28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MRTVOLA Z ODS 7.4.2006 10:06

NUTÍ MNE TO OPĚT SPONZOROVAT

Mé spolubojovníky za pravicové ideály,demokracii a blaho veškeré společnosti.....Kdyby ste dali vy mektající ovce v jisté době a pak vždy přes 50% hlasů mému kolegovi Klausovi, nemuseli byste dnes bečet, ale štˇastně a spokojeně se usmívat......
Martin 7.4.2006 9:32

Jitka Šmídová

otevřeně a statečně poukázala na zločinné praktiky Kadlece. Vyrazili ji za to na hodinu. Dodnes se jí nikdo neomluvil. Současný NBÚ je zdegenerovaný a nereforovatelný.  
Bohemia 7.4.2006 9:22

Reditel BIS Lang je vyderac.

 
Reditel BIS Lang je vyderac. 
V senatu se sveril senator Stetina ze mu Jiri Lang vyhrozoval v prubehu druheho jednani na pude BIS s cleny Bezpecnostniho branneho vyboru pokud toho nenecha (podpora Vladimira Hucina) tak ze z nej udela spolupracovnika StB. Vvychovany estebakama Lang by mel vyletet z BIS co nejdrive, vyhrozovani a vydirani je trestny cin !!!! 
 
Taraszátaras 7.4.2006 8:58

Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Ano, je tak. ČSSD za osm let vládnutí nezametla s polistopadovým svinstvem. Přemýšlím však, koho bude volit ten, kdo odevzdá hlas ODS. Přítele Vikyho (více takových Kožených), nebo kámošíčka Třísku, který za bezesných nocí vypřemýšlel kupónovku (záviděl nám celý svět) a přitom to byl takový roztomiloučký estébáčíček, božíčku? Spřátelené duchy v Maďarsku a v Ásii? Sociální systém, ve kterém ten, co celý život poctivě pracoval dostane o tisícovku vyšší důchod, než bude automatická sociální dávka flákače a ožraly, který celý život nepřeložil stéblo křížem? Definice o tom, že v Česku je možné všechno stále platí, ani já vás nepotěším...
petr 7.4.2006 8:26

Re: Nevím jak vy,

Chudák opravdové ošklivé káčátko.
johan 7.4.2006 7:04

Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Česko?
Tam je možné všecko
scurra 7.4.2006 6:55

divná otázka

Pane Blaho, ptáte se, proč to předseda vlády nevysvětlí? To si opravdu myslíte, že jistý nejmenovaný vysoce postavený papaláš v socialistickém RaJi neměl úzké kontakty s jinými papaláši včetně estébáků? A že si dodnes navzájem nedrží prst v pr*eli? Proč se proboha tak naivně ptáte? Kdopak je asi tou Nejvyšší bytostí, od které má náš premiér své poslání (pánbůh ani žirafa to nebudou).
BuBu 7.4.2006 6:30

Pane Blaha, od takového . . .

. . . .dobytka, se žádného vysvětlení nikdy nedočkáte !
Ten je tak zaslepen svou mocí, neomylností a bezuzdnou touhou po moci, že se od něho můžete dočkat maximálně tak trestního oznámení pro pomluvu.
Nebo, v tom lepším případě, Vás nazve zaprodancem ODS, který se za  "Jidášský groš" neštítí pomluvat  dobrotivého "Báťušku cara" . . . .
A Vy budete ještě rád, aby tak učinil co nejdříve - protože kdyby se, nedej Bože, spojil po volbách "natvrdo"  s Komanči, tak to byste dopadl podstatně hůře.
Stromů a volných větví na nich mají pořád ještě dost . . . . to jsou ty zdroje . . . .
Netřeba 7.4.2006 6:29

KDYBY - a to zdůrazňuji

se prováděla zpětná kontrola a přehodnocení výsledků sporných  prověrek, myslíte si někdo, že by se pod někým z dnešních "prověřených" zakymácela židle?
a) ano
b) ne
Hádat můžete třikrát.
sidi 7.4.2006 0:32

Nevím jak vy,

ale já se domnívám, že Paroubek je ošklivé kačátko.