28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROROK ELIÁŠ 20.6.2006 8:41

A JE TO TADY

 Zelení by měli oddělit dlouhodobé cíle od krátkodobých, reálné od zatím nerealných a především sdělit, zda hodlají spět k plnění programu, nebo Buršíkovsky slintat po moci a vlivu....

76house 20.6.2006 8:39

Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Nejradeji by nechal kvuli uhli vybagrovat cele Beskydy a severni Cechy. Na pozici namestka ministra prumyslu prosazoval zbytecne velke mnozstvi emisnich povolenek pro CR, aby hute a dalsi velci znecistovatele mohli vypoustet jeste vice zplodin, zcela proti logice techto povolenek. Vypady vuci zelenym pak jiz nejsou u tohoto ropaka nicim divnym, prestoze by si je jako predstavitel nezavisleho uradu mohl skutecne odpustit.

Hystericky clanek pana Breziny pak v tomto kontextu beru jen jako dalsi vyuzitou prilezitost kopnout si do SZ, nic vic.

Stredocech 20.6.2006 9:17

Re: Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Povolenky představují PENÍZE, protože se dají PRODÁVAT a to dokonce i do ciziny.

Dobrovolně śe jich může vzdát jenom idiot nebo jménem státu darebák, nehájící ve své funkci státní zájem.

LOJR 20.6.2006 10:06

Re: Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Ropáka? Protože dokáže argumentovat a odhalovat lži všelijakých "ekologů"? Co je na článku KONKRÉTNĚ hysterického?

76house 20.6.2006 10:33

Re: Re: Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Jste vedle. Pecina dostal Ropaka roku zejmena za prosazovani zruseni tezebnich limitu hnedeho uhli v severnich Cechach, jezu na Labi, prumyslove zony Dolni Lutyne v ptaci oblasti zahrnute do NATURA 2000 ci podporu zvysovani produkce CO2. Zadne lzi neodhaluje, jde akorat na ruku CEZu, tezarum a hutni vyrobe, jako to delal uz na ministerstvu.

A oznacovat opravnenou kritiku za aroganci moci a tahat do toho Lukasenka, to uz je fakt moc. Zajedte si do Beloruska a zkuste verejne diskutovat, Lukasenkovi tajni si s vami radi pokecaji Rv.

Neverici Tomas 20.6.2006 10:50

Re: Re: Re: Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Oznacovat opravnenou kritiku za vmesovani do politcke sceny a pozadovat odvolani to je taky fakt moc...Vlada, ktera by se zasadila o zvysovani zavislosti na jednom druhu paliva (plyn ropa) a tim nas de fakto vehnala do absolutni zavislosti na Rusku by patrila ke zdi!!!

Stredocech 20.6.2006 11:27

Re: Re: Re: Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Podporu zvyšování produkce CO2 nebo podporu ZACHOVÁNÍ množství povolenek, které nám náleží podle Kyota. To jsou dvě rozdílné věci, ty povolenky jsou totiž např. OBCHODOVATELNÉ.

76house 20.6.2006 12:18

Re: Re: Re: Re: Pecina nepokryte podporuje jadernou a uhelnou lobby

Princip obchodovani s povolenkami chapu, to mi nemusite vysvetlovat.

CR se ale pod tlakem ministerstva prumyslu snazila u EK vydupat vice povolenek, nez ji melo byt puvodne prideleno. Kdyz se to az tak uplne nepovedlo, prohlasil Pecina, ze system povolenek by mel byt od roku 2008 zrusen.

ok 20.6.2006 8:34

Brezina - cesky Urvalek

Tak to mame "Bursik - cesky Lukasenko", "temna minulost Kuchtove", "Kuchtova placena z Rakouska" (predpokladam, ze placena rakouskymi revansisty a imperialisty), "ze zelene arogance moci cloveka az mrazi".

Dekuji vam, pane Brezino, ode dnesniho dne pane "Urvalku 21. stoleti". Dobre jsem se pobavil. Jen tak dal, houst a vetsi kapky. R^

spaldings 20.6.2006 9:53

Re: Brezina - cesky Urvalek

Tohle je ale hodně hloupý příspěvek, asi do nějakého člena SZ ne ?

Petr Benes 20.6.2006 9:58

Re: Brezina - cesky Urvalek

Ale, ale soudruhu, ze je Kuchtova placena z Rakouska je snad prokazane a nakonec ona to sama priznala, tak v cem je problem? Jsme tak blbej nebo se jen tak delame?

ok 20.6.2006 12:17

Re: Re: Brezina - cesky Urvalek

To se prece obecne vi, to neni zadna temna minulost, ale prosty fakt.

bingo! 20.6.2006 13:32

Re: Re: Re: Brezina - cesky Urvalek

 panu Brezinovi vadili nevladky- ze pry nemaji zadnou zodpovednost a mandat. Kdyz se nekteri rozhodli jit do politiky, aby ten mandat meli, je to take spatne. Pane Brezina, ach jo....Financovani nevladek je nejpruhlednejsi ze vsech subjektu ve state. Je to ale interpretovano tak, ze  sve prijmy "dokonce priznavaji, netaji se tim, atd."   To  je to senzacni odhaleni, pokolikate uz? 

ok 20.6.2006 12:18

Re: Re: Brezina - cesky Urvalek

S tim, ze je Bursik cesky Lukasenko predpokladam take souhlasite? ;-P

Petr Benes 20.6.2006 12:42

Re: Re: Re: Brezina - cesky Urvalek

To by se muselo vyzkouset, az by se Bursik dostal k moci. Ale tohle bych teda neriskoval. Uz dost na tom, ze se uvazuje o tom, ze Kuchtovou dosadi na nejake ministrestvo. Jsme snad v Kocourkove? Copak se ti ODSaci uplne zblaznili?

76house 20.6.2006 12:49

Re: Re: Re: Brezina - cesky Urvalek

Nesouhlasim a dodavam: odtahnete Brezinu ze slunicka, to horko mu ocividne nedela dobre.

Mejla 20.6.2006 8:30

Socialistický VELKOÚŘEDNÍK vypasený Pecina by měl především dělat svoji práci, kterou pořádně nedělá.

RWE ihned po koupi plynárenských firem zvášilo ceny o cca 30 i více procent, protože "proč by měli lidé v ČR platit za plyn méně než Němci ? ". Pecina jen sklapnul podpatky a zasalutoval. Možná na něj zbude časem i nějaký flek u plynařů. Blábolení autora článku o "temné" minulosti pí Kuchtové jen dokazuje ubohost článku. Minulost může snad být dobrá, špatná, barvitá, ale "temná" ? Pozn.: zelené nevolím.

Stredocech 20.6.2006 8:44

Re: Socialistický VELKOÚŘEDNÍK vypasený Pecina by měl především dělat svoji práci, kterou pořádně nedělá.

Tak pozor. Stejně by to dopadlo i po privatizaci ČEZu a zelení mají zdražení energií v programu.

Stredocech 20.6.2006 8:46

Re: Socialistický VELKOÚŘEDNÍK vypasený Pecina by měl především dělat svoji práci, kterou pořádně nedělá.

Obraťe se s důvěrou na pana Paroubka, Pecina byl v tomto malým pánem.

Jarda C. 20.6.2006 8:17

Pecina stran Kuchtové rozhodně neobjevil Ameriku

V rámci pořadu OVM z JČ kraje se matičky Kuchtové na financování tohoto spolku z Rakouska zeptal někdo z publika. Ač nerada a s vytáčkami, odpověděla kladně. Ono se to tož obecně ví, takže jinak ani nemohla. Lež prokázaná v přímém přenosu nevypadá zrovna dobře (viz např. ministr Urban).

ok 20.6.2006 8:36

Re: Pecina stran Kuchtové rozhodně neobjevil Ameriku

Vzdyt ty dokumenty jsou verejne dostupne. Nemam pocit, ze by mela umysl to tajit. Otazka je, jestli je to dobre nebo spatne. Kuchtova to ale netaji.

Otakar 20.6.2006 7:59

Co se zelenými ?

Je potřeba nedovolit SZ zavézt do politiky intrikánské a vyděračské metody, které za podpory části medií, praktikují od počátku roku. Prostě je to venku. Pecina řekl o Kuchtové pravdu a SZ teď řvou a chtějí Pecinovu hlavu. Veřejnost  by se měla Peciny zastat. Naopak ten kdo se nestydí za jidášský groš od Rakušanů by neměl být ve vládě a parlamentu. I SZ by měla zvážit zda je českou politickou stranou, nebo jen odnoží Rakouských, nebo Německých zelených. Pokud bude SZ nemorálně stát za Kuchtovou, pak nám dá jen na vědomí co jsou zelení zač. A to nehovořím o nasmyslnosti energetické koncepce SZ. Asi mně bude milejší i velká koalice nebo OPO smlouva než meseliance se SZ.

MF 20.6.2006 8:10

Re: Co se zelenými ?

Podepisuju. Pred volbama jsem rikal, ze jsem ochoten volit na zaklade jasneho vyjadreni "my se nenechame energetickymi bludy zelenych vydirat", bez ohledu na pravoleva nebo jina kriteria (krom volby zcela vlevo). Pokud by totiz energeticke a ekologicke nesmysly zeleni prosadili, nastal by daleko vetsi pr*ser nez by znamenala vlada podporovana komunisty (to myslim naprosto vazne, pan Sinagl promine) ci jina divoka usporadani. Bohuzel takove vyjadreni nezaznelo a asi ho ani neslo ocekavat.

tony 20.6.2006 9:14

Re: Co se zelenými ?

Intrikánské a vyděračské metody zavedou zelení? Copak tam už dávno nejsou? To myslíte vážně?

Zelená vám dělá červenou, oranžovou nebo rudou mlhu. Máte pěknou slovní zásobu (jidášský groš, mesalinace).

Veselý 20.6.2006 7:34

Etika

Může mít státní úředník svůj názor? Souhlasím, že by jej neměl vyjadřovat v případech, které rozhoduje. Tam by navíc měl svůj názor i potlačit. Ptám se na rozdíl mezi Pecinou a paní Jaques. Oba jsou státní úředníci. Ptám se, kde je hranice. Setkal jsem se již s mnoho nesmysly, například úředník nesmí podnikat. Co se stane, když zdědí nájemní dům nebo kus lesa. To vyvolává otázku, zda nesmí nic takového vlastnit. Takových otázek je mnoho.

Atei 20.6.2006 6:48

zcela pravdivé

Je  potřeba  o  těchto  skutečnostech  informovat  širokou  veřejnost, aby  nás  zelení  nezatáhly  do své bažiny.  Takové informace  ale  nesmí  vycházet  od  sociálních  demokratů, protože  lidé tomu nebudou  věřit.  Fanatickou Matku si  musí ohlídat Topolánek s Bursíkem. Ten vypadá rozumně, dělá  zelenou politiku jen kvůli moci a penězům.

MF 20.6.2006 7:18

Re: zcela pravdivé

To je fakt nadhernej postoj: "Bursik vypada rozumne, dela zelenou politiku jen kvuli moci a penezum". To aby jeden obdivoval.

Souhlasim, ze na pitomosti v programu zelenych je nutno upozornovat, a to hodne hlasite. Ale je uplne jedno, z jake politicke platformy to vychazi. Argument, ze to lidi nebudou brat, kdyz to reknou socdem, je hovadina non plus ultra. V tehle zemi je polovina lidi, kteri to naopak nevezmou z druhe strany.

ok 20.6.2006 8:43

Re: zcela pravdivé

Dobre jste to vystihl, Atei - jen Bursik je srozuimitelny, protoze jemu jedinemu jde o prachy. Prave tohle znepokojuje Pecinu a jemu podobne - ze se tu objevuje mocenska skupina, ktera neni rizena pouze maximalizaci zisku. Takova mocenska skupina je pochopitelne jen obtizne riditelna penezi podnikatelskych mocenskych skupin. A to je znepokojuje. Proto to halo pana Peciny.

Ani ja nejsem volicem Zelenych, ale s velkym pobavenim sleduji "znepokojeni" nekterych mocenskych skupin, za ktere mluvi treba pan Brezina - cesky Urvalek 21. stoleti.

LOJR 20.6.2006 9:55

Re: Re: zcela pravdivé

Český Urválek?! Co má pěkně prosím společného Brezina, který se živí jako novinář v demokratické zemi, s Urválkem, který působil jako prokurátor v dobách nejtužšího stalinismu v 50. letech? Zkuste člověče argumentovat alespoň na zlomku úrovně toho Breziny, kterému tak nemůžete přijít na jméno. ARGUMENTOVAT, na vaše emocionální pnutí tady nikdo není zvědavý (Y).

J. Mach 20.6.2006 10:44

Re: Re: zcela pravdivé

ok, tou skupinou, která není řízena pouze maximalizací zisku myslíte koho? Nějak to není z vašeho komentáře jasné. Zelení to určitě nejsou a u ostatních mi to taky nevychází. Tak jak to je?