29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Co nám média hlavního proudu zamlžila

Dovolte, abych se i já vyjádřil k nedávnému setkání premiéra Andreje Babiše s prezidentem Donaldem Trumpem v Bílém domě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 16.3.2019 11:15

Re: Mensfeldová:

Oháňka, pane Zingo, jedná se o dámu a ta je rodu ženského.

J. Vlček 16.3.2019 11:11

Re: Spolupráce samostatných národů

Nechápavého ze sebe děláte jenom vy, pane Netopile. Všichni moc dobře ví o čem je řeč, to jenom vy děláte ze sebe blbce.

J. Vlček 16.3.2019 11:07

Re: Rosomák zase perlí...

Paní Mensfeldová, že byste alespoň naznačila v čem vidíte nějaké vaše perlení? Bez toho si vaše poznámky strčte do zadku.

J. Svoboda 16.3.2019 10:52

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Nemluvím pouze za sebe, mluvím za většinu Čechů, kterým ty vaše pindy o "vystoupení" z EU už lezou krkem, dědečku, víte?

Rusko je příkladem nešťastné země, věčně pokořené v diktatuře a neustále se snažící nás do té bídy vtáhnout po půlstoletí zotročení znovu. Stačí tam na nějaký čas zajet a můžete srovnat svobodu v EU a "svobodu" v Rusku. Ovšem, p. Chrastina může zkusit pro porovnání i Turecko, Bělorusko, Moldavsko, Kubu, Čínu nebo Venezuelu. Potom ať kušní o omezení svobody u nás v EU...

Zdravím a přeju abyste zdárně přežil aspoň další den v této evropské apokalypse! :-DDD

F. Netopil 16.3.2019 10:51

Spolupráce samostatných národů

podle autora znamená, že tyto sice mohou spolupracovat, ale nikoliv v rámci EU a ta spolupráce navíc musí být taková, že si každý může dělat co chce (kromě sankcí vůči Putinovi samozřejmě). Co je na tom k nechápání ?

T. Kohout 16.3.2019 10:46

Re: To je křeč :o)

To není žádná novinka, že Don je proti EU a kdyby mohl, tak by jí zrušil, s desítkami menších států by lépe mohl prosazovat svoji politiku. Proto také oprašují Rumsfeldovu "starou a novou Evropu". "Nová Evropa" jsou vazalštější země než "stará Evropa".

J. Svoboda 16.3.2019 10:44

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

1) Jasně. Rum, kterej není rumem, a proto se mu tak nemůže říkat, vám určitě trhá žíly, tomu věřím. Jak se s tím vypořádali v Rakousku (kde taky bramborovej líh používají)? Umíte vyčíslit škody, které vznikly tím, že nerum je teď Tuzemákem?

2) Cukrovary nám zajišťovaly vysokou životní úroveň, včetně práva ležet týden na chodníku před Mototechnou v pořadníku na Trabanta...

3) Vy jste pěstitel vinné révy? Protože vinaře jsem na tenhle blábol neslyšel stěžovat si. Procento vysazené vinné révy vyjednávali naši matadoři za Klause a Zemana, aspoň vidíte, co je to za ubožáky. 4) Migranty nám nikdo nevnutil a žádný tady nemáme (kromě těch, co zdrhají z ruské bídy). 5) Zapomněl jste na úsporné žárovky a výtahy se zavíráním dveří! .-DDDD

.

L. Novák 16.3.2019 10:31

Re: Excelentní,

Třeba po nich chtěl vymazat důkazy své spolupráce s komunistickou StB a členství v KSČ... :-P

P. Grigar 16.3.2019 10:21

Oficiální překlad zmíněného prohlášení ...

.. by měl být k dispozici na webu Úřadu vlády ČR nebo Ministerstva zahraničních věcí ČR.

M. Mikulec 16.3.2019 10:12

Excelentní,

pane Chrastino. V prohlášení je přesně to, co Brusel nedělá a navíc likviduje. Ale stejně by mě zajímala ta Babisova návštěva CIA. :-)

P. Zinga 16.3.2019 9:54

Mensfeldová:

další Jandův ocas?

J. Lepka 16.3.2019 9:52

Re: To je křeč :o)

Jasně. Osobně napsal výhružný dopis všem šéfredaktorům dostupných i nedostupných médií.

K. Janyška 16.3.2019 9:12

Co nám zamlčela ?

Prakticky všechno. Od toho tady jsou. Jsou v rukou různých mocných... Dzp.

P. Lenc 16.3.2019 9:11

Re: To je křeč :o)

Zalezte Svobodo do sklepa, začne bombardování a něčeho tak inteligentního jako jste vy by bylo přece škoda...

V. Patkoš 16.3.2019 9:08

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Ty komoušské manýry máte zaryté hluboko pod kůži, že ano? Když má někdo jiný názor, tak musí být blázen a měl by se zavřít.

K. Mensfeldová 16.3.2019 9:05

Rosomák zase perlí...

P. Novak 16.3.2019 8:39

Komoussko-MUSLIMACKY Brusel

Pan Chrastina to vystihnul velice dobre. Jinymi slovy, evropske zeme by se mely vice branit pred komousskomuslimackym zotrocenim, na kterem pomalu ale jiste pracuje komousskomuslimacky Brusel pod vedenim komousskomuslimackeho hlavniho politickeho proudu Nemecka-Francie.

J. Svoboda 16.3.2019 8:32

Re: To je křeč :o)

Dejte si do googu "Babiš Trump prohlášení" a omluvte se za ty žvásty, co tady píšete o tom, jak naše média text nesměla sdělit našim lidem.

Tě pšro, vy USVĚDČENÝ LHÁŘI.

J. Svoboda 16.3.2019 8:28

Re: To je křeč :o)

Protože to zakázal Soroš, to je jasné, vy hlavo.

Pěkný den.

P. Čech 16.3.2019 7:42

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Zákaz nazývat náš národní nápoj Rumem. Likvidace českého cukrovarnického průmyslu systémem kvót. Nepřístojné zasahování do pěstování vinné révy opět kvótami. Zavrženíhodné zasahování EK do opatření ČR vůči dovezenému závadnému polskému masu. Opakování irského referenda o Lisabonské smlouvě, nřízení, kolik smí ČR pěstovat hovězího dobytka, snaha o vnucení kvót na "přebítání" nezákonných migrantů z Německa, Francie a Itálie. Atak bych mohl dlouze pokračovat. Stačí?

P. Čech 16.3.2019 7:35

Re: To je křeč :o)

Nic nenalezl mezi řádky. Pouze citoval text, nic jiného. Text, který českým občanům nesměl být našimi médii sdělen. Proč asi?

P. Čech 16.3.2019 7:33

O čem to je?

Pan Chrastina má naprostou pravdu. I v tom jeho názoru na novináře. Bohužel těch neovlivnitelných a nezkorumpovatelných je asi velmi málo. Já osobně neznám žádného. A tak našemu občanovi nezbývá nic jiného, než shánět relevantní informace všude možně, jen ne v českých médiích. Zde je nutno panu Chrastinovi poděkovat za informaci nejdůležitější, za doslovné znění komuniké. To nám naše politické strany nesdělí. Je to totiž v zájmu občanů a ne těch stran. V tom to vězí.

J. Schwarz 16.3.2019 7:19

Re: To je křeč :o)

Komická záležitost - svoboda jednou z nejdůležitějších věcí v životě, ale když se někdo Svoboda jmenuje, ať s číslem za jménem nebo jen tak, bývá zhusta až neuvěřitelným kreténem!

O. Uživatel 16.3.2019 6:53

Uživatel požádal o vymazání
J. Svoboda 16.3.2019 6:51

To je křeč :o)

Chrastina nalezl mezi řádky oficiálnéího prohlášení společné vyhlášení války USA a ČR proti EU :o)

Pěkný den.

J. Fridrich 16.3.2019 6:35

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Pan Chrastina opět skvěle - on udeřil hřebíček na hlavičku, jak se říkává.. On je nejen výborný hudebník, ale i rozumný člověk dobře se orientující v dnešní době - kdy v naší Evropě jde o hodně, možná o vše..

Pan Svoboda je komik - nebo nemocný člověk..

M. Šurgot 16.3.2019 2:56

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Mily pane Svobodo. Absolutne netusim, za jakou mnozinu lidi mluvite, ale chcete-li byt aspon trochu verohodny, mluvte jen a pouze za sebe.

Coz znamena - nepredkladejte sve pozadavky na autora s pouzitim mnozneho cisla my...

Pak totiz vypadate bud jako “vladar” - my kral, anebo jako duchem slabsi....

Dalsim nedostatkem je odesilani autora “do Ruska”.... neni trapnejsiho a slabomyslnejsiho argumentu, nez pouzit slovo Rusko... to totiz znamena, ze neumite zformulovat smysluplnou kritiku a pouzivate berlicku ....

Zdravim a preji hezky den... :-) :-) :-)

J. Novak 16.3.2019 2:26

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Myslím že na entitu "J.Svoboda" asi nemá smysl reagovat. Vypadá to spíše na placeného provokatéra ze skupiny Netzer než na slušného diskutujícího ..

J. Vintr 16.3.2019 1:58

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Vy se sice podepisujete Svoboda, ale o významu toho slova máte asi hodně zkreslené představy. Zřejmě něco ve smyslu definice, kterou prý pronesl jistý Uljanov: svoboda je poznaná nutnost. Takovou svobodu nám Brusel opravdu dopřávà vrchovatě.

Z. Čábelka 16.3.2019 1:50

Re: Bláboly. Pan Chrastina do Ruska!

Vám napovídat nemá cenu. Už ani smysl vyskládaných slov, který o problému hovoří nechápete. Hledat a najít u všech dějů souvislosti příčin a následků je pro vás ideology pokroku za každou cenu něco nepraktického.