28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vilda 2.10.2009 7:14

Re: HYBÁŠKOVÁ PROVÁDÍ

Zatím u mě převažuje "ušlechtilost". Nicméně časem se dá očekávat rezignace s občasnými projevy bez jakýchkoliv servítků!!

honzak 2.10.2009 9:10

Re: HYBÁŠKOVÁ PROVÁDÍ

Nuže vzhůru do Grunbachu!

GRUNTORÁD 2.10.2009 9:12

Re: HYBÁŠKOVÁ PROVÁDÍ

PRAVDU MĚL I KDEJAKEJ NÁCEK, A JAK TO DOPADLO?>-

Elsie 2.10.2009 19:40

Re: HYBÁŠKOVÁ PROVÁDÍ

Kdybyste zapojil mozek, pokud teda Vaše hlava nějaký obsahuje, nenapsal byste takovou pitomost. Ale holt někteří lidi ze svých daní rádi platí místa navíc v  psychiatrických léčebnách, azylácích, dětských domovech, psychology, soudy, policii, socpracky etc., jejichž potřeba by bez péče o gamblerstvím rozbité vztahy a rodiny byla o dost menší.

Fafa 2.10.2009 6:21

Savonarola by z Vas mel radost

A co dalsiho nam budou Savonarolove regulovat? Tabak uz de facto prevzali pod kontrolu, hazard jim dost vadi. Muzou se jeste malovat portrety? :-/

čtenář (lb) 2.10.2009 17:42

Re: Savonarola by z Vas mel radost / zdravotnická reforma v Americe

Americký zdravotnický průmysl vydal stamiliony dolarů ve snaze zabránit zavedení státního zdravotního pojištění v USA a ochromit další reformy, které přislíbil Barack Obama. Kampaň proti prezidentovi byla částečně vedena prostřednictvím velkých finančních darů klíčovým politikům.

Stoupenci radikální reformy amerického zdravotnictví poukazují na to, že legislativa, která teď vzniká v americkém Senátu, odráží obrovskou finanční moc podnikatelských zájmů - zejména pojišťoven, farmaceutických společností a nemocnic.

Tyto firmy zablokovaly podstatnější změny, které by ohrozily jejich zisky.

Lobbistické skupiny a zdravotnický průmysl vydaly v minulých měsících 380 milionů dolarů na ovlivňování tvorby zdravotnického zákonodárství prostřednictvím lobbování, reklamy a prostřednictvím přímých finančních příspěvků na politické strany pro jednotlivé poslance v Kongresu.

Největší finanční částku, celkem skoro 1,5 milionu dolarů, dostal předseda senátního výboru, který připravuje nový zákon o zdravotnictví.

honzak 2.10.2009 6:13

Hybášková, Hybášková!

stejně šéfuješ nevolitelné straně.... Máš smůlu - jsi profláklá a nic už ti nepomůže. I když budeš mít 100x pravdu.

Vilda 2.10.2009 6:20

Re: Hybášková, Hybášková!

Pravdu má a vy jste se zase odhalil, jako hovado skryté anonymitou internetu(Y)!!

GRUNTORÁD 2.10.2009 6:44

Re: Hybášková, Hybášková!

HONZÁK-LOSOS-MJ HUS A SPOL.

Vilda 2.10.2009 6:50

Re: Hybášková, Hybášková!

Vím, já jen že jsem se vrátil z cest v zahraničí a opět jsem se přesvědčil, že vůči zakukleným bolševikům je kontraproduktivní chovat se slušně. Považují to za slabost:-/!!

honzak 2.10.2009 7:04

Re: Hybášková, Hybášková!

vidím, že se nám vrátil ozajstný mudřec.  Jen mu nějak nejde chápání psaného textu....

Kdes byl? V bruseli? Nebo u soudruhu v NDR a NSR?

Vilda 2.10.2009 7:17

Re: Hybášková, Hybášková!

Mezi lidmi, kteří mají úctu ke svobodě druhých z části Evropy, kde je podstatně nižší výskyt bolševických hovad(Y)!!

honzak 2.10.2009 9:35

Re: Hybášková, Hybášková!

ty budeš Budžes. Tak si to užij!

Vilda 2.10.2009 10:29

Re: Hybášková, Hybášková!

No hlavně se dokáži uživit sám, bez proseb státu, a šizením na daních(Y)!!

honzak 2.10.2009 10:37

Re: Hybášková, Hybášková!

vezmi si ten prášek! Blbneš už na kvadrát.

Vilda 2.10.2009 10:58

Re: Hybášková, Hybášková!

No jo, dojdou-li argumenty ...

honzak 2.10.2009 7:05

Re: Hybášková, Hybášková!

a já jsem napsal že nemá, ty debile? Kde?

Pavel 2.10.2009 3:16

Paní Hybášková,

pokud byste nepatřila do stejné kategorie jako pan Kalousek, tak byste usilovala o změnu financování politických stran, protože to je hlavně ten problém. To shánění peněz na volby za každou cenu.

Ne že bych to schvaloval, ale pana Kalouska docela chápu. Založil si novou stranu a z něčeho tu volební kampaň zaplatit musí ... . Tedy pokud chce mít ve volbách šanci. Terminály, které povolili "zlovolní ministerští úředníci zcela bez vědomí svého šéfa", to se musí uznat, bylo geniálně jednoduché řešení ... .

Chápu, že Vás to štve, ale usilovat jen o omezení hazardu je liché a je to podvod na voličích. Příčina je někde jinde a směřuje až k roku 1989, komunistické pakáži a úrovni její morálky, která se tu za dohledu Velkého Profesora nastavila jako norma.

Za prvé je třeba změnit financování politických stran, aby se omezily náklady na vylepování "ksichtů" po celé republice a zastavila se nekonečná spirála výdajů na volby. Za druhé je třeba nulová tolerance ke všem formám korupce a "náhodným" selháním, kterými se ta korupce projevuje.

Všechno výše uvedené ale Vy nepochybně víte. Konečně jinak byste v tom parlamentu nemohla ani sedět ... .

Modrý Klokan 2.10.2009 16:45

Re: Pavel

Souhlasím s názorem ale ne s metodikou. Naopak je potřeba odstoupit od jakýchkoliv deklarací politiky nulové tolerance ke korupci, natož k jejich ralizaci. Pokud jste upřímný chcete něco vylepšit, vyřešit  negativní dopady korupce, nazvěme to jak chcete. Pak je ale potřeba korupci nekriminalizovat, ale nastavit jednoduchá a jasná pravidla. Něco ve stylu daňových zákonů. Nechápete, že tam kde jde o korupční miliardy, tak všem zúčastněným osobám jde v případě indiskrétnosti o život? Je potřeba zrušit dodatečné soudní sankce po odhalení korupce. Pouze nastavit pravidla, která efektivně umožní ukončit korupčníkovi jeho nežádoucí aktivitu - to vlastně ekonomicky znamená zabránit mu v možnosti umístění investice - korupční investice, nebo mu vrátit finance a uvést příslušné projekty do původního stavu nebo převést na nekorupční investory. Žádné tresty a sankce. Ztráta budoucího plánovaného zisku je v objemech stovek milionů a více dostatečným trestem. Navíc se lidi přestanou bát svědčit a bránit se a na místě úředníků nebudou takovým terčem nátlaku ohrožených podvodníků.

Nome 2.10.2009 1:40

Tezke

Neni se cemu divit. MF se proste DODNES nenaucilo rozeznat spinave penize. Dedictvi nejmenovaneho ministra finacni ...

Bernard 2.10.2009 0:10

Skvělý popis katastrofálního stavu

R^R^R^