5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Xaver X.X. 29.12.2006 9:42

Řekl bych, že v regionech má ODS silné osobnosti,

kteří jsou výrazně schopnější než některé provařené ksifty z parlamentu. Ale provařenci jsou zatím mocensky silnější, nicméně činí vše pro to, aby si sami podřezali větvičku.

Xaver X.X. 29.12.2006 9:39

...ale hodně blízko realitě....

Myslím, že třeba rapťa s ním souhlasí, byť třeba jen ve skrytu duše....

Xaver X.X. 29.12.2006 9:38

Teda co ten Vašík Havlů všecko nestihne....

A má ji URČITĚ? A nebo jen tak fabulujete?

bruner 29.12.2006 9:29

Re: Re: Re: Re: Autor má 100% pravdu,

pokud jste se opravdu ve škole učili psát "takto", pak by jistě bylo zajímavé si přečíst i o jiných úkazech, o kterých jste se učili. Určitě by to bylo zpestření diskuze (pro vás diskuse).

Vocílka 29.12.2006 9:15

Re: Autor má 100% pravdu,

Nevěřím, že pan Topolánek je bisexuál !!!

oakman 29.12.2006 9:14

Tešínská jablíčka

Tohle je hodně slabý článek!!!

Vocílka 29.12.2006 9:12

Re: To co se má tvářit jako nová vláda, je jen skrytá fraška ....

Pokud bude třetí pokus Paroubkův, předpokládám, že se někteří lidovci připojí.

Vocílka 29.12.2006 9:09

Re: A je to tady.

Slyšel jste pány Topolánka a Tlučhoře - žádní protestující proti jejich neschopnosti, ale zakuklení příznivci Paroubka!

Vocílka 29.12.2006 9:05

Re: Re: Autor má 100% pravdu,

Jen jestli nejste zakuklený příznivec Paroubka - jistě jste slyšel co říkal pan Tlučhoř!

DS 29.12.2006 9:00

Re: Re: Kritizuje se snadno,

Nikdo z těch kritiků ale opravdu nevidí co se ve skutečnosti děje a je nám zatajeno.To,že se ODS vzdala tří nejdůležitějších ministerstev je neuvěřitelné.Z mého pohledu by bylo lepší to vzdát,než se takto nechat těmi pidistranami vydírat.Jak chce ODS uhlídat KDU,která si zjevně chce nahrabat.Jinak by netrvala na na tom mít jediné dvě ministerstva,kde se jedná o peníze.Zodpovědnost  padne na Topolánka a ODS.O ministerstvu zahraničí ani nemluvě.stačí si přečíst jak se pan hrabě vyjadřoval o ODS dokud sloužil Havlovi.Dnes bude ovládat zahraniční politiku strana která má šest procent.To je ostuda.Havel má určitě radost jak zametl s ODS a hlavně s nenáviděným V.Klausem

Brmboš 29.12.2006 8:55

A je to tady.

Prázdný a dutý Topol. Vidíte ani mnoho vody neuteklo a pravda se potvrdila. Topolánek klesl na úroveň Paroubka a začíná známkovat ty co protestují proti jeho neschopnosti. Jen škoda, že ČSSD neodešla hned po volbách do opozice. Navíc ať se to komu líbí či ne bez změny Ústavy hlavně volebního zákona budou každé další volby problematické. A v tom má Miloš Zeman pravdu.

lynx 29.12.2006 8:34

Re: Kritizuje se snadno,

No, ještě existuje zásadový postoj. Držet se svého programu a tím vyvolat rychlé předčasné volby. To by se ovšem nesměl pan Topolánek tak klepat na premierské křeslo. Takto docílí jenom toho, že lidovci a zelení značně posílí a tentokrát to bude na úkor ODS. A tím se může stát, že další volby vyhraje Paroubek, který teď sedí za bukem a jenom se směje, jak se Topolánkova parta v ODS znemožňuje sama. Pokud se ODS neočistí od lidí jako je Topolánek, Nečas, Tlustý ,Langer, Říman, Němcová ... a nevymění je za schopné regionální politiky (a má jich dost), může se jí stát, že opět skončí na dlouhou dobu v opozici. My nepotřebujeme ani tak modrou šanci, jako šanci na slušnou politiku a slušné vedení státu. To nám bohužel Paroubek a následně i Topolánek sebrali.

stará sova 29.12.2006 8:11

To co se má tvářit jako nová vláda, je jen skrytá fraška ....

Alespoň v to jako volič ODS pevně doufám. Při stranách 100 : 100 se toho mnoho dělat nedá. Snad jen riskovat své znovuzvolení v nových volbách - a průzkumy potvrzují větší šance pravicovým stranám. Zároveń post ministra financí pro Kalouska je lišácký tah, aby ten mizera, tak snadno nepřeběhl k druhé straně. Věřím, že tuto vládu shodí vlastní lidé, právě pro tlak z regionů.

Je otázkou, jestli trojkoalice vydrží při sobě i při třetím pokusu - jestli se nenajde Jidáš co zradí.

sergo 29.12.2006 8:09

tralala,,,,

topol na to nemá a skutečným premierem bude čuňas který ho bude tahat na špagatě jak gumoveho kačera,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Karel 29.12.2006 8:04

Re: názor

Máte pravdu, Bruno. To divadélko je jen "pravda a láska" jinými prostředky. Havel s pomocí svých pohrobků zabodoval.

bruno 29.12.2006 7:55

názor

Zdá se, že už začínají vyplouvat na povrch skutečnosti, které stojí za zviditelněním strany zelených.Co předcházelo volbám do PS, kdo zelené ( rozhádaný spolek nejrůzněji orientovaných extrémistů ) podporoval, o co těmto lidem jde? Je to pravdaláska Havel, jeho nepolitická politika, která více této zemi uškodila než pomohla, podpora evropskému socialismu atd. Také rakouská eura nejsou k zahození, když se dají využít k zaplacení protestů proti Temelínu atd. Schwarcenberk je jen tou viditelnou částí tohoto směru naší politiky, která spíše než co jiného bude vždy jen torpédovat snahy o sestavení vlád ( pravice x levice ). Podle mne by se měl zavést systém dvou konkurenčních politických stran, které budou soupeřit o politickou moc. Odpadnou problémy se sestavováním vlád a malé strany, které se sotva protlačí do PS za vydatné podpory všech zainteresovaných médií, přestanou být vedoucí silou v zemi, přestanou se svými několika mandáty vydírat a blokovat politický vývoj a potřebné reformní kroky a přestanou prosazovat své okrajové zájmy.

Karel 29.12.2006 7:49

Re: Autor má 100% pravdu,

Jsem volič ODS a spokojen nejsem. Ano, česká pravice je zcela neschopná ideově, organizačně i akčně. Současný stav to dokresluje a dobře to nedopadne. V Praze ODS drtivě vyhrála (historicky nejlepší výsledek) a není svými představiteli ve vládě účastna. Představa, že vedení ODS (s výjimkou Topolánka) mohou dělat politici, kteří už jednou ve volbách prohráli je scestná. Langer, Nečas, Tlustý - ti musí pryč. Nevím, zda se mám smát když Němcová pláče, že nedostala po volbách šanci - přitom ve vlastním volebním regionu byla zle bita. Takový člověk má z vrcholné politiky tiše vycouvat. To se týká i Římana. Kde bere drzost ke svým prohlášením, když ho na severní Moravě ve volbách smetli? A Topolánek - jak může o správnosti své cesty přesvědčit ostatní, když nepřesvědčí ani svoji starou?! Díky Bohu, že v regionech pomalu rostou dělní, schopní a komunální politikou otrkaní politici, kteří tuhle partičku na vrcholu ODS musí smést. Čím dříve tím lépe.

naj 29.12.2006 7:34

Re: Re: Autor má 100% pravdu,

Na to, jak se (prý) osm let pan Tlustý připravoval na funkci, dovolil bych si s Werichem připomenout ......no, no,no, no, no!  A všimněte si jak jsem tolerantní!

Uhuhu 29.12.2006 7:15

Kritizuje se snadno,

ale představte si na místě Topolánka sebe ! Jak by jste odmítli požadavky Bursíka a Čunka na počet a druh křesel  a jejich obsazení pod vyhrůžkou :  nedáš - nepodepíšeme ! Pořád je to lepší, než svatba s Paroubkem !

Ben 29.12.2006 6:27

Re: Re: Re: Re: Autor má 100% pravdu,

Taková škola, snad již od dob Gebauera, nemohla existovat.

Ben 29.12.2006 6:23

Re: Re: Re: Re: Autor má 100% pravdu,

Hipik - pravicovy recidivista 29.12.2006 3:59

Nu, jeste se uvidi, jestli se znovu vypravim do NY

naposled to byla od Svobodovic "cunika" vydarena taskarice. Spousta lidi odjela s neporizenou, volebni mistnost byla otevrena 2 hodiny !! Alespon jsme pomohli ze zahranici jihoceskemu kraji. Jak je videt, z regionu postupne rostou novi politici, kteri budou mit silu a volicskou zakladnu prevalcovat ty, kteri se vysvihli do sedel na samem zacatku. Tak to budu z povzdali sledovat a hin sa huvidi Lomikare Topolovity.

Jana 29.12.2006 1:44

Re: Re: Re: Autor má 100% pravdu,

Máte pravdu. Nemohu si však zyknout na novější pravidla ( budu se nadále snažit). My jsme se ve škole učili psát takto. I když nejsem ještě stará, přesto již na mládí pouze vzpomínám.

hornet 29.12.2006 1:37

Re: Re: Autor má 100% pravdu,

Souhlasím se všemi předchozími, k tomu vašemu jen malou připomínku: správně česky je kdybych, přála bych si. Pěkný celý nový rok. 

Jana 29.12.2006 1:26

Re: Autor má 100% pravdu,

Souhlasím s článkem i s Vaším komentářem. Mám pocit, že p. Tlustého zcela odepsali. Je schopný a to oni pravděpodobně nezvládají. Jsem skalní volič ODS. Kdyby jsem předem věděla jak se bude chovat nový předseda, raději bych nešla k volbám. Nelíbí se mi jeho chování ani to co vyjednal a to po celou dobu od voleb. Nelíbil se mi již tehdy co byl zvolen. Namlouvala jsem si, že snad celonárodní sjezd ví, koho volí. Dala jsem i bonus, že po Klausovi to nebude mít snadné. Vím, že jsem si takto min.předsedu nepředstavovala. Jsem z toho všeho tak moc znechucená. Přála by jsem si nové volby s novým předsedou a nebo alespoň to, aby odešli do opozice. A to i s vědomím, že by zde vládla, pro mě nepřijatelná ČSSD. Při dalších volbách by byla opět šance. Takovým postupem zde bude vládnout levice dalších 8-12 let. ODS  si neváží svých voličů. Dobrý Nový rok.

68 29.12.2006 0:59

Já nevím, ale já myslím, že to opravdu je láska k Paroubkovým. Proč ne? Jsou to taky jenom lidi.

Petr H 29.12.2006 0:21

Autor má 100% pravdu,

Tluchoř s Topolánkem končí,je to otázka času,ale už aby to bylo.A je to i námět k zamyšlení,že se předsedou poslaneckého klubu nejsilnější parlamentní frakce stal někdo jako pan Tluchoř,kterého než zvolili,nikdo ani neznal.Kolik poslaneckých návrhů pan Tluchoř měl,kolik jich prošlo,čeho se týkali...etc,to abych byl Sherlock.Aby to nebylo stylem,jako si Talmanová vyšoustala místopředsednický flek ve Sněmovně.