2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD ovládl Sobotkův klan

Bohuslav Sobotka získal na sjezdu ČSSD vše, o co usiloval. Jen budoucnost ukáže, zda mu Chovanec bude krýt záda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kohout 16.3.2015 21:49

Klan?

Proč "klan"?

Z. Rychlý 16.3.2015 15:42

Trapný je Jelínek se svými moudry směrem k "pravicovým"

stranám - Bartoň na to jde opačně, ale výsledek obdobný.

B. Mráz 16.3.2015 12:40

Jestli si ,

Bohouši, myslíš, žes ucpal pusu Chovancovi funkcí druhého muže strany, tak je to omyl, který tě bude stát krk.Chovanec je loupežník, který ti po tvém fleku půjde bez skrupulí, to si piš!

V. Pokorný 16.3.2015 12:01

Navolené

vedení ČSSD dovede podle mne partaj k nevolitelnosti u části voličů této strany. Člověk, který vlastně se nikdy neživil skutečnou prací a má také nevyjasněnou a nepěknou historii v politice, nemůže mít odpovídající respekt u myslících lidí. Mluvím o panu Sobotkovi. A proti Babišovi může Sobotka machrovat jen tolik, kolik mu Babiš dovolí. Čili nic moc. Důležité je být při odhalování busty v Kongresu a jít proti prezidentovi, který ČSSD vytáhl z marastu a jehož právě, mimo jiných a taktéž z nynějšího vedení ČSSD, Sobotka při prezidentských volbách podrazil.

V. Horák 16.3.2015 11:51

Bohoušův největší konkurent

je Bureš,který se s "ČSSD" neustále trumfuje v tom,jak potrestá "kulaky,buržoazii a modré zloděje" s majetkem nad pět milionů.Je mi ovšem záhadou,jak může Bureš konkurovat i nekomunistickým stranám,to jsou bývalí voliči těchto stran vážně takoví blázni,že pořád ještě Burešovi fandí i po tom všem,co zatím předvedl?Jak může levicový populista a demagog přebírat hlasy nekomunistickým stranám?Pro mě to je opravdová záhada.

R. Langer 16.3.2015 15:00

Re: Bohoušův největší konkurent

Jediné nejjednodušší správné vysvětlení asi je, že zde není nekomunistických stran... :-(

K. Janyška 16.3.2015 9:02

To je úplně jedno, který klan ovládl socialistickou mafii.

Její činnost je vskutku reakční, tedy anticivilizační, stejně, jako všech ostatních socialistickýcjh stran světa... Dzop.

P. Lenc 16.3.2015 8:25

Navolený

"výkvět" kolem Sobotky vypadá jako besítka zvláštní školy po třiceti letech.A velikáni Diensbier a Marksová tento dojem jenom umocňují.

V. Kain 16.3.2015 9:20

Re: Navolený

Ale oni si to o sobě nemyslí.Jejich pochlebovači kterých je hodně je utvrzují v tom, jak jsou dokonalí a nepostradatelní.Vůbec jim nepřijde na mysl,že to jsou právě oni, kteří jsou tím nejhorším co se do vrcholové politiky mohlo dostat.Nápady jak Diensbiera tak Marksové jsou velice nebezpečné.

V. Horák 16.3.2015 11:55

Re: Navolený

A v EP tuto "demokratickou" stranu zastupuje ultraortodoxní bolševik s.Keller,proti kterému je i Dienstbier slabým odvarem.

J. Slanina 16.3.2015 8:23

"...a vůbec nikdo nezavadil o technické obory."

A hlavně o PRÁCI.

D. Polanský 16.3.2015 8:10

Nechápu, proč vás to jako ODSáka

trápí. Spíš byste měl tleskat.

J. Slanina 16.3.2015 8:21

Re: Nechápu, proč vás to jako ODSáka

Ono je to reciproční. Think tank liháče jelínek se zase "trápí" nad stavem ODS.

P. Maleček 16.3.2015 3:45

Sobotka kopií Nečase

Sobotka, též jako Nečas zdánlivý slušňák vystrčený dopředu k maskování vlčáků v jeho zádech - hlavně odpudivě křivého a po moci bažícího Chovance. Poučen právě Nečasem se asi vyhne nějaké té Nagyové a tak mu vaz zlomí to, co si nechal navolit do svých zad.

Nejen místpředsedy, ale i důsledky změny stanov, které přes kvo kvo kvo kvóty a velrybaření řadových členů povedou k účelové podpoře mafiánských kandidátů. To ČSSD plně uvrhne do rukou regionálních, stát kraje i obce plundrujících mafií, které už dnes ČSSD ze značné míry ovládají.

A důsledky jejich "demokraticko-sociální" politiky do vlastních kapes bude to, co Sobotkovi zlomí vaz.