30.5.2024 | Svátek má Ferdinand


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
John 30.10.2009 7:59

Výstižná reakce Mitrofanova na vepříkovo brečení

http://pravo.novinky.cz/minule/p252a06d.php

novaz 30.10.2009 7:59

konec demokracie v Čechách

Prasopes se odkopal již dávno. Hned po volbách 2006, kdy přirovnal vítězství ODS ke komunistickému převratu v únoru 1948. Je nemocný touhou po moci. Pokud by, nedej bože, vyhráli socani volby, pak společně s bolševikem zavedou znovu cenzuru, okleští právo na svobodu projevu, právo shromažďovací a všechny další demokratická práva občanů, zavedená zde po sameťáku 89. Třicet procent ovčanů v tomto státě si návrat předlistopadové bolševické diktatury zřejmě přeje. 

r 30.10.2009 10:56

Re: konec demokracie v Čechách

Nevím zda mě pochopíte, ale v porovnání s vládou Potroubka, dRatha, Peciny aj. bych předlistopadovej režim docela bral. Tihle mi přijdou o dost horší.

emil 30.10.2009 7:55

Nedivte se,

všichni už v tomto státě vědí, že Paroub je sprosté, egoistické hovádkoo, naprosto sebestředné a dokazující neustále svoji genialitu (které věří jen on sám, jeho slepička Petruška a pár spolustraníků). Na druhou stranu je dobré, že ukazuje svoji pravou tvář´. Ovšem mám obavy, že jeho banda oranžových kývačů toto nepochopí a velkého, tlustého a neustále upoceného Jyrku bude chtít stále na nejvyšším místě, nejlépe na Olympu.

TF 09 30.10.2009 8:33

Re: Nedivte se, krize a přesuny výrob

Zatímco v 50. letech bylo v USA na 30 firem, které vyráběly televizní technologie, v roce 1987 zbyla jen jediná - ZENITH. Když rozmontujete počítač, do jehož monitoru právě teď koukáte, snadno zjistíte, že asi 95 % součástek v něm je z Číny, Japonska nebo přilehlých států.

Jenomže ekonomika je hlavně o tom, že se věci a peníze otáčejí. Lidé pracují, vydělávají za svou práci peníze a za ty peníze si zase koupí jiné věci, které se vyrábějí v dalších továrnách.

Jenomže s odsunem výroby z Ameriky spolu s ní odcházela i práce. Střední třída, nejpočetnější skupina obyvatelstva začala chudnout. V 80. letech vyhlásil president REAGAN tzv. ekonomiku služeb.

O co šlo? Byla uměle vytvořena pracovní místa ve sféře služeb a ta byla zaplňována nezaměstnanými z výroby, kterých rychle přibývalo. Tím, že si všichni budou navzájem prát prádlo, půjčovat videokazety nebo podávat na sebe žaloby se ale stát neuživí !

Odchodem výrobních odvětví také klesala konkurenceschopnost Ameriky. Tak se stalo, že Čína, která vyrábí výrobky pro půl světa začala vzkvétat, zatímco Amerika, kde se vyráběly zbraně a speciální výrobky pro pár speciálních zákazníků chudla.

I-Worm 30.10.2009 10:11

Vono se řekne - Nedivte se

ale jak se nedivit tomu, že i za todlencto může ta sviňa Paroubek!  To teda muší bej borec jak stehno, když až tam šahají ty jeho pracky!

bedall 30.10.2009 10:52

Re: Nedivte se, krize a přesuny výrob

Naprosto souhlasím !!

Pro zjednodušení : Nekoupím-li si produkt (výrobek) svého "souseda" a on naopak zase produkt z moji činnosti, tak nemohu chtít ani mzdu. Mohu být sebelepší génius s deseti tituly, ale pokud můj výrobek leží někde ve skladu, protože z jakýchkoliv důvodů o něj není zájem a nikdo si ho nekoupí, tak kdo by mi tedy měl platit za něco, co nikdo nechce. Tím, že "všichni" kupují čínské výrobky, tak mzdu dostává čínský dělník a já půjdu na podporu. Co však nastane až tam budeme téměř všichni? Kde budou potom důchody a všechny sociální jistoty odborářů. Zaplatí nám snad Čína naše "oprávněné" jistoty a sociální výhody? Republiku a její hospodářství mají řídit skuteční odborníci a ne hloupí, sobečtí a omezení politici typu p.Paroubka, kteří Všem naslibují "hory - doly", jen aby se dostali k moci(čti:k penězům), ale nedokáží dohlédnout dál jak k dalšímu výplatním termínu. Takoví lidé však nakonec ty svoje "šachové partie" prohrají a bohužel s nimi je prohrají i ti, kteří na ně vsadili.   Otázka:  V které části hry je ta naše partie?

r 30.10.2009 11:04

Re: Nedivte se,

Nemohu se ubránit lákavé asociaci jiného ještě vyššího místa. I když násilí nemám rád... Takový vzrostlý dub nebo pouliční lucerna .. V reálu bych to vidět nechtěl, ale že by někteří takové povýšení zasloužili .. Stačilo by zavěsit za uši ..

Bereniké 30.10.2009 12:55

Re: Nedivte se,

Je pravda, že "díky" Paroubkovi ve vedení mají socani o dva hlasy míň - tchán, skalní volič socanů, je od té doby nevolí a ani tchýně. Tchánovi onen "bratr" příliš připomíná Gottwalda a tím pádem jeho radostné mládí, kdy byl soudruhy jakožto vysokoškolák vyhozen k lopatě a musel pracovat jako závozník a poté někde u betonářů.

Emča 30.10.2009 7:49

Paroubku vratˇsedo RáJe !

Celá soc.dem.je díky svému vrchnímu na úrovni IV cenové skupin !

janik 30.10.2009 7:36

Je bulvární strana

ČSSD je bulvární strana a jako taková se chová. Všechno to šrotovné, 13. důchody, těhotná manželka stavěná na odiv a další bulvární pitomosti z ní dělají bulvární stranu. Je mně skutečně líto poctivých členů strany, kteří musí snášet tohoto parazita, jemuž jde jen o koryto a moc. Okolo sebe má poskoky, kteří se z toho mají taky dobře a podle toho se chovají. Sakra Škromachu nebuď srab bouchni do stolu a ujmi se vedení.

Realista 30.10.2009 7:28

Bohužel.

Asi mu praskl žlučník a vypověděl rozum. ;-) To se občas stagnujícím politikům, kteří již nedovedou straně nic dát kromě podobných článků, stává. Trefně to nazvali v samotné ČSSD:,, Vyhořelá paliva" . Jsou to politici, stále a donekonečna opakující stejné nenávistné teze, protože vize již žádné dávno nemají, které nikomu nic nepřináší. Jen jim zbyla neukojená touha po vlivu a dobře placených místech.  A tak se zdá, že stejně jako to pochopili v ODS a chtějí kongres volebním, kde dají Topolánkovi vale, že podobný očistný kongres čeká ještě ČSSD, aby se posunula dále, než bude převálcována jinými stranami. ;-D

Jarda 30.10.2009 6:55

Kazisvět

Po  celou dobu Topolánkových vlád Paroubek nedělá nic jiného než ničí, pomlouvá a dělá naschvály. Když už konečně  položí vládu a každý čeká že převezme vládu tak opět couvne. Pak ať se nediví že o něm takto píší téměř všude. Měl by už konečně pochopit, že v politice nemá co pohledávat.

huhu 30.10.2009 6:53

póvl je jak Paroubek, tak většina novinářů

nemají si co vyčítat

mm 30.10.2009 6:46

Paroubek

Jiří Napoleon Paroubek se dostal do situace, kdy jeho intrikující poradci využívají toho, že Paroubek ztratil poslední zbytky soudnosti a bonzují Paroubka a on podle své nátury vystupuje. Je to komunista, voc není třeba dodávat. Je to zoufalá snaha jeho podržtašků udržet Paroubka u moci, aby se jim dostalo očekávané odměny.(Y)(Y)

Pavell 30.10.2009 6:25

bohužel je ...

ČSSD už bohužel bulvární stranou je. Paroubkovi se podařilo ji překovat na svou formu. Na vině jsou členové strany, kteří se netečností dostali tam, kde jsou - do partaje hodné NSDAP.

julda 30.10.2009 6:21

Nebezpeční

  To, že Paroub jedná, mluví a vypadá jako nenávistný skřet  každý ví, ale pozor, jeho stoupenci jsou jeho osobou tak zpitomělí, že jsou připravení  po jeho vítězství opravdu !!  vzít zbraň a ukázat svoje tvrdé pěsti!! Tak je to slyšet doslova a už se těší, jak s námi zatočí, tak se pak nedivme. Někdy se bojím kam až dojdou.

jehovec 30.10.2009 5:40

Pokud má v zemi

Paroubek a jeho strana navrch, je to obrazem společnosti. Zapšklost, demagogie a nenávist, to jsou hlavní znaky této skupiny občanů. Komunistická demagogie a proradnost se v jejich hlavách usadila natrvalo, a je potřeba čekat, až tato sorta vymře!

sorg 30.10.2009 3:33

Ale

Paroubek vede bulvární stranu...

HOBBO 30.10.2009 2:58

Jedine...

co Paroubek dokazal je to,ze postavil proti sobe celou republiku.Misto toho aby se k sobe lide chovali ohleduplne, tak naopak diky Paroubkove demagogii se hada kazdy s kazdym, a konec tehle agonie je kdesi v nedohlednu!

jehovec 30.10.2009 5:43

Re: Jedine...

Paroubek pokračuje v komunistickém snažení, tj. štvát lidi proti sobě! Paroubek není sociální demokrat. Paroubek je zavilý komouš!;-€

matů 30.10.2009 9:08

Re: Jedine...

Nepletete si pojmy?Nevidím nikde,poti Parobkovi celou republiku,má určitě víc sympatii než někdo z ODS,a víc příznivců než Topolánek,už jste se začali hádat mezi sebou jak Topolánka vyměnit.Doporučuji nechat vést ODS a volby jsou v háji.Proč se lidé k sobě nechovají ohleduplně zavedl KDO?No uvidíme příští rok po volbach,jsem zvědav jestli uznáte porážku,myslím modré ptactvo.

Bereniké 30.10.2009 12:33

Re: Jedine...

Jste vážený vůl. Paroubka opravdu nesnáším, nicméně to neznamená, že miluju Topolánka. !!Zřejmě se řídíte komunistickým kdo  není s námi, je proti nám, a protože proti Paroubkovi je hlavně ODS, tak automaticky musí všichni Paroubkovi protivníci být příznivci ODS.

Kačka 30.10.2009 1:14

Kec

Paroubek v tom článku jen konstatuje fakta a komentuje je vcelku neutrálním slovníkem. Není se co divit, že na štvanici našich "médií" proti své osobě reaguje na svém blogu, když v našich "svobodných" médiích  tu možnost nemá.

Zamyslete se spíš nad svým slovníkem: zkratkovité, žlučovité a nenávistné myšlení.... zavilá, nepravdivá a vysloveně ahistorická nálepka s vyhroceným podtextem ....konfliktní a likvidační myšlení.....  Copak mi to jen připomíná? Aha - Kojzar, Rudé právo před rokem 1989.

Honza 30.10.2009 5:59

Re: Kec

Vždycky má právo na odpověď a vždycky ji využije. Není to žádný obětní beránek a oběť nějaké štvanice. Za štvanici považuje (a Vy asi také), když o něm novináři napíší pravdu. Stačí se jen podívat na webové stránky socdem, abychom viděli,jak sám sebe vidí; není schopen si ani přiznat, jak vypadá, a proto má všude digitálně upravené fotografie

jirka.s. 30.10.2009 6:54

Re: Kec

Zajímavé, jak má rudozubá příšera naštudovaného Kojzara a rudé právo před 1989 !!! (Y)

novaz 30.10.2009 8:07

Re: Kec

Kačko, co to tady trousíte za pitomosti? Prasopes že nemá možnost reagovat v médiích? Asi jste právě spadla z Měsíce, neboť jinak by jste musela vědět, že žádný jiný politik nedostává, ču spíše si nevynucuje tak časté zveřejňování svých článků. Kačko, buď vědomě lžete, nebo trpíte jistou chorobou, které se říká ideová zslepenost. 

tomáš 30.10.2009 10:20

Re: Kec

z měsíce ne, z marsu;-D

Bereniké 30.10.2009 12:30

Re: Kec

Ten druhý bod, zajisté. Nepamatuju se, že by tato osoba reagovala jinde, než pod články, v nichž se vyskytuje slovo Paroubek. Pořád si myslím, že je to Petra, trpící těhotenskou  nespavostí.:-D

Kobylka Lajda 30.10.2009 14:26

Re: Kec

Kdykoliv otevřu TV, vyskočí z ní Paroublbek a vždy má nějaké rádobylidové výšplechty z  jakoby z   hospody. Už jeho zjev, ještě než otevře hubu, je vulgární.  Prostoru ke žvanění má dost a dost, už by ho měl někdo odchytit do sítě a odstavit ho od politiky. Ostatní politici i novináři jsou proti němu břídilové. Inu, dlouhodobé působení v hospodách a mafii se jen tak nezapře!!Rv(Y)(Y)(Y)