23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kajda 15.9.2008 12:06

Re: Koho volit?

Ten je moc slušnej. Ten by do politiky nevlezl.:-D

Jura Jurax 15.9.2008 12:17

Re: Re: Koho volit?

Slušnej a asi taky rozumnej. Takoví v politice nemají co dělat. A mimochodem je za vodou, tak proč by do té politiky lezl?

Kajda 15.9.2008 12:21

Re: Re: Re: Koho volit?

No v Anglii by pásnul do sněmovny lordů, ale ta se v naší drahé české kotlině jaksi nenachází;-)

Sunny 15.9.2008 13:26

Re: Re: Re: Koho volit?

Možná právě proto:-) Jeho by nikdo nemohl podezírat z toho, že si chce "přilepšit". Ostatně, do politiky by měli jít jen lidi, kteří jsou za vodou.

burmajones 15.9.2008 12:24

Re: Koho volit?

majitel herny je jistě vzor slušnosti

taky by bylo třeba zvolit paní barkovou

Sunny 15.9.2008 13:17

Re: Re: Koho volit?

Ale no tak... Vám hodně leží v žaludku lidi, kteří dokázali vydělat obrovské peníze vlastní prací? Kdyby byl pan Horáček třeba restituentem, byl byste vůči němu smířlivější? Jó, je to peklo, na tom světě...některý lidi jsou inteligentní, úspěšní, slušní, žijí život podle svých představ a k tomu mají ještě pár miliónů...

promirul 15.9.2008 10:32

Pane redaktore.......

BRUMBOŠ a SPOL. Pane Bartoň,doufám,že jste si všiml,že se proti vašemu´názoru ozvali jen hlupáci a pohrobkové bolševiků.Řvou a nadávají,protože nemají rádi pravdu a nebo jen  tu svou.Čas ukáže,kdo má pravdu,i když i to je relativní,kdo rozhodne,kdo má tuto pravdu?Měli by to být voliči,ale když se podívám,tak čím dál,tím méně je to zajímá.

milan 15.9.2008 10:57

Re: Pane redaktore.......

Ty nejsi promirul,ale primitiv,když jsi nepoznal,že Bartoň píše články zaměřené jen jedním směrem,tím směrem,za který je placen. Čili je to jen propagandista.:-D

Kajda 15.9.2008 12:10

Re: Re: Pane redaktore.......

Tak proč nediskutujete na novinkách nebo v Haló novinách? Tam budete mizi svými a nebude vás případná propaganda z protitábora tak rozrušovat.

rumpál 15.9.2008 10:25

tohle ti nevadi ?

Cenzore ?8-ochuju neni sproste ? Komunista Komar !!! to ti vadi ? to je sproste !!! chuju !

rumpál 15.9.2008 10:24

kdybych te potkal

tak bych ti rekl........... Ty Chuju !!

I-Worm 15.9.2008 9:29

Česko snad ne

to jenom Klaus je proruský...

Brmboš 15.9.2008 9:19

Pane redaktore jste hlupák.

Nejsem Lavrov a používám slušnější slovo. Jinak jste příšerně pitomý. Vaše výtvory snad ani nikde otiskovat nelze. Nedělám si iluze o jiných, ale o bohatnutí naší země, kde bohatnou ti bohatí a chudnou ti chudí si cvrlikají vrabci na střeše. Podívejte se jak nám vyrostly ceny jen za poslední rok, to je šílené. A to i v těch opěvovaných marketech nebo jak jim říkají lidi výrobnách žloutenky.  Vy opět jako obvykle melete hrušky s jablky jako se to dělalo i ve vyrovnané minulosti. Teda fakt je ten, že ti úplně chudí jednou mohou volit úplně něco jiného a nebezpečnějšího. To se stane pokud po Topolánkovi je zklame i Paroubek. A to není nic nepravděpodobného.

lucinapes 15.9.2008 9:36

Re: Pane redaktore jste hlupák.

Notné zvýšení životní úrovně nevidí jen slepec. Jediný finanční problém, který opravdu ohrožuje  jednu skupinu obyvatel, je růst nájmů na reálnou úroveň. To se ale týká jen těch, kdo žijí v bytech s dosud (nespravedlivě) regulovaným nájemným. Obyvatelé menších měst a vesnic žijí obvykle ve svém a dobře vědí, co to stojí a je jen s podivem, že regulované nájmy státních bytů snášeli a snášejí tak dlouho - jde to i z jejich daní.. Ti nejchudší obvykle žijí ze sociálních dávek a k volbám (naštěstí) nechodí.

PROKOP BUBEN 15.9.2008 9:42

Re: Re: Pane redaktore jste hlupák.

ovšem až přijdou......

krux 15.9.2008 10:26

Re: Re: Re: Pane redaktore jste hlupák.

Až přijdou, to bude tehdy, až si budou moci uškubnout z majetku bohatšího, rozdělit si ho mezi sebe a toho bývalého boháče poslat kopat uran.....................ale to už tady bylo, neníliž pravda?

Babička říkala: Každy je svého štěstí strůjcem a dědeček dodávak: Každý voják má v tornistře maršálskou hůl.

Sunny 15.9.2008 10:15

Re: Pane redaktore jste hlupák.

Pane, Paroubek už dávno zklamal:-)  K té chudobě: lidi u nás se dnes mají mnohem lépe, než se kdy měli. Problém je ten, že na dobré se rychle zvyká a potom to začnete brát jako samozřejmost. A taky je tu to srovnání s bohatšími spoluobčany. Průměrného Čecha totiž netrápí to, že by se měl zle, ale to, že jiný se má mnohem lépe:-) Ono by možná stačilo, kdyby se každý opravdu zodpovědně snažil, aby se on sám a jeho rodina měli co nejlépe. To by potom i předvolební sliby zněly jinak. Ne "my vám něco dáme zadarmo", ale " nastavíme spravedlivá pravidla, abyste mohli svobodně žít a vydělávat, kolik dokážete." Jenže jak víme, závist je jednou ze základních lidských vlastností a s tím právě předvolební kampaně velmi dobře kalkulují.

Kajda 15.9.2008 12:16

Re: Re: Pane redaktore jste hlupák.

R^R^R^A když budu parafrázovat Michala Dočolomanského o slovenském státním znaku, tak si myslím, že mi Čížci si se Slovákama nemáme co vyčítat, a tak bychom i my měli mít ve znaku místo lva zdechlou kozu. 

Sunny 15.9.2008 13:32

Re: Re: Re: Pane redaktore jste hlupák.

:-D:-D:-D Třeba je to jen otázka času... Kdo ví, čím se baví heraldici, zatímco my si tu dopisujeme???

LV 15.9.2008 10:25

a vy jste slepec

Postavte se před jakýkoli obchod, nejlépe supermarket (nemám  je sice rád, ale právě tam ti "chudší" směřují za "výhodnými nákupy). Jen se tam postavte a hleďte do košíků! Plné, přeplněné vozíky, dříve memyslitelné hory zboží zde tlačí k autům právě ti remcající.

Promluvte se známými, s "obyčejnými" zaměstnanci, kdeže to byli na dovolené! V Chorvatsku, na něž se dřív tak těšili? Nenechte se vysmát - uslyšíte destinace jako Turecko či Egypt...

ČR fakt bohatne. Všichni, nejen jakási smetánka. Ale lidé odkojení socialistickou závistí to nechtějí vidět, neb soused má novější auto a byl prý na Maledivách... Jak k tomu přijdu? Ať to stát zařídí. A když nemůže přidat mně, ať alespoň vezme tomu lumpovi, že?

Sunny 15.9.2008 11:02

Re: a vy jste slepec

Přesně jste to vystihlR^

Kajda 15.9.2008 12:54

Re: a vy jste slepec

R^R^R^R^

promirul 15.9.2008 10:37

Re: Pane redaktore jste hlupák.

BRMBOŠI  ,zkus to jít do Ruska,do země kde zítra znamená včera a zůstaň tam,protože lidé,kteří takto žvaní,si nic jiného nezaslouží.Pokud by si počase vystřízlivěl,hezky popros aby tě pustili zpátky do ráje.

vládík 15.9.2008 10:55

Re: Pane redaktore jste hlupák.

1. Naše země bezesporu bohatne. Možná i roste rozdíl mezi bohatými a chudými (který každý vidí nejvíc). Ale to neznamená, že nebohatnou  i ti méně placení pracovníci. Samozřejmě - nebohatnou ve smyslu ukládání bohatství. Bohatnou ve smyslu, že si pořídí víc. Možná, že se ani neumíte ohlédnout. Ale je to tak.  Ceny vyrostly - o kolik se vám zvednul plat?

3směsi 15.9.2008 12:16

Re: Re: Pane redaktore jste hlupák.

Včera jsem byla náhodným svědkem telef.rozhovoru, v němž mladý 30ti letý  muž ( byl ve výletní restauraci s kolem) přemlouval kamaráda, ať s ním zítra jede na ryby, ať si taky VEZME neschopenku. Tak si lámu hlavu, byl to zaměstnanec, nebo podnikatel? A koho bude tento člověk volit? Myslím, že obojí jsem uhodla!

I-Worm 15.9.2008 13:20

Re: Re: Re: Pane redaktore jste hlupák.

mladej, třicetiletej - typický volič ODS. Zaplatí 30 Kč, a nemusí se bát, že na něj přijde kontrola nemocných.

Jura Jurax 15.9.2008 12:21

Re: Pane redaktore jste hlupák.

No, kecáte. A to tak, že úplně. Škoda slov. (Y)

Miloš Zfrantišku 15.9.2008 8:55

Ještě jste zapoměl

na paktování Hradu s Ruskem, který se směle postavil do čela proruské páté kolony v Čechách.

Ašek 15.9.2008 8:50

H...........

Pane Bartoň nemate tak uplně pravdu.ČSSD hodně toho co slibuje splní,jen zapomenout dodat že to bude na dluh.Pan Paroubek samozřejmě nemá pravdu že statní dluhy se většinou neplatí.Jak sleduji voličskou zakladnu tak ma Jiřiček šanci stuhle zemičku uplně odepsat.

lucinapes 15.9.2008 9:42

Re: H...........

A rád by začal v krajích. Jeho slib, že tam, kde ČSSD vyhraje hejtmana, nebudou poplatky u lékařů a v nemocnicích, je první ochutnávka toho, co by se dělo se státními penězi - kam by šly naše daně: Pupek by si za ně kupoval oblibu a hlasy těch, co si nevidí na špičku nosu. Ušetřili by 30 a nebylo by na opravu silnice. Včera tp koneckonců řekl P. na Primě rovnou, že by to šlo z krajských peněz - takže při napjatém rozpočtu obcí a krajů je výsledek jasný. Proč to lidé nevidí?