29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

POLITIKA: ČR by měla být oporou Ukrajině

Na to, že se nacházíme až nebezpečně blízko pomyslného sudu se střelným prachem, je počínání české vlády podezřele klidné.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Dvořák 17.2.2022 7:44

Kromě prošlé munice nevím, jak by ČR by měla být oporou Ukrajině. Prý "přetahovaná s Putinem není věcí svalů, ale mozků."

Když vidím Lipavského na frontě, pardon, na "linii dotyku", již na první pohled se evidentně nejedná o věc svalů. A není potřeba hlubšího zkoumání, aby každý poznal, že nejde ani o mozek.

P. Hák 17.2.2022 6:44

A co tím jako chtěl autor říci konkrétního? Že se mají zkorum... ééé vlastně demokratické Ukrajiné lít peníze?

Jinak migrační vlna z Ukrajiny už dlouho probíhá, pane autore jak jste již ráčil pozorovati. Zesílila, jakmile jsme začali Ukrajinu demokratizovat. Tudíž netuším, na co se máme "připravit". Že se ukrajinští příchozí adaptují, jsme si již všimli dávno.

Jinak zmínka o Zemanovi je klasika. Když s Ruskem jedná, je to špatně, co špatně, zrada je to, a když nejedná, je to taky špatně.

R. Vacek 17.2.2022 5:57

Stačí jednat s Ruskem jak to provádí Maďarsko. Přátelské vztahy jsou totiž nejlepší způsob jak předcházet válce a dokonce z toho mít i ekonomické výhody.

J. Pankovic 17.2.2022 5:05

R^:-)

J. Petrová 17.2.2022 4:16

Pokud přetahovaná s Putinem není věci svalů, ale mozků, jak píšete, tak poštěkávající Západ, predikující válku tu na leden, jindy na středu, nemá šanci vyhrát :-/. A naši praporečníci, kteří se na Ukrajině producirují a vyjadřují podporu, působí poněkud komicky.