26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lojza 6.12.2005 18:04

Re: jak

Já to spíše považuji za vyděračství. Ale jinak jsem rád, že v toto zapráskaném bolševickém státě jsme už dva, kteří dokážou jakž takž pojmenovat tradiční evropský sociální stát.
Renata T. 5.12.2005 15:58

Re: Re: Re: Re: Andy, v poslední době odbíháte od tématu. Tento článek se týká státních dotací

Promiňte, Andy, ale právě Vy jste zmiňovala bazény postavené za tzv. minulého režimu. A stěžovala jste si na způsob jejich využití. Zkuste chodit např. do AXY, to je, domnívám se, jeden z mála tzv. předválečných bazénů, který slouží veřejnosti dodnes. V restituovaných objektech zpravidla zanikla možnost plavání zcela.
Rozlišujte prosím konstatování od politické agutky. Té jsem daleka.
hloupý Honza 5.12.2005 15:42

Jaká porce medvěda ?

Kdyby šlo poslancům opravdu o voliče a ne o jejich akce Z,tak medvěda nebudou porcovat a celou tuto částku dají na opravu dětské nemocnice v Motole,která léčí děti z celé ČR a její stav je ostudou všech kdo již osm let vládne.V havarijním stavu je Národní muzeum,ale to poslancům také nevadí,hlavně že u každé vesnické pastoušky bude vyhřívaný trávník na fotbal nebo aqvapark.Tam je pan poslanec ten správný frajer,kterého budeme znovu volit.
Michael 5.12.2005 15:34

Re: Poslanec Kraus ma problem s pocitanim vubec

Aby nedoslo k mylce: nemam nic proti bazenu v Bedrichove ani Praze, i kdyz jejich obyvatele asi neprekvapi, ze ani v Brne to neni lepsi - jsou tu sice tusim tri bazeny na 400 tisic lidi, coz mozna v zime tolik neboli, ale brnenska prehrada v lete je nejnevhodnejsim mistem pro koupani v CR (snad jen mimo septiky ci kyselinova jezirka ve Strazi p/R.) a mozna v Evrope.
Nicmene kde neni statni prerozdelovani, muze nastoupit podnikani: bazen v Bedrichove ci hospoda v Peci pod Snezkou take muze patrit soukromnikovi odjinud, pokud ma klienty a tudiz vydelava. Pokud ne, nepomuze ani svecena, natoz stat.
Michael 5.12.2005 15:18

Poslanec Kraus ma problem s pocitanim vubec

Videl jsem tyden ci dva zpet "debatu" poslance Krause s kymsi o onom porcovani. Jeho duvody byly "rozumne": kdyby se tahle ostudna fraska neprovozovala a obce dostaly zpet, o co je Sobotka obral, pomernym dilem, mala obec by si nikdy takovy bazen ci stadion postavit nemohla.
Je priznacne, ze tento soudruh Kraus, jinak PREDSEDA ROZPOCTOVEHO VYBORU snemovny, jaksi nevi, ze ty penize logicky museji zas jinde chybet. Takze Bedrichovu nebo klubu WorldAss Dragons pomuze ke sportovisti a hlavne sobe zas ke korytu, ale vsichni ostatni stejne ostrouhaji.
Andy 5.12.2005 13:12

Re: Re: Re: Andy, v poslední době odbíháte od tématu. Tento článek se týká státních dotací

co to blábolíte, Renatko ?
Už si taky připravujete cestičku k bolševikům, jako vaši názoroví souputníci stranami ?
jik 5.12.2005 11:52

jak

jak si doprdele muzou Ti bolsevici z CSSD rozdelovat na svym volicum na hry a zabavu penize, ktere ze mne vynutili pod pohruzkou vezeni (za neplaceni dani)?
FOTBALISTA 5.12.2005 11:31

Veškeré dotace na zábavu ze státních peněz by měly být zákonem zakázané. Obec ať si investuje

SOUHLASÍM  - místo na úplatky, ať jdou prachy klubům
Renata T. 5.12.2005 11:22

Re: Re: Andy, v poslední době odbíháte od tématu. Tento článek se týká státních dotací

... a mohou za to komunisti, takhle nanicovatě to naprojektovat! Bazény postavené v Praze v posledních 15 letech se s takovými problémy nepotýkají.
Rostislav Zídek 5.12.2005 11:09

Re: Re: Andy, v poslední době odbíháte od tématu. Tento článek se týká státních dotací

Myslím, že na projekty Vámi navrhované jsou určeny peníze z obecních rozpočtů. Bylo by lépe peníze z porcování medvěda (ale třeba i Programu obnovy venkova a dalších podobných záležitostí) poukázat paušálně obcím (rozdělit podle vhodného klíče). Ty nechť se rozhodnou jak velký bazén postaví, kdy postaví a zda vůbec postaví.
Andy 5.12.2005 8:28

Re: Andy, v poslední době odbíháte od tématu. Tento článek se týká státních dotací

no vždyť ano. Nemám výhrady ke státním dotacím na zábavní areály. Docela bych uvítala státní dotaci na pořádný bazén v Praze, stojí to tu za prd- Podolí plné závodníků a buzerantů, Slávia dtto a v Radlicích jedna pětadvacítka na stopětadvacet tisíc lidí.
Mejla 5.12.2005 8:24

Andy, v poslední době odbíháte od tématu. Tento článek se týká státních dotací

na zábavní areály. Jistěže nesouhlasím s luxusem úředníků, této novodobé rudé šlechty, ale to zaslouží samostatný příspěvek.
Andy 5.12.2005 7:07

Re: Re: Veškeré dotace na zábavu ze státních peněz by měly být zákonem zakázané. Obec ať si investuje

čímž nepodporuji porcování medvěda, včetně úplatkářských mechanismů provázejících toto porcování, aby bylo jasno. Ale než donekonečna oddlužovat VZP, aby nemusela vláda náhodou vymyslet reformu zdravotnictví a vysvětlit doktorům, že narozdíl od nich nemůžou mít šedesát tisíc základního platu měsíčně, to raději ten bazén.
Andy 5.12.2005 7:04

Re: Veškeré dotace na zábavu ze státních peněz by měly být zákonem zakázané. Obec ať si investuje

já bych naopak řekla, že koupaliště, čutálisti a jiní tajtrlíci jsou tu pro lidi, co platí daně, podstatně užitečnější než záplava poslanců, senátorů a dalších tajtrlíků, obývající celou Malou stranu, zrekonstruovanou jen za účelem pohodlí výše zmíněných, než statisíce vyhozené na cesty Kačenky Konečné za maminkou nebo než výpravy Parlamentního Výboru Požíračů Čínských Buráků do Pekingu ( v počtu 25 osob). Dokonce si troufám tvrdit, že koupaliště, čutálisty, dokonce městské dívadlo ocení lidé víc než to, že každé čtyři roky dostanou politické strany pár tučných milionů za to, že se procpaly do parlamentu.
Fakt, že si lidé mohou jít zaplavat, zafandit na fotbal nebo snad dokonce, nedejbože, sami začutat se mi zdá pro zdraví společnosti užitečnější než superkilometr dálnice z jedné řitě, kde není ani jeden pořádný stadion, do druhé řitě, kde můžou děti maximálně čumět na tývý, protože z hřiště jim páprdové udělali parkoviště.
honzak 5.12.2005 7:01

Re: Veškeré dotace na zábavu ze státních peněz by měly být zákonem zakázané. Obec ať si investuje

Komu asi potečou zisky z provozu obnoveného koupaliště? Jestli pak bude mít ohřívanou vodu (ta z potoka byla vždy studená jak led)? Kolik zůstane soudruhu poslancovi zaz nehty?
Petr Vileta, balík z Plzně :-) 5.12.2005 3:15

Re: Veškeré dotace na zábavu ze státních peněz by měly být zákonem zakázané. Obec ať si investuje

Jo, naprosto souhlasim.
Mejla 5.12.2005 3:09

Veškeré dotace na zábavu ze státních peněz by měly být zákonem zakázané. Obec ať si investuje

do koupaliště, čutálistů či jiných tajtrlíků kolik chce, ale je neuvěřitelné, že v době miliardových dluhů, kdy není ani na údržbu silnic, se takto plýtvá.