3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Chce být Klaus ještě jednou prezidentem?

To je otázka, o které se pokusím spekulovat. Jak známo, Václav Klaus promýšlí své kroky dlouho dopředu a to je důvod, proč my můžeme uvažovat podobně. A Ústava České republiky takovouhle spekulaci připouští, protože v ní v článku 57, v druhém odstavci, stojí: Nikdo nemůže být zvolen více než dvakrát za sebou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Martin 12.10.2013 17:41

Re: Deda M. Martin

A stále kvoká a stále kvoká .

B. Rybák 11.10.2013 19:14

Jedno je úplně jisté

Pravdu o tom co zamýšlí V.K. se určitě nedozvíme od pana Hvížďaly ani od jeho pravdo-láskové mafie.

Tím, že V.K. vkládá do úst slovo "kmotr", které do slovníku inteligentních a vzdělaných lidí a tedy ani V.K. nepatří, pan Hvížďala opět sprostě lže!!!

Sprostou lží je i připodobnění Masarykových představ o "Evropě" k mocichtivým "bruselským" DEU hochštaplerům.

Z. Sohorova 11.10.2013 4:11

Deda M. Martin

Dedka Martina malem  trefil  šlak  Vypadla mu z huby fajka a rozhodl se me odepsat milostny dopis....  Mas to marny dedku s prostatou ja mam radeji muze v mem veku a ne dedule nad hrobem jako ty prdolo :):)

M. Martin 10.10.2013 18:20

Re: :)

Kdyby sis ty slepice dala práci a vyhledala si moji zdravotní kartu tak bys zjistila že jsem o něco mladší než ty .Tak kdo je tady starej a uprděnej?

M. Martin 10.10.2013 18:10

Re: :)

Sohorová je blbá slepice o kterou bych si neopřel ani kolo.Je to komouška jak poleno akorát tady se tváří jako velká Klausobyjka.Až se někdy naučí psát tak se jí hodně uleví.Co ty nato ty uprděná stará krávo?

M. Pechr 10.10.2013 14:25

...a co Svobodní ?

...O.K....

...nebudu vás přesvědčovat...o VK...

...ale co ti Svobodní ? ...co jim řikáte ?

Z. Sohorova 10.10.2013 14:13

Re: VK

Vas nazor sdilum  Jen  jsem na ropakach copak Klaus udelal za skutek v dobrym pro nasi vlast?     At premyslim jak nejvic mohu na nic nemohu co udelal dobre  prijit ..... Hlavne nejvice poskodil lidi kteri lidem duverovali a vsechny celozivotni uspory jim byli ukradeny diky Klausovi a jeho zakerne amnestii

M. Pechr 10.10.2013 13:42

Re: VK

...ale svět není černobílý a nikdo z lidí není jen dobrý...

...ostatně jako každý, tak i VK učinil skutky dobré a zlé a mnoho takových, jež byly mixem obou polarit...

...jsem přesvědčen, že je čemu se od Klause učit, ale rozhodně není bezchybný, kdoví jak bychom my jednali ve vysoké politické funkci...

Z. Sohorova 10.10.2013 13:39

:)

Pan M. Martin je zase jeden starej oprdenej dedula co vzpomina na dobre casy kdy slouzil u LM a nosil na zadech pusku a to mu ted schazi  Treba po volbach se docka znovu, az bude premierem jeho idol Grebenicek  synacek stareho Grebenicka co delal na lidech rajsky protlak cihlama

Z. Sohorova 10.10.2013 13:31

Re: VK

Buh nas od toho chran Klaus at uz nekam zaleze na vymenek Udelal toho zla uz tolik, ze zadny politik od roku 1989 to nikdy nedokazal

Z. Sohorova 10.10.2013 13:29

Re: Je pan Hvížďala funkčně negramotný, nebo "pouze" fauluje?

J. Vyhnalík  Ty kmotry a zlodejnu obhajoval Klaus celou svoji  dobu co si rikal politik

Z. Sohorova 10.10.2013 13:27

Re: Je pan Hvížďala funkčně negramotný, nebo "pouze" fauluje?

Ten negativismus si Klaus pripsal sam svojim falesnym a vzdy zakernym jednanim ktere dovrsil  zakernou amenstii pro zlodeje velkych formatu jako je on sam a co Vy na to?? Myslim tu amnestii a ty skandalni vystoupeni ve svete?  Jasne Klaus mudrc vsech mudrcu ktery umi zachazet s lidma Vaseho razeni  Nechi rict ze jste polomozek,ale on tech polomozku si pripsal na svoji stranu dost a hlavne je mel kolem sebe na hrade.

Z. Sohorova 10.10.2013 13:22

Re: Zblbla sekta Klause v cele

Pane Hasek  Nejste neco do rodiny s tim peklajdarem a patolizalem Zemana hejtmanem Haskem??  Memu slohu dobre rozumite jenom ze Vam nejde k duhu to je cele Vy jako Klausuv patolizal ho budete obhajovat ve vsem s vzdy Jen na zaver radeji si precete po sobe ty Vase prispevky mate tam tolik chyb  ze byste z cestiny prosel snad s odrenejma usima

M. Pechr 9.10.2013 22:40

VK

...jsem pro návrat VK do politiky...

...jsem dost zvědav, s čím přijde ...

...třeba kdyby v dalších volbách podpořil Svobodné...

M. Kosejk 9.10.2013 20:17

Re: Je pan Hvížďala funkčně negramotný, nebo "pouze" fauluje?

No, výrok o špinavých penězích taky žije svůj život, bez ohedu na jeho na to, co Klaus skutečně řekl a myslel. Fotka nahaté popálené holčičky taky zůstane symbolem americké krutosti ve Vietnamu, i když utíkala právě k Amíkům. Cyklista, který nedal přednost autu a umřel, má teď pomník jako symbol obětí zlých automobilistů. :) Tak funguje mediální svět a schopnost lidstva ho interpretovat.

A co se týká českých voličů, tak moje skepse vychází z názoru, že lidem to nedojde a ještě přitlačí na pilu. A už teď vypadá možný výsledek složení PS dost divoce.

J. Vyhnalík 9.10.2013 20:00

Re: Je pan Hvížďala funkčně negramotný, nebo "pouze" fauluje?

Nejde mi o Hvížďalu, ale o to, že on a jemu podobní tu rozjíždějí další "zaručeně správnou interpretaci" Klausových výroků. Za pár měsíců už budou klausofobové s vážnou tváří tvrdit, že Klaus podporuje a obhajuje politické kmotry.

Jinak souhlasím, ať už jde o Bobošíkovou, nebo ODS. Jenom ty volby jsou asi opravdu ztracené a populistické strany získají naprostou většinu. Jenom je otázka, zda to lidem dojde, nebo budou pořád dál nadávat na politiky, místo toho, aby nadávali na sebe.

M. Kosejk 9.10.2013 19:48

Re: Je pan Hvížďala funkčně negramotný, nebo "pouze" fauluje?

Že se Vám vůbec chce na tohohle žvanila reagovat. Není to tak dlouho, co Hvížďala psal, že když Zeman bude zvolen, tak Klaus převezme ODS a rovnou udělají "opoziční smlouvu" s ČSSD.

Ale podle mého se Klaus v hodnocení závažnosti těchto voleb plete. On si myslí, že to bude jen krátká a nestabilní epizoda - a že další předčasné volby budou ty zásadní. Plete se i v hodnocení ODS a uskupení kolem Bobošíkové. A rád bych se pletl já, protože jestli se nepletu a Klaus nemá pravdu, výsledek voleb může být počátkem vemi nemilé, nedemokratické a nesvobodné éry.

Š. Hašek 9.10.2013 18:40

Re: Zblbla sekta Klause v cele

Patřilo k panu Martinovi.

Paní sohorová je také možná jen fikce internetu.

Š. Hašek 9.10.2013 18:36

Re: Je pan Hvížďala funkčně negramotný, nebo "pouze" fauluje?

Jsou lidé, pane  Vyhnalíku, kteří jsou negativismem vůči Klausovi posedlí.

A v Česku momentálně frčí vytrhávání slov z kontextu. A debaty o komentovaném napsaném

Debaty o napsaném/doslovném jsou pro i pro pana Hvížďalu problém.

Aspoň pobaví, že ti, co považují Václava Klause za naprosto odepsaného, hned spěchají, aby si vydělali nějakou "Klausovu Korunu českou" plky o jeho bezvýznamnosti.

Š. Hašek 9.10.2013 18:28

Re: Zblbla sekta Klause v cele

Budete asi blízko pravdy.

J. Vyhnalík 9.10.2013 18:22

Je pan Hvížďala funkčně negramotný, nebo "pouze" fauluje?

To, že VK přirovnal politické kmotry k vekslákům ze socialistických dob může za jejich obhajobu vydávat pouze ten, kdo má problémy s pochopením psaného textu, nebo někdo, koho oslepuje nenávist.

Socialistický obchod nefungoval a nemožnost koupit si obyčejné džíny legálním způsobem, obcházeli lidé využíváním služeb veksláků.

Podobně nefunkční politickou scénu "opírající se" o roztříštěnou PS, kde politické strany slibují cokoliv při vědomí toho, že své sliby stejně po volbách nebudou moci (muset) plnit, kvůli nejrůznějším koalicím a zákulisním dohodám, zprůchodňují kmotři, kteří si kupují jednotlivé poslance a celé strany, aby si v zákulisí rozdělili moc. Je to přímý důsledek hloupého poměrného volebního systému, který užiteční idioti typu právě pana Hvížďaly uhájili právě pro mediální a politické kmotry, aniž to kdy pochopili a nejspíš kdy pochopí.

J. Václavíková 9.10.2013 17:50

Re: Zblbla sekta Klause v cele

Co by tak asi říkali o Vás?

M. Martin 9.10.2013 17:45

Re: Zblbla sekta Klause v cele

Sohorová je jedna blboučká zdravotní sestra z naší nemocnice. Takhle blbá je co ji znám.

M. Martin 9.10.2013 17:41

Re: Opět velmi přesné, pane Hvížďalo.

Ko ko ko ko dák.

J. Václavíková 9.10.2013 17:29

Re: Zblbla sekta Klause v cele

Klaus v cele taky není špatná varianta.

Š. Hašek 9.10.2013 17:08

Re: Zblbla sekta Klause v cele

Vážená paní Z. sohorova,

vysvětlete mi prosím ten Váš prapodivný sloh, pravopis, psaní malých písmen na začátku vět. Interpunkci. Někdy tam i dokážete správně vložit čárku do souvětí. To tak fofrujete, nebo jste jaksi pouze chodila za školu?

Vy jste takový zvláštní fenomen tady na NP. A hysterie máte také 196 %.

Pokud jste dys - něco, pak se samozřejmě hluboce omlouvám. Stran psaného projevu. 

Stran Vašich reakcí na diskusní příspěvky nenacházím publikovatelná slova.

Z. Sohorova 9.10.2013 16:25

Re: Opět velmi přesné, pane Hvížďalo.

Pane Prochazka bezte se projit na cerstvej vduch Blbnete z Hladu...

Z. Sohorova 9.10.2013 16:23

Re: Vážený pane Hvížďalo,

Pan Hvizdala ma pravdu  za to Vy z toho clenstvi Klausova zblbleho spolku uz poradne blbnete. Ja se nedivim kdyz mate takoveho zblbleho mudrce sveta Klause za idol..

Z. Sohorova 9.10.2013 16:19

Zblbla sekta Klause v cele

V cele s Klausovim soudruhem Prokopem Clanek je dobre napsany i kdyz odelat klapky s oci Klausovim patolizalum to nestaci do 4 let bude Klaus na prkne,tak ze je zbytecne o nem kalkulovat..

L. Novák 9.10.2013 15:09

Re: Stárne, Hvížďala,

Oni stárnou všichni. Manželé Klaus - Zeman i Hvíž''dala. A netuší, že jsou lidem pro smích. :-P