23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dieyoung 4.3.2006 13:19

Re: preference

Až na to, že první co Bursík udělal bylo odstavení Uhla a jeho party na nevolitelná místa. Bursík půjde do vlády s ODS, dostane volnou ruku na MŽP + ještě jedno nevýznamné ministersvo a dá pokoj.
Bez 3. strany ODS vládu nesestaví a šanci uspět mají jedině zelení.
Marta 4.3.2006 13:56

Re: preference

 Po delší době čtu  článek který je podle mě pravdivý. Tome přesně to samé si myslím i já. Bursík byl vždy levicově zaměřený. V té době když byl ministrem,tak  tíhnuldost úzce k levici. Je to strana Zelenooranžovorudá.
dvd 5.3.2006 9:49

Ovšem jako pan domácí

se zas tak levicově nechoval. (nebo to bylo právě levicové chování?)
Marta 4.3.2006 14:01

Re: preference

 Tome,  máte pravdu !!!
zalozak 4.3.2006 7:17

Jelinku vzpamatujte se........

Vasi socialisticke strane nikdy neslo ani o zadnou socialni vladu ani o zadnou ekologii.. pouze o jedno a to jedno jedine......koryta. Bohuzel, ostatni strany jsou na tom podobne. Vcetne strany zelene. Ta udesna do nebe volajici neschopnost kohokoliv vytvorit cokoliv co by jen vzdalene pripominalo program jak se dostat v jakekoliv oblasti z bodu A do bodu B... je tak hluboce zakorenena ve vasem zadelanem spolku ze jedina sance pro tuhle zemi je aby jste sli se konecne nekam... Je fakt, ze neni moc na vyber ale vse se dostava do situace kdy jakakoliv zmena je lepsi. Zeleni to ovsem nejsou - to je jen dalsi sance na pidistranu ktera bude pouze vydirat. Pokud po kazdem clanku ktery napisete jdete koupit diteti hracku a pak se vyzvracite do zachoda nechuti ze sebe sama tak vas snad i omlouvam.
Jirka 4.3.2006 6:57

Bursíku pozor!

Soudruh Paroubek vás "udělal", soudruh Jelínek už s vámi počítá, ekolologická strana ČSSD vás potřebuje (dodneška jsem si žádného ekologického zaměření nevšiml!!!). Dej si pozor .... 
Rpuť 4.3.2006 4:39

Inspirace Schroederem je více než zřejmá.

Jen jim zapomněl Gerhard říct, jakou paseku mu zelení ve vládě dělali.
janabok 4.3.2006 0:44

???

...upadl na hlavinku? ...
"Budou-li personální či vysloveně ideologické, může na to doplatit volič, příroda i samotná Bursíkova partaj" ...
 
na tu vaší partaj už osm let doplácí kdekdo; a bohatě to stačí...
Lapil 4.3.2006 0:39

Já to nepřehlíd`, pane Jelínku

Naštěstí s předpojatým postojem vedení SZ, který zapovídá jakoukoli spolupráci s komunisty (včetně účasti ve vládě, jež by KSČM tiše podporovala) už polemizují i vlivní členové této strany jako např. známý lidskoprávní aktivista Milan Daniel.
Arnošt 4.3.2006 1:36

Re: Já to taky nepřehlíd`, pane Lapile

"Vlivným" členem této strany se stane každý, kdo je registrovaným partnerem trockisty Petra Uhla, se kterým Daniel seděl na Borech (víbůhzaco) a současně registrovaným partnerem StB (mrkněte do seznamů) pod krycím jménem "Rony". Kravatkovi Bursigovi ovšem oddaně oba slouží. Kontrolní otázka: Jak dlouho bude Bursig zelenej, pokud se nepodaří dosáhnout na 5% volební úspěch? Tipněte si, prozradím to zítra večer. Exekutor, který má pravomocně klíče od stranické pokladny, se snad vyhojí, po zelenejch ovšem neštěkne ani Bart, natož nějaký foxteriér Bartík, zvaný Klokan. Na tomhle experimentu vydělá pouze učitel občanské výchovy na střední zdravotnické škole Pavel Prcinka, který o všem napíše tlustou knihu a spojí se s Ivánkem Brezinou, nejznámějším propagandistou strany zelených. Howgh:-).