5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 21.3.2009 17:30

Re: Jsem zvědav, jak se bude o Obamovi psát tak za půl roku.

Milí" bovrti", Zeman nazval massemedia žumpou a ona to optavdu žumpa je. Už po desetiletí fakulty universit tak zv. společenských a humanitních věd, přesnějí pavěd, vychovávají ze svých absolventu levičácký ksindl a v massmediích pracují jedině absolventi těchto fakult. V TV, ve filmu a vv divadlech se angažuje jen tento ksindl. Dříve komedianti sloužíili šlechtě za okousané kosti hožené od stolu, se ve dvacátém století se z této lůzy stali boháčí díky vynálezu gramofonu a filmu. A  jejích bezcharakternost trumfuje. V massmediích mají bratry, kteří je všemožně propagují i jejích názory. I v ČSR za prvé repubiky ti "umělci" patřili k ultralevici. Ti oblbli celé národy. V zemích  ve kterých přivedly svou zásluhou komunisty k moci, bylo jen spravedlivé, že na ně také došlo, ač to vůbec nečekali. A v USA? táto lůza "vot kumštu" také dělá co může pro ídeu "socialismu" a nedochází jím že na to také doplatí.

Z levičáckých bouřliváku "vot kumštu" z dob první republiky, se stali somráci čekajíci v hospodách na to, kdo jím zaplatí pivo.  Co by se stalo z Jany Fonde za socialismu, kdyby se jím podařilo udělat z USA státy socialistické? Néjen s této děvky, ale ze všech výkvětu a elit?

Cyril 22.3.2009 8:19

Re: Jsem zvědav, jak se bude o Obamovi psát tak za půl roku.

Novináři  stejně .Tlužhubové rovněř .Marat patří do historie .B.Obama tvoří historii třetího tisíciletí .Sen Spartaka se stává realitou .Pomáhejme vybudovat  demokracii ,podle skutků poznáte je .Co myslí Marat :Zdraví Cyril .