co asi policie pod vedením pana Langera vyšetří. Kdo se chce vsadit, že celkem nic ?

Malý Aston 29.6.2006 10:05

V policii je potřeba udělat pořádek.

Pan Štěpánek na řadu čtenářů působí jako rudý hadr na býka.I kdyby napsal že miluje Paroubka a Filipa,tak mu budete nadávat. Když se vymaníme ze svých politických názorů a začneme diskutovat jako občané,kteří platí daně a z těchto daní má pro nás stát vykonávat služby,které jsou mu dány zákony musíme připustit,že se nám policie a státní zastupitelství chová nějak divně.Oni se mají řídit zákony,které schválili naši volení zástupci a mají být mimo vliv té nebo oné politické strany. Ministr vnitra nesmí vstupovat do vyšetřování. Jestli je u vlády pravice nebo levice je to jedno. Pokud to tak není,nejsme demokratický stát ale stát totalitní. Policii nepotřebuje jen na to aby nás buzerovala na silnici ale hlavně proto,aby bojovala proti mafii a zejména proti rozkrádání našich daní. Své soukromé vlastnictví si pohlídáme bez policie a když je ohroženo,tak s pomocí policie.Plní policie a BIS a NBU svou roli,ochránce naší demokracie? Já se domnívám že neplní. Malý příklad. Sobotkovi se zatoulalo někam 500mil.Kč,nikdo neví kam a proč. Státní zástupkyně prohlasí,že pokud budou vráceny zpět do 30.6.2006 nejde o tresný čin,pokud se nevrátí bude to trestní čin a ona začne konat./informace na ČT1/ Oni totiž ty prachy někde ležely a někdo je někam investoval a chtěl úroky nebo zisk z této operace ulít do své kapsičky. V tomto případě nikdo nic nekoná. V případě Kořistky to vypadalo,že nás přepadli Marťani,létali vrtulníky,plná televize státních zástupců,honička jak na divokém západě a dnes klid,vyšetřování zastaveno. Já jako občan požaduji,aby se policie chovala jako policie a státní zastupitelství jako státní zastupitelství bez ohledu na to zda zde vládne ČSSD nebo ODS. Pokud to tak nebude,nejsme demokratický stát ale banánová republika,které vládne diktátor,tohoto času pan Paroubek. Vše již 8 let řídí ČSSD.

marima05 29.6.2006 10:05

Štěpánek - poslední spravedlivý

Z toho nenávistného a zapšklého Štěpánka se mi dělá fyzicky zle. Číst jeho bláboly - to je o zdraví. Takže na jeho články kašlu - stejně neumí nic jiného, než vylévat kýble špíny, které by si měl schovat pro sebe.

Virtuál 29.6.2006 10:13

Re: Štěpánek - poslední spravedlivý

Pan Štěpánek není zapšklý, ani nenávistný.Jeho články jsou reálné, pravdivé a vycházejí z jeho vidění světa.Nemá prostě rád komunisty, To je vše! Já taky ne.

ururu 29.6.2006 10:41

Re: Re: Štěpánek - poslední spravedlivý

blbec, co nema rad komouse

Marcela 29.6.2006 13:42

Re: Re: Re: Štěpánek - poslední spravedlivý

Vy máte rád komouše? Tak dne v 18.00 hod. u koně na Václaváku, dejte si rudý karafiát do klopy, ať Vás poznám. Chci se Vám podívat do očí.

RycPic 29.6.2006 10:01

Moravec je chudák

Nedivte se mu. Moravec je na vrcholu a chce na něm zůstat. Proto ta chorobná snaha o "ČT vlastní variantu vyváženosti". A v této republice není nikdo více postižen chorobnou nenávistí k ODS, Klausovi a pravici obecně, než někteří "intelektuálové" z ČT. Například pan Krafl. Nebo šéf zpravodajství. Nebo..Nebo.. Prostě různí vítězové bitvy o ČT z bivakového období. Takže : kdo lže jednou, lže i podruhé, potřetí atd.  Vyváženě. Opravdu nechápu, jak to může někoho překvapit.

Jaara 29.6.2006 9:54

Nevím, nevím,

ale zdá se mi, že někteří ze "slušných" diskutérů jsou opravdu hrozná hovada. Já tedy slušný nebudu a na rovinu prohlásím, že jsem nesmírně rád že vláda KSČSSD zdechla. Čest její památce