15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
toogood 12.5.2008 10:19

Re: Re: Re: to je zas vodopád prázdných slov

CSSD Je demokraticka strana. To nikdo nepopira. Ale snaha pana Paroubka o legitimizaci KSC(M) v nejvyssi politice je take evidentni. Vehementnimi naznaky  mozne spoluprace s KSC(M) se CSSD zacina od vsech ostatnich demokratickych lisit a dostava se nekam mezi. Osobne si myslim, ze je to zalezitost mensiny v CSSD a predevsim jednoho muze, ale ten je kupodivu(?) jejim predsedou.

Jina vec je samotny spor levice a pravice. Levicove smysleni je podle mne vyrazem rezignace na vyssi  zivotni cile. Volim tedy ODS, prestoze ma ke kvalitni pravicove strane velmi daleko.

ok 12.5.2008 10:13

Re: Re: Trochu se obávám,

záleží na tom, komu říkáte lůza. Všem, kteří jsou jiní než vy osobně?

ok 12.5.2008 10:12

Re: Re: Re: Re: to je zas vodopád prázdných slov

To se HLUBOCE mýlíte. Komunističtí agenti nasazení do soc. demokracie se podíleli na nastolení komunismu u nás. Řadoví členové soc. dem. byli v té době DEMOKRATI.

mpscz 12.5.2008 9:43

Re: Trochu se obávám,

Pokud "obyčjnými lidmi" myslíte lůzu, pak to sedí...

mpscz 12.5.2008 9:42

Re: Re: Re: to je zas vodopád prázdných slov

Lenin a Stalin byli sociální demokraté. To je taky lehko ověřitelná skutečnost.

A sociální demokraté se tenkrát přímo podíleli na nastolení socialismu u nás. Prostě tenhle pseudolevicový populistický ksindl je pro normálně uvažujícího člověka nevolitelný.

Anonym 12.5.2008 9:32

Trochu se obávám,

že politická situace je u nás opravdu nedobrá a trochu absurdní.

Je mi jasné, že se tady proti mě ozve celá řada přispěvatelů, aby mě zaškatulkovali mezi bolševiky, ale myslím, že bychom si některé skutečnosti  měli přiznat.

Jestliže se součásná vládní garnitura bude chovat (výslovně a záměrně nehovořím o přijatých zákonech a opatřeních, nýbrž o jejich jednání a chování vůči lidem!) tak jako dosud, a pokud si ČSSD ponechá současného předsedu, nostalgie lidí, kteří zažili předlistopadovou éru, se prohloubí a nažene komunistům volební hlasy. A nemusí jich být právě málo. Nebezpečí je hlavně u těch, kteří část svého pracovního života prožili v 80. letech, a dnes mají pocit, že se vlastně tzv. "nic nedělo".

Přiznejme si, alespoň ti z nás, kteří častěji hovoří s "obyčejnými lidmi", že nikdy nebylo mezi nimi tolik vzpomínání na staré dobré časy.

Historik 12.5.2008 9:22

Komunisté se, bohužel,

do izolace nedostanou nikdy. Zvláště v tomto státě, kde nejtvrdší komunistické jádro momentálně vládne. KSČM je jen fackovací panák pro nevědomé. Nomenklaturní kádry sedí na hradě, ve vládě, v pralamentu a v senátu. Ty Grebeníčkovskofilipovy hošíky můžete klidně nechat v klidu. Krade a ohrožuje státnost i ekonomuku někdo úplně jiný. Leť holubice s růží v zobáku!

horduch 12.5.2008 8:48

soudruhu Jelínku

komunisté se dostanou do naprosté izolace tehdy, až některé politické strany přestanou hrát  s komunistickou kartou a ČSSD ustoupí od politiky totální nagace ,tehdy přestanou být komouši ten vysmátej třetí vzadu

Ašek 12.5.2008 8:33

H...........

Protože znám i jiné články od pana Jelínka tak jsem opatrný s chválou.:-P

miki 12.5.2008 8:33

Re: Re: Re: to je zas vodopád prázdných slov

dobrá a co ti Paroubkovi "marťani"?

No... 12.5.2008 8:15

Paroub nadává,vždyť to jsou spojenci !

Jelene, přecházíš do jiné strany a pohřbíváš plodnou spolupráci, Jyřýk tě nepochválí !

Mejla 12.5.2008 8:14

Pozor na krasoducha a kom-socialistu Jelínka ! Smyslem jeho článku bylo sdělit, že zákaz KSČ by byl protiústavní.

Nepodceňujme Jelínka, ideologoa KSČSSD, vždyť on jen používá taktiků socialistů (NSDAP) 30. let z Německa nebo z Ruska. V době absurdního zakazování pochodů na základě představ je naopak hojně propagována KSČ.

Pišta 12.5.2008 8:07

Re: Re: to je zas vodopád prázdných slov

Úporná snaha, rozdělit politickou situaci u nás na dva tábory, při čemž každý, kdo má výhrady vůči ODS je komouš, je z hlediska ODS medvědí službou demokracii. Sociální demokracie , je v politice demokratických západních států realitou určitě déle, než existuje ODS. Nikde totalitu nezaváděla, nikde nestavěla ostnaté dráty na hranicích. Nikde nezaváděla cenzuru, nikde neovlivňovala soudní procesy. To je snadno ověřitelná skutečnost. Podílela se ná vládě v celé řadě zemí. ODS potřebuje obraz nepřítele , aby vedle něj vypadala , jako jediná přijatelná alernativa. Pro komunisty byli sociální demokrati odjakživa "renegáti" a "zrádci" či "zaprodanci kapitalistů" , kteří zradili dělnickou třídu. Jistě ne náhodou i Hitler považoval sociální demokraty za nebezpečněčnější než komunisty. Vedle pana Grebeníčka či Filipa potom vypadá i pan Topolánek jako spasitel demokracie. To je důvod proč sociální demokracii nasazují zpřátelení žurnalisté psí hlavu.Že komunisté u nás nikdy nemohou vyhrát regulerní voby je neoddiskutovatelná skutečnost. O sociální demokracii se to říci nedá. Proto ta křečovitá snaha bojovat s hlavním a reálným "nepřítelem" to znamená sociální demokracií tím, že budu klást rovnítko mezi KSČM a ČSSD.

Ladislav N. 12.5.2008 7:17

Co s komunistickým ghettem? A co s KSČSSD?

To je větší problém. Komunistů (myšlením) je v parlamentu polovina a nějakých pár kousků možná i navíc... Rv

Piskoř 12.5.2008 7:16

Jelínku

vy socani si s komouši dobře rozumíte. Nakonec, v socdem je nejvíce převlečených komunistů. Tak tady necancej hovadin!(Y);-€

Bobo 12.5.2008 5:21

Kupředu levá soudruzi.

Zavést bolševiky ke stži a zavelet. Kupředu levá soudruzi nebo střílím, jako stříleli vaši bolševičtí všiváci do miliónů nevinných lidí na celém světě.

qwerty 12.5.2008 4:39

dyt sem to rikal hned na zacatku

Je treba vedeni rozvesit po lucernach, pouze potom bude klid. Ale to porad samet a samet, no vidite a mate to.:-D

David 12.5.2008 3:56

Co s komunistickým ghettem????

Zahnat do něj i rudé pašíky ze socdem, důkladně oplotit a čekat na vymření!

Vasekpasek 12.5.2008 1:47

Mno...

Tak mně by se tak nějak ten dnešní článek skoro líbil. Říkám "skoro" a říkám to úmyslně. Protože věta: "Chtít po socdem, aby si ušpinila ruce sama", myšlená tak, že snad někdo chce, aby socdem pozvala komunisty do vády, byla naprosto příšerná. Myslím, že jediný, kdo to ve skutečnosti chce, je Jiří Paroubek a nemůže to říct naplno. Dobré bylo taky přiznání dávno známého faktu, že Paroubek bude vydírat za pomoci komunistů a to ve stylu "když to neprohlasuju s váma, prohlasuju to s komunistama".

slava 12.5.2008 1:41

Re: to je zas vodopád prázdných slov

Kdybyste to četl pozorně, neptal byste se tak hloupě. Nepozve.

Stachanov 12.5.2008 1:22

to je zas vodopád prázdných slov

Jelínek má osobitý styl psaní, nakousnout kde co a nic neříct. Pozve teda Roko komanče do vlády?;-O to je, oč tu běží