23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

POLITIKA: Bém a jeho lovci

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Adam Smith 1.2.2010 22:13

Re: Prahu oplotit !

Mam to chapat tak,ze se nevyznate a nejste prase,nebo se vyznate a jste  ?  Ale zda se mi,ze se vyznate!

Thutmose 1.2.2010 21:55

Bém už jednou s ostudou skončil jako předseda- koordinátor mezirezortní

drogové komise. Pak zmizel, aby se najednou objevil v komunální politice a začal šplhat na vrcholky nejen velehor. Někdy si říkám, že první podnět těch, co se dali na psychiatrii je, aby  mohli poznávat nejdříve sami sebe dřív, než je někdo jiný odhalí, co jsou zač. To ale neplatí u Béma. Jak je možné, že neuhlídá své chování  ( vznětlivý ), gestikulace kudlanky nábožné se sepjatýma rukama , koulení očima, pozdvihování levého obočí , prostě signalizace řeči jeho těla ? To si nemůže dát pozor nebo už mu na tom nezáleží, aby si v něm mohl každý číst ? Nebo není ani schopným psychiatrem.

I-Worm 1.2.2010 21:52

Re: Prahu oplotit !

toť přece skromnost, Pražanům vlastní!

I-Worm 1.2.2010 21:48

Re: Bém

No, mně se zdá, že do bot nateklo někomu modrýmu! To neaktivuje Paroubek, to tečou sliny z huby těm, co se třesou na koryta jak kuře na sopel...

I-Worm 1.2.2010 21:45

Re: tohle je levičácký útok nejen na pana primátora,

to sice řekl, ale když vlast vovinou černý mraky, copak by si mohl dovolit neustoupit? A strana, co by pro ni neudělal? Vždyť i s tou knihovnou uznal, že se s názorem ukvapil...

I-Worm 1.2.2010 21:43

Voranžovej Bartoň

víc vám neřeknu. A na chodbu s váma taky nepůjdu.

. 1.2.2010 20:22

Re: Prahu oplotit !

Všechna ta náplava v Praze se chová jako poturčenci, co byli horší Turků. Moravané v politických funkcích jsou nejhorší. Béma nechte být. Jestli ještě někdo v ODS za něco stojí, tak je to Bém.

brána 1.2.2010 19:49

Už jste četli

Klíčovým bodem reforem sociálního státu je omezení přístupu k bezplatné lékařské péči, k sociálním dávkám, ke státem garantovanému starobnímu důchodu. Minimální sociální stát financovaný pouze středními vrstvami má být  zárukou toho, že střední a nižší patra společnosti budou volit pravicově, protože střední vrstvy budou mít stále méně, stále více budou muset za všechno platit. A přitom budou stále pravicovější, stále více budou obviňovat ty pod sebou a stále více budou proklínat solidaritu.

kvevet 1.2.2010 19:10

Re: Prahu oplotit !

  Bohužel  do Prahy  přivandrovali venkovští drnové a myslí si, že nad ně není.

Vymýšlí samé blbosti, prase aby se v tom vyznalo. Je to tragédie ještě horší než byl socializmus

kvevet 1.2.2010 19:01

Re: tohle je levičácký útok nejen na pana primátora,

   JO, JO  tunely jim na radnici jdou opravdu dobře

Adam Smith 1.2.2010 17:30

Re: Prahu oplotit !

Dobry vecer ! Proc se tak podcenujete a pisete Prazak s malym "p" ? Totez  Moravak. Pri Vasi znalosti vina neverim,ze nevite,jak se pisi obcane mest. Jiste jde u Vas jenom o preklep,ze ?  Ten kdo pije francouzska ci italsk vina urcite, umi prece pravopis.Pozdrav z

Dejvic. 

Klekýpetra 1.2.2010 16:26

Re: Prahu oplotit !

Tak hergot proč tam na ty magory něco nevymyslíte?Třeba defenestraci

jmeno 1.2.2010 15:57

Re: To je job...

Prosim laskave o prominuti,omylem jsem zpravu odeslal pred jejim dokoncenim.

  ...a ti bajecni kluci (letci) z G.B,Polska,CSR ,Kadady  spolu s bajecnymi Londynani to dokazali. A tak chci jenom rici,ze je to jsou jenom Prazane, kteri rozhodnou, jaka bude Praha.  Ja si jdu po obede lehnout.  Jako ten Churchil .Praze,kterou mame vsichni radi,drzim palce.

 P.S.  A ti bajecni letci z CSR sli potom ,kdyz se po valce domu,kopat uran. I to mejme na pameti.  Jeste jednou Vas prosim o prominuti !  Dekuji .

EUGEN 1.2.2010 15:44

Re: Prahu oplotit !

Jako pražák samozřejmě souhlasím.Jen je potřeba být důsledný,vyhlásit samostatnou republiku.Praha ostatní kraje nepotřebuje a v pohodě přežije sama.Moravské víno nepotřebujeme (stejně za moc nestojí),dovezeme si dobré francouzské či italské apod.Hlavně nepotřebujeme,aby v Praze byli ve vládě moráváci typu Topolánka,Langra či Jůlinka a podobné kousky.Ať žije PRAGUE REPUBLIC !

?? 1.2.2010 15:33

LUKÁŠKU, tak jsi stihl se převléci, či máš novou funkci?

byl jsem překvapen, že ty, bývalý tankista z Lihového domu jsi najednou Masarykovec. Kdyby se starý pán neobracel v hrobě, tak by tě musel nafackovat.

jirkammm 1.2.2010 14:45

Re: Ludvo:

Opravdu malý, olympiáda je určitě o více než o dvou sportech, dobrá, o třech, když započítáme sdruženáře.... no, a díra byla veliká

zeolit 1.2.2010 14:20

Re: tohle je levičácký útok nejen na pana primátora,

Jestli se nemýlím, MUDr. Pavel Bém jasně prohlásil, že nebude poslancem a zároveň i primátorem. Není soc. dem.  expert s tímto tvrzením mimo: "Bémovy dny v primátorském křesle budou nejspíš na podzim spočteny."???

janoryna 1.2.2010 14:10

tohle je levičácký útok nejen na pana primátora,

ale na celou pravicovou pražskou radnici, v současnosti jediným pravicovým krajským zastupitelstvím.  odvážné dopravní stavby, jako nové trasy metra, tunel Blanka, severozápadní silniční okruh kolem Prahy, neustálé rozšiřování cyklostezek; nákup vozů Hummer a jejich nabídnutí na pomoc Haiti; pronájem Výstaviště , privatizace vodáren a kanalizací, žádná zbrklá stavba Národní knohovny, to vše je naopak důkazem koncepčnosti a promyšlenosti politiky pražské radnice po roce 1989. Proto je třeba uhájit pozice opravdové pravice v čele s ODS v Praze. Jinak dobrovolně bude republika socanská.

mm 1.2.2010 13:29

Bém

Paroubkovi musí hodně téct do bot, když aktivuje služby svých užitečných idiotů. V Ústeckém kraji Benda, na NP Jelínek, v jihomoravském kraji Hašek, Rath a další a další. Všimli jste si, že přes víkend se v diskusi vyskytovali příznivci oranžové mafie v nízkém počtu. Je vidět, že nemají přístup k podnikovým počítačům a nemají na čem psát své agitky. Zřejmě i zaměstnavatelé kontrolují používání podnikových počítačů a státní správa si asi taky začíná kontrolovat pracovní vytíženost svých zaměstnanců.

Klekýpetra 1.2.2010 13:19

Re: Prahu oplotit !

Vn se ale potřebuje  ukázat ve světovém měřítku ,těch pár centimetrů ho nevytrhne

Han 1.2.2010 13:17

Ludvo:

Malý příklad jak by dopadla olympiáda v Praze máš v Liberci. Stačí?

Han 1.2.2010 13:15

Re: To je job...

Když už neumíš diakritiku, tak piš alespoň srozumitelně.

jmeno 1.2.2010 12:45

To je job...

...pro Prahu.Vypraci se takova historka. Kdyz Nemci za valky  v odpolednich hodinach zahajili nalet na Londyn,prisli vzbudit  Churchila,ktery,jak je laskavemu ctenari jiste znamo,mel ten krasny a zdravy zvyk,jit si odpoledne lehnout (vedle whisky a doutniku ) a rekli:" Pane premiere, byl zahajen nalet na Londyn ! " A ten bajecny Churchil odpovedel:"Panove,proc me budite,to je vec letectva,ja jsem uz udelal vse,co bylo v mych silach.!" Obratil se na druhy bok a spal dale. A ti bajecni tu bajecni z G.B,,Polska,CSR,Kanady spolu s 

O.M. 1.2.2010 12:26

Re: Prahu oplotit !

Vozit netřeba, sněží i v Praze.

Adam Smith 1.2.2010 10:45

Zustante na zemi...

   A pridame Budapest,ta je take za rohem, mezi Prahou a Bratislavou je Brno a kde je psano,ze to musi byt vzdy hlavni mesto ?  A co tak Berlin ?  Z Prahy za 3 hodiny TGV !

 A mohli bychom pokracovat od mesta k mestu.Vsude blizko a vsichni se jen,jen tresou ! Pane Ludvo, zustante pri zemi a nelitejte v oblacich. To by byl Zavod miru P-B-W ! Davam  A***** za kolosalni pitomost dne.

Klekýpetra 1.2.2010 10:38

Re: Prahu oplotit !

Bohužel.

V Liberci a ve státu Dánském vládne třeba Kateřina(taky dobrá propagace na sněhu )Proč ten Bééém jezdí na jižní točnu,ať si nechá navozit sníh na Petřín a může po něm lézt,dokud to neroztaje

Joe 1.2.2010 10:26

Re: Při zdi

To je pravda... Na prazskem magistrátu se opravdu umeji povznest nad ceskou malost. Dnes rano v radii sla zprava o nove prazske cyklostezce o delce 3km za cenu 150 000 000,-. Castka nezahrnuje chybejici najezdy, ktere se budou teprve budovat ...

[http://domaci.ihned.cz/c1-40282080-za-kilometr-50-milionu-nejde-o-silnici-ale-prazskou-cyklostezku]

liberal shark 1.2.2010 9:45

Re: Při zdi

Řekové na Olympiádě prodělali kalhoty, a nebýt jedné schopné ženské, které to na poslední chvíli hodili na krk, tak to skončilo úplnou katastrofou.

liberal shark 1.2.2010 9:43

Re: Prahu oplotit !

Pozdě, veliký učiteli Apačů. Stejné totalitně-zlodějské manýry se už dávno rozšířily i mimo Prahu. Např. Třebíč, České Budějovice ...