19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nick 23.3.2006 13:26

šibalové

Šibalové se během osmileté vlád v ČSSD přemnožili. Už není pomalu dne aby nebyl nějaký odkryt - posldně náměstek ministra na dopravě. Pan Štěpánek jen  vypichuje fakta z té přepestré nabídky šibalů všeho druhu. Je to strašně poučné to pozorovat - a taky smutné.
Zástupcům té rádoby sociálně spravedlivé strany už nestačí miliony, plánují miliardové rány. Ten poslední nálet snad ČSOB přežije.
Držím palce policistům - hlavně aby jim do toho nikdo nekecal.
n.
traktorista 23.3.2006 10:55

Pryč s terorem ve STRANĚ

Je to strašné v ČSSD i v celé naší milované zemi vládne teror horší než v 50.letech či v roce 1970, chudáci nevinní soudruzi/přátelé (Láznička, ŠVarcová, Vybíral, Kraus, Doležal atd., atd) jsou vylučování ze STRANY bez uvedení důvodů a jen pro pouhé podezření či na udání. Jejich profesní kariery se hroutí, jejich děti nebohou moci studovat atd., stávají se občany 2.kategorie bez STRANICKÉ knížky a snad budou dokonce musit mít okna?. A my občané k tomu přihlížíme a nic neděláme!! Pojdme manifestovat proti takovému bezpráví!
Honza 22.3.2006 20:49

Capo di tutti capi

takto vypada paroubek v civilu kdyz chodi mezi lidi sondovat jaka je spolecenska nalada
Starý J. 22.3.2006 19:54

Pane Štěpánku

 
Asi nevíte, že ve Velkém Meziříčí bydlí v super novostavbě i Gabriel Večeřa(spekulant), takto šéf nedalekého AGRO Měřín, onen pán, co mu Zgarba přihrál miliardy ve formě pozemků v Uhříněvsi! Taky náhoda! A ta Švarcová v nedalekém Vatíně (má blíže k Zemanovi). Hrůza, moje milovaná Vysočina!
Starý J. 22.3.2006 19:54

Vlali

 
A Vy jste naivní, nebo hloupý ? Vy jste se již potkal s objektivním novinářem ? Existuje vůbec něco, jako objektivita? Copak v parlamentu a senátu jsou tzv. „nezávislí“ nezávislí? Což takhle PRÁVO – Hekrdla, Hanák, Mitrofanov, ROVNOST – Bokůvka, otiskování příspěvku Kellera a Pečínky (neplést s Pečinkou v REFLEXu), takto „vysokoškolských profesorů“ na MU v Brně (jejichž články jsou vysloveně bolševické). Zajděte si na Novinky pro články, které píší tamní novináři!
Je to velmi prosté. Vám se prostě nelíbí články Štěpánka, nejsou v souladu s Vaším politickým názorem. No a? Mně se zase nelíbí články např. těch, které jsem uvedl v úvodu mého příspěvku. Ještě mě ale nikdy, na rozdíl od Vás nenapadlo, abych psal do PRÁVA, aby jim netiskli články. Tak hloupý nejsem. Nebo nevolal do ČT, aby vyházeli všechny redaktory, že se mi jejich komentáře vůbec, ale vůbec nelíbí. A to je navíc musím platit, což Vy v případě Štěpánka nemusíte. A pokud vím, Aston dává příležitost názorům z obou stran. Mně také vstávají vlasy na hlavě, když čtu Peheho, Zaorálka, nebo Vízka, Jelínka. Takže rada – čtěte Novinky a Haló noviny! Budete uspokojen!
Vlali 23.3.2006 7:47

Re: Vlali

Může chtít občan po novinářích (a přiznávám, že u RTRV Štěpánka jsem neobjektivní) obecně aby vnímali svět jako celek bez stranického zaměření? Já myslím, že ano. Nepleťmě si zaměření (myšleno v terminologii lékařské způsob léčby) a způsob jakým informuji/komentuji jednotlivé události. V pochybách k propagačnímu referentu ODS (neráčej se zlobit nic jiného to není) jsem pouze napsal, že hledá hůl za každou cenu. Je to jako ten vtip o Buschovi co chodil po vodě a druhý den napsal Washington Post "Bush neumí plavat". Chce-li se někdo nazvat novinářem musí mít aspoň základní míru objektivity. Objektivitou nazvu černé je černé i když můj šéf partaje si myslí, že je to červené. Jinak co se naivity týče souhlasím jsem naivní a chtěl bych aby naivních bylo co nejvíce. 
přítel 22.3.2006 12:00

velká hlava

vážený pane štěpánku-vy jste největší myslitel v naší vlasti-vaše zaujatost hraničí s duševní poruchou -dejte si trochu oddech - už jsou vaše ůvahy k smíchu-co takhle objektivita,nestranost-fuj co je to za slova-pán bůh snámi
milan007 22.3.2006 13:11

Re: velká hlava

Když dojdou argumenty je třeba sprdnout autora.
PS. Už víte, kde vzal Standa prachy na byt ??
Vládík 22.3.2006 13:24

Re: Re: velká hlava

Proč musí podle tebe kritik být spojen s nějakou (samozřejmě protivnou /to slovo je od toho, že strana je naproti/) stranou. Proč myslíš, že vše je výplodem stranického myšlení. Tvoje poznámka mě připadá stejně kvalitní jako Ráthovo - lékaře navedla ODS.
gerontusinza 22.3.2006 14:38

Pane milane007 Re: Re: velká hlava

Pokud já umím číst, tak Stáník své penízky vyúčtoval. A policie ani daňový úřad neshledali takové rozdíly, aby bylo možno cokoli prokázat. A oni vám to nenahlásili? To si samozřejmě vyřiďte s těmi novináři, kteří řvou o zlodějích, ale když se jaksi zlodějna neprokáže, tak drží hubu a dělají mrtvého brouka. Jo mimochodem, nechají kecat nýmandy vašeho typu až do roztrhání jejich těla. Zajímavé že hubu si při těch kecech neroztrhnete. 
VladaPing 22.3.2006 15:17

Re: Pane milane007 Re: Re: velká hlava

Milý GERONTUSINZO,
Nestačí umět číst, ale je nutno i u čtení myslet a pochopit smysl přečteného.
Policie totiž Stáníka Grossovic nevyšetřovala stran toho, KDE získal peníze na byt, ale šetření bylo vedeno, zda za byt řádně dodavatelské firmě zaplatil.
No, a protože Stáník řádně firmě zaplatil, což i řádně vyúčtoval, bylo vyšetřování ukončeno, uzavřeno, s tím, že nebylo (v otázce zaplacení bytu) shledáno žádného pochybení.
 
Stran, odkud se onen (jeden?) miliónek vzal - strých VIK, spálená směnka Simkaničem etc. ŽÁDNÉ VYŠETŘOVÁNÍ VEDENO NEBYLO!
gerontusinza 22.3.2006 15:55

Pene kecáte, viz dnešní Právo. Přečtěte si prohlášení policie. Re: Re: Pane milane007 Re: Re: velká hlava

Vládík 22.3.2006 17:21

Re: Pane milane007 Re: Re: velká hlava

Policie nic nepočítala. A bylo to výslovně uvedeno. Pouze konstatovala, že při koupi bytu nebyl porušen zákon (tedy že bylo např. zaplaceno pravými penězi, nikoliv jak byly získány). Čtěte zprávy úplné a čtěte je přesně.
Vlali 22.3.2006 15:25

Milane když dojdou argumenty

No a už víme kdo dal peníze na bydlení Tlustému? On totiž soudruh Tlustý je ten menš co vpašoval do zákona o restitucích možnost výkupu nároků nerestituenty. Kdopak na tom tržil? To bude asi sponzor Tlustého. Jinak komunista Standa jako komunista Tlustý.
huhu 22.3.2006 20:46

Re: Milane když dojdou argumenty

myslíte, že to lemplovské vyšetřování ala Grossův byt bylo i v případě Tlustého ? Pokud ano, další důvod aby šli socani od válu...
Vládík 22.3.2006 11:10

Známý Štěpánek

Bylo by zajimavé číst obdobné nesmysly, jen v opačném gardu, kdyby se ČSSD  nezachovala tak "sekernicky".  Ale když on musí být denně článek a ještě navíc silně ideologicky motivovaný.  Škoda, že nemáte k dospozici jednu stranu, vládnoucí v letech 48÷89. Určitě by bylo pro vás v RP uplatnění.
Zlý kukuč 22.3.2006 11:01

ČSSD se chová tak neskonale nabubřelě

že se do černého trefí i Štěpánek.
jura-p 22.3.2006 10:43

Když to jde, vydají svou stranu jiné socialistické straně.

Abych nezapomněl, ani pokus se stranou práce v roce 38 není k zapomenutí.
jura-p 22.3.2006 10:41

Sociální demokrati mají prostě takový zvyk.

Když to jde, vydají svou stranu jiné socialistické straně. Dělají to pravidelně. Když to nevyšlo s komunisty, zkoušejí to nyní s národními socialisty.
bez brýlí 22.3.2006 10:24

To ODS si umí své padouchy jinak chránit viď Štěpánku

A že jí to škodí u voličů jej jen a jen její věc. Stejně jako že ČSSD si tím prospívá.
 
huhu 22.3.2006 10:15

jěšte jste to nalakoval na růžovo

pane Štěpánku, vy jste vylíčil čssd nějak moc růžově. Realita je taková, že pokud jde o příslušníka vlastní "rodiny", tak ho podrží - viz Byb Kraus, ale když je z jiné "rodiny" tak si na schůzích nadávají, perou se a fackují, udávají se, i na sebe pošlou nájemné vrahy a dokonce je sem tam zastřelen někdo na ně napojený
Ivan Nový 22.3.2006 10:11

Máte špatné informace, neříkajísi příteli,

ale šibale.
huhhu 22.3.2006 10:17

Re: Máte špatné informace, neříkajísi příteli,

 socani měli problém, jak si říkat místo jim komunisty vzatého oslovení "soudruh".  "přítel" se neujal, ale "šibal" má velkou šanci !
Saša 22.3.2006 8:42

Mne nejvíc zaujala ta jejich stranická buňka,

co se po obdržení rozkazu k vyloučení jednoho člena raději sama celá rozpustila a vypustila.
Inu, buldozerant vládene . Žel, vládne nejen socdemákům, ale celé zemi.
Šedovous 22.3.2006 8:06

Tak Velké Meziříčí, vida !

Chm,chm, a kdepak to dělá pan Štěpánek předsedu toho místního sdružení ODS !?
Že by Malé Meziříčí !?
Vlali 22.3.2006 8:05

opačně

Představuji si článek SPRAVEDLIVÉHO Štěpánka kdyby socani nereagovali tak rychle jak reagovali. Článečky (von mu někdo za to platí?) typu "mafiáni z ČSSD se kryjí navzájem", nebo "Paroubek kryje lumpy", by se psaly zřejmě líp než konstatování, že socani si umí udělat pořádek (já vím, že je to kvůli blízkosti voleb) tak aspoň napíše jaký to nejsou kamarádi. Proč Aston pořád otiskuje tuto prostitutku české pisálkoviny (výraz novinář se mi zdál příliš lichotivý) to je mi záhadou.
Jura 22.3.2006 10:46

Re: opačně

Líbí se mi Vaše synonyma za novinář. Chápu to "von mu někdo za to platí" za řečnickou otázku. A tady si dovolím zase já za Vaše "článečky" použít vhodnější označení "plivance". Nebylo by vůbec vhodnější, kdyby si každá partaj vydávala vlastní noviny? Cožpak už v té naší masmediální demokracii to p. Ringier nedovolí?
tulak 22.3.2006 12:55

Re: Re: opa‹nž

Juro, ono je to cele o penezich. A kdyz jdete trochu pod povrch veci, tak zjistite, ze vedle penez jsou tu jeste dalsi problemy. Dnes neni tezke obstarat si zakladni redakcni technologii nutnou pro vyrobu novin, to je otazka nekolika set tisic korun postavime-li ten zaklad na platforme PC. Potrebujete tak dvacet petadvacet pocitacu, skenery, graficke tablety, software a muzete zacit. I tiskarnu najdete skoro bez problemu. Ale nejvetsim nepritelem soucasnych vydavatelu jsou distributori, ti spolknout obrovskou cast z vyrobnich nakladu. Vezmete si tuzku a spocitejte si postupne veschny naklady a za chvili zjistite, ze denik s celostatni pusobnosti spotrebuje mesicne tak kolem ctyriceti milionu korun minimalne. Vydavani novin neni technicky problem, je to problem financni. Kdo dnes ma potrebny kapital na rozjezd? Potrebujete mit penize na pul roku, aby si na periodikum zvykli inzerenti a abych zacali inzerovat a tim vam snizovat naklady na vyrobu. Musite prodat skoro polovinu novinove plochy a to je hrozne moc. Navic nemate moznost ovlivnit napln teto plochy a tak z novin udelate plakatovaci plochu. Brr. V tomto smeru jsou na tom lepe tydeniky a mesicniky, ale jejich politicky vliv je mnohem nizsi. Takze se osobne domnivam, ze informacni boom nastane s okamzikem spusteni digitalni televize, kdy budou mit strany moznost si zajistit (kooupit) vysilaci frekvence a to potom nastane blaznivy svet. Profesionalni politici se promeni v medialni amatery a zacnou se ztrapnovat na obrazovkach. Oni jeste ani netusi, co si na sebe a pro sebe usili za verejny pranyr!
Vlali 22.3.2006 12:55

copak plivnout?

Ono nejde tak moc o plivání. Jen takový soukromý dotaz Vám osobně připadá pan Štěpánek objektivní? Nebo aspoň částečně spravedlivý. Já mám tu potíž, že vidím ty jeho názory kdyby se stal opak přímo před očima. Osobně mně vadí psaní "psa je nutno bít hůl se vždy najde" byť se jedná o psaní proti partaji (člověku) , kterého nemusím.