6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Co horšího mohlo ČSSD potkat než Sobotka? Přece Hašek!

Dvacet procent voličských hlasů jedním vrzem spláchnuto do stoupy a rozmetány zbytky důvěry, kterou ČSSD disponovala u ostatních politických stran. To je výsledek Haškova puče proti Sobotkovi. Puče, který ochotně a rád přiživil prezident Zeman, údajně nestranný.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 2.11.2013 15:24

Jediné řešení

Současná ČSSD se do parlamentu původně dostala nikým nevolena ("přerodem" poslanců za OF), pokračovala zničením jediné legitimní, v zahraničí po její zbabělé kolaborantské sebevraždě z r. 1948 přežívající "Horákovy" ČSSD. "Vyznamenala" se soudně korupčním získáním "lidového domu", který jí nikdy nepatřil (strany v ČSR nesměly vlastnit nemovitosti). Po proti-zemanovském puči přešla na zkorumpované DEU-hujerské, výhradně zahraničnímu kapitálu sloužící, naše podniky, banky, zemědělce... likvidující pozice.

Proč se tedy divit tomu, že puče v ní pokračují (pučem vyřídila všechny své předsedy). Jediné co by mohla pro naše občany udělat, je její rozpuštění a nový začátek s úplně novými demokracii hájícími politiky.

To, že ve volbách dopadla alespoň takhle dobře, je zásluhou "našich" masmédií, které hloubku jejího vnitřního rozkladu a její vlastizrady občanům zamlčovaly.

Š. Hašek 1.11.2013 20:12

Re: Jaký je rozdíl

Žádný!

Pokud člověk sledoval Sobotkovu "práci pro stát" jako poslance a předsedy opozice a pak veletoče ze strachu před Zemanem, nelze ho nikterak litovat. Boží mlýny melou.

P. Kmoníček 31.10.2013 13:23

Re: Mnoho pravdy v clanku

A pravdivý.

P. Lenc 31.10.2013 9:35

Jaký je rozdíl

mezi Sobotkem a Haškem?Dle jejich rétoriky oba milovníci "obyčejného člověka", pro kterého jsou schopni udělat nemožné.Sobotka to předváděl před volbou, Hašek po ní.Nic víc, nic míň.Jak socialistické.

V. Ondys 31.10.2013 4:33

:)))))))))))))))))) Levičáci neuznávají elitu

a tak má šanci na předsedu jenom ten :))))))))) nejpokleslejší ze sedliny na dně lidský společnosti.

Z. Sohorova 31.10.2013 3:09

Mnoho pravdy v clanku

Dobre napsany clanek