22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kdokoli 23.3.2007 8:15

Re: Žantovský, pojem

On i Adolf Schickelgruber z počátku působil jako neškodná hnědá kačenka ...

Historik 23.3.2007 8:43

a řekl bych, že nebyl horší ani lepší než několik dalších politiků, které ještě

dodnes jistá parlamentní strana oslavuje.

jakovy 23.3.2007 12:24

Pane Zimo, Vy chcete dokázat Re: Žantovský, pojem

že nejste blbec na kvadrát, ale na kubík ?

zoch 23.3.2007 7:24

Tak mě napadá ....

...že zabývat se tou cikánkou nemá žádný smysl. Prostě je to tah zelených směrem k většímu volebnímu zisku.

orim 23.3.2007 6:59

vlada

lidičky koho jste si zvolily toho taky máte ve vláde, každý národ má takovou vládu jakou si zaslouží, chybí nám červený teror tak ho nahradíme terorem zeleným

PP 23.3.2007 7:15

Re: vlada

Obávám se, že nebylo na výběr, neboť volit šlo jen ty, kdo kandidovali.

orim 23.3.2007 7:26

Re: Re: vlada

na výběr je vždy, jen to chce trošku aktivnejší přístup, nejenom přijít k urnám a nějaký lístek tam hodit

PP 23.3.2007 7:38

Re: Re: Re: vlada

Těžko, nechceš-li použít nedemokratických metod.

(Poznámka: kandidovat mohou pouze strany, šanci na zvolení je u těch větších a bez výjimky ve všech se "demokratickými postupy" proderou na čelní - volitelná - místa unifikovaní ostrolokťáci.)

orim 23.3.2007 7:50

Re: Re: Re: Re: vlada

proto budeme i nadále jen hazet volební lístkz do uren a pak po hospodách nadávat jak to u nás stojí za h...., chce to těm ostroloktákům i behem volebního období připomínat, že jsou tam pro neco jiného než jen pro svá koryta, ale to se musí nadávat někde jinde a ne v hospodě u piva, demokracie neznamená jen jednou za pár let hodit volebný lístek do urny

PP 23.3.2007 8:16

Re: Re: Re: Re: Re: vlada

Cituji z odpovědí "svého poslance" - z několika (!) odpovědí: "Děkuji Vám za Váš dotaz a sděluji Vám, že touto problematikou se budu i nadále velmi nintenzivně zabývat." Kdybych jich neměl víc, asi byct tomu i uvěřil.

Po pravdě řečeno: kromě voleb "prostý občan" nikoho nezajímá a během kampaně je mnohem důležitější oslovit "tupé masy lidu" než se zabývat jednotlivými problémy.

Uvnitř politických stran má šanci na úspěch jen dostatečně "pružný" člověk, který věnuje víc úsilí šplhání po karierním žebříčku než řešení problémů - řešení čehokoliv totiž ubírá hlasy.

ver 23.3.2007 10:05

Re: Re: Re: Re: Re: vlada

jedna z velmi mála věcí , za kterou obdivuji Francouze , že se dokáží okamžitě veřejně ozvat , i když mnohdy setrvačně proti čemukoliv.

Arccos 23.3.2007 9:58

Re: vlada

Za prvé: neříkej, že VY jste zvolili. Taky volils, tak vítej do klubu a jestli ne, tak drž pec. Za druhé: ne každý ty šmejdy volil (já ne).

Jarmil 23.3.2007 6:54

GENDEROVCI

Diky autore, za odnes jiz druhy opravdu svobodny nazor a ja jen zopakuji to, co jsem pripsal k clanku o Francii. Chce to dnes odvahu se ozvat. Oni totiz genderovci jiz utoci na vsech frontach. Prosazuji se pres ruzna statem dotovana sdruzeni a nadace a jako stranu tzv. zelenych je mame i v poslanecke snemovne. Je zajimave jak si z "boje" za ruzne tzv. mensiny a nyni i prirodu udelali vyborny kseft a jeste s pomoci jim naladenych medii vystupuji jako spasitele sveta, ale nenechme se mylit jsou to titiz lide, kteri se po prvni svetove valce nabalili na do te doby okrajovou skupinku radikalnich socialistu, kteri sami sebe nazvali komunisty, jako kdyby bojovali za prava nejakych komun a ne o vlastni moc. 

Pozitivni diskriminace (zvyhodnovani) mi vadi, protoze negativne diskriminuje (znevyhodnuje)  ty, kteri nejsou diskriminovani pozitivne. Vzdycky jsem veril, ze lide jsou dobri nebo spatni, slusni nebo neslusni a je pouze na nich jak uspeji nebo neuspeji. Vetsinou vsak "uspeji" ti nedobri a neslusni, ale to je jen o meritku uspechu. Gendrovcum vsak nejde o ochranu slusnych a dobrych lidi. Jde jim o vlastni moc a pouzivaji vsechny osvedcene metody komunistu a fasistu, a to vcetne cilene propagandy.  Gendrovci se tak sveho vynosneho kseftu a sance na ziskani moci nepusti. Ostatne je az "obdivuhodne" jak tito "novy bojovnici" dokazali zaujmout pozice  ve statni sprave. Napr urad  tzv. verejneho ochrance prav, ktery k nicemu neni a stoji pouze obrovske penize je jimi prolezly skrz na skrz.

Nikdy jsem nepatril mezi priznivce V. Klause, ale dnes mu musim dat za pravdu, kdyz varoval pred uprednostnovanim nepoliticke politiky a tzv. obcanskou spolecnosti, protoze nedemokraticke dusledky techto novych center moci jsou jiz dnes zrejme.

zk 23.3.2007 7:28

Re: GENDEROVCI

Plně s Vašim názorem souhlasím. Bohužel máte pravdu, gendrovci jsou jako mor.!!

PetrM 23.3.2007 8:43

Re: GENDEROVCI

Nemyslím, že "genderovcům" jde o moc, podle mě jsou jen trestuhodně hloupí.

Jarmil 23.3.2007 8:52

Re: Re: GENDEROVCI

Trestu hodni mozna jsou, ale rozhodne nejsou hloupi.Hloupi jsou Ti, kteri jim ve sve naivite veri.

Kajda 23.3.2007 9:12

Re: GENDEROVCI

Bohužel máte naprostou pravdu. Nestačím se divit, kam se poděla demokracie a jak je možné, že jsou všechny instituce, nejen úřad veřejného ochránce práv, prolezlé různými genderovskými skupinami. To už jsme ztratili soudnost, že jsme dopustili, aby tam mohli nalézt?

BuBu 23.3.2007 6:51

Kdo je to Džamila Stehlíková . . .

. . . neřeknu, protože nechci urážet zvířata, která nám dávají mléko - ale jedno řeknu ! Džamila je, jaká je (za to ona nemůže) - ale ten fakt, že Strana zelených je tak nezodpovědná, že ji navrhne do vlády ČR - jako ministrini (byť ničeho) . . . . . to je vrchol nezodpovědnosti ! Kdyby tam navrhli třeba takového Pepka Vyskoče - byl by výsledek stejný, ale alespoň bychom se zasmáli ! Takhle nám všem je . . . a pokud to takhle půjde dál,  ještě hodně bude - do pláče ! :-(

honzak 23.3.2007 6:01

k objektům

zbožňování nutno přidat kytičky, broučky a obnovitelné zdroje energie. A šikovní kněží zelené církve pak mají tučné prebendy (že pane Pávku) a houfy věrných oveček za ně dělají špinavou práci. Jak bukolické. Kardinál a vrchní abatyše jsou dokonce ve vládě. Kam se hrabe šílená Džamila na ukuchtěné bursíky!

zk 23.3.2007 7:31

Re: k objektům

A možná přijde doba, kdy každý jiný názor než mají kněží zelené církve, bude trestán a nehodné ovečky vyobcovány, že by další hon na čarodějnice?!! 

J.G. Pašek 23.3.2007 5:41

Sacha Baron Cohen je Angličan = anglický herec . . . .

.

VL 23.3.2007 6:18

Re: Sacha Baron Cohen je Angličan = anglický herec . . . .

Cohen, český Kohák není Angličan, ale Žid, jako by z Rosenbergových příruček vypad a Mengele ho vytřídil.

MILOS 23.3.2007 12:26

Re: Re: Sacha Baron Cohen je Angličan = anglický herec . . . .

Vy jste ale pekny zevni genital, jen co pravda.

NevericiTomas 23.3.2007 21:21

Re: Re: Re: Sacha Baron Cohen je Angličan = anglický herec . . . .

To vis, asi ho zere, ze on, pravy clovek sedi doma, v garazi mu rezne felicie a po vecerech osamele zmoula kacera. A ten Zidak rejzuje prachy prohani kocicky a jeste je s nim sranda.

Quaker Puritan 23.3.2007 0:40

Zeleny Dane!

Premyslel jsem, proc Dr. Bursik chce aby se jeho zelena dan odvadela do statni pokladny.

Melo by to prece jit primo do pokladny strany Zelenych, protoze takhle si to musi strasne pomalu a slozite prerozdelovat pres ruzne dotacema pohanene (solarni) elektrarny, ktere ze zakona dostanou za kazdou kWh 14x tolik nez 'zly' Temelin, pres Pavkovy dotacema pohanene (vetrne) mlyny a jine nesmysly co znecistuji prirodu. Zeleni chteji penize, dejme jim je, treba prestanou chtit nicit prirodu a nasi zivotni uroven svyma nesmyslama.

PP 23.3.2007 7:19

Re: Zeleny Dane!

Nefunguje - kduž dáš někomu pníze, chce víc peněz.

zk 23.3.2007 7:32

Re: Re: Zeleny Dane!

Je to stejné jako u vyderačů, zelení jsou tak trochu vyděrači

Vojta 23.3.2007 9:14

Re: Re: Re: Zeleny Dane!

Jenom trochu??????????????

kdokoli 23.3.2007 8:14

Re: Zeleny Dane!

Bursík není Dr. ale RNDr. což je jemný rozdíl. Nepředpokládám, že by při svém vytížení vrchního krysaře a vyděrače ještě absolvoval doktorské studium.

Kajda 23.3.2007 9:21

Re: Re: Zeleny Dane!

Jenže titul RNDr. znamená doktor přírodních věd zkráceně dr. a píše se to před jménem. Titul, který máte na mysli, se píše za jménem a na něj soudruh zelený nemá šanci dosáhnout. Muselo by mu být shůry dáno a také by musel studovat daný obor a ne si honit triko v politice.