18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Realista 21.11.2008 13:39

Tak hejmani se opět zachovali v čele s Bendlem jako parta podrazáků.

Nejprve všichni hejtmani řvali jako psi, když přišli o dobře placené pozice, Teď některé vezme Topolánek v pudu sebezáchovy do vlády, někteří dostanou pašaliky na ministerstvech jako náměstci, či v regionech jako zmocněnci vlády pro předsednictví v EU, tedy opět další zbytečné dobře placené funkce a z Bema, kterého vyhecovali, jak za ním budou stát,  udělali nejen křivý Bendl obyčejného blbečka, což zase 100% nahrává Topolánkovi. Takové naprosto zvrhlé poměry vládnou v ODS, která dvoje prohrané volby nechává vyhnít ve squadře kolem Topolánka. Tak teď jste na řadě vy, evropští poslanci a starostové v regionech. Hejtmani vám jasně ukázali, že bližší košile než kabát a další volby, než se totálně odebere ODS do opozice  budou o vašich postech a vašich hlavách. ;-)[>-]

ook 21.11.2008 12:38

pekne pane Petriku

to se bude hlavne libit clenum http://ksc-cssp.komunisti.sk/.

Vy jste pane petriku mlady muz a tak si nepamatujete, ze straseni Nemeckem byla hlavni nota ceskych bolseviku po celych 40 let. JInak byste si dal vetsi pozor, abyste s nimi tak hezky nerezonoval.

To je ta nevyhoda zapalenych mladiku.

vytyk 21.11.2008 12:37

Re: Ano, ano, ano!

Pak to tady rozstřílíte a bude konečně pořádek

vytyk 21.11.2008 12:34

Petřík

to jste mohl rovnout napsat, že Vás Topolánek  s...e a nemusel jste si kvůli tomu kombinovat a plácat tyhle fantasmagorie o tom, jak náš protektorát zničí osa Moskva - Paříž - Berlín a Dalíkem a Topolánkem. Potřebujeme jak radar, tak nějakým způsobem kooperovat a existovat v EU, jsou to dvě základní pojistky toho, že budeme žít v jakž takž bezpečném a normálním světě. Pokud to mít nebudeme, nebude ani náš život bezpečný a normální, i když možná za normální považujete být ruskou gubernií a čekat, kdy nám banda šílenejch teroristů nebo bojovníků za mír pošle na hlavu nějakou tu raketku.

emil 21.11.2008 12:28

Typický

článek na objednávku. Čumí z něj Bém, který je za propad ODS stejně odpovědný, jako Topolánek. Teď je Bém nejchytřejší. Měl by ale z vedení ODS vypadnout stejně jako Topolánek

F..A.Kekule 21.11.2008 11:53

To myslíte vážně?

Stačí jen připomenout, že Německo má s Ruskem společný strategický plynovod pod Baltickým mořem, jehož účelem je posílit spojenectví těchto velmocí. Opravdu si to myslíte?

Lerak 21.11.2008 11:50

Honzo, Honzo

v pohádkách dostane Honza na poslední chvíli vnuknutí rozumu a pohádka má dobrý konec, ale v reálném životě je to jinak. Rusama nemusí nikdo strašit ti to zvládnou sami. Ve osmatřicátém nás předhodili Němcům a po válce nám sebrali kus území. Stalin se na vlastní armádu tak nasr. štval, že je za odměnu, že nestihli zabrat včas celou Evropu  poslal na Sibiř a  v Evropě se neukázal ani při oslavách konce války. Za to že chceme vědět co k nám letí dřív než to u nás přistane tak Rusáci vyhrožují, že na nás zaměří rakety, jen aby zdůvodnily to co už dávno udělali. Opravdu Rusama není třeba strašit, ale je potřeba si občas vzpomenout čím nás v minulosti vyhrožovali a co nehezkého nám udělali.

Lerak 21.11.2008 11:28

Re: Kdo je to Petřík?

Klaudie kde ste vzala hadí koně??

Hanibal 21.11.2008 10:50

Re: Ano, ano, ano!

Lže všem i spolustraníkům, voličům,  nerespektuje USNESENení kongresu!  Nechá si to ODS líbit na kongresu. Lituji, že jsem dal hlas ODS, už nikdy, třeba se najde strana, která bude stát na straně občanů. Topolánek s ODS půjde za dva roky pod kytičky, nastoupí radikální extremní politická garnitůra politiků!!!Občane budou slyšet na jejich DOST násilí, kradení, přepadávaní, už neutáhnem další příživníky.Uslyší na MY OCHRÁNÍME, Vás, Vaše rodiny, Vaše majetky! Uvědomuje si ODS svoji zodpovědnost??? Vláda neřeší problémy, nepokoje,které hýbou společnosti, které narostly právě proto, že vláda nenaslouchá, prosazuje své zájmy., zájmy lobistů, přezíravost Topolánka volá do nebe. ODS má nástroje, konzervativní idee jsou nedotktutelnost majetu, vymáhání práva, pro všechny, bílé, černé, proč Nevyžaduje  od všech stéjně. Diskriminování jsme my občané, kteří řádně pracuji, černí, bílí. Navrch mají zloději, lopežníci, přepadávání občanů se stalo společenskou normou. Každy třetí občan byl okraden, je to normální! Občané v krajských volbách řekli NE! Podkud ODS nebude řešit společenské problémy končí! Já počkám do kongrasu, já a se mnou mi přátele řeknem své při volbách, za 1,5 roků !  

Jiří 21.11.2008 10:46

Re: ČR má dle

To myslíte vážně?

Honza II 21.11.2008 10:24

Re: Německo má s Ruskem společný strategický plynovod pod Baltickým mořem, jehož účelem je posílit spojenectví těchto velmocí.

Děláni z Ruska našeho úhlavního nepřítele,to je Topolánkova taktika,že nám ještě nedávno tvrdil,že Radar je proti Koreji a ˇIránu,to nevadí - jednu lež vyměnil za jinou lež.

Fynn 21.11.2008 10:19

Re: Německo má s Ruskem společný strategický plynovod pod Baltickým mořem, jehož účelem je posílit spojenectví těchto velmocí.

R^R^R^

vašek 21.11.2008 10:19

Re: Autor lehce primitivním způsobem pdoporuje jen ty správné - tj. proklasuovsko-bémovské tendence v ODS..

taky mu fandím

vašek 21.11.2008 10:17

Re: Co takhle

Já bych bral podporu radaru za za zmítnutí LS.

franta 21.11.2008 10:13

Německo má s Ruskem společný strategický plynovod pod Baltickým mořem, jehož účelem je posílit spojenectví těchto velmocí.

Ježíší Kriste, my máme taky plynovod z Ruska a asi si dost dobře neuvědomujeme ty důsledky ! Neměli bychom ho zrušit, abychom neposilovali spojenectví našich zemí ? Modrá blbost zřejmě nezná hranic !!!! 

Honza II 21.11.2008 9:54

Re: ČR má dle

No to jste trochu vedle - ten strach nemají občané ČR,ale politikové ODS a vláda - a v tom je velký rozdíl, navíc Topolánek a Vondra jsou asi v projektu RADAR silně finančně zainteresováni.Strašák Moskvy jim slouží k oblbnutí občanů ČR,že jsme velice ohroženým státem a bez radaru do roka zahyneme.LEŽ,lež,lež.

vládík 21.11.2008 9:53

S USA na věčné časy a nikdy jinak

Ať žije sou... (ehm) pan profesor Klaus, ať žije Petřík. Ať žije Klausova ODS!

Prima. Máme to tu zas.

Hledající 21.11.2008 9:49

Sázka na špatného koně

Na http://www.guardian.co.uk/world/2008/nov/20/barack-obama-president-intelligence-agency je článek „Sun sets on US power: report predicts end of dominance”. ----- Na http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,591748,00.html je článek  „Geheimdienste prophezeien Niedergang der USA“ Na http://www.sueddeutsche.de/,tt5m1/politik/77/382878/text/ je článek „Neuer Geheimdienstbericht USA vor dem Machtverlust“ ----- Na http://www.faz.net/s/RubFC06D389EE76479E9E76425072B196C3/Doc~E5FE1322F71C54B67827A80713E60FD59~ATpl~Ecommon~Scontent.html je článek „Geheimdienst-Studie Die Welt im Jahr 2025“. Všechny tyto články se zabývají zprávou vytvořenou tajnou službou USA o budoucnosti tohoto státu. Tvůrci zprávy nedávají USA mnoho nadějí. Neměli by někteři obyvatelé ČR přesedlat na jiného koně? Ten na kterého vsadili, jak se zdá nedoběhne do cíle!

Niky 21.11.2008 9:45

Je komické,

co říká Topolánek,prý,když neschválíme Lisabonskou smlouvu,tak skončíme v Ruském objetí,je to přesně naopak prolhaný pane Topolánku,Sarkozy,Berlusconi,Stenmaier a mnozí další lezou veřejně Rusku do zadku,pokud bude Lisabonská smlouva schválena skončíme v rukou Moskvy a Berlína!

Honza II 21.11.2008 9:44

Re: Nechápu, proč Topolánek najednou začal tak lhát.

Potřebujeme hodně věcí,ale radar to určitě není....!!

i.h. 21.11.2008 9:17

Frantici poslou ne deky,

ale bile vlajky.

Subject: Terrorist Alert in France: AP and UPI reported that the French Government announced yesterday that it has raised its terror alert level from "run" to "hide."

The only two higher levels in France are "surrender" and "collaborate."

The raising of the alert level was precipitated by the recent fire which destroyed one of Frances' white flag factories, thereby, disabling their military.

Hledající 21.11.2008 9:11

ČR má dle

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ez.html plochu 78866 sq km, a dle odhadu z července 2008 má 10220911 obyvatel. Je obklopena státy, se kterých mají obyvatelé ČR strach, a s kterými se neustále hádají. Kdysi to byl mocný a známý stát, jehož králové byli voliteli , anebo i dokonce  Kaiser des Heiligen Römischen Reiches. Její vojska byla obávaná. Dle pořekadla „Každý chvilku tahá pilku“ se tento stát ztratil málem do neznáma. Někteři její obyvatelé to ale velmi těžce nesou, mají různé komplexy, a snaží se různými činy – lépe řečeno trucováním – na sebe opět upoutat pozornost ostatních států. Myslí si, že je tyto státy budou poslouchat, lidově se tomu říka padnou na zadek. Jedním z těchto komplexů je patologický strach ze sousedů v Evropě, a to hlavně Německa a Ruska. Tento strach způsobil, že žebrají o okupaci, to je postavení vojenské základny USA, na území ČR, a tím se stali žebráky. A jako se žebráky s nimi ostatní státy jednají. A tomu se někteři obyvatelé ČR velmi diví. Oni mají právo žebrat, nazývají to USA odměnou za dvakrát osvobození Evropy. A když si obyvatelé USA zvolili za presidenta občana ne-bíle barvy kůže, tak se občané ČR mohou vzteky  zbláznit. Mají totiž opět strach, že tento nový president USA se postavení USA základny vykašle, má totiž jiné problémy než nějaký prťavý stát kdesi ve střední Evropě.  A tak mu nadávají, a vyzývají dokonce k jeho zabití. A stále si myslí, že je to povznese na bývalou úroveň.  

Mephisto 21.11.2008 9:02

Re: nic p Petřík

Chudáčku... :-/

JJ 21.11.2008 9:01

NATO

dava clenskym zemim povinnost udelat kroky, ktere povazuji za nutne. V podstate to znamena, ze US nam vojensky pomuze a Frantici poslou prikryvky pro bezence.

Dnes se vytycuji nove sfery vlivu. A clenstvi v NATO to sice ovlivnuje, ale nedelejte si iluze o tom, ze jde o nejakou skalopevnou zaruku. Pokud bude US oslabene, bude muset delat kompromisy za prihlizeni zapadnich zemi, ktere budou rady, ze jsou dost daleko.

Brabcak 21.11.2008 8:18

Re: Co takhle

Tzv. vzor Beneš? A tu o Červené Karkulce znáte?

ascari 21.11.2008 8:15

Re: Kdo je to Petřík?

no Topolánkův fanoušek to jistě nebude,možná někoho jiného z ODS.Stylem mi připomíná jistého stínového ministra zahraničí.Nepíše on pan  Zaorálek pod pseudonymem? I když ten by proti lisabonské smlouvě asi nic neměl.

Štváč 21.11.2008 8:01

nic p Petřík

nenalhává, to jen váš hradní zmetek se zlobí a vy to papouškujete. Zuří, že se stává "pátým kolem u vozu" a na to ta kreatura nebyla zvyklá.

Nomen 21.11.2008 7:49

Autor lehce primitivním způsobem pdoporuje jen ty správné - tj. proklasuovsko-bémovské tendence v ODS..

Socani a topolánkovci jsou zrádcové této země....Prostě autor uvažuje na úrovni nacionalismu 18.-19. století ..