4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MLOK 15.9.2009 11:02

PÁNOVÉ A DÁMY - DISKUTÉŘI

Přestaňte se vyjadřovat k OSOBĚ "BOBO" a zamyslete se raději nad tím, co píše!!!

Vždyť ONA MÁ PRAVDU - ale to ve spojení s její osobou jaksi nelze připustit, že???

        P.S. - Nejsem příznivcem paní Bobošíkové, ale nemám rád demagogické zatracování někoho jenom proto, že mi z jakéhokoliv důvodu není sympatický. Logika jejích myšlenek i argumentace jsou brilantní. Co z toho by potom splnila, pokud by ve volbách uspěla - to je jiná věc. Ale to samé platí o slibech všech stran!!!

Vilík 15.9.2009 11:33

Re: PÁNOVÉ A DÁMY - DISKUTÉŘI

Pane obojživelníku, mohl by jste upřesnit, v čem má ta vaše "dáma" pravdu ? Všude se totiž uznává, že zákony nemohou platit zpětně. To platí zcela obecně. ÚS to potvrdil a nastala mela. Tvorba zákonů řešících aktuální nedostatky v dřívějších zákonech je sice hlavní náplní našecho parlamentu, ale tyto záplaty vždy platí až na skutky konané po jejich řádném "uvedení do provozu". Jediné, s čím mohu s BoBo souhlasit, je to, že úřednická vláda by mohla vládnout až do řádných voleb. To by byla ta nejlepší pomsta Jyrkovi za to, že prostě shodil vládu a čekal, jak to dopadne (v jeho prospěch).

MLOK 15.9.2009 11:56

Re: PÁNOVÉ A DÁMY - DISKUTÉŘI

Vilíku, přesně to vládnutí do termínu řádných voleb má na mysli i mlok:-)

jirkammm 15.9.2009 12:57

Re: PÁNOVÉ A DÁMY - DISKUTÉŘI

nojo, i nejprolhanější ženská může mít pravdu, když řekne, že tráva je zelená a že slunce hřeje, protože by jí asi nikdo nic jiného nezbaštil. A prohlášení o prospěšném delším vládnutí úřednické vlády (snad kromě "řecké bohyně") do této kategorie spadá. To však neznamená, že 99 % jejich prohlášení nejsou lži, proopravdy a demagogie. Je to prostě dáma, která pro svých 15 minut slávy (a pár zlaťáčků v kešeni) udělá vše.

jirkammm 15.9.2009 12:58

Re: PÁNOVÉ A DÁMY - DISKUTÉŘI

oprava, řecké bohyně a prciny

magi 15.9.2009 16:25

Re: PÁNOVÉ A DÁMY - DISKUTÉŘI

pane,asi jste pomatenej její krásou. Nemůže to být jejíma myšlenkama,protože ta je mění podle toho,kterou zrovna stranu zastupuje! Nejprve chtěla radit profesorovi,chtěla být ředitelkou televize,radila Železnýmu,Čejkový,pak byla v Bruselu s tím jejím tajtrdlíkem a nakonec se chtěla stát díky soudruhům presidentem! Chytrá to žena. Neuvěřitelný!!!

magi 15.9.2009 10:51

tato dáma...

si myslím potřebuje najít mladýho koníka! Je asi nedodělaná a ten její trouba na to nemá!!! Ona se to snaží rozchodit,ale to fakt opravdu,ale opravdu,jak by řekl klasik nejde!

R.J. 15.9.2009 12:27

Re: tato dáma...

Ale houno, je frigidní, proto se dala na politiku. Statovala již komoušům.;-D

děteněkam 15.9.2009 10:23

Bobo

Já myslí, že by bobo mělo být prezidentem, předsedou poslanců i senátorů a šéfovat ústavnímu soudu. Pak by bylo všechno jak má být!

Jinak: s hlupci nemá smysl diskutovat.

Oskar 15.9.2009 9:33

Uzřím-li Bobo

mezi autory NP, je to plivnutí do mého ksichtu stejně,jako když v NP uzřím výplod Jičínského, Zaorálka, apod. Je už tak málo slušných periodik, Neviditelný pse, proboha, vzpamatuj se! Zrovna v Tvém případě přece nemusí kvést všechny květy...

Děda 15.9.2009 9:40

Re: Uzřím-li Bobo

Ulevil jste si, pane Oskare? To Vám rodiče neřekli, že mít různé nárory je normální.?

ta 15.9.2009 10:20

Re: Uzřím-li Bobo

Bobina má názory vždy vychcané.

Jakub 15.9.2009 10:08

Re: Modří komunisté

jsou naprosto stejní jako ti rudí. Jiné názory jsou nepřípustné.

Zvonař 15.9.2009 9:04

Úřednická vláda

Souhlasím s Vámi paní Bobošíková,Vaše stanovisko je velmi moudré.

Hradečák 15.9.2009 9:48

Re: Úřednická vláda

Jo. Až na to, že pokud poslanci vymyslí nějakou koninu, aby si zajistili další čas u koryta, pak je tady ÚS, aby jim dal přes párky!

Kajan 15.9.2009 8:59

Nechat propuknout vůli lidu, byť ztělesňenou parlamnetem, bez právní kontroly, vede do pekel socialismu ! Sakra, Bobošíková, doučte se také něco z teorie moderního státu ! Dzp.

Náčelník Skvrnitý ocas 15.9.2009 8:59

C os ní?

Bože můj, kdyby byla Bobo alespoň mrcha na úrovni, mohl bych si jí vážit, ale to je taková myšlenková ubohost ...

Děda 15.9.2009 9:46

Re: C os ní?

No vidíte, Velký náčelníku! A panu Oskarovi se článek paní Ing. Bobošíkové líbil. Jinak Vaší argumentaci s mrchou nerozumím. Kdy lidé, jako Vy, pochopí, že není možné, aby všichni lidé měli na jeden problém stejný názor!

Děda 15.9.2009 9:48

Re: C os ní?

Chyba: panu Zvonařovi se líbil. Omlouvám se!

mu1. 15.9.2009 10:01

Re: Bobokoktejl - smrtící směs

arogance, drzosti, polopravd, lží a hlouposti je namíchána  k jedinému cíli -   získání jakehokoliv dobře placeného postu.

Karla 15.9.2009 8:55

Jedinou výhodou této parlamentní krize je,

že snad přibylo občanů i novinářů a (ráda bych viděla) snad i kandidujících, kteří si konečně přečetli Ústavu. Nevím však, jestli na to měla právě p. Bobošíková čas a jestli umí číst.. Její představa o ÚS jako mocenském centru, její touha  změnit Ústavu , vymanít poslance z jakékoli autority, nastolit nové volební podmínky a zavést pravidla " Vítěz bere vše",  ji pro mne ve volbách diskvalifikuje. Tuto politiku už preferují dnešní parlamentní strany a silovými postupy přivedly zemi div ne k bankrotu.

Protože "vítěz" u nás zatím dosahuje  pouze 18% hlasů obyvatel, reprezentuje přibližně 30% oprávněných voličů,silová zvůle v parlamentu pomíjí zájmy 80% obyvatel - a to je poměr pro mé politické smýšlení o parametrech rozumné vlády značně nepřijatelný.

Vytváření velmi bezzásadových koalic odnaučilo politiky hledat pro občany této země obecně přijatelný kompromis - a trendy "Kdo s koho",pokud šlo o  finance, přivedly zemi do dluhů, občany do nejistoty.

Vidím v tom totalitářské sklony, nyní nepokrytě zpochybňující jistoty ústavní.

Přesto si myslím, že jiné prvky programu Suverenity jsou pro určitou část voličů tak podstatné, že tuto stranu do parlamentu zvolí. Jako demokrat si přeju, aby do parlamentu postoupily strany vystihující širší spektrum rozložení názorů všech občanů, abychom se od té umělé a falešné polarity, nějak ODPÍCHLI. Snad si uvědomíme, že nízká účast ve volbách je přesně to, co si dnes politici přejí - snad to voliče neotráví, ale nabudí.

Ťůťa 15.9.2009 8:39

Když se BOBO-šukavá proletářka konečně trefí, její dedukce čpí rudohnědými ideály

"Jaký tedy div, že jim zatím v klidu za jejich arogantními a ne příliš inteligentními zády vyrostla tvrdá opozice. ÚS je má v hrsti - "

Jenže milá suverénko, bez nekompromisního a zásadového ÚS by do (Y) byla krátká míle, asi jako z jedné hospody do druhé .., víte? Ostatně, ono i to vaše vlastenčení v Suverenitě hřeší napůl na obyčejný instinkt a napůl na občanskou nevědomost. 

Mgr. Milda 15.9.2009 8:33

Jak vidím, diskutéři to té Bobošíkové dali

já ale chápu její problém. Ztráty se množí, nejdřív mandát v Bruselu, teď i ten český, z čeho má být, chudák, živa? Ani v rozhlase ji už nepotřebují, najednou je stárnoucí krasavice odkázána na stejné zdroje, jako ostatní občané. Ztohoven je teď první myšlenka!

idol OPRAVA 15.9.2009 8:44

Re: Jak vidím, diskutéři to té Bobošíkové dali

.............. souhlas, ..... takže, ergo: Potřebuje sličná soudružka B. podprdu v provedení "push-up, nebo ne?

PS ..... viz můj první diskuzní příspěvek zde

Vilík 15.9.2009 8:19

soudružka Bobo

Nevím, co je nepochopitelné na tom, že nejvyšší soudní instance v zemi řekla, že pravidla hry nelze měnit v polovině druhého poločasu. Na tom rozhodnutí není ani špetka politiky a kdo to nechápe, tak si koleduje o jednu přes ústa (v tom sportu). O našem hradním pánovi je obecně známo, že už jako mladý volejbalista rád ohýbal pravidla k prospěchu svému a drží ho to furt. Bobo ve své křečovité snaze dostat se ke korytu nerozpakuje se obléknout rudý kostýmek, do lalůčků vetknout třešinky a jít v doprovodu Filípka kandidovat na presidentku ... Co od takové roztažnožky více čekat ? Divím se redakci Psa, že její bláboly pouští na web, takové srágory se dají číst spíše na Blistech.

Pavel 15.9.2009 8:26

Re: soudružka Bobo

To je urážka volejbalistů... my ho nechceme :-)

Náčelník Skvrnitý ocas 15.9.2009 8:56

Re: soudružka Bobo

Volejbalisto, klid, prezident hrál baskec.

Lumpácivagabundus 15.9.2009 8:06

Kačena zakvákala!

Ženská, drž už prosím tě zobák a posrav se k plotně, kam patříš! Vždyť ty jsi úplně stejná vych*andíra jako ti političtí šíbři. Jste komunisty nevychovaná pakáž, které jde pouze o vlastní prebendy! Tak neslintej a zalez!

UL 8/09 (z Německa) 15.9.2009 9:06

Re: Kačena / protikrizová prevence v ČR - i progresivní zdanění

Zajímavé je, že se povedlo zvýšit kvótu úspor v době, kdy čtyřem z deseti Němců hrozí chudoba ve stáří a ekonomičtí poradci žádají, aby byla daň z přidané hodnoty z důvodu extremního zadlužení státu zvýšena z 19 na 25%.

Možná, že alespoň někteří z těch, kteří si ze svých výdělků trochu našetřili, si přečetli článek Svena Bölla, ve kterém je citován šéf Volkswagenu Ferdinand Piëch jak říká:

„Bohatí lidé jsou bohatí proto, že vydávají míň peněz, než vydělají.“

Pro něho tenhle zásadně výstižný výrok samozřejmě souhlasí, lidé, kteří jsou nezaměstnaní, by na to museli žít několik životů…

L 15.9.2009 7:59

Soudruzka z UVSSM

To je ta soudruzka z Ustredniho vyboru Socialistickeho svazu mladeze. At odjede za svymi chlebodarci do Ruska a tady at uz neotravuje.