26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
?? 24.5.2006 5:06

Re: Re: Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé matky !!!

A pak že se mají  důchodkyně u nás (za vlády Masolínýho a jeho poskoka Boba Kauseho) špatně !!!

Doktor 24.5.2006 2:40

Re: Re: Re: Re: Vy neumíte číst, pane doktore?

Pokud jsem se někde spletl, pak se omlouvám a prosím vás, abyste mě opravil.

JiriF 24.5.2006 2:23

Re: Re: Re: Vy neumíte číst, pane doktore?

Milý Doktore, ale to bylo opravdu jen tak z hlavy, viďte ;-) Co si raději dohledat podrobnosti, než něco plácnete...

Doktor 24.5.2006 2:22

Re: Re: Re: Re: za LTO snad několik lidí sedí,

To co tvrdí pan Topolánek má dvojí vysvětlení:

1. Paroubek tlačí na policii aby tutlala průběh vyšetřování. Třeba to tak je. Ale pokud pan Topolánek tvrdí, že premier ovlivňuje policejní vyšetřování, měl by si dát sakra pozor aby toto tvrzení mohl doložit.

2. Policie mlčí, protože tak ční vždycky a nikdo jí do toho nekecá. Pokud pan Topolánek žádá premiera, aby svým nátlakem přiměl policii k větší sdílnosti, měl by si dát pozor ještě větší. Pak totiž připouští, že mu vůbec není cizí představa, že policie bude konat tak, jak ji premier či ministr nařídí.

3. Když může Topolánek vytahovat Svobodu a snopkovou jako případ zametání pod stůl, přičemž už oba sedí, tak je zcela logické vytáhnout Kočárníka. Za LTO sedí několik bezvýznamných pěšáků.

mike 24.5.2006 1:59

Re: Re: Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Vy jo a ja taky, ale pockejte, az prijde Ivan Novy ;-)

mike 24.5.2006 1:58

Re: Re: Re: Re: za LTO snad několik lidí sedí,

Kdyz on chudak nic jineho nema a v apatyce nekoupi ;-P

Andy 24.5.2006 1:54

Re: Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Simkanič je nevypočitatelný cvok, takže spiklenecké teorie vylučuji. Ten pravici víc škodí než prospívá:))

janabok 24.5.2006 1:53

Re: Re: Re: za LTO snad několik lidí sedí,

bez ohledu na stranickou příslušnost...

já Vás nabádala k důkladnějšímu přečtení, poté, co jste ve svém příspěvku napadl autora...

P.S. LTO a Kočárníka budete vytahovat jak dlouho? - než vymřou 2. generace?...

mike 24.5.2006 1:47

Re: Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Co takhle spikleneckou teorii. Uz dlouho se tu zadna neprobirala. Neni podezrele, ze Simkanic odstupuje z voleb a podporuje ODS? Jestli on se nechysta den pred volbama spalit dalsi smenku ;-)

Doktor 24.5.2006 1:36

Re: Re: Vy neumíte číst, pane doktore?

Takže k těm 15 bodům - jen tak z hlavy, bez dohledávání podrobností: 1. Aktéři vyhozeni, probíhá policejní vyšetřování. 2. Aktér vyhozen, probíhá vyšetřování 3. Prošetřeno, odloženo 4. Aktér vyhozen, probíhá vyšetřování 4. Zgarbovi nebylo nic prokázáno, ostatní vyšetřováni. Zgarba i tak vyhozen (ne úplně). 6. to z hlavy nevím 7. Tohle není žádný skandál, Vyvadil ale odejit. 8. Aktérka vyhozena, vyšetřování odloženo. "Tunelování" ČLK vyšetřováno opakovaně, opakovaně konstatováno, že žádné nezákonné jednání nebylo. 9. Blábol, nicméně police stále vyšetřuje. 10. Vyšetřeno, žádné porušení zákona neshledáno. Gross vyhozen. 11. Konečná fáze vyšetřování. 12. Pravomocně odsouzen, případ je uzavřený. Probíhá vyšetřování dalších možných trestných činů. 13. z hlavy nevím 14. z hlavy nevím 15. pravomocné rozsudky.

To mi nepřipadá jako zametání pod stůl. Mě osobně by třeba zajímalo, proč ministerstvo financí kdysi umožnilo měnit LTO za naftu. Tohle je ale zameteno velmi důkladně.

Andy 24.5.2006 1:32

Re: Kraus změnil výpověď: Miliony byly mé

Ještě v lednu Kraus na tiskové konferenci říkal: "Peníze byly pana Riga. Já jsem mu pouze umožnil, aby je do Ghany poslal přes účet mé matky."

Nyní to vidí zcela jinak. "Kraus vypověděl, že 1,8 milionu korun byly jeho a že si je půjčil od známého z Pardubic," řekl zdroj blízký vyšetřování.

Zřejmě potkal v Pardubicích Vika.  Nebo Roda.

janabok 24.5.2006 1:21

Re: Vy neumíte číst, pane doktore?

"umožnil objektivní informování o aférách představitelů ČSSD"...

víte, to umožnil, znamená (slušně řečeno) nezakazoval! ...

zdeněk 24.5.2006 1:18

Re: Pane Topolánku

Taky pravda.

Doktor 24.5.2006 0:59

Pane Topolánku

Vy žádáte, aby premiér vlády ovlivňoval probíhající policejní vyšetřování? A považujete za normální, aby toto veřejně činil? A vy chce být premierem státu, který se deklaruje jako demokratický?

Jiří Pospíšil 24.5.2006 0:47

Re: za deset dnu se lame chleba

No, v této vládě, která jenom rozdává peníze z rozpočtu a jinak se nadá zjistit žádná činnost, která by se dala nazvat prací, se ministři také moc nepřetrhnou. Ale možná je to dobře, protože když už něco udělají, tak je to většinou průšvih a tvorba škod.

janabok 24.5.2006 0:44

Re: jo, oni začnou přemýšlet

a pak nedostanou na pastelky a porodné...

Zasten 24.5.2006 0:35

Voni se pletou.

Voni  se pletou nebo nic  neví  tak  toto  jim  nestačí..pěkných párt  miliard  co  jsme  my  všichni nacpali pár talentovaným šikulům? A  to je jen 15  kauz  z  mnoha  a mnoha  dalších  o kterých  se tu nepíše...To už  jsme na  tom opravdu tak  špatně, že  ani takový  seznam  korupčního jednání pro někoho není  dostatečnou palbou před volbami..v civilizovaných  zemí  by  to  stačilo na smetení šikulů  na 50 let  na  smetiště  dějin..vždyť i   autobusák Blair  chystá  svůj odchod jen a jen proto, že  si jeho soc. strana "půjčila pár milionů" od  žadatelů  o titul lord  nebo  sir...  Tak  co  je tedy  ta  palba před  volbami když  toto nestojí za  řeč..kdyby  jen  jedna  věc  z  toho všeho byla  pravdivá, tak je  to  síla..a  že jich  bude  víc. ....čtěte, přemýšlejte, pak pištěe ..v  tomto pořadí  a ne naopak!!!! 

ticho po pesine 24.5.2006 0:16

za deset dnu se lame chleba

Tedy Voni Topolanek - cekal jsem nejakou tu predvolebni mobilizacni smrst, a vono nic. Kdyby nebylo te Mackovic trapnosti, tak by se vlastne vubec nic nedelo. No, nakonec, byt v opozici je vetsi sranda a min prace za vpodstate stejny penize.