30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Blbá nálada

Už je to skoro patnáct let, co Václav Havel pojmenoval psychický stav velké části české společnosti jako blbá nálada. Této nálady jsme se ještě nezbavili. Mění se pomalu v naštvanost a posléze v rezignaci a cynismus odlehčovaný černým humorem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Krejčí 23.6.2012 16:13

K Marku Bendovi jen malý dodatek.

O jeho zvolení do Poslanecké sněmovny v roce 2010 nerozhodoval sekretariát ODS, ale voliči. Ano, voliči! Sekretariát ho umístil na nevolitelné místě, ale voliči kroužkováním rozhodli o jeho posunu na místo volitelné, takže mu asi důvěřují.

P. Pavlovský 23.6.2012 16:48

Re: K Marku Bendovi jen malý dodatek.

Ano, je to "televizní tvář", poslanec poměrně často medializovaný. To ovšem nic nemění na mém konstatování, že od svých dvaceti let nedělal nic jiného, než poslance. Dokonce i jeho absolutorium práv v Plzni bylo poněkud sporné, že?

M. Trhlík 24.6.2012 7:10

Re: K Marku Bendovi jen malý dodatek.

Pane Pavlovský máte pravdu.Po svém krátkém působení v politice, se pan Benda vyjádřil, že za rýsovacím prknem ho už nikdo neuvidí.A on za ním vlastně ani nestál.Nebudu zase filozofovat, jak se dostal do školy před rokem 1989, kdy jeho otec byl známý disident.A ještě pozoruhodnější jsou opravdu jeho studia práv, při tak "náročné" práci poslanců, jak sami tvrdí.