1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Česká bramboračka

Politická scéna v ČR, a to už od tzv. Havlova puče, který nechutně upekl pány Luxem a Rumlem před dvaceti léty, se kultivuje do bramboračky, která však na rozdíl od této české dobroty není zrovna jedlá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lepka 8.5.2017 10:08

Re: Pravda, ale aby to bylo vyvážené,

No jo, mě taky překvapili. Čekal jsem, že se servou podstatně dřív. Holt ministerská sinekura dokáže zázraky.

J. Lepka 8.5.2017 10:04

Re: "Kvalitnější část populace" !?

Za to si, Klepetko, zasloužíte koblížek ?

J. Lepka 8.5.2017 10:03

Re: Miloš!?

Neuniklo vám něco? Například tzv.Lánský puč?

J. Lepka 8.5.2017 9:49

Sice nechápu co je to leccos,

pro které si Zemana vážíte, nicméně svým posledním divadlem jen prokázal stálou platnost výroku: Jednou bolševik, vždycky bolševik.

P. Götze 8.5.2017 9:44

RE

No nevim, budme koretni. Opravdu, OPRAVDU neni jedno, ze si nekdo nahrava ministra financi a v ramci predvolebniho boje to pouzije. Stejne tak neni normalni, kdyz premier si vezme kompro slozku na politickeho rivala a jde s ni na hrad za prezidentem. on si vazne myslel, ze si prezident bude cist v kompro slozce CSSD na babise? Je nutno otevrene rici, ze Sobotka svym "babisem neodvolam, abych z nej neudelal mucednika" defacto otevrene priznal, ze je mu ukradene, ze na ministerstvu sedi podle nej zlodej a lhar, dulezite je, aby Sobotka vyhral volby. To je naprosto neprijatelne. Tim ten tyden totiz zacal. Vse ostatni uz se na teto chybe Sobotky uz jen vezlo.

P. Lenc 8.5.2017 9:36

Re: "Kvalitnější část populace" !?

Proti gustu žádný dišputát pane Klepetko.

V. Klepetko 8.5.2017 9:30

Re: Miloš!?

Paradox je v tom, že on to svým hubijánským, necivilizovaným způsobem uřídil velmi dobře! Nebýt toho výstupu, máme tu dnes vládu v demisi a plnohodnotnou politickou krizi, ohrožený rozpočet i čerpání evropských fondů..

Takto se stalo následující : zbabělá hloupost narazila na Milošovu buranskou hůl, došlo k vzájemné anihilaci a Sobotka svou podivnou, ve vláde, v parlamentu ani ve vlastní straně neprojednanou demisi stáhnul! Mega krize zažehnána.

Ja chci aby prezident byl nejen slušný, což by měl, ale hlavně efektivní ve vykonu funkce. Počítá se výsledek v zájmu ČR. A troufám si tvrdit, že pokud by na kopečku dnes seděla nějaká šedá myš, úměrná a slušná, tak se už zmitáme v neřešitelných problémech. Sobotkova vláda by už dnes byla v demisi!

V. Kotas 8.5.2017 9:17

Re: "Kvalitnější část populace" !?

Tak nějak to bude, pro značnou část společnosti.

M. Klas 8.5.2017 8:46

Miloš!?

Měl jsem Miloše dříve rád pro jeho ostrovtip a tak(třeba ten článek v Technickém magazínu v roce 1989,i když trošku přeháněl jako vždy).Ale při abdikaci-neabdikaci pana Sobotky to tak nějak neuřídil a "nepojmul".Miloše může porazit jenom sám Miloš,což se právě děje.Že by již únava materiálu?

V. Klepetko 8.5.2017 8:43

"Kvalitnější část populace" !?

No to je gól. To je výraz jak za hilsneriády!

Přátelé, už mi ta goebbelsovská propaganda proti Zemanovi, proti Babišovi a ve prospěch Sobotky začíná vadit více, než různé chyby všech těchto tří pánů! Novináři nemají politikům co vyčítat: jejich ochota účastnit se různých nechutných kampaní a ty jejich metody práce nás neoposouvají na Balkán, ale rovnou do totality. Plné agentů - provokatérů, dobře načasovaného "kompra", spočívajícího v potvrzení existence samotného systému "dobře načasovaného komora"... A aby toho nebylo málo, tak už nám tu začínají zavádět i přímo nacistický slovník. Táhněte s tím výrazem "kvalitnější část populace" zpátky do hrobu nebo k náckům, pane Zdeňku Holásku, ale netahejte nic takového na Psa!

Lidem, kteří jsou schopni strávit ten výraz, "kvalitnější část populace", a kteří přitom dávají najevo morální rozhořčení při pohledu na Zemanovu hůl nebo Babišovy dluhopisy, vzkazuji toto:

"Je to za hranou. Jestli ta hilsneriáda bude pokračovat ve stejném duchu a s použitím stejných metod, tak ve svobodné volbě si zvolím za prezidenta pana Miloše Zemana! Mým premiérem bude pan Andrej Babiš a kvalitnější část populace ať se třeba p.sere vzteky - ať si hledá voliče, kteří mají žaludek dělit lidské bytosti na "kvalitní" a "méně kvalitní" někde jinde. Na Balkáně nebo třeba u Kim Čong Una, tam by takový agitační slovník, pane Holásku, jistě nikomu nevadil!

V. Kotas 8.5.2017 8:29

Re: Mate pravdu, Zeman je

Kdo je větší hulvát ? Ten kdo neuznává politickou korektnost, mluví přímo bez servítku a většinou ihned, nebo ti, co vše " obalují " líbivými slovíčky a přitom " vrážejí nůž do zad " .

Z. Rychlý 8.5.2017 8:01

Pravda, ale aby to bylo vyvážené,

chybí zmínka o premiérovi, který má místo úst rektum s povoleným svěračem a trousí a trousí slova jako kravince. Taky vysvětlení, proč se nahrávka profesionálního lháře objevila po půlroce zrovinka teď. To říkám, aby platilo "padni, komu padni".

Sám mám máslo na hlavě, jelikož se mi zvráceně líbí to sado-maso, ve kterém se ty tři kreatury mydlí, až krev cáká.

V. Kotas 8.5.2017 6:28

Jó, mohli zvolit Zemana prezidentem v r.2003,

Nebyl by premiérem, Topolánek, Nečas, Sobotka, neměli by starosti s voliči, kteří volí prezidenta jim natruc. To si však poslanci nechtějí přiznat, tak ať se nediví, co se děje. Ještě chvíli budou takhle pokračovat a přijde defenestrace.

P. Sulc 8.5.2017 0:48

Mate pravdu, Zeman je

hulvat. Ale narod jej miluje a zrejme vyhraje volby. Znamenato, ze jej zvoli narod hulvatu? Podle obsahu diskusi na ceskem internetu zrejme ano!