8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hnyk 27.11.2005 17:05

Re: Hnyku

Pitomé hovado jste Vy. Neznáte terminus technikus "nekalá konkurence".
AeroKarel 27.11.2005 15:10

Vlasto,

on tam už asi žije dlouho a ta státní a přerozdělovací mašinérie mu přijde normální.
Vlasta(on) 27.11.2005 14:50

Hnyku

 - "mohla by nízkými daněmi pro bohaté lákat zahraniční podnikatele do ČR a vytvářet tak nekalou konkurenci zemím které EU financují." - Jak nešťasní musí být ti poctiví, pracovití, spravedliví, atd. Francouzi, Němci, atd. Jak krásně by bylo na světě bez té ohavné ODS!
Vy musíte být obvzlášť pitomé hovado.
Hnyk 27.11.2005 10:27

Čertovo kopýtko se proklubalo.

Pan poslanec za ODS sice zaobalil svoje názory do mnoha slov, ale co doopravdy chce, to se dá z textu vyčíst. Mocný a neutuchající penězovod dotací z EU do ČR. ODS by tak měla dost peněz na financování svojí modré šance a mohla by nízkými daněmi pro bohaté lákat zahraniční podnikatele do ČR a vytvářet tak nekalou konkurenci zemím které EU financují. Vskutku exemplární ukázka české mafiánské pravicovosti. Správný pravičák by měl bojovat za to, aby všechny země dostaly britský rabat. To jest za snížení rozpočtu EU a omezení transférních plateb v EU. Ať si každá země z takto ušetřených prostředků doma dotuje co chce. Francie, která dostává nejvíc dotací na zemědělství, a Německo, ktere se nalézá v hospodářské krizi, platí totiž do EU víc než z EU dostávají a reforma rozpočtu by obzvlášt pro Francii znamenala platit do EU ještě víc. Tudíž právě odeesácký pokřik o reformě EU, to mi připomíná žebráka který jednomu vynadá když dostane pár korun, že si to můžete strčit do pr..., že mu máte dát alespoň stováka.
Nika 27.11.2005 9:17

Re: Alibaba udělá cokoliv, aby sebe a své loupežníky udržel u koryt i nadále.

Přesně, však oni to vohnouti později zaplatí...
Helena 27.11.2005 8:54

Re: logické vývody

Úplavice slovní i vzdělanostní
Helena 27.11.2005 8:53

Re: Tohle nemuzete po socanech chtit.

Docela hezká slovní s....a
Helena 27.11.2005 8:52

Re: Problém je tom,

problém je v tom, že celá proparoubkovská demostrace byla v modré barvě
Pepa z depa 26.11.2005 23:47

Re: Re: logické vývody

Dobrý nápad. Ale, radil bych vám moc neteoretizovat a raději šířit krásu správného pravopisu sám svým vlastním příkladem... Poučuje-li o správném pravopisu někdo, kdo sám o něm nemá ani tu příslovečnou páru, jen se tím pasuje do role hlupáka. ;-)
test 26.11.2005 21:24

test

melkor 26.11.2005 17:19

Re: logické vývody

Ze Vy jste se inspiroval pohadkami Karla Capka? Konkretne mam na mysli jiste vareni dortu ... BTW: Exiustuji i takove veci, jako pravidla ceskeho jazyka. Jejich pouzivani neni vymysl nejakych podivnych akademickych existenci, ale zvysuje citelnost textu.
Pete Brich 26.11.2005 16:52

Alibaba udělá cokoliv, aby sebe a své loupežníky udržel u koryt i nadále.

Proto co nejdříve potřebuje peníze z Bruselu, aby mohl ve velkém nakupovat hlasy.
PB
AeroKarel 26.11.2005 15:57

Jo,

"Místo aby podpořil smysluplný požadavek britského premiéra na reformu finančních výdajů z evropského rozpočtu, snižování dotací a vyšší investice do vzdělání,"
Ale to by to od něj někdo mohl potom chtít i zde ......
kritik 26.11.2005 13:33

NAPAROUBEK ...

... se jen naparuje a v hlavě má prázdno - snaží se vypadat chytře, chytrý ovšem zdaleka není; má za to, že argumenty jsou tím silnější, čím hlasitěji se křičí ... a to dělá pořád; vyjadřováním pak prozrazuje své dlohoudobé členství v Národní frontě pod vedením KSČ ... Bůh nás chraň před jeho vládou futrovanou zezadu ryzími komunisty.
HLAVNĚ NEVOLIT ČSSD
Ladislav N. 26.11.2005 12:24

"...Proto věřím, že Paroubkova vláda si krátkozrakost svých postojů ještě uvědomí, změní svůj postoj a podpoří reformní proudy v Evropě. ..."

Tak tu víru vám, pane poslanče, docela závidím :-D Já Paroubkově vládě nevěřím, že by byla schopna uvažovat "ekonomicky zdravě"... Těch 30 miliard ročně zaplacených na úrocích za dluhy vlád ČSSD, by se dalo využít rozumněji.
jirka 26.11.2005 12:13

paroubek

paroubkova vláda ještě neudělala jediný krok správným směrem
mick 26.11.2005 11:40

logické vývody

ano , vlak nám už dávno ujel,skanzenem už jsme dávno,že nás brzdí nevýkoný a nekvalifikovaný a korupčnický aparát už vědí všichi,ale že zde existuje vrstva chudývh lidí ,které právě tento nevýkoný aparát ještě šikanuje to je české specifikum které se nikdy nezmění pokud budou ve funkcích staré struktury as chabým vzděláním a nulovými zkušenostmi ze zahraničí. .bohužel si to budeme muset s těmi populisty vyžrat protože naši lidé prostě s kapitalismem nemají zkušenosti a nechají si nakecat cokoli takže se paroubkovi nedivme ,že se chová jak se chová ,musí lhát a doufat ,že to nějak v budoucnu vyjde protože díky evropským socialistům , kteří nenajdou odvahu zatrhnout žabožroutům tu jejich sobeckou politiku se zhroutí důvěra v evropské instituce.proč například místo 110 milionů na časopis radka johna ,který téměř nikdo nečte ale radek johnsi myslí že ano neexistuje periodikum srozumitelné pro laické vrstvy a dotované vládou aby ti naši lidé pořád dokola neomílali ty bolševické stereotypní fráze a přístupy.
KARTÁČ 26.11.2005 11:23

NIKDO PŘEMÝŠLIVÝ -

  Nemůže tvrdit,že v EU  i jinde není co zlepšovat a netvrdí to pochopitelně ani předáci  EU.
   jE OVŠEM NANEJVÝŠ KONTRAPRODUKTIVNÍ OPÍRAT SE O NEGATIVISMUS ala  ODS-KLAUS,který čeká na každý neúspěch bytˇ nepodstatný, ABY SE MOHLO ŘVÁT - JAKOU ŽE MĚLI PRAVDU....
Jara London 26.11.2005 10:14

Tohle nemuzete po socanech chtit.

Jen tezko muzeme chtit po vlade, ktera stoji na hlasech chudiny, aby mela zajem na bohatnuti obcanu a omezovani "dotacni moci" statu. Je prece tak zasluzne predhodit "chudine" bochnik chleba v podobe dotace v jakekoliv podobe - pocinaje zebrackou tisicovkou jako prispevek prvnackum na skolni potreby nebo "potrebnym rodinam" pred vanoci a konce "bezplatnym" zdravotnictvim. Socializace zdravotnictvi (viz dnesni vyroky Mr. Ratha), ovladnuti zdroju penez statu, vydavanzch na bezpecnost (likvidace armady na strane jedne a staly rust "vojenskeho" rozpoctu na strane druhe, tvrdy tah na ovladnuti penez ze zdravotni dane vedeny Rathem, vytvoreni mechanismu pro !prerozdelovani" dotaci z EU apod.), posilovani represivnich slozek statu (nenapadny rust "moci"  policie v oblasti zakona o silnicnicnim provozu, zneuzivani zakonu zamerenych puvodne proti skutecnym projevum rasismu a nesnasenlivosti apod. pri faktickem nereseni skutecnych problemu a pricin trisrtniho stavu na silnicich a rostouci obliby pravicoveho extremismu), fatalni porusovani elementarnich principu demokracie, hulvatsvi a okazale chlapactvi socialistickych politiku - tento stav je vysoce alarmujici. V teto souvislosti jze jen vyslovit podiv nad tim, ze panove jinak ochotne pred kamerami bojujici za "slusnost", "demokracii" ci  pravdualasku (Ruml, Sverak a dalsi) nestoji se spacaky pred Strakovkou nebo alespon pred Kavcimi horami a Havel sam se paktuje s pohunkem Paroubkem. Zrejme jsou jejich zajmy spolecne - na zdimani statu si sahnout nedame!
tatina 26.11.2005 8:51

Re: Problém je tom,

I kdyby ten článek byl napsaný na strakatém papíru,tak je pravdivý a žádná barva to nezmění.Jak může člověk něco posuzovat,když za vším vidí jenom barvy a je jedno,jestli rudé,modré,či zelené.Takže z Vašeho příspěvku se nemůže nikdo poučit a to je škoda.
PeS 26.11.2005 7:40

2 zalozak

Obávám se, že jste to shrnul velice výstižně. Politik, hodný tohoto označení, by měl být schopen uvažovat v horizontu alespoň deseti let. Většina jich toho schopna není. A navíc - kdo z nich je schopen úvahy - já už tady nebudu, ale vy aspoň uvidíte ten výsledek? Narážím na to, že v řadě oborů si ten, kdo něco zvládá a umí tzv. vychovává nástupce - a ten nástupce je nástupce, nikoli kariérní podrazák a zmrd. Jsou takoví, ale ne ve "vyšších sférách" a je jich zoufale málo. Nezávisle na barvě spektra...
zalozak 26.11.2005 4:51

Tady nejde o chyby ... vy proste po socialisticke vlade chcete aby doslova prekrocila vlastni stin..

Pro socialistickou vladu slova jako ... dlouhodoby vyhled, hosporadeni bez deficitu, privatizace, omezeni dotaci, omezeni prerozdelovani, mensi centralni rozhodovani, zemedelske reformy, odpovednost obcana za svuj zivot ci zdravi...    jsou slovy dabla a jen jejich naslouchani by bylo hrichem.
Bohuzel to same s jinymi slovy plati pro cast "pravicoveho spektra" :-)
 
Cili v pripade kroku socialisticke vlady se nejedna o chyby ale o zakonitou neschopnost udelat neco co si ani nepripoustim ze existuje.
Kikina 26.11.2005 4:47

Problém je tom,

že celý ten výstižný článek je napsán na modrém papíru. Parub má na modrou barvu alergii a jelikož se blíží volby, je bližší rudá  košile nežli jakýkoliv kabát..!