24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
k 29.4.2008 11:42

Chci být Evropan, ne mdrý bolševik

Klausův knecht Zahradil je v Evropě tak pro srandu králíkům.

Sid 29.4.2008 10:46

Re: Re: Re: SIDE, SIDE, SIDE.....ale tak ne

Ja, pane strach nemam, to mate vy. Vzdyt vy se bojite teroristu, ze napadnou Trokavec.

Jste vtipnej!:-D Uz je vidim, jak se plizi brdskymi lesy... Ach jo, s nekterymy primitivy se fakt neda diskutovat.

Niky 29.4.2008 10:43

Obávám se

,že J.Zieleniec je jako jeho bratr,který byl před několika lety v Polsku zatčen jako tajný agent KGB.Byl to J.Zieleniec,který chtěl instalovat na Pražský Hrad J.Švejnara.

Lukáš HERCLÍK 29.4.2008 10:21

Re: Bojovníci proti radaru.

Jde tu jen o princip.............

Lukáš HERCLÍK 29.4.2008 10:20

Autore, autore

Pro mě je podstatné, že radar tu má stát i z důvodu bezpečnosti proti teroristům z 11.září, to tedy znamená, že nás bude chránit před AMERIKOU, jelikož administrativa George Busche, jsou největšími TERORISTY. A kdo je podporuje, zaslouží viset a má krev na rukou.............................

eTony 29.4.2008 10:15

Re: Re: ruská ruleta

prosím vás, co za důkazy jeho práce chcete, když z něj eurohujerství smrdí na sto honů ? Tenhle "čaroděj" se nestydí jinými slovy říci : cože si to vlastně dovolujeme, podmiňovat Lisabonskou smlouvu ( která znamená značnou nesvobodu ) ...... To je mi teda politik, k zblití......

karel-smíchov 29.4.2008 10:13

Re: Re: Škoda že potížista není pan poslanec Zieleniec

Alenko : Co takle něco napsat o p. Zahradilovi >->-

karel-smíchov 29.4.2008 10:09

Re: Re: Bojovníci proti radaru.

Sid:  SOUHLAS  i já jsem radar  a spolupráci s USA  NazdarV>-

Mílinka 29.4.2008 9:59

Vzkaz úpro autora článku

Pane Zielenieče, já jsem myslel, že jste už někdě v politickém důchodu. A vy jste se přeškoil na "potížistu", který musí opět kalit vodu. Vzpomínáte si na svoje členství v ODS? To jsem vás uznával. Měl byste si uvědomit, že ani takový článek v NP vám nemůže pomoci k nové kandidatuře na europoslance! Jste už politická mrtvola. Užil jste si své a dejte už pokoj. Užívejte si důchodu!

Štváč 29.4.2008 9:52

Re: Re: Re: Dvojrychlostni Evropa !

kdo to je "my" bambulo ?

Andy 29.4.2008 9:51

Nechajte si radiť od toho Wasrpoláka

Uvedomujete si, že celé Brdsko sa premení na svetlo a teplo možno ešte pár minút pred vypuknutím nejakého skutočného konfliktu medzi Západom a Ruskom ? To bude predsa cieľ č.1, ak sa niečo zmele. Ak tam hodia nejaké megatonové nálože, tak si užije všetko živé vokolí zhruba 150 km, teda i pan Zielenec v Prahe... To bude potom naozaj ruská ruleta, akurát že žiaden náboj (hlavica) nebude slepý...

Koliděj 29.4.2008 9:48

Re: Re: Dvojrychlostni Evropa !

Dvojrychlostní, nebo- li dvojúrovňová  Evropa, to je problém o který by se měl pan Zielenec starat, ať nám předloží účet svoji práce!!!  Přicmrdování těm mocným , sedět mezi vyvolenými, to se panstvu chonorovému jistě líbí. Dvojrychlostní Evropa, nic nového, než jedni jsou chovní, druzí tažní... o adpovězme si každy z nás, kde budeme patřit!!! Pan Zieleci, už neraďte, nepište, nikoho nepomlouvejte, zalezte už vy všichni právdoláskovi do pod zem a tam zůstaňte, nestojíme o Váše rady  ani péči.  

Štváč 29.4.2008 9:46

je pravda,

že jsme v NATO a radar bude se souhlasem aliance tady postaven ? Je. Je pravda, že jsme v EU přijali podmínky Lisabonské smlouvy bez mrknutí oka ? Je. A tak je trapná úlitba ODS hradnímu chameleonovi na zkoumání smlouvy Ústavním soudem. Takže se zabývejte alibistickým jednáním vlády a ne osobou Zielence, který nehlásá žádnou lež.

Zdendáč 29.4.2008 9:43

Re: Na Sv. Jiří, vylézají

Pravda...někteří i v polské uniformě...;-D

Koliděj 29.4.2008 9:36

Re: ruská ruleta

Pan Zielenec, jako poradce Švejnara na prezidenský úřad se těšil na místečko na hradě, určitě ho měl slíbené. Ouha, švejnar nevyšel, tak je třeba o místečko do EU parlamentu znovu  vytáhnout do volebního boje. Proč se nám pan Zielenec nepochválí s tím co pro nás dosáhl v  EU-??? Věru nemá s čím, tak je nejlépe pomlouvat ty druhé. To co předvádí celá EU, to je opravdu cesta do pekel. Pane Zieleneče, neděkujem , odejďete!!    

Puťák 29.4.2008 9:28

ruská ruleta

Vážený pane bývalý ministře zahraničí, zapoměl jste o jste dělal na svém postu ministra? To vám bylo jedno jak na nás pohlížejí Němci, Rakušané a další. Dnes jste plný rozumů a co jste vy udělal pro opravdu potřebný radar ? a to sedíte v hnízdečku kde vaší priorytou by mělo být pracovat a pracovat pro naší republiku.  To , že do toho opět vložíte svou nenávist vůči p. Klausovi dokazuje vaší nepolepšitelnost a osobní kvalitu politika který už je za zenitem svých možností a jde mu jenom o další trafiku.   Rád bych vám poděkoval ale nezbylo po vás mnoho na děkovačky.

Ivan Nový 29.4.2008 9:26

Na Sv. Jiří, vylézají

ruští agenti :-))))))))))

Pametnik starejch dob 29.4.2008 9:15

Re: Bojovníci proti radaru.

R^R^R^

Pametnik starejch dob 29.4.2008 9:15

Pane poslanče, pokud se Evropa nedokáže zbavit

rizikových imigrantů z třetího světa, ba dokonce bude jejich příliv nadále tolerovat, může se stát, že to Rusko bude nakonec (možná) vnímáno jako jediná záchrana.

Je to sice nesmírně smutné, ale je to tak.

hexin 29.4.2008 8:54

radar je jen drobnost

proti Lisabonské smlouvě, je jedno jestli tu radar bude nebo ne,( když tak bude někde jinde a my přijdem jen o výhody- zejména ty které nejsou na první pohled zřejmé, jako třeba že se sem nebude tolik cpát Rusko) ale až schválíme Lisabonskou smlouvu, tak se tak za rok za dva přijde na to, že tu proti jiným zemím unie máme málo uprchlíků z afriky či odjinud, zejména těch co ve starých státech unie činí potíže a nějaké nám sem redistribuují, a my do toho už nebudem moct kecat protože to už bude výhradně politika unie.

Frank 29.4.2008 8:44

Re: Škoda,že neberete Klause vážně.Má totiž pravdu.

Asi mi něco uniklo. Topolánek a mnohem vzdělanější? Proboha a v čem? Tak proč se to valašské hovado se chová jako buran? I když je pravda, že vzdělání a inteligence není jedno a totéž.

KUK 29.4.2008 8:39

Re: Re: SIDE, SIDE, SIDE.....ale tak ne

SID zmen si Nicku takova srabum co maji strach nepsuje. Proti svrabu je nejlepsi dobra osobni hygiena , navody se daji najit na internetu.

Odud mas tip ze teroristi enapadnou Trokavec a proto je tam nutno dat radar co je odhali ????

Ašek 29.4.2008 8:22

H.......

Pane Zielenec můj pes je proti vám charakter.;-P

Sid 29.4.2008 8:21

Re: Bojovníci proti radaru.

Mas pravdu Libore. Jsem pro radar! Prave kvuli zarukam, ktere nam z pritomnosti americanu plynou. Zaruky proti Ruskemu srabu, proti komunistickym pohrobkum, proti muslimskym extremistum.

Jsem pro radar, jsem i pro rakety. At je vezmou z Polska a daji je k nam! >-

poslanec EU - čekatel 29.4.2008 8:19

hlavně na sebe neupozorňovat

Marginalita ČR ve světové architektuře vztahů je dána velikostí území, počtem obyvatel, ekonomickou rozkošatěností a především světonázorovou jednotou občanů. S tím souvisí i naprostá bezúčelovost evropských poslanců za tuto zemi mající příživnický charakter. K tomu, aby alespoň někdo v evropských a částečně světových strukturách projevil znalost a zájem o tuto středoevropskou nicotku, je nanejvýš právě potřebné na sebe stále upozorňovat způsobem "potížisty", kdy s touto procedurou, jak vidno zřejmě k vůli svým voličským ambicím, nesouhlasí pan evropský poslanec.  

žaba(k) na prameni 29.4.2008 8:14

A já porád nevěděl,

Proč Zielencovi přezdívali na zamini "Šílenec"

Po přečtení článku to chápu......

KUK 29.4.2008 7:59

Re: Bojovníci proti radaru. emanace radaru vam zvedne IQ jako Liborovi....

...ten uz je nadrzenej , ale my nechceme obrannej radar  ?????, lepsi je utocnej ?????

KUK 29.4.2008 7:58

Chazar Zieleniec,ten vzdy hral s poznamenyma kartama a z ferove rulety ma panicky strach

....jo oblbovacky, plane kecy a svindliky , zadarmo nadarmo se past to mu vzdy slo....

Libor.w 29.4.2008 7:40

Bojovníci proti radaru.

Všichni bojovníci proti radaru jsou neobyčejně krátkozrací.Přítomnost pár Amerických vojáků na našem území bude jistě ne zárukou ale faktorem pro naši větší bezpečnost.Nikdo neví co bude                     za 5nebo 10 let.Evropská Unie se svou přistěhovaleckou politikou spěje k  postupné islamizaci.Amerika už dvakrát tahala za Evropu kaštany z ohně,doufejme že to udělá ještě jednou.Myslím že ODS v tomto případě žádné hry nehraje.Snad se mezi socialisty najde pár zodpovědných kteří zvolí Radar výměnou za přijetí Lisabonské smlouvy.V současné situaci je to dobrá taktika.

No... 29.4.2008 7:36

Škoda,že neberete Klause vážně.Má totiž pravdu.

A o IQ obou představitelů obou politických stran si lze udělat představu  prostudováním jejich činnosti a životopisu. Kupodivu jako tajtrlík vychází Paroubek, leč  popudlivost mnohem vzdělanějšího Topolánka směřuje k sblížení s Paroubkem. Jo, to jsou ty paradoxy, blb dokáže vytočit i génia .