5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
buš 15.5.2007 21:14

bobřík

…držím bobříka mlčení

…držím bobříka mlčení

…držím bobříka mlčení

…DO PR..C, ALE PROČ?

AeroKarel 15.5.2007 18:00

Že by politruk

kritizoval ty příšery, co do rad strká ČSSD?

Šnek 15.5.2007 16:44

Právě proto existuje jen jediné řešení.

Všechna media zprivatizovat a tím je postavit mimo dosah politiků. Rozhodovat budou jen peníze a ne myslitelé typu Lukáše Jelínka a spol. A nám spotřebitelům za ty slaboduchosti odpadnou poplatky. Co víc si přát?

AeroKarel 15.5.2007 18:01

Re: Právě proto existuje jen jediné řešení.

Jsem pro. Čtyři Novy z toho nebudou, to nejde.

pesimista 15.5.2007 18:10

Re: Re: Právě proto existuje jen jediné řešení.

Ale jde. Máme 400 rádií, všechna hrají naprosto stejně ... kromě Proglasu ;-))

VlastV 15.5.2007 14:46

Jakeze imunni mechanizmy

"Jeden za vosumnact a druhej za dvacet bez dvou." rikala moje babicka. Jeste nam chybi ustredni byro a jsme znova tam kde jsme chteli. Nebo jak se nove rika nechame se uspinovat.

nepolitik 15.5.2007 14:25

Ředitel socdemácké myšlenkové nádrže

opět zaperlil. Více dodávat není nutno. ;-D

Drakobijce 15.5.2007 13:13

Hele, neposlal jsi omylem tenhle clanek o 4 roky pozdeji?

Jestli se nepletu, tak posledni preklopeni medialnich rad do podoby vice socanske probehlo jeste za Spidly, Kalouska a Nemce. Tak o cem to tu kecas, nadhero?

zloch 15.5.2007 12:54

Pane Jelínku,

proč tak dlouhé psaní? Nestačilo by stručné: Nenávidím ODS?

jirka.s. 15.5.2007 10:36

Již v devadesátých letech se stalo zvykem, že šéfové úřadů práce, školských úřadů a leckdy i policejních ředitelství museli vyzařovat patřičnou politickou orientaci, pakliže se rovnou nevyžadovala správná partajní legitimace.

Ano, ano, cervina alopecium! Jednoho takového znám! Soudruh Vojtěch Vymětal, takto šéf třebíčského pracáku, je přesně jeden z těch, o kterých píšeš!

Starý J. 15.5.2007 11:04

Re: Již v devadesátých letech se stalo zvykem, že šéfové úřadů práce, školských úřadů a leckdy i policejních ředitelství museli vyzařovat patřičnou politickou orientaci, pakliže se rovnou nevyžadovala správná partajní legitimace.

Za 8 let své vlády socani vyčistily veškeré rady a úřady "dočista dočista" a obsadili je svými lidmi! A s těmito lidmi by měl Topolánek vládnout. Přesně jak říkal - "kam jsme přišli, všude byla vysloveně nepřátelská atmosféra"! I policie je minimálně ze dvou třetin plně v rukách Bublana! A teď se jednotlivé útvary mezi sebou mydlí a dělají si schválnosti. Jedni někoho obžalují a druzí to v zápětí odloží! Inspekce byla plně ve službách Paroubka a Bublana (viz odposlechy zařízené tak, že si Paroubek před senátními a obecními volba mohl číst v odposleších špičkových politiků ODS. Odposlechy byly nasazeny na něco, co se údajně již stalo - Langerem zajištěný únik Kubiceho zprávy do médií- takže odposlechy neměly žádný smysl. Přece si Langer u vědomí toho, že je sledován nebude o tom telefonovat ještě 14 dní  a měsíc po datu, kdy mělo k úniku dojít!)

franta 15.5.2007 12:35

Polemizovat s majitelem ptačího mozku je strašně těžké

"Odposlechy byly nasazeny na něco, co se údajně již stalo - Langerem zajištěný únik Kubiceho zprávy do médií- takže odposlechy neměly žádný smysl".

Samozřejmě, každý přece ví, že odposlechy musí být nasazeny vždycky jen na něco, co se ještě nestalo !! 

Ale jinak souhlas. Že je to Langrova zásluha, ví v tomto státě každý, jen "nejsou důkazy".

StandaT 15.5.2007 13:49

Re: Polemizovat s majitelem ptačího mozku je strašně těžké

Franto, už i dvorní Paroubkův indoktrinátor Kotrba "Langerovu stopu" odpískal - viz dnešní Britské Listy. Mimochodem, teď se soustředil na šéfredaktora, který má letět za to, že nevyrazil Hubáčka (to je ten redaktor, co Kubiceho zprávu zveřejnil). Socani se snaží likvidovat další novináře veřejnoprávního rozhlasu, hezké co?

zoch 15.5.2007 17:48

Re: Re: Polemizovat s majitelem ptačího mozku je strašně těžké

Nechci polemizovat o tom,kdo se snaží koho likvidovat. Ale vřele se přimlouvám za to,aby byli vyautováni všichni,kdož jakýmkoli způsobem se zveřejněním zprávy  osobně souviseli a souvisí. Snad není nutno dodávat proč.

AeroKarel 15.5.2007 18:05

Re: Re: Re: Polemizovat s majitelem ptačího mozku je strašně těžké

Není. Určitě pro obavy ze stavu státu, v němž ta zpráva vznikla.

StandaT 15.5.2007 20:13

Re: Re: Re: Polemizovat s majitelem ptačího mozku je strašně těžké

Jasně, ale koho? Langer to nebyl, a vyhazovat novináře, že zveřejnili informaci?

AeroKarel 15.5.2007 18:03

Re: Polemizovat s majitelem ptačího mozku je strašně těžké

" ví v tomto státě každý" socan, věřící Paroubkovi. Normálních uvažujících lidí se to nechytá.

jerry 15.5.2007 10:07

PSYCHOLOG RADÍ

Andrea /27 let/: Můj přítel je fanatický politolog:

,,S Lukášem jsem se seznámila před pár lety.Tehdy mi imponovala jeho slušnost, vzdělání a inteligence.Jenže už tehdy se začaly projevovat první neshody. Lukáš tehdy působil jako poradce předsedy Sněmovny Lubomíra Zaorálka a bral ho s sebou téměř na každou naši schůzku. A tak jsem s nimi sedávala v kavárně a nudila se u jejich dlouhých rozhovorů o politice. Většinou i nasucho, protože se Lukáš tak zabral do rozhovoru, že mi zapomněl něco objednat. Dala jsem mu proto ultimátum :buď Zaorálek nebo já ! Lukáš mě ujišťoval, že mě miluje a změnil místo. K mému překvapení se stal předsedou jakési Masarykovy dělnické akademie, ačkoliv předtím o Masarykovi nikdy nemluvil, v té jeho akademii se nijak nevyučovalo a ani žádní dělníci tam nikdy nechodili. Poté se projevila další jeho neřest - písemně se ke všemu vyjadřovat. Často jsme leželi večer v posteli a Lukáš řekl, že si jen na chvíli odskočí a pak celou noc psal článek na počítači! Sexuální život pak veškerý žádný! Letos na 1. máje mě pozval na procházku -myslela jsem si, že mě chce políbit pod třešní, jenže on mě vzal na Výstaviště a já musela poslouchat nudné projevy Paroubka a Filipa! A teď stále sleduje ČT24 , aby zjistil , zda je její vysílání vyvážené! Už opravdu nevím, co mám dělat."

Dr.Hana Fifková: ,,Milá Andreo. Pro některé muže se bohužel jejich práce stane až závislostí. Takový muž pak přestane vnímat své okolí a neuvědomuje si, že tím vlastně ubližuje svým bližním. Vypni Lukášovi počítač a televizi a pokus se s ním rozumně promluvit, jak si dále představuje váš vztah. Ujisti jej, že jsou na světě i jiné hodnoty, než je politika a že se nic nestane, když nějakou událost nebude komentovat . Naplánujte si romantickou dovolenou do ciziny alespoň na 14 dní a to bez televize a internetu. Lukáš musí pochopit, že ho máš raději, než Zaorálek, který ho jen využíval."

jirka.s. 15.5.2007 10:41

Re: PSYCHOLOG RADÍ

Jerry, Vy jste prostě božská jednička!!!;-D;-D;-D

roman 15.5.2007 12:24

Re: PSYCHOLOG RADÍ

BRAVO!!

nepolitik 15.5.2007 14:22

Re: PSYCHOLOG RADÍ

Díky, už dlouho jsem se tak výborně nepobavil. R^R^R^R^R^

Anežka 15.5.2007 15:33

Re: PSYCHOLOG RADÍ

Je to moc hezké. R^Jinak Andrea je na tom stále dobře.Horší to měla Pavla Topolánková, která navštěvovala jednání ODS a tam si stěžovala, že manžel nemá čas, jen se  prý zabývá politikou ODS. Ve skutečnosti večer čas neměl, souložil s Talmanovou. Tady to nehrozí.

jirka.s. 15.5.2007 16:40

Re: Re: PSYCHOLOG RADÍ

Ta závist, ta závist, co, soudružko Hodinová- Spurná?

StandaT 15.5.2007 9:28

Indokrinační centrum pracuje...

Popisujete následky, ale příčiny zamlčujete. To není práce politologa, ale propagandisty.

1. současné obsazování mediálních rad je důsledkem televizní socialistické revoluce.

Je hezké, že rady bdí nad tím, aby přítel Paroubek měl tolik účastí v televizních besedách jako pan Topolánek. Mě by ale více vyhovovalo, kdy byly vyvážené i tiskovky na ČT24, kdyby proti kolektiviským vyznavačům typu Halík, Bělohradský, Kohák dostali prostor i zástupci pravicové/liberární politiky, kdyby se stížnosti kolektivistů vyřizovaly podle stejného metru, jako lidí, co chtějí vyváženost názorů.

Chci, aby se vyváženost posuzovala nikoli podle počtu minut koukání se na obličeje partajních bossů, ale podle celkové minutáže, která dostává ten který názorový proud - ale to vámi zprzněný princip rad nedovolí. I kdyby se tam náhodou podařilo prosadit někoho rozumného, nic nedokáže. Do ČTK jste si dokonce nadelegovali dogmatickou stalinistku z Haló novin. Důsledek? Přes ČTK neprocházejí informace o akcích organizovaných na uctění obětí komunismu.

2. Zřízení Ústavu paměti národa je důsledkem osmileté stagnace. A kdyby jen stagnace! Kdyby jste to neparalizovali, nebylo by třeba to začít řešit další institucí.

Malý Aston 15.5.2007 8:49

Jasně,ať to všechno řídí Paroubek!

Kdo může lépe rozhodnout kdo a kde a kam než řadový poslanec? Jirka Paroubek je mluvčím všech. Když někdo řekne ANO on řekne NE a naopak.Takže vlastně on je levák i pravák a ještě zelný střeďák.On by měl o všem rozhodovat a když bude potřeba poradit,má Jelínka a jeho akademiky na té jeho univerzitě pro školení mladých socek a komoušů.Já navrhuji aby ho vyčlenili z řad ČSSD a šéfováním ustanovili korunního prince Ratha a Jirku udělali nezávislým rozdělovačem všech funkcí.Ale nejlepší bude,když veškeré funkce přejdou na úřad prezidenta a tam posadit Paroubka.Konečně budeme mít prezidenta všech,pro všechno a na věčné časy.:-D

zoch 15.5.2007 8:33

Souhlas

Jako příklad uvádím skutečnost,že v jisté obvodní organizaci nejmenované strany se uvažovalo velice vážně o tom,že do usnesení bude vložena pasáž s požadavkem,aby na prezidentský post byla kandidována Zuzana Roithová.  Snad proto,že této obvodní organizaci poskytla svojí kancelář po odchodu do Bruselu.

Jistěže nemám nic proti paní Roithové ,ale domnívám se,že pro kandidaturu na post hlavy státu je třeba mít trošku lepší předpoklady,než dotyčná poslankyně má. Mimochodem musí požívat širokospektrální samozřejmé úcty a nezpochybnitelné důstojnosti  ,ale to ani náhodou není vše.

Naše pol. scéna je ale jedno nesmyslné bojiště. Snad brzy nadejde doba,kdy naše veterány této války pošleme na zasloužený odpočinek.  Bude to ale asi generační problém.

DS 15.5.2007 8:28

lež

Soudruhu Jelínku na podporu svého tvrzení-zveřejněte tady seznam členů medialních rad a jejich politickou příslušnost a hlavně,kdo je navrhl a schválil.KSČSSD měla ve sněmovně v době,kdy se tito lidé volili převahu 111hlasů a podle toho to také vypadá.Vaše bolševickodemagogické články jsou nehoráznost

F.VÍZEK 15.5.2007 9:14

Píše LEŽ a zároveň užívá trapné "KSČSSD"

Znovu ono infantilní „KSČSSD“ ? Škoda, že nejsou důkazy. Pouze připomenu1)  KSČM odmítala vstup do EU, ČSSD pro vstup silně horovala a pomohla prosadit referendum. 2) KSČM zásadně odmítá členství v NATO, zatímco ČSSD vstup v době své vlády dokonce realizovala. 3) KSČM odmítá jakoukoli účast Česka ve vojenských misích v zahraničí, ČSSD jako vládní strana to prosazovala a organizovala. 4) Celá EU vnímá zcela rozdílně komunisty a socialisty už proto, že socialisté tvoří druhou nejsilnější frakci v Evropském parlamentu a v rozhodujících zemích se celá desetiletí účastnili vládnutí a sama evropská integrace je doslova "jejich dítě". 5) Ve volbách 2002 měli komunisté s ČSSD pohodlnou většinu 111 křesel v Poslanecké sněmovně a dohromady je to NEDALO! 6) Nikde na světě po vítězných volbách socialisté svoje vítězství nepovažovali za vhodné uzákonit do Ústavy "na věčné časy". 7) Za osm let vlády ani naše ČSSD neměla jediné nedemokratické "nutkání" (zavést cenzuru, šikanovat politické oponenty, zpochybňovat volby, přidusit tisk, rozhlas, televizi atd.).

Nestačí těchto pár faktů  a to, že jsme nejen v EU, ale i v NATO a že komunisté jsou v opozici už i v Moskvě k tomu, aby primitivní  KSČSSD bylo shledáno dětsky naivní a trapné? Ať jsou v ČR konzervativci, liberálové, republikáni, socialisté,  komunisté atd. Ať bojují o přízeň občanů slušně, solidně, pravdivě a fair play a ve svobodných volbách vítězí jednou ten a podruhé onen. Tak to chodí ve světě. Budou-li se mocní u moci střídat, aspoň z moci neonemocní !  

Dušan 15.5.2007 9:21

Re: Píše LEŽ a zároveň užívá trapné "KSČSSD"

Pane Vízku, nezlobte se, ale blábolíte.

Starý J. 15.5.2007 10:51

Re: Píše LEŽ a zároveň užívá trapné "KSČSSD"

Zkopírováno snad posté, několikrát jednotlivé body v diskuzi odmítnuty, přesto opět v nové barevné formě na scéně. Nebudu se opakovat, jen stručně: Na př. ad 3) Poměry u socialistických strany v Evropě jsou naprosto jiné, než v ČSSD. Nikde se soc.demokraté neopírají o jednotnou frontu s  komunisty, pouze u nás Paroubek, který celý rok vládnul s komunisty a ignoroval koaliční partnery. V ČSSD je více jak polovina bývalých aktivních komunistů (v Evropě ne). Paroubek vždy hovoří i jménem komunistů, má svoji stovku! Uveďte podobný případ v Evropě! Komunisté samostatně již nevystupují, vše obstará za "stovku" Paroubek!

ad5) V té době vedl soc.demokracii antikomunista Špidla. Pokud by tam byl Paroubek, měl by menšinovou vládu s podporou komunistů, s čímž se nijak netajil před  loňskými volbami. Jen antikomunista Špidla to neudělal, i když měla levice 111 poslanců. Paroubek to měl jako program a neskrýval to, hovořil o tom otevřeně!

ad 6) stejné jako ad 4) Vůbec nelze srovnávat ČSSD se soc.demokraciemi západního typu. Pro Paroubka by to nebyl žádný problém - viz jím řízená hlasování o předsednictví v parlamentu po volbách. Popření všech základních principů tajné volby!

ad 7) Nemohu vyjmenovávat ty, co byli odejiti ze sdělovacích prostředků na požadavek Paroubka (při konkretních jménech to cenzor nepustí). Všichni je ale známe, jen Vy ne?. Se změnou mediálního zákona po volbách se Paroubek rovněž netajil a několikrát o něm v TV hovořil.

Závěr: ČSSD není po příchodu Paroubka do čela soc.demokracií západoevropského typu, Paroubek vždy hovoří jako o své stovce. Společné hlasování je ve sněmovně na denním pořádku a nevím, jak nazvat toho, kdo to nevidí, nebo dokonce popírá. To, co píšete pod body 1 až 4 se dělo za Zemana a Špidly, částečně i za Grosse. Po příchodu Proubka nic z toho již neplatí! (viz radar)