23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr Kohout 29.4.2008 7:33

Přijetím Lisabonské smlouvy formálně (EU zatím nemá žádné SS a gestapo, které

by prosadilo vůli evropského protektora v Čechách a na Moravě) konči svou existenci Česká republika a nastupuje "bezvýznamný evropský okres Čechy".

honzak 29.4.2008 7:27

jaký asi

bude mít ojroústava třetí název?

ojroposlance peu bych mít doma ani vycpanýho!

emil 29.4.2008 7:14

Re: Dvojrychlostni Evropa !

Neřekl bych, že se chystá dvojrychlostní Evropa. Evidentně se chystá dvojúrovňová, kdy nové státy budou jen přívažkem s minimem práv oproti základním členům. Ti základní zatím diktují všechny výhody pro sebe a přikazují nesmyslné povinnosti těm novým, méněcenným. To je naše snaha do budoucnosti, být vazalem "lepších" států v EU ?

Alena 29.4.2008 7:06

Re: Škoda že potížista není pan poslanec Zieleniec

Pan poslanec se nám předvedl už jako člen vlády. Byl k ničemu, zrovna jako teď. Umí,ale výborně přiskakovat tam kde to sype. Gratuluji jeho voličům

petrph 29.4.2008 7:03

Škoda že potížista není pan poslanec Zieleniec

Možná by mu měl někdo vysvětlit, že sedí v parlamentu EU právě proto aby remcal a aktivně se dohadoval  o zájmy a potřeby občanů ČR. Čili nikoliv, aby nám z Bruselu vzkazoval že nesmíme dělat velké Evropě potíže ale potichu splnit co si páni nahoře přejí. Místo tohoto oslavného článku by čtenáře určitě zajímalo víc, jaké kroky pan poslanec činí v zájmu  zrovnoprávně občanů ČR - například v souvislosti s ome zením jejich prace v Německu.

mirek 29.4.2008 6:47

Protekce až za hrob?

Je mi líto, že se manželka velvyslance dostala do ohrožení, ale vysvětlete mi, jak to chodí. To se má ministr zahraničí starat o každého smrtelně nemocného občana České republiky, který se v zahraničí dostane do ohrožení života? Není to náhodou záležitost zdravotního pojištění a samotného občana a v tomto případě i samotného velvyslance? A jaký vliv má na řešení takového případu to, že je někdo synem někoho významného s autorstvím desítky knih....

eTony 29.4.2008 6:39

z tohohle

propagovaného a aplikovaného ojrohujerství bude ještě zle ......

mirek 29.4.2008 6:33

Re: Zieleniec je Polák a ty blbka

jak slepice na hnoji

xyz 29.4.2008 6:21

Zieleniec je Polák

Jako poleno

ll 29.4.2008 6:20

"Malicherní potížisté"

Kdy jsme to jen slyšeli.

Josef K. 29.4.2008 5:59

O živých jen dobré

Při počtu postsovětských Rusů majících majetek v ČR a podle chování mnoha občanů a politických garnitur lze předpokládat , že se tato země v jejich pojetí měla stát spíše členem SNS.

Nuž mnoho spoluobčanů , pro něž je svoboda možnost "koupit si friťák ve Vídni" , lituje, že tomu tak není, ztratila možnost kšeftovat s lacinými barevnými televizemi a kupovat laciné phm z vojenských skladů... Zpětně lze Gustava Husáka považovat za geniálního.  Normalizace  zvítězila.

PROKOP BUBEN 29.4.2008 3:21

NO ANO

aČKOLIV SÁM PROBLÉM S INSTALACÍ RADARU A TŘEBA I RAKETOVÉ ZÁKLADNY NA ÚZEMÍ REPUBLIKY NEMÁM, domnívám se, že socané se svým požadavkem, aby byl radar v kompetenci celého paktu, nejsou iracionální, jelikož by v opozici těžili opět jen komouši, kteří brojí i proti Lisabonské smlouvě......kLausostrana má problémy s kontrolou svého počínání v rámci EU a páter Josef má v mnohém pravdu.....Zahradil, jeden z šílených experimentátorů svého KORMIDELNÍKA se staví do šiku potížistů, kteří se chtějí především - ZVIDITELNIT......

68 29.4.2008 2:47

Re: Re: Dvojrychlostni Evropa !

A my se pak s těmi blbci svezeme taky. Nejsme Israel.

Brett 29.4.2008 2:09

Pane Zieleniec, neverime Vam ,

pocybujeme o Vasi moralce.  Jak bychom take mohli, kdyz jste velmi likave pristupoval k prosbe Vaseho velvyslance v Albanii, pana Jana Drabka, kdyz vas zadal o rychlou prepravu jeho smrtelne nemocne zeny letecky z Tirany do Prahy.  Pan Drabek Vam musel napred podepsat prohlaseni na faxu (stejne pravnicky neplatne), ze naklady na prepravu zaplati ze sveho.  Doslo tak ke zdrzeni, ktere mohlo byt kriticke.  To jste mu neveril/  Synu naeho nejvetsiho povalecneho prokuratora a autora desitky knih!  Pak jste se s panem Drabkem v Praze ani nesesel tento pripad diskutovat.  Drabek zaplatil vse do posledniho grose!  A samozrejme z diplomatickych sluzeb odesel.  Ne ,od takovych lidi ,m jako jste Vy, nic nechceme slyset!

M. 29.4.2008 1:37

Re: Dvojrychlostni Evropa !

Skautíci a optimisté ze Západu, klidně si tu dvourychlostní Evropu zaveďte a Čechy s Poláky zanechte venku - a potom alou přes multikulti komunistické Peklo rovnou do islámského Ráje, protože jinam to "stará" Evropa nemá šanci doklepat.

Josef 29.4.2008 1:28

Dvojrychlostni Evropa !

Potiziste, kteri neustale remcaji a rozvraceji, nikdy nedaji pokoj! Potiz je, ze z EU vystoupit take nechteji. Polaci a Cesi porad jaksi nechapou, ze EU je dobrovolna organisace. Jiste nakonec dojde na onu ideu dvojrychlostni Evropy o ktere se stale vice mluvi. Bylo by to lepsi nez  ztracet nervy a cas s uminenymi a tvrdohlavymi, zabednenci z vychodu.

M. 29.4.2008 1:20

Ta smluva je hlavně podraz.

Zrada. Nefér hra. Jednou odmítnutý text vracený zadními dveřmi. Kramářsky, odporně, vlezle. Je to smlouva s podrazáky. S podrazáky se do holportu nechodí, a kdo jo, je v*ů-l.Rv

Fišta 29.4.2008 1:07

Ceterum censeo (latiníky prosím za odpuštění)

Lisabonská smlouva je zhovadilost, která přijata být NESMÍ! http://www.youtube.com/watch?v=8Kr0Foq3CQE&eurl