7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
není podstatné 11.1.2007 21:14

ten článek je k popukání

člověče, buď lezete svému předsedovi do pr.... nebo si nevidíte na špičku nosu.  O nervech jako špagátech Vašeho předsedy jsme se mohli přesvědčit po volbách ...hysterie, neschopnost unést realitu,.... škoda slov.  Je technokratem moci a jeho straníci mu to žerou. Budiž jim to přáno a Vám také soudruhu Jelínku.  Vy a Jičínský jste v vlezdoprdelkování nepřekonatelní.

ou_heretik 11.1.2007 18:29

Tento článek by platil za předpokladu,...

,,,že by ČSSD byla normální strana, a ne zmanipulovaná falanga jednoho pološíleného hospodského; včera konečně dostatečně předvedl svá intelektuální maxima a byla to tristní podívaná!!Rv

LV 11.1.2007 17:28

tajtrlíkův předčasně vítězný zpěv

Sotva se podařilo sehnat rozběhnuté poslance ČSSD jakž takž zase do stáda, tak ten Parohnusúv mopslík už tu zas radostně poštěkává!!

Ano, pravice má potíže, protože ji (z nepochopitelných důvodů) potápí president. Ano, ten věrozvěst pravicovosti a apologet Tchatcherismu hází jeden klacík za druhým pod nohy pravici a levici (co levici, přímo toho hnuse Paroubka) pozvedává a dopřává jim čas k oddechu. K sehnání bludných ovcí a jakž takž zadrátování vrátek ovčince. Fuj.

Ale tento tajtrlíkův radostný zpěv může zvěstovat i to, že Parohnus, v domění, že už má ovečky v pořádku doma a pod zámkem, chystá v ČSSD další utažení šroubů (viz "láskyplná" poznámka o Škromachovi), což by v případě jakéhokoli dalšího Vůdcova neúspěchu mohlo vést od temného huhlání ke vzpouře. Kéž by to tu už bylo!!

Neboť jak pravil Vůdcův pejsek:"Dlouhodobý program ČSSD nemá konkurenci" . Má. U soudruhů z KSČM. A já do socialismu zpět nechci!!!!

ou_heretik 11.1.2007 18:30

Re: tajtrlíkův předčasně vítězný zpěv

....ty důvody jsou naopak velmi pochopitelné - hradnímu půnovi jde o 2. hradní období, nééé?

Herakleitos 11.1.2007 20:38

Re: tajtrlíkův předčasně vítězný zpěv

Velmi vřele doporučuji neotírat r-pák o socdem, když ptákostrana skýtá více důvodů k patřičné pozornosti. Vypadávají vám s postupem času modrá brka. Podpora vlády vy šizuňkové nebude !:-D:-D:-D

Asek 12.1.2007 13:09

Re: Re: tajtrlíkův předčasně vítězný zpěv

magore

Hudec 11.1.2007 15:02

Tohle vypadá, že Paroubek připravuje v ČSSD pořádnou čistku

Protože nohsledi začínají připravovat bojovou půdu takovými články. Jak se říkalo za Gottwalda: "Kdo nejde s námi, jde proti nám!" (tedy přeloženo: "Kdo nejde s vůdcem, s tím pořádně zatočíme!")

Kobylka Lajda 11.1.2007 14:58

Já si starost o ČSSD nedělám

ČSSD - lépe KSČSSD - je naprosto neotřesitelná ve svých základech, jelikož vlastní  vlastní UNIVERSITU, která vzdělá své členstvo, jak tomu bylo dříve ve VÚMLU. Pokud existují i inteligentní členové soc. dem., tak to jsou zase stašpytlíci, kteří mají strach před převálcováním Velkým Buldozerem. :-/:-/

Jirka 11.1.2007 14:38

Dlouhodobý program ČSSD nemá konkurenci. Umí z něj citovat aspoň straníci?

Neumí a ani nemohou umět. Ten program je naprosto nic neříkající slátanina, která jen zabetonuje současný stav deficitu státního rozpočtu a stále se prohlubující státní i veřejné dluhy. Ten program skutečně nemá konkurenci.

gossip 11.1.2007 14:37

V 5.00 na rohu..

u Kasny.Prijdte mezi nas drbny.Stavi se Marka,ktera drbe na tema atomove fyziky,Barca zase o humanoidech z Marsu,ect.,ect.

XXX 11.1.2007 14:11

Pedofil

Paroubek si nedá pokoj ? Zachtělo se mu znovu mladých ženských ?

Douša Josef 11.1.2007 13:11

Nebohý Jelínku!

...Stačí naslouchat místopředsedovi ČSSD Zdeňku Škromachovi, který za nedůstojné a ponižující označil procedury, kdy jsou poslanci vystavováni opětovnému vyjadřování loajality, postěžoval si, že stanovisko k jednání s ODS a KDU o vládě není stanoviskem vedení strany, ale předsedy, a uvedl, že to není poprvé, kdy jsou sdělována stanoviska, která nebyla konzultována ani s místopředsedy. ...

na druhé straně.....jINÉ NÁZORY LZE UPLATŇOVAT I uVNITŘ čssd...

Tak - jak to tedy je? Škromachův hlas naprosto není ojedinělý a jen lze trpělivě čekat, až i ostatní přestanou mít strach, že je Paroubek vyobcuje (u Škromacha si to jen tak nedovolí) a máme ˇgeniálního předsedu sesypaného jak domeček z karet. Dokud se ho strana sama nezbaví (běsnění pravice nic nepomůže), bude stále vnitřně nedemokratickou totalitní partají a proto má víc než blízko, ke KSČM, jak se správně uvádí - je momentálně jejím silnějším béčkem!

PetrN 11.1.2007 11:47

Co se všichni divíte?

Co se všichni divíte? Vždyť je to psáno pro Právo, orgán ústředního výboru KSČSSD! Myslím, že to napsotsto odpovídá letoře a duševnímu potenciálu průměrného čtenáře toho plátku... A le jink pravda - k popukání, hlavně ty plavmé skoky do řitě soudruha předsedissima, druhé odmocniny z duceho, J. V. Paroubka... ;-D

Caddy 11.1.2007 11:38

Stačí jen věta

Dlouhodobý program ČSSD nemá konkurenci. Dalších slov netřeba

filip 11.1.2007 16:17

Re: Stačí jen věta

Ano, v programu CSSD stojí, že nastane ráj na zemi, úplně zadarmo a bez práce, ale už se tam nepíše, že před tím bude ještě poslední soud a kdo bude zadlužen, propadne očistcem rovnou do pekelnyho kotle. Prvni pujdou Sobotka s Paroubkem, za nima Spidla se Skromachem a pak zbytek stada troubu. Predskokany jim udelas ty Jelinku. Neboj se, jicen bude dostatecne otevren a vejde se do nej lecos, vcetne tvyho tanku.

Asek 12.1.2007 13:11

Re: Re: Stačí jen věta

souhlas

Karel008 11.1.2007 11:19

Jelínek

jirka.s. 11.1.2007 11:06

Dnes to tedy soudruh ředitel skutečně rozbalilL

Dnes bude mít náš nejjasnější, vyšší mocí nám určený, zcela určitě střevní potíže. Soudruh Jelínek tak spěchal, že se zapomenul dokonce i zout!

Mirco1 11.1.2007 9:12

Výborně pane Jelínku..

.. problémy vyplývající z multikulturizace společnosti mají být budoucím nosným tématem ČSSD. Bravo. Multikulturalismus je jako ideologie na celosvětovém ústupu, který začal v roce 2000 v Nizozemí poté, co jedna z hlavních stran perem Paula Scheffera odmítla multikulturalismus jako nesmyslnou a utopickou ideologii. Česká společnost není multikulturní a doufám, že nikdy ani nebude. Ani vládní politika k tomu nesměřuje.

Ovšem pro ČSSD a její mozkový trust je to ještě téma daleké budoucnosti - holt jako větěina levicových stran se připravuje na předminulou válku. Bravo mozkový truste.

ortelius 11.1.2007 9:08

Chyba už na začátku

Představa, že se může ČSSD modernizovat pod vedením Paroubka je od základu špatná. Pravda je, že nevím, kdo by byl vhodným modernizátorem a dokonce i pochybuju, že je ČSSD vůbec modernizovatelná.

Vašek 11.1.2007 8:50

V jednom máte pravdu, soudruhu Myslící cisterno,

ČSSD opravdu ještě není z nejhoršího venku! A pokud se nezbaví svých šibalů, v čele se soudruhy Paroubkem, Rathem, Sobotkou atd., tak ještě hodně dlouho nebude.

Arab. 11.1.2007 9:08

Re: V jednom máte pravdu, soudruhu Myslící cisterno,

Proč pořád lumpům se říká šibalové?

svet 11.1.2007 9:38

Re: Re: V jednom máte pravdu, soudruhu Myslící cisterno,

Je to terminologie Paroubka. Slonková Kubece a spol. Vše organizovali "Šibalové"

jirka.s. 11.1.2007 11:08

Re: Re: V jednom máte pravdu, soudruhu Myslící cisterno,

Zkuste třeba Kajínkovi říci z očí do očí, že je šibal! To byste dopadl!

gerontusinza 11.1.2007 15:36

Protože to vymyslel pan Dalík s panem Topolánkem. Re: Re: V jednom máte pravdu, soudruhu Myslící cisterno,

Jen jaksi nepostřehli, že jsou těch lumpů futrál. Byl to jen takový pokus o zesměšnění, a odvedení pozornosti, že šibal ( lumpa) s prodejem bezcených akcií za 2,5 melounu mají za předsedu;-)

jirka.s. 11.1.2007 18:01

Re: Protože to vymyslel pan Dalík s panem Topolánkem. Re: Re: V jednom máte pravdu, soudruhu Myslící cisterno,

Tak, ty máš, chlapče, určitě z Masarykovy dělnické akademie červený diplom. Studia tamtéž jsi zřejmě uzavřel doktorátem na katedře goebelsovské propagandy. Protože tvrdit,  že termín "šibalové" vymyslel Dalík s Topolánkem, tak to si tady ještě žádný z tvých rudých kámošů nedovolil. Skutečně vynikáš i mezi nimi.  No, alespoň jsem si zase prodloužil život o 10 minut, tím smíchem nad tvou trapností. Dnes vůbec perlíš, už jsem ti na tu tvou trapnost jeden odkaz poslal.

Ze spousty odkazů alespoňještě jeden:

http:///www.fedorgal.cz/blog/index.php?itemid=13&catid=4

Jára Kára 11.1.2007 8:47

Jen tak na okraj

Nejsem příznivcem cenzury, ale soudím, že by nebylo od věci zabránit tomu, aby podobné idiotské výplody byly zveřejňováný kdekoliv jinde, než v nějakém patolízalském stranickém plátku!

huhu 11.1.2007 8:28

díky !

když jsem si dnes ráno Jelínkovo dílo  přečetl, chechtal jsem se několik minut :-D:-D:-D. Navedlo mi myšlenkově k tomu, že úplně realisticky jsem si představil jak, "ředitel Masarykovy dělnické akademie, think-tanku blízkého ČSSD" kouká soudruhu Paroubkovi z (Y)

hasil 11.1.2007 8:25

ještě blbější

Oni Jelínek jsou opravdu ještě větší blb než jsem si myslel !!

To je Jelen! 11.1.2007 8:07

Ťinkťangový bzuk s duševní úchylkou

Co, slovo, to peeerla, "voni sou chytrej pááááne inšpektor"...... Nebýt značné míry komičnosti a nechtěného humoru (tvrzení o inteligenci a genialitě našeho vůdce se nedá opravdu brát vážně ani prvního dubna), tak se člověk ani nezasměje. Horší je, že to myslí vážně, to je zralé na svěrací kazajku a pohodlnou vypolštářovanou místnost ....a tady už sranda přestává...