28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
stvořitel všeho 1.5.2006 12:16

Re: VOLÍME JEN JEDNOHO KANDIDÁTA

(Y)jdi se vycpat, cvoku(Y)

Kardiak 1.5.2006 14:35

Re: VOLÍME JEN JEDNOHO KANDIDÁTA

Dofám,že nás ochrání od Paroubka ;-D;-D;-D

Malý aston 1.5.2006 11:41

Pan prezident nemá pravdu

Jsem přesvědčen,že volič český je vyléčen.Buldozer,Jandák,Rath,Součková,Špidla,Gross,tlustý Škromach,šibal Sobotka,jehož jediná kvalivikace je členství v ČSSD,úplatky a korupce,vulgárnost a žádná idea,to je cesta jak se jich konečně zbavit. To že pravici, a je podle uvážení každého kterou stranu si vybere bude volit většina voličů je již jasné. Buldozer již neví jak nás podplatit,jak nás urazit a co ještě udělat aby jsme mu věřili" že to myslí upřímně". To jeho chvástání jak se máme lépe snad nasralo každého. Slibovat že se zvednou platy u soukromých firem může prohlásit jen vůl,nebo lhář. On může zvýšit platy jen státním zaměstnancům.Možná je hodlá uplácet,je to možné. Každému je jasné,že není předsedou ČSSD,výkoným předsedou je šibal Sobotka,nemá právo vystupovat za ČSSD a já se divím,že s ním vůbec někdo diskutuje.Já si počkám,Buldozer prohlásil,pokud ČSSD nedosáhne 30% hlasů ve volbách,celé vedení odstoupí. Počkejme. A pan prezident  nemá pravdu nebude nutná koalice a pokud bude,tak jen z pravicových stran.

NobodyWasHere 1.5.2006 15:16

Re: Pan prezident nemá pravdu

nesdílím Váš optimismus

Banjo 2.5.2006 7:47

Re: Pan prezident nemá pravdu

Takže mistře, pěkně popořádku: člověk u nás nerad volí někoho, kdo do parlamentu neprojde. Tím pádem vaše "někoho na pravici zvolí" znamená, ODS nebo možná ještě lidovce. ODS ve svojí kampani nikoho příliš nenapadá, což je sympatické, ale slibuje tak výrazné zvýšení mezd při zachování důchodů, až je to proti zdravému rozumu. Hlavně u strany, která se deklaruje jako pravicová.

Lidovce zase "šikovně" potápí osoba jejich "až příliš obratného" šéfa, na kterou upozorňuje "vtipná" kampaň Balbínovců. Jenže co s tím udělají? Takový Cyril byl sice čestný, ale působil ještě nevýrazněji, než Topolánek. A to už je na pováženou.

Paroubek nasral leckoho (včetně mě), ale každopádně je pořád vidět. Nelze ho přehlédnout ani přeslechnout, vždy má poslední slovo, tváří se rázně a hlavně pořád "činí opatření". Navíc neslibuje příliš viditelně nic konkrétního, jen jakési "jistoty a prosperitu", pod čímž si každý může představit cokoliv. Činí tak na úkor budoucnosti, jenže pro dost lidí je ta budoucnost až někde daleko a zaplatí ji snad někdo jiný.

Vedení přinejhorším po volbách "odstoupí" - tedy dá k dispozici svoje funkce. Oni už je většinou zvolí zpátky, protože nikoho jiného nemají. Maximálně pár okrajových kašpárků nahradí jiní a jede se dál.

jojo 2.5.2006 14:32

Re: Re: Pan prezident nemá pravdu

ODs nelsibuje zvyseni mezd, to jste si s nekym popletl.

Kajan 1.5.2006 11:00

Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp

leoš 1.5.2006 11:23

Re: Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp

tak to má být

jirka 1.5.2006 11:31

Re: Re: Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp

co to znamená?

Malý aston 1.5.2006 12:30

On to nemůže,my můžeme

Komunisty volí cca 18-20% voličů. Jsou zapsáni jako demokratická strana.To nejde zakázat.My jim to jako voliči můžeme zakázat tím,že je nebudeme volit. Volby jsou tajné,tak to nejde,vždy se někdo najde,který ten lísteček vhodí.Bylo možné je zakázat a to v roce 1989. Kdyby jsme je zakázali, nemohli by zvolit Havla na hrad,kyby jsme je zakázali nebyl by Dubček předseda federálního shromáždění,kdyby jsme je zakázali,nenapsal by Jičínský ústavu.To nešlo,my jsme to ještě neuměli oni ano.Proč se nepřejmenovali? jako následnická organizace by nedostala veškerý majetek,který zbyl po Komunistické straně Československa. Tak jsou tady a zrušit mocí úřední to nejde. Jen při volbách.

Haf 1.5.2006 13:19

Re: On to nemůže,my můžeme

Komunisty může vyřadit jen všeobecnej vodpor k nim a ten tu bohužel není - je tu mnoho umazanejch, mnoho chmativech a závistivejch. Jedna generace to nespraví, táta krad, syn to umí líp, ne že krást nebude.

Vocílka 1.5.2006 14:21

Re: On to nemůže,my můžeme

Proč by nešlo komunisty zakázat? Pinochet to bez problémů udělal. Že by se u nás někdo podobný nenašel?

Haf 1.5.2006 10:16

Potěmkinova vesnice v Kocourkově

Bohužel se na problémech účastnily vobě rádoby protilehlé pol. strany a vodpornou oposmlouvou potvrdili platný slogan, vtloukaný nám do hlav 40 let - Prospěcháři všech zemí světa, spojte se . Ještě ho jistěj červený vzadu, dnes se dokonce staví do posice ukřivděných. Pan president chtěl jen říct, voblbujte do poslední chvíle a vydržte do voleb, ať vypadaj jako demokratický, po nich si zase přece budete dělat, co se vám zlíbí, bez vohledu na voliče !!!

huhu 1.5.2006 10:22

Re: Potěmkinova vesnice v Kocourkově

na mého Haryka stačí křiknout - neštěkej ! :-D(Y)

Haf 1.5.2006 10:51

Re: Re: Potěmkinova vesnice v Kocourkově

Pročpak asi Klaus na kongeresu v Olomouci bouch do stolu a řek, jestli tohle dáte do stanov, tak já v tý straně nebudu ( nepřijímat bejvalý komunisty do ODS ) !!!!!! ?????

?? 1.5.2006 11:35

Re: Potěmkinova vesnice v Kocourkově

???

franta 1.5.2006 9:59

Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

Lze mu ale vyčítat, že se jich byl před volbou prosit !!!

Jaka 1.5.2006 10:07

ježišmarjá, a ostatní nebyli? Mimo Moserovou, která ale dobře věděla,

že zvolena nebude?

A Havla volil kdo???

Proboha, lidi, naslouchejte Klausovi, co říká! To je důležité pro budoucnost naši a hlavně našich dětí!!!

huhu 1.5.2006 10:15

Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

proč vám to, že byl v klubu ksčm před volbou vadí zrovna u Klause ? Byli tam všichni, kromě nevolitelné Moserové. proč je snad každému jasné - prostě ksčm existuje a má podporu 20% obyvatel. A proč tu podporu má, proč existuje ? Na to bych se ptal Havla - jaké byly dohody s Adamcem v r.89, proč jmenoval Čálfu premierem, proč komunisty nezakázal a především proč zamezil prosazení většinového volebního systému, který by většímu počtu ksčm poslanců zvolení do PSP neumožnil (jako je to v Senátu). A proč dnes Havel podporuje komunisty převlečené za socany ?

Pavel ze Slezska 1.5.2006 10:38

Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

A já bych se ho ještě zeptal, proč nechal během své presidentské volby zavřít Sládka. Ten jeden hlas mu umožnil být dále presidentem.;-P

fanthomas 1.5.2006 10:46

Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

proč asi ;-€

pro touhu být u moci, udělá cokoli ...

fanthomas 1.5.2006 10:47

Re: Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

to je reakce na příspěvek huhu.

Pavel ze Slezska 1.5.2006 10:56

Re: Re: Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

Dyť já vím, Bohúšu, já vím.;-P

vládík 1.5.2006 9:56

Vždyť tu již velká koalice byla

V letech 1998 ÷ 2002. Že ji její signatáři nazvali zbaběle jinak není rozhodné. A víme, kam nás zavedla. Koalice Zeman - Klaus zahájila éru neuvěřitelných státních deficitů (třikrát díky koaličnímu hlasování ČSSD - ODS), postupné socializaci právních předpisů a výrazného zhrubnutí politické kultury (tedy formálního zhrubnutí; nemorálnost byla od počátku - viz například představy o nadbytečnosti práva či lhostejnosti ke způsobu získání peněz).  Takže velké koalice se populista a oportunista Klaus nikdy nebál.

huhu 1.5.2006 10:17

Re: Vždyť tu již velká koalice byla

vás to ještě nepřešlo ? jste jen trapný...(Y)

Kajan 1.5.2006 9:09

Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp.

challenger 1.5.2006 8:54

ODS by mohla získat povolební většinu

...především tím, že by přijala odpovědnost za katastrofální výsledek české cesty privatizace, za svoji spoluodpovědnost na vytváření státního dluhu ve výši státem sanovaných ztrát v polostátních bankách, svoji spoluzodpovědnost za katastrofální stav veřejných služeb a justice (ČSSD má pouze tu vinu, že se stavem navozeným ODS nic neudělala). Pak je možné bavit se o většinové vládě. Pan Klaus měl příležitost počátkem 90. let změnit spoustu věcí k lepšímu. Tuto příležitost zahodil ke škodě občanů této země. Okolnosti, za kterých získal svoje akademické tituly, jen dokresluje skutečnou podstatu období Klondiku a morálně volních vlastností tehdejších lídrů.

Oceňuji však, jak pan Klaus uklidňuje znepokojené ovečky na zdejším pravicovém fóru. Ti musejí být z velké koalice asi pěkně vystrašení, narušilo by to jejich životní rovnováhu a mohli by přestat být stoprocentně loajální. Tak už to chodí. Politik si může vybrat buď nezávislého inteligentního voliče, kterého přesvědčí argumenty nebo frustrovaného submisivního blba, na kterého stačí modrá ideologická klišé o neviditelné ruce trhu, absenci třetí cesty, humanrightismu a NGOismu. Ta druhá cesta je mnohem snadnější, ale já věřím, že nemá budoucnost. Submisivní blb, konfrontován s životní realitou, nakonec zjistí, že za něj jeho problémy žádná politická strana nevyřeší. A to je právě ten okamžik, kterého se strany s tvrdým voličským jádrem, jako je ODS, bojí. Navíc - tvrdé voličské jádro submisivních blbů a jejich projevy odradí mnohé jiné voliče. Proto ODS nikdy pořádnou většinu mít nebude.

fanthomas 1.5.2006 9:12

Re: ODS by mohla získat povolební většinu

challenger, ty kluku ... pravda a láska na věčné časy ... a nikdy jinak.:-P;-P:-D;-D ...

huhu 1.5.2006 9:34

Re: ODS by mohla získat povolební většinu

100 x opakovaná le ž - zase ten Goebbels. Z kuponovky mám několik desítek tisíc jako většina DIKů, co mám z mnohem větší privatizace socanů ? Vše rozkradli , prožrali, nasekali bilionový dluh a arbitráže.Miliardoví šibalové. Z Čechů dělají makáče na pásu u korejských majitelů....

vládík 1.5.2006 9:50

Re: Re: ODS by mohla získat povolební většinu

I já mám akcie v hodnotě hodně přes 100 tisíc (z kuponovky). To ale neznamená, že to byla z hlediska celkové ekonomiky vhodná cesta. Faktem je, že dnešní deficit je z podstatné části způsoben skrývanými dluhy z let 1992 ÷ 1996. Jeden, neuváděný příklad: Investice do drážní cesty byly vždy hrazeny ze státního rozpočtu. Jenže to by se neudržel vyrovnaný rozpočet. A tak byly ČD přinuceny vzít si komerční účet (místo lacinějšího státního - jo, tak rozhodl ekonom Klaus). Takže dnes ten dluh v dotacích ČD splácíme i s těmi vyššími úroky. 

Vy si nevzpomínáte, že když se pan Philip stal krátce ministrem financí mluvil o kostlivcích ve finančních skříních, zejména v Konsolidační bance, která by měla být zahrnuta do rozpočtu? Jak na něj celá ODS (vedená Klausem a Kočárníken) ječela jak jeden muž?  Ano, tak se dělal vyrovnaný potěmkinovský rozpočet.