1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Džejpí 3.10.2007 8:51

Autor se v jedné věci velmi hluboce mýlí!

Píše: "Vždyť levice je fuj, sociální demokracie je fuj, Jiří Paroubek je fuj. Tak zareagují ti, jimž více než solidarita a sociální soudržnost říkají vlastní plné kapsy. Anebo také estéti, kteří před politickým programem preferují přeslazené úsměvy a vytříbenou mluvu."

Ne, tak zareaguje každý kdo má zdravý rozum, kdo chápe i ve společnosti jasnou posloupnost příčin a následků a kdo odmítá věčný a věčně škodlivý dirigismus úřadů.

Proto ano - levice je fuj, sociální demokracie je fuj, Jiří Paroubek je fuj!!!!

jirka.s. 3.10.2007 8:39

"Stačí apriori neshazovat pokusy o gruntovní změny v politických stranách, hodnotit je věcně, s odstupem, anebo též občas ukázat lepší směr, jímž by se měly ubírat. "

No když jinak nedáš, ty ozdobo brdských lesů, tak jeden směr bych pro sosany měl! Do (Y) !!! A neohlížet se, vždy kupředu levá!

malstoka 3.10.2007 8:32

Jen dodávám

Jelínku jste čím dál větší vůl

Karel 22 3.10.2007 8:23

Soudruh Jelínek opět plodí - jednu perlu za druhou

Soudruh Jelínek : Že by o modernizaci Jiří Paroubek nestál, jak bývá občas podezříván, nedává smysl. - ;-D;-D;-D;-D S autorem si dovolím nesouhlasit. Bláboly a stupidnosti velitele oranžového SHIT-TANKU po ránu vždy osvěží svou prostoduchostí. Puchejř samozřejmě jen žvaní a modernizace se bojí jako čert svěcené vody. Letěl by jako první, neb ryba vždy smrdí od hlavy. Pak už by byl jenom prachobyčejný POSRANEC PS. Do konce volebního období. A nenapsali by jej ani na volební kandidátku. A jak by pak uživil tu blonďatou kamarádku? Musel by jít asi na pracák. Nebo má snad nějakou jinou kvalifikaci než plivání slovní pyrotechniky?

No... 3.10.2007 8:10

Papaláši zůstanou,plebs se na ně bude skládat...

Modernizací bordelu má vzniknout  CO  ?  radši nekomentovat bláboly aktérů, ať už jde o paRoba,Drátha, jelenní zvěř, grosse gešefte a podobně....

jirka.s. 3.10.2007 8:42

Re: Papaláši zůstanou,plebs se na ně bude skládat...

Modernizace sosanů ? To jako když chcete "modernizovat" ten bordel, ale místu ku/rev vyměníte jenom matrace!

Standa Gross 3.10.2007 8:00

Papalášská strana luxusu - takhle si to myslel Jelínku??

"Sociální demokracie je zřejmě nejkapitalističtější stranou v Evropě. Alespoň pokud jde o papalášské výhody poskytované svým špičkám. Zatím co před voliči ČSSD propaguje sociální rovnost a milionářskou daň, její představitelé si užívají luxusu."

http://www.lidovky.cz/ln-v-ramci-cssd-vznika-skupina-papalasu-d9s-/ln_domov.asp?c=A071002_224821_ln_domov_znk

Stachanov 3.10.2007 7:44

očištěný Stanislav Gross do čela ČSSD

Gross je přímo zázračný hospodář, ten dokáže udělat vyrovnaný rozpočet!!!!

No... 3.10.2007 8:12

Gross zaplatí Altnerovi ...!!!

Proto vydělává, aby vrátil rodné straně čest ! Chudák Standa, nedělá to pro sebe a vy mu ještě nadáváte.... :-)

PetrK 3.10.2007 7:34

Naprosto přirozeně přitahují

Jelenovy články díky své stupidnosti a vrtichvostovitosti pozornost  a rozčilení.

Cricket 3.10.2007 7:29

Jelínku Jelene, dear Mr. Deer

Strčte si modernizaci ČSSD na ČSSD(b) někam, voni jeden jejich exponente. Pokud bude mít tato strana v čele bolševiky typu Paroubka, Škromacha a svazáky typu obľúbeného Sobotky, nebude o nějaké modernizaci ani řeči. Zvláště, pokud jí vrátka budou i nadále přidržovat soudruzi Filip s Grebeníčkem.

JirkaH 3.10.2007 10:50

Re: Jelínku Jelene, dear Mr. Deer

Hezky a výstižně.

BuBu 3.10.2007 7:18

Co je to za lidi v té KSČSSD . . . .

. . . se kterými si vedení strany vytírá své tlusté (Y) (Y) (Y) !!!! ???? Jak dlouho se ještě budou chovat jako tupé ovce !

Na stránkách NP si Magor - všech Magorů král - Jelínek . . . plácá nesmyslné úchylárny " o modernizaci KSČSSD" . . . .abychom na lidovkách četli : "Sociální demokracie je zřejmě nejkapitalističtější stranou v Evropě. Alespoň pokud jde o papalášské výhody poskytované svým špičkám. Zatím co před voliči ČSSD propaguje sociální rovnost a milionářskou daň, její představitelé si užívají luxusu".

Já pořád doufám, že se v "dolních vrstvách" KSČSSD - tedy na úrovni krajů - okresů - měst a obcí . . . . že se najdou slušní sociální demokraté . . . . a vezmou klacky a tu zlodějskou zkorumpovanou chátru z Lihového domu poženou - že jim ani hraniční kameny nebudou stačit !!!! To je jediná cesta modernizace dnešní KSČSSD na ČSSD !!!

Samozřejmě, že nesmějí zapomenout na "Vytěráka řitních otvorů" dnešního vedení KSČSSD - Jelena . . . a pořádně mu "vymydlit" -  tu jeho od trusu zamazanou- kebuli  !!!!

jirka.s. 3.10.2007 8:55

Re: " že se najdou slušní sociální demokraté . "

Proboha, BuBu, považujete snad francka vízka za slušného člověka, který chtěl vzít klacek a vymlátit tu chátru z KSČ, nebo snad posléze dokonce i od sosanů? Vždyť poslední slušný socan odešel panem Battěkem. Jinak to je jenom pakáž, co změnila milicionářský mundur za cestářskou vestu!

tomáš 3.10.2007 10:27

Re: Re: " že se najdou slušní sociální demokraté . "

ale Jirko, vždyť chudáka za bolševika perzekuovanýho kameníka frantu vízka přece vyloučili i od socanů;-(. Jinak máte naprostou pravdu, jediný a poslední sociální demokrat byl Battěk. S jeho odchodem skončila historie ČSSD jako soc-dem strany ještě dříve než začala.

jirka.s. 3.10.2007 10:37

Re: Re: Re: " že se najdou slušní sociální demokraté . "

Nebude se on francek se sosany taky soudit, že ho vyloučili neoprávněně?

BuBu 3.10.2007 12:14

Re: Re: Re: Re: Bohužel - máte všichni pravdu . . .

. . . to já se jen tak zamyslel . . . protože vážně nechápu, že se může shromáždit tolik kejvavých Kreténů - v jedné straně ! R^

fox 5.10.2007 8:54

Re: Re: Re: " že se najdou slušní sociální demokraté . "

VVR^

xx 3.10.2007 7:13

Tak teď nevím, co jsem to vlastně četl?

Ona snad už nám zase vládne Národní fronta a ještě pod vedením s. Paroubka? Že pan Jelínek píše, jak jde sociální demokracie příkladem ostatním stranám, které by se měli modernizovat podle jeho vzoru? No, možná to zkouší jako humorista, když se jako politolog neosvědčil.

josef 3.10.2007 7:01

stéle platí,že z lejna bič neupleteš,

když upleteš, tak nezapráskáš

Karel 22 3.10.2007 8:25

A zapráskáš-li, tak....:o)))

eTony 3.10.2007 6:15

modernizace sockomu ?

jděte do pr.ele, Jelínku. Modernizací sockomu rozumíte finanční podporu Paroprasete, kterej se svojí, jemu vlastní a přirozenou, pílí dostal do "tenkejch" a hrozí mu zdechnutí hlady (přičemž samozřejmě chystá pompézní sobáš kdesi v Korutanech, za čípak asi prachy ) ? Nebo dalšími a dalšími nákupy pro vaši lihobaráčnickou šlechtu a přitom mít plné tlamy sociální rovnosti ? To je ta modernizace ? Hlupáku .......... Vám prý "leží na srdci" osudy lékařů, učitelů apod. - velký howno, vás zajímá jen a jen vlastní kapsa, kterou plníte z peněz těch, o které máte takovou starost, bando bolševických lumpů ......

třetí 3.10.2007 6:50

Re: modernizace sockomu ?

Vy jste ale hrubián. Soudě podle toho komu nadáváte, tak jste voličem ODS. Ti se ale za vás musí stydět.

eTony 3.10.2007 6:55

Re: Re: modernizace sockomu ?

třetí, o můj volební hlas si nedělejte starosti, nemoralizujte a nechte na jiných voličích, co si o mě myslí nebo nemyslí. Říkám svůj názor a nedělám to proto abych se někomu zalíbil, tím spíše vám. Tomuto jazyku lihobaráčnická sebranka velice dobře rozumí ......

jirka.s. 3.10.2007 9:04

Re: Re: modernizace sockomu ?

Á, "nejslušnější" z lidových milicionářů, třetí, promluvil! Tvoje péče o stydlivost voličů ODS je vskutku dojemná! Jestlipak jsi se ty konečně zastyděl za své mitgenosse z lidových milicí, co 21. srpna 1969 v Brně zavraždili Danuši Muzikářovou a Standu Valehracha!

P.S.: Budete se snad za mně stydět, mí spoluvoliči, když nazvu milicionáře "třetího" rudým hovadem?

eTony 3.10.2007 9:46

Re: Re: Re: modernizace sockomu ?

Já ne.

PetrN 3.10.2007 11:38

Re: modernizace sockomu ?

Napsáno možná hrubě, leč výstižně a jazykem, kterému bolševická prasata z lihodomu jistě porozumí. Tomu se říká funkční využití vulgarismu v jazyce...;-P

arch.JJ 3.10.2007 5:19

.....Jelínku,

...Vy tupá hlavo !

Ale 3.10.2007 3:50

To je jednoduché

Modernizovat ČSSD je to samé, jako hledat na kruhu rohy

ver 3.10.2007 13:06

Re: To je jednoduché

ty rohy  se asi  najít dají  , to druhé - no nevím