19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: ČSSD chce utrácet, Babiš je proti

Bylo to velmi zajímavé panoptikum ministerských slibů. Výhradně se týkalo ministrů jmenovaných za ČSSD. A hlavní přeborníci byli nový ministr školství Marcel Chládek, který už avizoval, že chce řádově 3 mld. Kč navíc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 7.2.2014 22:37

Do roka a do dne

jsou Sobotka a Babiš v sobě. A fest.

Babiš je tedy sice komouš a agent, ale rád bych věděl, co se mu honí v kebuli, když jedná s tím ekonomickým  zoufalcem Sobotkou.

L. Novák 8.2.2014 21:36

Re: Do roka a do dne

:-)

A. Hrbek 7.2.2014 16:24

modrý Khmér Bartoň

patrně vůbec nečetl koaliční smlouvu. Jinak by mu neušly takové perličky jako je zachování zelené nafty, zvýšení dotací na hektar směrem k dotacím v EU, masivní zateplování atd. atd.

Bohužel modré brýle jsou slepecké.

L. Novák 8.2.2014 21:35

Re: modrý Khmér Bartoň

Ovšem "Bilionový tunel OZE", zákon 180/2005 Sb., je čistým legislativním výplodem levice, Bursíkem počínaje a komunisty konče. Jedinou partají, která unisono hlasovala PROTI, byla ODS.

Zelená nafta s povinným přídavkem řepky ostatně taky není z dílny ODS.

J. Sládeček 7.2.2014 16:04

Zadslužil nás někdy někdo více než

demokraté?

F. Lesniak 7.2.2014 13:12

Hlavně, že autorovi nejde hlava kolem z toho,

co tady napáchala ODS a TOP09.  Obě strany měly dost času, aby ukázaly, jak se má v praxi hospodařit. A výsledek? Stát ještě více rozkradený a ještě více zadlužený. Jenže o tom modrý roztleskávač raději nepíše. A mimochodem, co z druhým pilířem? No přece to, co udělali v Maďarsku. Ostatně už dávno před tím, než byly volby, tak bylo jasné, že socani, pokud se dostanou do vlády,  tento pilíř zruší. Takže těch 82 tisíc lidí bylo opravdu hodně naivních. Jsem zvědav, jestli Bureš dodrží slovo a zatrhne socanům rozhazování a podívá se podrobně, jak se tady vlastně hospodařilo. A kolik padne trestních oznámení. Modří ptáci hrají na to, že byl konfident. No asi byl, ale koho to dnes zajímá? Jeho voliče zcela jistě ne. A jestli se mu podaří to, co nasliboval, tak příště volby vyhraje a ODS bude schůzovat v nákladním výtahu. To v tom lepším případě.

P. Lenc 7.2.2014 14:27

Re: Hlavně, že autorovi nejde hlava kolem z toho,

Až tak?Ještě že máte tu ODS, na koho by jste jinak házel tu "rozkradenou republiku".Že to byli socani, kteří za Bohoušova ministrování v době největšího hospodářského růstu zadlužili republiku 660 miliardou a dalších 140 miliard mandatorních výdajů dali do vínku Topolánkově vládě, tak o tom samozřejmně nevíte nic.A to, že jste skočil na mediální kampaň o "rozkradené zemi korupčníky", kterou tak dobře využili právě ti největší zloději včetně Babiše, tak to svědčí o vaší naivitě.

J. Kadeřábek 7.2.2014 16:46

Nemluvě o zatím největším majstrštyku v podání ČSSD

fotovoltaickém tunelu ve výši bilion kč. To se zatím žádnému "modrákovi" nepovedlo.

P. Khail 7.2.2014 10:24

Dle posledních

výzkumů to vypadá spíš na oslabení ČSSD proti ANO.

V. Kain 7.2.2014 11:49

Re: Dle posledních

Typické socialistické hospodaření.Zadlužit,zlikvidovat,prožrat.Co bude zítra je nám jedno,protože my už ve vládě nebudem.Podívejte se  jak dneska Sobotku dohnal jeho vlastní šledrián a samozřejmě určitý odklon do vlastní kapsy.To si jistě tenkrát nemyslel když Ostravsko pekl s Bakalou.Dnes se vydává za čistého.Já ne, to oni.Může mu to zlomit vaz.Pro naší zem jenom dobře.Takové lidi z kterých udělal ministry můžou naší zemi velice vážně ublížit.

T. Kočí 7.2.2014 9:56

ČSSD ch

Je to tak,nakonec nám bude B.dobrý.

R. Langer 7.2.2014 12:06

Re: ČSSD ch

Doufejme, zatím můžeme.